Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Prison Break: Ήξερες ότι .....


  • Η προβολή της σειράς απαγορεύτηκε σε 13 φυλακές της Αμερικής!

  • H φυλακή Joliet, στην οποία γυρίζεται η σειρά, χτίστηκε το 1858. Στις εγκαταστάσεις της υπάρχουν περισσότερες συμμορίες απ’ όσες κυκλοφορούν στους δρόμους του Σικάγο: λευκοί, μαύροι, Λατινοαμερικάνοι και γκάνγκστερς. Και μόνο αυτό το γεγονός έκανε τους ηθοποιούς του "Prison Break" να ανατριχιάζουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

  • Ο γνωστός ηθοποιός Στέισι Κιτς (<<Οι κόρες του Μιστράλ>>) που υποδύεται τον διευθυντή της φυλακής, πέρασε έξι μήνες σε φυλακή της Αγγλίας προκειμένου να μπεί στο <<πετσί>> του ρόλου του.
  • Για να κάνει κάποιος ένα τατουάζ σαν του Μάικλ θα χρειαζόταν 200 ώρες και θα πλήρωνε περίπου 20.000 δολάρια. Κάθε εβδομάδα ο πρωταγωνιστής Γουέντγουορθ Μίλερ υποβάλλεται σε μια διαδικασία που διαρκεί 4,5 ώρες, προκειμένου να αποκτήσει το τατουάζ που απαιτείται για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

  • Πολλές σκηνές της σειράς γυρίστηκαν στο κελί όπου κρατείτο ένας από τους πιο περιβόητους κατά συρροή δολοφόνους, ο Τζον Γουέιν Γκέισι, γνωστός και ως Δολοφόνος Κλόουν. Ο Γκέις κατέχει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς είναι ο δολοφόνος με την πιο μακροχρόνια καταδίκη στην ιστορία: 21 φορές ισόβια κάθειρξη και 12 θανατικές ποινές!!!

  • Το 1927, στη φυλακή Joliet συνέβησαν δύο περιστατικά που θυμίζουν το σενάριο του "Prison Break". Ο μοναδικός κρατούμενος που ήταν καταδικασμένος σε θάνατο κατόρθωσε να δραπετεύσει! Την ίδια χρονιά, ένας κακοποιός επιχείρησε να μπει στη φυλακή παριστάνοντας τον ιερέα, προκειμένου να βοηθήσει τον συνεργάτη του να αποδράσει. Η απόπειρα απέτυχε.

Πηγή: http://www.prisonbreak.gr/

Και ένα δικό μου ...

  • Ξέρατε οτι ο πρωταγωνιστής της σειράς Γουέντγουορθ Μίλερ έχει γεννηθεί τον Απρίλιο του 1972 , άρα είναι 35 ετών ( και δεν του φαίνεται , πάνω απο 25 δεν τον έκανα...)

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Χρύσπα: A Chance to love


Τελικά δεν θα είναι το " Sos for Love" το τραγούδι που διαγωνιστεί η Χρύσπα στην Eurovision ,αλλά το "A chance to Love" . To κομμάτι είναι σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Αντώνη Παππά. Έχει κάποια στοιχεία ethnic ενώ οι στίχοι του είναι τόσο ελληνικοί όσο και αγγλικοί. Δεν αργεί λοιπόν η μέρα (6 Φεβρουαρίου ) που θα τα ακούσουμε...

Στο Παρίσι...


Τελικά, τα κατάφεραν ! Η Αγγελική Διαλιάνη , ο αγαπημένος της Μάνος Παπαγιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου ,βρέθηκαν στο Παρίσι πριν από δυο βδομάδες για να κάνουν ορισμένα απο τα γυρίσματα της σειράς "Μαρία η Άσχημη". Σύμφωνα με το στόρυ η Τζίνα πρέπει να πετάξει στο Παρίσι για την οργάνωση επίδειξης μόδας και προτείνει και στην Μαρία να την ακολουθήσει . Εκεί η Μαρία θα συναντηθεί με κομμωτές , στυλίστες κ.λ.π και η ιδέα της μεταμόρφωσης θα αρχίσει να φτιάχνεται στο μυαλό της .Να την περιμένετε γύρω στον Μάρτιο.

Λόγω πένθους....

Ο Alpha δεν θα μεταδώσει απόψε το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ". Στην θέση του θα προβληθεί η ταινία του Παντελή Βούλγαρη, Νύφες.

Όσοι λοιπόν θέλετε να δείτε την ταινία ....

Υπόθεση :


Καλοκαίρι 1922. Ο φωτογράφος Νόρμαν Χάρρις και η Νίκη ταξιδεύουν στο ίδιο καράβι για την Αμερική. Ο Νόρμαν στην πρώτη θέση, η Νίκη στην τρίτη μαζί με άλλες 700 νύφες. Ολες κουβαλούν τη φωτογραφία ενός άγνωστου γαμπρού και το νυφικό τους στο βαλιτσάκι τους. Ο Νόρμαν συγκινείται βλέποντας τις νύφες της τρίτης θέσης. Η Νίκη είναι αυτή που τον εντυπωσιάζει περισσότερο. Σιγά-σιγά γνωρίζονται και ερωτεύονται. Το υπερωκεάνιο "King Alexander" φτάνει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης. Στο κατάστρωμα γράφεται ο επίλογος της σχέσης Νίκης-Νόρμαν. Οι Νύφες είναι μια ιστορία για τα δυνατά συναισθήματα, για τα διλήμματα, για τη συνείδηση, για την υπεύθυνη στάση. Για τις μικρές στιγμές, τα βλέμματα, τα αγγίγματα, τα "ναι" και τα "όχι" που μετράνε στη ζωή.


Διεθνείς συμμετοχές & βραβεία :

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2004:
Βραβείο ΕΤΕΚΤ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2004, ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ:
1ο Βραβείο ταινίας Μυθοπλασίας Μεγάλου Μήκους
Βραβείο Ερμηνείας 1ου Γυναικείο Ρόλου (Βικτώρια Χαραλαμπίδου)
Βραβείο Ερμηνείας 2ου Γυναικείο Ρόλου (Εύη Σαουλίδου)
Βραβείο Φωτογραφίας (Γιώργος Αρβανίτης)
Βραβείο Σκηνογραφίας (Δημήτρης Κατσίκης)
Βραβείο Μουσικής (Σταμάτης Σπανουδάκης)
Βραβείο Ήχου (Νίκος Παπαδημητρίου και Θύμιος Κολοκούσης)
Βραβείο Μοντάζ (Τάκης Γιαννόπουλος)
Βραβείο Ενδυματολογίας (Εύα Νάθενα)
Βραβείο Μακιγιάζ (Φανή Αλεξάκη)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΟΣΧΑΣ, 2005, προβολή
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, 2006
Βραβείο Καλύτερης Ταινίας
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, 2007, προβολή
13o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΡΩΜΗ, 2007, προβολή

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Αλλαγές στην Eurovision


Αλλαγές επιφυλάσσει η EBU στις χώρες που θα πάρουν μέρος στη φετινή Eurovision. Η ημιτελική φάση του διαγωνισμού που μέχρι πέρσι περιοριζόταν σε μία βραδιά φέτος θα διεξαχθεί σε δύο, προκειμένου να αποφευχθούν οι συμμαχίες, αλλά και να μειωθεί η μεγάλη διάρκεια του ημιτελικού καθώς ολοένα και περισσότερες χώρες συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Ο χωρισμός των χωρών στα δύο γκρουπ θα αποφασιστεί τη Δευτέρα στις δυο το μεσημέρι στο Βελιγράδι με κλήρωση. Η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί ζωντανά από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού www.eurovision.tv


Κατά τη διαδικασία της κλήρωσης οι 38 χώρες που θα λάβουν μέρος στους δυο ημιτελικούς, θα χωριστούν σε έξι γκρουπ με βάση γεωγραφικά κριτήρια και την θέση κατάταξης κάθε χώρας, στο διαγωνισμό από το 2004 και μετά. Σύμφωνα με τους διοργανωτές με αυτό τον τρόπο κλήρωσης, η κατάταξη των χωρών σε έναν από τους δυο ημιτελικούς θα γίνει λιγότερο προβλέψιμη, ενώ οι ημιτελικοί θα γίνουν αρκετά πιο ενδιαφέροντες.

Στις τέσσερις από τις έξι κάλπες θα μπουν έξι χώρες και στις άλλες δυο επτά.

Οι μισές χώρες θα κληρωθούν για να συμμετάσχουν στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στις 20 Μαΐου και οι υπόλοιπες θα συμμετάσχουν στον δεύτερο ημιτελικό στις 22 Μαΐου.

Η κατάταξη των χωρών ανά κάλπη έχει ως εξής:

Πρώτη Κάλπη: Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Σλοβενία..

Δεύτερη Κάλπη: Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Σουηδία.

Τρίτη Κάλπη: Βέλγιο Βουλγαρία, Κύπρος, Ελλάδα, Ολλανδία, Τουρκία..

Τέταρτη Κάλπη: Ανδόρα, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Ρουμανία.

Πέμπτη Κάλπη: Αρμενία, Λευκορωσία, Γεωργία, Ισραήλ, Μολδαβία, Ρωσία, Ουκρανία.

Έκτη Κάλπη: Αζερμπαϊτζάν, Τσεχία, Ουγγαρία, Μάλτα, Πολωνία, Σν Μαρίνο, Ελβετία.

Η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Μεγάλη Βρετανία και η διοργανώτρια και περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Σερβία, προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Ωστόσο μετά από κλήρωση δυο από τις τέσσερις αυτές χώρες, θα αποκτήσουν το δικαίωμα αναμετάδοσης του ενός από τους δυο ημιτελικούς, αλλά και το δικαίωμα οι πολίτες αυτών των χωρών, να ψηφίσουν για το ποια χώρα που θα παίρνει μέρος στον συγκεκριμένο ημιτελικό, θα προκριθεί για τον τελικό.

Το ίδιο θα ισχύσει και για την Σερβία.

Η κάθε χώρα θα δει ζωντανά μόνο τον ημιτελικό στον οποίο συμμετέχει και μόνο σε αυτόν θα μπορεί να ψηφίσει.

Από τους δυο ημιτελικούς θα προκριθούν στον τελικό οι εννέα πρώτες σε τηλε ψήφους χώρες αλλά και εφτά ακόμα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τις θέσεις εννέα και κάτω και στα δυο γκρουπ. Στο τελικό θα συμμετάσχουν συνολικά 25 χώρες.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Τι να απέγιναν άραγε τα μικρά κινηματογραφικά ταλέντα του 90' ;

Macaulay Culkin

Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1980 . Από το 1982 άρχισε να παίζει σε τηλεοπτικές σειρές , ενώ από το 1985 σε ταινίες . Σε ηλικία 10 ετών έπαιξε στο "Μόνος στο σπίτι" . Ήταν αυτό το πολύ γλυκό ξανθό αγοράκι που οι γονείς του το είχαν ξεχάσει σπίτι. Σήμερα είναι 27 ετών , ενώ συνεχίζει την καριέρα του στην υποκριτική , τελευταία του ταινία είναι η " Sex & Breakfast " .

Mara Wilson

H Mara Wilson γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1987 . Η πρώτη της συμμετοχή ήταν το 1993 στην ταινία "Mrs. Doubtfire" . Περισσότερo γνωστή είναι απο την ταινία του 1996 "Ματίλντα" όπου ήταν ένα κοριτσάκι με ιδιαίτερα χαρίσματα. Συνεχίζει και τώρα να ασχολείται με την υποκριτική .

Haley Joel Osment

Ο Haley Joel Osment γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1988 . Η πρώτη του κινηματογραφική συμμετοχή ήταν το 1994 στο "Forrest Gump" υποδεόμενος τον Τόμ Χάνκς σε μικρή ηλικία .
Το 1999 έπαιξε στην ταινία " Έκτη αίσθηση " όπου ξεχώρισε με το ταλέντο του , στην ιστορία έχει μείνει η χαρακτηριστικη ατάκα "i see dead people...." . Σήμερα είναι 19 ετών , συνεχίζει την καριέρα του στην υποκριτική , έχει κάνει αρκετές συμμετοχές σε σειρές , τελευταία του ταινία ήταν "Home of the Giants" ενώ στα μέσα του 2008 επρόκειτο να προβληθεί νέα ταινία με τον τίτλο "Truth & Treason".

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Εξιλέωση




Σκηνοθεσια: Τζο Ραϊτ
Σενάριο: Kριστοφερ Χαμπτον
Ηθοποιοι: Κιρα Ναϊτλι, Τζεϊμς Μακ Αβοϊ, Βανεσα Ρεντγκρεϊβ, Ρομολα Γκαραϊ
Διάρκεια: 123’

Υπόθεση :

Αγγλία, καλοκαίρι 1935, λίγο πριν από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο: Η 13χρονη Βριώνη Τάλις και η οικογένειά της ζουν πλουσιοπάροχα σε μια Βικτοριανού τύπου έπαυλη.
Κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου, όπου είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια, η αποπνικτική ζέστη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να εκδηλωθούν από καιρό κρυμμένα πάθη…
Έτσι, η Βριώνη βρίσκεται να παρακολουθεί το φλερτ που αναπτύσσεται μεταξύ του γιου του οικονόμου του σπιτιού τους, του Ρόμπι, και της αδερφής της, της Σεσίλια και παιδιάστικα το παρερμηνεύει. Η ζωή όλων ανατρέπεται όταν κατηγορεί άδικα τον εραστή της αδερφής της για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που δεν έχει διαπράξει.
Αν ζητήσει συγχώρεση από αυτούς που πλήγωσε, εξιλέωση, αυτή θα της δοθεί, ή θα πρέπει να συνεχίζει να μεταφέρει για πάντα το σταυρό του μαρτυρίου της;

To trailer της ταινίας

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν.....

Πολλοί χωρισμοί τον τελευταίο καιρό στη show bizz ....


  1. Ρέμος - Μακρυπούλια (έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό , απο ότι φαίνεται η Ζέτα έχει βρεί νέο σύντροφο τον μπασκεμπολίστα Νίκο Μπάρλο)

  2. Ράνια Θρασκιά - Γρηγόρης Αρναούτογλου

  3. Κώστας Φραγκολιάς - Ευαγγελία Αραβανή

  4. Ναταλία Λιονάκη - Μάριος Ιορδάνου

  5. Σαμπρίνα - Παναγιώτης Λιαδέλης

Μουσικά νέα


  • Πλατινένιο έγινε το νέο cd της Πέγκυς Ζήνας "Τρέξε" .Η πλατινένια απονομή γιορτάστηκε με πολλούς φίλους όπως ο Νίνο, η Ελοωνόρα Μελέτη , Τάμτα , Πασχάλης Τερζής κ.α

  • Έτοιμο είναι το βίντεο κλίπ του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι "Κράτα με " , την σκηνοθεσία έκανε ο Χρήστο Νικολέρη (N-Orasis) .

  • Το τραγούδι "έχω πρόβλημα υγείας" του Ηλία Ψινάκη θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Ιανουαρίου.Η μουσική είναι του Δημήτρη Κοντόπουλου ενώ οι στίχοι του Μάνου Ελευθερίου.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Γαμήλιο Πάρτυ


Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Κριστίν Κρόκος, με τους: Φαίη Ξυλά, 'Αλεξ Δημητριάδης, Χρύσα Ρώπα, Μπέττυ Μαγγίρα κ.α

Η υπόθεση της ταινίας:
Μία απολαυστική περιπέτεια για τα απίστευτα της ημέρας του γάμου ενός ζευγαριού και τις απεγνωσμένες προσπάθειες των καλεσμένων τους να φθάσουν στο γαμήλιο party… Ιούλιος. Ο Ηλίας και η Μαρίνα καταφθάνουν στην Κρήτη για να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά ενός γάμου, που συγγενείς και φίλοι περιμένουν εναγωνίως! Ο γάμος τελείται κανονικά και όλοι ετοιμάζονται να το γιορτάσουν, όμως η μοίρα τους επιφυλάσσει εκπλήξεις… Ένα μικρό αλλά σημαντικό τυπογραφικό λάθος στο προσκλητήριο, τους στέλνει όλους στα… πέντε σημεία του ορίζοντα! Καταδιώξεις, ατυχήματα, απανωτές παρεξηγήσεις, αλλά και μια πυρκαγιά σηκώνουν όλο το νησί στον αέρα και κάνουν για όλους το δρόμο προς το γαμήλιο party, μια τρελή πορεία προς το άγνωστο...

Το trailer της ταινίας :

Η τηλεθέαση των Ψυχαγωγικών Πρωινών Τετάρτη 23-01-2008

Καφές με την Ελένη 20,0% (Alpha)
Η Ελλάδα παίζει 14,9% (Alter)
Όμορφος κόσμος το πρωί 13,8% (Mega)
Πρωινός καφές 13,0% (Ant1)
Μέσα σ’ όλα 8,8% (Star)

Eurovision 2008


Κατέληξε απο οτι φαίνεται και η Χρύσπα στο τραγούδι που θα διαγωνιστεί . Είναι σε σύνθεση του Μάριου Ψιμόπουλου ενώ τους στίχους τους έχει γράψει ο Αντώνης Παππάς , ο οποίος είχε γράψει και το Die for you των Αntique το 2001 . Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Sos For Love".

To τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη έχει τον τίτλο "Always & Forever " σε σύνθεση Δημήτρη Κοντόπουλου και οι στίχοι είναι απο την Βίκυ Γεροθόδωρου. Ενώ η Καλομοίρα θα διαγωνιστεί με το τραγούδι "Secret Combination" του Κωσταντίνου Παντζή και του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

To 68,6% άγγιξε ο Λάκης Λαζόπουλος



Εχθές λοιπόν έκανε πρεμιέρα ο Λάκης Λαζόπουλος για το 2008 και οπώς όλοι περιμέναμε χτύπησαν κόκκινο τα μηχανάκια της AGB . Με πολυ μεγάλο κέφι αλλά και άγχος όπως δήλωσε και ο ίδιος ξεκίνησε χθές. Όπως ήταν φυσικό ασχολήθηκε περισσότερο με τις εξελίξεις που απασχολούν τον τελευταίο καιρό (με τον Θέμο , τον Μάκη και τους άλλους) ,δεν ξέχασε όμως και τους άλλους "πρωταγωνιστές" του.

Ένα αστείο στιγμιότυπο απο την εκπομπή :

Πέθανε ο Heath Ledger

Νεκρός βρέθηκε την Τρίτη στο διαμερισμά του ο ηθοποιός Heath Ledger . Οι γιατροί δήλωσαν οτι πέθανε απο υπερβολική δόση χαπιών . Πολλοί ανέφεραν οτι είχε πνευμονία άλλοι οτι αυτοκτόνησε , κάτι που μάλλον δεν ισχύει αφού δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα που να το επιβεβαιώνει .Εξάλλου ήταν ενας άνθρωπος που αγαπούσε την ζωή και σίγουρα δεν θα έκανε κάτι τέτοιο , όπως δήλωσαν δικοί του άνθρωποι . Γεννήθηκε το 1979 και το 2005 είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει και μια κόρη. Το ευρύτερο κοινό το έμαθε καλύτερα απο την ταινία Brockeback Mountain , η τελευταία ταινία που συμμετείχε ηταν The dark Knight όπου υποδυόταν τον ρόλο του Joker , η ταινία πρόκειται να προβληθεί το Ιούλιο του 2008.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ SUPER DEAL


Το παιχνίδι που κατάφερε πέρυσι να τινάξει την μπάνκα της AGB στον αέρα, να καθηλώσει εκατομμύρια...ανθρώπους μπροστά στην τηλεόραση και να χαρίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους παίκτες που τόλμησαν να τα βάλουν με τον Τραπεζίτη, σε δύο εβδομάδες θα αποτελεί παρελθόν για την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Φέτος, δεν είχε την επιτυχία που ανέμενε το κανάλι, αφού δεν κατάφερε να προχωρήσει με ψηλά το κεφάλι στους πίνακες τηλεθέασης κι έτσι οι τίτλοι τέλους, ετοιμάζονται να πέσουν.
Έτσι, ο Χρήστος Φερεντίνος, θ' αποχαιρετήσει το αγαπημένο του "Super Deal" και θα επανέλθει στο χώρο των τηλεπαιχνιδιών με ένα ολοκαίνουργιο project που γνωρίζει μεγάλες δόξες στα Βαλκάνια. Το νέο τηλεοπτικό «χτύπημα» του γνωστού παρουσιαστή θα έχει τον τίτλο «Show me the money» και προγραμματίζεται να βγει στον αέρα πιθανότατα από τα μέσα Φλεβάρη και μετά. Πόσα χρήματα θα κερδίσουν οι παίκτες στο νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1; Δυσαρεστημένοι πάντως δεν θα φύγουν.. Το μεγαλύτερο ποσό θα είναι οι 500.000 ευρώ!

Τηλεοπτικά...


  • Πρώτο σε τηλεθέαση βγήκε η τηλεοπτική σειρά χθές το βράδυ "Μάυρα Μεσάνυχτα"

  • Σήμερα στις 9 κάνει πρεμιέρα για το 2008 το Αλ τζαντιρι news του Λάκη Λαζόπουλου

  • Φτάνει ο καιρός που η "Μαρία η Άσχημη" θα πετάξει τα σιδεράκια και τα γυαλιά και θα μεταμορφωθεί (προς το καλύτερο) . Αναμένεται να εμφανιστούν και νέα πρόσωπα στη σειρά όπως ο αγαπημένος της Αγγελικής Διαλιάνη , Μάνος Παπαγιάννης αλλα και η Εβελίνα Παπαντωνίου.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

DvD The Simpsons Movie


Ο Homer ευθύνεται για πολλές γκάφες στην ιστορία των Simpsons αλλά αυτή τη φορά η χαζομάρα του έχει οδηγήσει τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής, έχει διασπάσει την οικογενειά του και έχει τραβήξει την προσοχή του Προέδρου των ΗΠΑ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Η μοίρα του κόσμου είναι τώρα στα χέρια του Homer. Θα πρέπει να δώσει μάχη με το χρόνο για να αποτρέψει το τέλος του κόσμου και να ενώσει ξανά την οικογένειά του ενώ ολόκληρο το Σπρίνγκφιλντ τον κυνηγά για εκδίκηση.
Το trailer της ταινίας:


"CLEVER" κάθε Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ-1


Το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ-1 έρχεται να μετατρέψει την επιστήμη σε διασκέδαση. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να παγώσουμε μια σαμπάνια; Πώς μπορεί ένα αυγό να αναπηδήσει στο έδαφος; Ποιές γυναικείες αναλογίες τραβούν κατά κανόνα τα ανδρικά βλέμματα; Πλήθος ερωτήσεων βρίσκουν τις απαντήσεις τους στο "Clever". Σε κάθε επεισόδιο δύο επώνυμοι καλούνται στο πλατό για να μαντέψουν και να "στοιχηματίσουν" την εξήγηση διάφορων επιστημονικών γρίφων. Στη συνέχεια , ο τρελός επιστήμονας δηλαδή ο Φώτης Σπύρου, παίρνει τη σκυτάλη απο την Ματθλίδη Μαγγίρα και κλέβει την παράσταση. Πραγαμτοποιεί τα θεαματικά του πειράματα για να μάθουμε την σωστή απάντηση.

"So you think you can dance 2"


Με ταχύτατους ρυθμούς προχωράει το "So you think you can dance". Οι συντελεστές επέστρεψαν από τη Νέα Υόρκη, κλείνοντας τον κύκλο των οντισιόν του σόου του Mega, που θα παρουσιάζει και φέτος η Βίκυ Καγιά. Έχουν ήδη γίνει οντισιόν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Αυτές τις μέρες όσοι υποψήφιοι πήραν εισιτήριο για το bootcamp, καλούνται να συγκεντρωθούν στην Αθήνα, όπου η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους χορευτές που θα πάρουν μέρος στο σόου. Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Eurovision 2008 - Καλομοίρα


Η Καλομοίρα απο οτι φαίνεται αποφάσισε στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει στον διαγωνισμό . Το τραγούδι έχει τον τίτλο ''Secret combination'' (=μυστικός συνδυασμός) , την μουσική την έχει γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής ενώ τον στίχο ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος . Το τραγούδι είναι χορευτικό ενώ σε κάποια σημεία ακούγεται και το μπουζούκι. Η Καλομοίρα έχει αρχίσει να δουλεύει τη σκηνική της παρουσία οπώς και το χορευτικό .

Το ¨Ειλικρινά" έγινε χρυσό


Ξεπέρασε τις είκοσι χιλιάδες αντίτυπα το ολοκαίνουργιο cd της Έλλης Κοκκίνου με γενικό τίτλο "Ειλικρινά" και η καινούργια δισκογραφική εταιρεία της Sony Music, της οργάνωσε πάρτι για να γιορτάσουν το γεγονός . Η εν λόγω κοσμική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο restoraunt "Boschetto" και παρόντες ήταν όλοι οι συντελεστές του δίσκου (λ.χ Δημήτρης Κοντόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου) αλλά και φίλοι και συνεργάτες της Έλλης , όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου , η Έυη Δρούτσα, ο Σαρμπέλ , ο Διονύσης Μακρής .Η 'Ελλη Κοκκίνου παρέλαβε το χρυσό δίσκο από το διευθύνοντα σύμβουλο της Sony , Δημήτρη Γιαρμενίτη , ο οποίος μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα συνεργασία της εταιριας με την τραγουδίστρια .

Σήμερα στο Prison Break

Ένταση προκαλείται όταν ο Lincoln ανακοινώνει ότι κάποιος θα πρέπει να μείνει έξω από το σχέδιο απόδρασης. Οι κρατούμενοι αποφασίζουν να αφήσουν απ’ έξω τον T-Bag . Εκείνος αντιδρά και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα δικά του όπλα.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

IFPI - Charts Top 20 τών Ελληνικών Άλμπουμ


1 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΔΥΝΑΤΑ 1986-2007 UNIVERSAL UP
2 ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ LEGEND / VIRUS UP
3 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Η ΚΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΟΚΟ LEGEND G UP
4 MAZOO AND THE ZOO MAZOO AND THE ZOO LEGEND UP
5 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΤΙΓΜΕΣ (BEST OF) MINOS-EMI UP
6 ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ07/08 UNIVERSAL / M2 DOWN
7 ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ THIS IS MY LIVE MINOS-EMI UP
8 ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ
ΑΤΤΙΚΟΥ-ΑΦΙΕΡ MINOS-EMI UP
9 ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ & ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ LIVE SONY BMG-MINOS EMI DOWN
10 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΙ ΜΟΥ HEAVEN UP
11 ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ HEAVEN UP
12 ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΕΣ ΝΥΧΤΕΣ HEAVEN UP
13 GOIN THROUGH VETO UNIVERSAL UP
14 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΔΡΟΜΟΙ LYRA G UP
15 ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ MINOS-EMI UP
16 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ… LEGEND/VIRUS G DOWN
17 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ Η ΖΩΗ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΠΑΕΙ LEGEND UP
18 ΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ LIVE ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ MBI UP
19 ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ LEGEND/ VIRUS UP
20 ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ-ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΑΝ MINOS-EMI UP

Παιχνίδια εξουσίας


Σκηνοθεσία: Μάικ Νίκολς
Σενάριο: Άαρον Σόρκιν, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Τζορτζ Κράι
Παίζουν: Τομ Χανκς, Τζούλια Ρόμπερτς, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Έιμι Άνταμς
Παραγωγή: Γκάρι Γκούτζμαν, Τομ Χανκς
Δ/νση Φωτογραφίας: Στίβεν Γκόλντμπλατ
Μουσική: Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ
Διάρκεια: 97'

Η υπόθεση της ταινίας :
Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του playboy γερουσιαστή, Τσάρλι Ουίλσον, ενός αποστάτη πράκτορα της CIA και μιας πανέμορφης κοσμικής κυρίας από το Χιούστον που ένωσαν τις δυνάμεις τους και διηύθυναν την πιο επιτυχημένη μυστική επιχείρηση της δεκαετίας του ’80. Η δράση τους οδήγησε, τροφοδοτώντας τους αντάρτες του Αφγανιστάν με όπλα, στην πτώση της Σοβιετικής Ένωσης και στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο δημιούργησαν αναπάντεχες συμμαχίες μεταξύ Πακιστανών, Ισραηλινών, Αιγυπτίων και νομοθετών. Η επιτυχία τους υπήρξε τεράστια!

Έτσι, στο ερώτημα, πώς μια ομάδα κατόρθωσε να πλήξει σε τέτοιο βαθμό τον, φαινομενικά τελικά ανίκητο, Στρατό των Υπερδυνάμεων, ο Πρόεδρος του Πακιστάν απάντησε αυθόρμητα "Ο Τσάρλι τα κατάφερε!".

To trailer της ταινίας :

Ζέτα Μακρυπούλια - Νύχτα στάσου

Η Ζέτα Μακρυπούλια για τις ανάγκες της νέας ταινίας "Μόλις χώρισα" που
πρωταγωνιστεί τραγούδησε το "Nύχτα στάσου" σε μια διασκευή των Μίκρο!

Το Video Clip :

Eurovision νέα!!!


Ο Κώστας Μαρτάκης όπως έχουμε πεί έχει ήδη επιλέξει το τραγούδι που θα ακούσουμε στις 4 Φεβρουαρίου όπου θα παρουσαιαστούν και τα 3 τραγούδια για πρώτη φορά!Το κομμάτι του είναι ροκ χορευτικό με ευχάριστη μουσική και στίχο ο οποίος θα είναι όλος αγγλικός. Τώρα για την Καλομοίρα είχε ζητησει απο την Ναταλία Γερμανού να γράψει τον στίχο στο τραγούδι αλλά όπως είπε η ίδια δεν δέχτηκε γιατι ήθελε να κάνει ένα διάλλειμα από την Eurovision ! Πολύ πιθανό είναι να καταλήξει η Καλομοίρα και οι συνεργάτες της στο κομμάτι του Νίκου Τερζή ο οποίος εχει γράψει το Die for you , Shake it και το With Love της Ταμτα που δεν κατάφερε να περάσει πέρσι απο τον ελληνικό διαγωνισμό .Η Χρύσπα ακόμα ψάχνει για τραγούδι , έχει ακούσει αρκέτα τραγούδια ,ακούστηκε οτί ζήτηθηκε απο τον Ρουμάνο καλλιτέχνη Traistariu να γράψει κομμάτι για την Χρύσπα ,κατι που όμως δεν επιβεβαιώνεται ... Επίσης σκέφτεται να τολμήσει και να συμμετάσχει με μόνο ελληνικό στίχο ή τουλάχιστον να είναι το μισό στα ελληνικά ....


Σήμερα στο Prison Break

Όλοι εκπλήσσονται όταν ο Michael δέχεται επίσκεψη από τη «γυναίκα του». Εκείνη του φέρνει κάτι που μοιάζει με πιστωτική κάρτα, ωστόσο είναι κάτι άλλo... Η γυναίκα φαίνεται γνώριμο πρόσωπο στον Μπέλικ, ο οποίος αποφασίζει να κάνει έρευνα γι' αυτή. Στο μεταξύ , ο Μάικλ κατασκευάζει έναν μηχανισμό , για να υπολογίσει πόσο χρόνο θα έχει η ομάδα του να αποδράσει.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Τα top 10 προγράμματα της τηλεόρασης

ΤΙΤΛΟΣ ΤΜΛ % ΜΡΔ %
1ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β'ΗΜΙΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ NET 13/1/2008 19,6 45,5
2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α'ΗΜΙΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ NET 13/1/2008 17,9 44,6
3 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ MEGA 9/1/2008 14,3 31,5
4 ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ALPHA 10/1/2008 14,0 32,5
5 ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ BEST OF ALPHA 8/1/2008 12,3 26,4
6 ΜΑΥΡΑ ΜΕSΑΝΥΧΤΑ MEGA 7/1/2008 11,8 29,9
7 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MEGA 11/1/2008 11,2 27,2
8 ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ MEGA 11/1/2008 11,1 32,0
9 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MEGA 10/1/2008 10,9 25,0
10 ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ MEGA 9/1/2008 10,9 29,1

Σήμερα στο Prison Break



O Αμπρούτζι πείθει τον Μάικλ να αποκαλύψει στον Φαλτζόνε που βρίσκεται ο Φιμπονάτσι . Οι πράκτορες Κέλερμαν και Χέιλ αποκτούν "ενισχύσεις" από το FBI , καθώς η αντιπρόεδρος δεν είναι ευχαριστημένη με την ως τώρα πρόοδο τους...Στο μεταξύ ένας κρατούμενος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο χώρο συγκέντρωσης των δεσμοφυλάκων .

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

"Baby Dance"


Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη Μεγάλη Βρετανία το "Baby Dance" έρχεται και στην Ελλάδα τον Ιανουάριο απο την τηλεόραση του Alpha . Ζευγάρια λιλιπούτειων χορευτών , παιδιών ηλικίας απο 6 εώς 11 ετών θα διαγωνίζονται σε όλα τα είδη χορού. Παρουσιάστρια του show θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Θα προηγηθούν οντισιόν των επίδοξων μικρών χορευτών που θα τις παρουσιάσουν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Ορφέας Αυγουστίδης . Η κριτική επιτροπή είναι τριμελής και απαρτίζεται απο τον ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου , το μοντέλο - ηθοποιό Νόνη Δούνια και την χορεύτρια χορογράφο Γκαλένα Βελίκοβα.

Eurovision.tv


Ανανεώθηκε το επίσημο site της Eurovision , όσοι θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα για την Eurovision δεν μένει απλά από το να επισκεφθείτε το site : http://www.eurovision.tv/page/home

Tι θα δούμε σήμερα στο Prison Break


Ο Μάικλ αντιμετωπίζει ένα ακόμη εμπόδιο, όταν μια αποθήκη που σκόπευε να χρησιμοποιήσει στην απόδραση, μετατρέπεται σε αίθουσα συγκέντρωσης των δεσμοφυλάκων. Στο μεταξύ ο Κέλερμαν και ο Χέιλ απειλούν τις ζωές της Βερόνικα και του Νικ, ο οποίος προτείνει να καταφύγουν σε ένα μέρος όπου δεν θα μπορούν να τους εντοπίσουν…

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Διάφορα νέα....


  • Δήλωση υπέρ του Κώστα Μαρτάκη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision έκανε η Τάμτα . Η τραγουδίστρια ερωτώμενη απάντησε ξεκάθαρα:Θα προτιμούσα τον Κώστα Μαρτάκη!

  • Σε διάσταση με την συζυγό του ακούγεται οτι βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αν και δεν κουβεντιάζει την προσωπική του ζωή , εθεάθη σε κοσμικά στέκια χωρίς την συζυγό του .

  • Καινούργια αρχή στην ερωτική τους σχέση κάνουν η Κελλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης . Οι δυό τους σε αυτη την φάση της ζωής τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι.

  • Οριστικός - επιμένουν κάποιες πηγές - είναι ο χωρισμός της Ζέτας Μακρυπούλια και του Αντώνη Ρέμου . Οι φήμες λένε μάλιστα ότι η Ζέτα κοιτάει μπροστά.

Charts IFPI - Top 50 Ελληνικών Aλμπουμ


1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙAΝΝΗΣ - ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ 07/08
UNIVERSAL / M2
2. NOTIS SFAKIANAKIS - ΜΝΗΜΕΣ
UNIVERSAL
3. ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ -ΤΡΕΞΕ
MINOS-EMI
4. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ -10 Χ.Μ.
HEAVEN
5. ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ & ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - LIVE
SONY BMG-MINOS EMI
6. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ - Η ΔΙΑΦΟΡΑ (DELUXE)
MINOS-EMI
7. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ - ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…
LEGEND/VIRUS
8. ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΤΣΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ (ΝEW)
LEGEND / VIRUS
9. ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΝΑΤΑΣΑ
SONY BMG
10. ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ - Η ΚΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΟΚΟ
LEGEND
11. MAZOO AND THE ZOO - MAZOO AND THE ZOO
12. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - ΔΥΝΑΤΑ 1986-2007 (NEW)
UNIVERSAL
13. ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ - ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜAΣ
UNIVERSAL
14. ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ - THIS IS MY LIVE (ΝΕW)
MINOS-EMI
15. GOIN THROUGH - VETO
UNIVERSAL
16. ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ - ΔΡΟΜΟΙ
LYRA
17. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ - ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΕΣ ΝΥΧΤΕΣ (NEW)
HEAVEN
18. ΑΛΚΗΣ ΑΛΚΑΙΟΣ - ΟΙ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
UNIVERSAL
19. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - Ο ΠΥΡΗΝΑΣ
LYRA
20. ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ / ΒΕΛΙΩΤΗΣ - ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ
MINOS-EMI

Η Christina Aguilera έγινε μαμά!


Μητέρα έγινε η Christina Aguilera ! Ξημερώματα Σαββάτου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο σε συγγενείς και φίλους με ...sms!
Η τραγουδίστρια, που παντρεύτηκε τον πατέρα του μωρού Jordan Bratman τον Νοέμβριο του 2005, δεν είχε κρύψει ούτε την επιθυμία τους να γίνουν γονείς, ούτε και την εγκυμοσύνη της, όπως συνηθίζουν στον χώρο της showbiz.
Εκτός από την επίσημη ανακοίνωση μέσω εκπροσώπου τύπου, η Christina έδωσε εντολή για την ενημέρωση των θαυμαστών της μέσω του επίσημου site της. Διακοσμημένο με ...γαλάζια μπαλόνια, δίνει τις πρώτες πληροφορίες για τον γιο της, όνομα, ύψος, βάρος!

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

ΑGB - Tα πρώτα 10 προγράμματα της εβδομάδας


1 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ MEGA 2/1/2008 15,3 34,2
2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β'ΗΜΙΧ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ NET 6/1/2008 11,9 29,4
3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΟΝΙΑΣ NET 31/12/2007 11,3 32,4
4 ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ MEGA 3/1/2008 11,0 30,9
5 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MEGA 4/1/2008 10,9 26,9
6 ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ MEGA 2/1/2008 10,9 29,0
7 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β'ΗΜΙΧ. ΠΑΟ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ NET 6/1/2008 10,7 30,2
8 ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MEGA 6/1/2008 10,7 23,3
9 ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ MEGA 4/1/2008 10,6 28,8
10 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α'ΗΜΙΧ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ NET 6/1/2008 10,4 26,8

Eurovision 2008 - Ελλάδα


Η ημέρα της κρίσης πλησιάζει. Στις 6 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει η ΕΡΤ –στην κλασσική συνέντευξη Τύπου που κάνει τα τελευταία χρόνια- τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν η Καλομοίρα, ο Κώστας Μαρτάκης και η Χρύσπα στον ελληνικό «τελικό» της Eurovision 2008. Από τα τρία τραγούδια, ένα θα πάρει την… πρόκριση για τον ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης. Η Καλομοίρα θα ερμηνεύσει ένα ποπ τραγούδι, ενώ η Χρύσπα κάτι με ελληνικό στίχο, ενώ ο Μαρτάκης έχει επιλέξει ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου σε αγγλικούς στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

EUROVISION - KΥΠΡΟΣ

Κύπρος 2008: Στο Βελιγράδι με την Ευδοκία Καδή

Με το τραγούδι «Femme Fatale» και έντονο Ελληνικό χρώμα θα εκπροσωπηθεί φέτος η Κύπρος στον Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.
Το τραγούδι παρά το γαλλικό του τίτλο ειναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα . Κάτι που μάλλον κέρδισε το κυπριακό κοινό . Τη μουσική έχει γράψει ο Νίκος Ευαγγέλου .

Το τραγούδι :

ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ...




Κάτια Ζυγούλη ή Εβελίνα Παπαντωνίου ; Οι δύο όμορφες είναι υποψήφιες για τη θέση της παρουσιάστριας του σόου του Alpha για την πιο "Σέξι Ελληνίδα".

ΨΑΧΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα στις γιορτές με διπλό σκοπό .Να κάνει διακοπές αλλά και να ψάξει για τηλεοπτικά προγράμματα που πιθανώς μπορούν να μεταφερθούν στη τηλε'οραση του Alpha. Ο πολυπράγμων Λαζόπουλος συντομα επιστρέφει στους δέκτες μας (μάλλον την Τρίτη 22 Ιανουαρίου) .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΣΕ ΤΖΕΙΜΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΛΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΟΡΝΤ


Σκηνοθεσία:
ΑΝΤΡΙΟΥ ΝΤΟΜΙΝΙΚ
Σενάριο:
ΑΝΤΡΙΟΥ ΝΤΟΜΙΝΙΚ, ΡΟΝ ΧΑΝΣΕΝ
Ηθοποιοί:

ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ , ΚΕΙΣΙ ΑΦΛΕΚ , ΣΑΜ ΡΟΚΓΟΥΕΛ , ΣΑΜ ΣΕΠΑΡΝΤ , ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ : Το 1881 ο χαρισματικός και απρόβλεπτος Τζέσε Τζέιμς, ο διαβόητος ληστής της Δύσης, ετοιμάζει την επόμενη μεγάλη ληστεία του, έχοντας ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει πολλούς "καλοθελητές" που, όπως είναι φυσικό, δελεάζονται από την υπέρογκη αμοιβή, αλλά και τη δόξα που θα φέρει η παράδοσή του στην αστυνομία. Όμως, εκείνο που δε γνωρίζει ο Τζέσε είναι ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του βρίσκεται μέσα στην ίδια του τη συμμορία και δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Φορντ, ένα νεαρό, που ψάχνοντας να βρει νόημα στη ζωή του, έχει εισχωρήσει στην ομάδα του Τζέσε. Για πόσο καιρό όμως θα αντέξει να μείνει στην αφάνεια; Για πόσο καιρό θα μπορέσει να κρύβει τη ζήλια του για το "μέντορά" του; Δε θα αργήσει να πάρει την απόφαση να τον δολοφονήσει εν ψυχρώ, καταστρώνοντας μεθοδικά το σχέδιό του και παίρνοντας με το μέρος του και άλλα μέλη της συμμορίας. Όμως, θα ανακαλύψει ότι μετά τη δολοφονία του "αφεντικού" του, μία καινούρια κόλαση τον περιμένει...

To trailer της ταινίας :

Τι θα δούμε σήμερα....

ΕT1 : 21:00 ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ -Η ΣΕΙΡΑ (Β' ΚΥΚΛΟΣ)
22:00 ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ (ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ)
00:00 ΜΠΕΡΛΙΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡΠΛΑΤΣ

ΝΕΤ: 22:00 ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ
00:00 ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΜΥΑΛΑ (ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ)

ΜEGA: 21:00 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (E)
22:00 ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (Ε)
23:00 ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ (Ε)
00:00 ΞENH TAINIA : ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

ΑΝΤ1 : 21:00 ΦΙΛΑ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ (Ε)
22:00 ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)
23:00 PRISON BREAK


ALPHA : 21 :00 ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)
22:00 Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ (ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ)
23:00 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : NYXTA ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ

ΑLTER : 21:00 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΙΔΙ 2
23:00 ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ


STAR : 21:00 TAYTOTHTA
22:00 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ : AMERICAN PIE 2
00:15 GALA