Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

TAINIA : ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ (THERE WILL BE BLOOD)


Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Πολ Τόμας 'Αντερσον , με τους: Ντάνιελ Ντέι Λιούις , Ράσελ Χάρβαρντ , Πολ Ντάνο

Υπόθεση
Η ιστορία περιγράφει την άνοδο του Ντάνιελ Πλέινβιου (Ντάνιελ Ντέι - Λιούις), ο οποίος από αδέκαρος μεταλλωρύχος που μεγαλώνει μόνος του το γιο του, μετατρέπεται σε μεγιστάνας του πετρελαίου. Όταν ο Πλέινβιου πληροφορείται μυστηριωδώς ότι σε μια μικρή πόλη κάπου στα δυτικά αναβλύζουν τόνοι πετρελαίου, αποφασίζει να πάρει την τύχη στα χέρια του και μετακομίζει μαζί με το γιο του H.W. (Ντίλον Φρίζιερ) στη σκονισμένη Little Boston. Σε αυτή την πόλη, όπου το κέντρο της ζωής των κατοίκων είναι η εκκλησία του χαρισματικού ιεροκήρυκα Έλι Σάντεϊ (Πολ Ντάνο), o Πλέινβιου και ο H.W. "πιάνουν την καλή". Ωστόσο, αν και όλοι πλουτίζουν χάρη στην πετρελαιοπηγή, τα πάντα αλλάζουν καθώς οι συγκρούσεις κλιμακώνονται και κάθε ανθρώπινη αξία – η αγάπη, η ελπίδα, η συνύπαρξη, η πίστη, η φιλοδοξία, ακόμη και ο δεσμός μεταξύ πατέρα και γιου – απειλούνται από τη διαφθορά, την απάτη και τη ροή του πετρελαίου.
To trailer της ταινίας:

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

AGB - Top 10 προγράμματα Τετάρτη 27-2

EUROVISION 2008 (NET) 45,9%
ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ (MEGA) 38,1%
ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ (MEGA) 19,3%
ΕΡΩΤΑΣ (ANT1) 24,7%
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ALPHA) 20,6%
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 2 ΖΩΕΣ (MEGA) 25,7%
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ (ANT1) 17%

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ 16,8%
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 - ΚΕΝΤΡΙΚΟ 16,4%
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ 14,9%

Χρύσπα - Α change to love


H χθεσινή εμφάνιση της Χρύσπας στον ελληνικό τελικό της Eurovision.
H Χρύσπα όπως φάνηκε από τα πρώτα δευτερόλεπτα είχε πολύ άγχος , αρκέτα υποτονικά τα κουπλέ του τραγουδιού , πολλές φορές της "έφευγε". Το χορευτικό ηταν καλό , αλλά μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο , η Χρύσπα δεν χόρεψε καθόλου ... μόνο λίγο προχώρησε στη σκηνή!

Χρύσπα - Α change to love

Κώστας Μαρτάκης - Always & Forever


Η χθεσινή εμφάνιση του Κώστα Μαρτάκη στον Ελληνικό τελικό της Eurovision.
Αρκετά εντυπωσιακός ,αν και η χορογραφία και τα σκηνικά θύμιζαν λίγο απο το περσινό τραγούδι της Λευκορωσίας.

Κώστας Μαρτάκης-Always & Forever


(Απορία: Γιατί οι χορευτές κρατούσαν μικρόφωνα , ενώ δεν τραγουδούσαν ... ?)

To show των αδελφών Μαγγίρα

Μια απο τις καλύτερες παρουσιάσεις για την Eurovision έκαναν οι αδελφές Μαγγίρα.
Αφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με τα χορευτικά τους, τα τραγούδια τους, τα αστεία τους, την άνεση τους στην σκηνή και γενικότερα με την όλη εμφάνιση τους.
Καλύτερο σημείο ήταν οι διασκευές κάποιων παλιών συμμετοχών της Eurovision με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια του διαγωνισμού είχε ο Φωκάς Ευαγγελινός.¨

Στιγμιότυπο απο τον ελληνικό τελικό:

H Καλομοίρα πάει Eurovision!!!


Η Καλομοίρα με το "Secret Combination", ήταν η επιλογή του τηλεοπτικού κοινού και της κριτικής επιτροπής χτες βράδυ, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 53ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στο Βελιγράδι. H Καλομοίρα όπως όλοι περιμέναμε έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφανισή της αλλά και με το χορευτικό της.
Ο Κώστας Μαρτάκης με το "Always & Forever" δεν μπορούμε να μην πούμε ότι κι αυτός εντυπωσίασε αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη,βρέθηκε στην 2η θέση, ενώ η Χρύσπα με το "Α chance to love" στην 3η.

Η χθεσινή εμφάνιση της Καλομοίρας :

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

IFPI - Charts Top 10 τών Ελληνικών Άλμπουμ


1. "ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ"
ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ / HEAVEN
2. "ΣΕ ΒΛΕΠΩ"
ΒΙΒΗ ΜΑΣΤΡΑΛΕΞΗ / LEGEND/VIRUS
3. "ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ 07/08"
MIXAΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ / UNIVERSAL
4 ."MAZZO AND THE ZOO"
ΜΑZOO AND THE ZOO / LEGEND
5."ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ - ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ"
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ / MINOS - EMI
6. "ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΑ"
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ / UNIVERSAL
7. "ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ"
ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ / MINOS-EMI
8. "CAFE DE L' ART - ΣΥΛΛΟΓΗ VI PASSION"
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ - ΜΑΡΓΑΡΗΣ / LEGEND /EROS : 3901167008
9. "ΘΑΥΜΑΤΑ"
ΝΙΝΟ / HEAVEN
10. "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ"
ΜΑΚΡΙΝΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ / LYRA

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

ΑGB - Ελληνικές σειρές 25-2-08

Mαύρα μεσάνυχτα 29,7% (Mega)
Γοργόνες 23,5% (Mega)[E]
Φίλα το βάτραχό σου 23,2% (Αnt1)
Αν υπήρχες θα σε χώριζα 22,7% (Mega)
Αν μ’αγαπάς 18,3% (Alpha)
Αληθινοί έρωτες 14,1% (Alpha)
Πήρα κόκκινα γυαλιά 9,0% (Alpha)[E
]

H νέα Eurovision version του "Always & Forever"

Eurovision 2008 - Ρουμανία


Το τραγούδι της Ρουμανίας για την Eurovision

NICO si VLAD MIRITA - Pe-o margine de lume

Eurovision 2008 - Η κριτική επιτροπή


Την Χρύσπα, τον Κώστα Μαρτάκη και την Καλομοίρα, εκτός από τους τηλεθεατές θα κρίνει και η επταμελής κριτική επιτροπή που θα αποτελούν ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας, που θα είναι και ο πρόεδρος της επιτροπής, ο γενικός διευθυντής της ΕΡΑ και στιχουργός Αντώνης Ανδρικάκης, ο γενικός διευθυντής Τηλεόρασης Δημήτρης Γόντικας, ο συνθέτης – τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Κυβέλος, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ Ευαγγελία Πισκερά και η παρουσιάστρια της εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα", Ρένια Τσιτσιμπίκου.

Σχολιο:Πολύ καλύτερη από άλλες χρονιές , που την αποτελούσαν άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με την μουσική

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Eurovision 2008 - Κύπρος


Το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision
Ευδοκία Καδή - Femme Fatale

H "Μαρία η άσχημη" στο Παρίσι !!!


Το ταξίδι στο Παρίσι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τη Μαρία. Είναι ενθουσιασμένη όταν γνωρίζει στους κήπους του Λουξεβούργου το διεθνούς φήμης μοντέλο Εβελίνα Παπαντωνίου, με την οποία συνδέεται και φιλικά.Κατά την παραμονή τους στην Γαλλία η Τζίνα συναντά τον φίλο της Φίλιππο τον οποίο γνωρίζει στην Μαρία.
Την επόμενη μέρα όταν τελειώνουν οι υποχρεώσεις της Τζίνας με το ντεφιλέ , προτείνει στην Μαρία να κάνουν βόλτα στα παριζιάνικα μαγαζιά. Η Μαρία γνωρίζει από κοντά τους μεγάλους οίκους μόδας κι επειχειρεί με τη βοήθεια της Τζίνας να αγοράζει και εκείνη καινούργια ρούχα. Το πρώτο βήμα για την αλλαγή της Μαρίας γίνεται, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα στη συνέχεια, καθώς η Τζίνα της προτείνει να βγάλει τα σιδεράκια απο τα δόντια, να αλλάξει το χτένισμα στα μαλλιά της και τέλος να ντυθεί σαν σύγχρονη κοπέλα.

Η επιστροφή
Όταν επιστρέφουν στην Αθήνα η μεταμόρφωση της Μαρίας είναι ολοκληρωτική!Είναι μια πανέμορφη κοπέλα, που πρέπει να ξεκαθαρίσει εκτός των άλλων και την σχέση της με την Ecomoda. Αυτό που πραγματικά θέλει είναι να εκδικηθεί τον Αλέξη για τον τρόπο που της φέρθηκε και την χρησιμοποίησε και όπως δείχνουν τα πράγματα , τίποτα δεν θα την εμποδίσει να το κάνει...

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

TAINIA :SWEENΕY TODD: Ο ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΛΙΤ

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον, με τους: Τζόνι Ντεπ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Τίμοθι Σπολ, 'Αλαν Ρίκμαν, Σάσα Μπάρον Κοέν

Υπόθεση: Ο κουρέας Σουίνι Τοντ τιμωρείται άδικα από το διεφθαρμένο δικαστή Τάρπιν και φυλακίζεται, μαινόμενος για εκδίκηση, όχι μόνο για την τύχη του, αλλά και για τη σκληρή μοίρα της γυναίκας του και της κόρης του. Όταν αποφυλακίζεται, επιστρέφει στο κουρείο του με έναν αιματηρό σκοπό: να "ξυρίζει" τα κεφάλια των κυρίων που τον επισκέπτονται και που του φέρθηκαν άτιμα στο παρελθόν.Με τη βοήθεια της κυρίας Λόβετ, η οποία μαγειρεύει τις χειρότερες κρεατόπιτες της πόλης και είναι ερωτευμένη μαζί του, ετοιμάζει την εκδίκησή του.

Το trailer της ταινίας:

Και από το διαδίκτυο η μετάδοση του ελληνικού τελικού


Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τη φαντασμαγορική βραδιά της ερχόμενης Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου, στη διάρκεια της οποίας θα επιλεγεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 53ο διαγωνισμό της Eurovision που φιλοξενείται φέτος στο Βελιγράδι. Η λαμπερή βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΤ, αλλά και διαδικτυακά από το site της ΕΡΤ, καθώς και από το επίσημο site της Eurovision. Η μετάδοση από το διαδίκτυο θα γίνει σε δύο ταχύτητες (bitrate), 350 και 700 kbps, και θα είναι συνεχόμενη χωρίς διαφημίσεις.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

AGB - Ελληνικές σειρές Τετάρτη 20/2

Εξαφάνιση 20,6% (Alpha)
Αν μ’αγαπάς 17,7% (Alpha)
SIngles3 17,1% (Mega)
Ιχνη 14,2% (Mega)
Αληθινοί έρωτες 13,1% (Alpha) [Ε]
Τα κορίτσια του μπαμπά 12,1% (Αnt1)
Kλεμμένη ζωή 11,1% (Αnt1)
Xρυσά κορίτσια 4,5% (Ετ1)

Καραφώτης: Τώρα και Ηθοποιός


Ο Κώστας Καραφώτης έκανε πρίν λίγες μέρες το ντεμπούτο του στην υποκριτική.
Έπαιξε λοιπόν στο σίριαλ που πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Παπουτσάκη "Τα κορίτσια του Μπαμπά" τον πλούσιο γιο ενός επιχειρηματία με αρχιτεκτονικό γραφείο που την βλέπει και την ερωτεύεται , αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα η Κατερίνα είναι παντρεμένη(στη σειρά). Η ίδια ομολογεί ότι στην αρχή είχε ενδοιασμούς να παίξει μαζί με τον σύντροφο της, αλλά τελικά ανακάλυψε ότι ο αγαπημένος είχε πολύ καλές ερμηνευτικές ικανότητες. Καλά δεν ήταν μόνο αυτό , ήθελαν και να ανεβάσουν λίγο τα νούμερα.
Το επεισόδιο θα προβληθεί σε λίγε εβδομάδες...

Λεπτομέρειες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision


Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 22:00 θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από την ΝΕΤ τον μεγάλο ελληνικό τελικό της Eurovision. Guest τραγουδιστής θα είναι ο Σαρμπέλ. Την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνουν οι Μπέτυ και Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τα σκηνικά είναι του Ηλία Λεδάκη και η τηλεσκηνοθεσία του Χρήστου Φασόη.
Η επιλογή του τραγουδιού θα γίνει με την ψήφο της κριτικής επιτροπής και του κοινού σε ποσοστό 40% και 60% αντίστοιχα. Τα ονόματα των μελών της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθούν στις 26 Φεβρουαρίου. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως από κάθε κινητό, ή σταθερό τηλέφωνο αλλά και από τηλεφωνικό κέντρο θα μπορούν να σταλούν έως 20 ψήφοι.
Όπως κάθε χρόνο θα έχουμε και καλεσμένους εκπροσώπους των άλλων χωρών για την Eurovision.Οι συμμετοχές που θα εμφανιστούν λοιπόν το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου είναι της Κύπρου, του Αζερμπαϊτζάν, της Σλοβενίας και της Ρουμανίας.

Eurovision 2008 - Αζερμπαΐτζάν


Το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision

Elnur Huseynov and Samir Javadzadeh

Σημ.:Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision ,έτσι ας είμαστε λιγο πιο επιεικείς.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Eurovision νέα


Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης θα ντύσει τις αδελφές Μαγγίρα οι οποίες θα παρουσιάσουν τον ελληνικό τελικό. Οι πληροφορίες μιλάνε για ένα 60’s concept καθώς η χορογραφία θα περιέχει τραγούδια του Μανώλη Χιώτη.
Επίσης ακούγεται οτι δύο παρουσιάστριες θα τραγουδήσουν μερικά τραγούδια απο την Eurovision με τον δικό τους όμως τρόπο.
Άλλες πληροφορίες που αφορούν το concept της χορογραφίας, λένε ότι οι χορευτές του show της Καλομοίρας θα έχουν αριθμούς στα t-shirts τους ή στο σώμα τους ενώ η Χρύσπα θα χρησιμοποιήσει μία καρέκλα στο χορευτικό της.
Τώρα όσο αφορά τη Guest list του ελληνικού τελικού ακούγονται τα ονόματα της Ευδοκίας Καδή (Κύπρος), Elnur & Samir (Azerbaijan) κ.α.
Επίσης αναμένουμε να δούμε τη φωτογράφιση που έκανε στην Καλομοίρα ο γνωστός Έλληνας φωτογράφος Σπύρος Πώρος που κάνει διεθνή καριέρα στο εξωτερικό με βάση του τη Νέα Υόρκη , αν και όπως είπε και ο ίδιος στις ειδήσεις του Star δέχτηκε επίθεση απο το αγόρι της Καλομοίρας λόγω κάποιας διαφωνίας που είχαν για το concept , τώρα αν τελικά έγινε η φωτογράφηση ...το μέλλον θα δείξει.

"Ιατρικό απόρρητο" από του χρόνου


Φαίνεται πως άλλαξαν γνώμη στην πορεία κι έκαναν διάφορες ανακατατάξεις. Έτσι, το "Ιατρικό απόρρητο" δεν θα κάνει πρεμιέρα σύντομα, αλλά θα πάρει θέση στο νέο πρόγραμμα του Στρατου Μαρκίδη , με τον Γιώργο Κιμούλη επικεφαλής μιας ομάδας γιατρών, τοποθετήθηκε στο συρτάρι μέχρι νεωτέρας ...Είναι μια δραματική σειρά που παρουσιάζει τις περιπέτειες των γιατρών στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Tα "Eurovision" ρούχα της Χρύσπας


Η Ελληνίδα Πηνελόπη Ζαγοράς θα δημιουργήσει ένα φόρεμα ειδικά για την εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Πηνελόπη Ζαγοράς, που εδώ και 25 χρόνια έχει δημιουργήσει τον δικό της οίκο μόδας στο Παρίσι, εμπιστεύεται μια δημιουργία της σε Ελληνίδα καλλιτέχνη. Τη βραδιά του ελληνικού τελικού, η Χρύσπα θα φοράει μια μοναδική δημιουργία του οίκου υψηλής ραπτικής Penelope Zagoras.

Η Πηνελόπη Ζαγόρας σχεδιάζει ρούχα για πριγκίπισσες και μέλη γνωστών βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο, όπως η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό καθώς και για stars όπως είναι η Isabelle Adjani, η Vanessa Paradis και η Adriana Sklenarikova.

Πηγή:www.mad.tv

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

AGB - Ελληνικές σειρές Δευτέρα 18/2

Mαύρα μεσάνυχτα 27,8% (Mega)
Γοργόνες 24,5% (Mega)
Φίλα το βάτραχό σου 24,0% (Αnt1)
Αν υπήρχες θα σε χώριζα 18,7% (Mega)
Αν μ’αγαπάς 14,3% (Alpha)
Αληθινοί έρωτες 13,7% (Alpha)
Πήρα κόκκινα γυαλιά 10,6% (Alpha)

Eurovision 2008 - Ελβετία


Το τραγούδι της Ελβετίας για την Eurovision

Paolo Meneguzzi - Era Stupendo


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Τηλεοπτικά νέα!

  • Guest εμφάνιση θα κάνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην τηλεοπτική σειρά του MEGA "Λατρεμένοι μου γείτονες"

  • Με "κόψιμο" κινδυνεύουν πολλές σειρές του ΑΝΤ1 λόγω των χαμηλών τηλεθεάσεων, μερικές σειρές απο αυτές είναι : "Γιούγκερμαν", "Τζίτζικας και Μέρμηγκας", "Coupling".


  • Πολλές guest εμφανίσεις στην καθημερινή σειρά "Μαρία η άσχημη" , απο αυτήν την βδομάδα θα δούμε τον Μάνο Παπαγιάννη που θα υποδυθεί τον Φίλιππο , ενώ στις επόμενες θα ενταχθούν και η Εβελίνα Παπαντωνίου η οποία θα δώσει στην Μαρία συμβουλές ομορφιάς αλλά και ο Αλέξανδρος Παρθένης που υποδυθεί τον δικηγόρο της εταιρείας ECOMODA .

  • Την Παρασκευή 22/2 θα είναι καλεσμένη η Καλομοίρα στην εκπομπή OΚ του Θέμη Γεωργαντά στο ΜΑD.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

Eurovision 2008 - Νορβηγία


To τραγούδι της Νορβηγίας για την Eurovision

Maria Haukaas Storeng - Hold on be strong


Τα σχολιά σας για το τραγούδι .....

Το "Ελληνικό" So you think you can dance!!

Σ' αυτό το "So you think you can dance" οι περισσότεροι που συμμετέχουν και περνάνε είναι απο άλλες χώρες , υποτίθεται ότι αυτό το show γίνεται για τους ¨Ελληνες χορευτές. Τι απο την Γαλλία , Νιγηρία , Κολομβία , Φιλιππίνες , Δανία , Αρμενία... κανέναν Έλληνα καλό χορευτή δεν είδαμε ...

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

ΑGB - Ελληνικές σειρές 14-2-08

Για να δούμε τι τηλεθεάσεις έκαναν οι ελληνικές σειρές χθές :

Λατρεμένοι μου γείτονες 40,1% (Mega)
Eνας μήνας και κάτι 17,2% (Mega)
Φάρος 17,1% (Αnt1)
To 10 16,9% (Alpha)
Safe sex 15,0% (Mega)
Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα 13,4% (Alpha)
Τζίτζικας και μέρμηγκας 6,6% (Αnt1)

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Tαινία : Mόλις χώρισα


ΚΩΜΩΔΙΑ
Διάρκεια: 95'
Σκηνοθεσία: Βασίλη Μυριανθόπουλου
Πρωταγωνιστούν: Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Λεκάκη

Υπόθεση:
Η Ηλέκτρα είναι μια συνηθισμένη γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Μέχρι τη στιγμή που συνέβη το "μοιραίο", δεν είχε καμιά καρμική σχέση με την τραγικότητα που τυλίγει το όνομά της. Η μόνη σχέση που είχε ήταν με τον Πέτρο. Την ημέρα των γενεθλίων της και ενώ οι φίλοι της ετοίμαζαν πάρτι-έκπληξη, ήρθε και χτύπησε την πόρτα της το κακό. Με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, ο Πέτρος της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Το μήνυμα το ακούν όλοι οι φίλοι της εκτός από την ίδια, που λείπει. Αποφασίζουν να της κρύψουν το συμβάν για να γιορτάσουν πρώτα τα γενέθλιά της.

'Ετσι, ξεκινούν και όλες οι παρεξηγήσεις της Ηλέκτρας με τους φίλους της: τη Μαίρη και το Δημήτρη (της Μαίρης), τη Λου, το Μήτσο, και τη μαμά της. Την κατάσταση περιπλέκουν ένας Ισπανός, ο Βίττορ, τυχαία νυχτερινή γνωριμία της Λου, μια ακάλεστη ταπεργούμαν η Τιτίκα Καρλατήρα, και ένα pizza boy. Και μέσα στον γενικό χαμό τι σχέση έχει ο χωρισμός με το Μπάτμαν και τα Μαμούθ; Με τις επιδείξεις τάπερ και τις βαλεριάνες; Τις πίτσες και τα stripped shows; Τα ισπανικά και τον 'Αγιο Πέτρο; Καμία; Πόσο γελιόσαστε.

To trailer της ταινίας:

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Eurovision καλεσμένοι στο ΟK!


Σήμερα αλλά και τις επόμενες δύο μέρες που απομένουν αυτής της εβδομάδας θα περάσουν απο την εκπομπή του ΜAD , OK του Θέμη Γεωργαντά στις 17:00 οι τρείς ελληνικές μας υποψηφιότητες για την Eurovision .


13/2 Κώστας Μαρτάκης

14/2 Χρύσπα

15/2 Καλομοίρα

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

IFPI - Η έκπληξη


Την έκπληξη έκανε η Βιβή Μαστραλέξη παραμένοντας για δεύτερη εβδομάδα στην πρώτη θέση στον πίνακα της IFPI .
Τι σου κάνει ο φόβος των πουλιών ...

To Top 10 της IFPI :

1 "ΣΕ ΒΛΕΠΩ"
ΒΙΒΗ ΜΑΣΤΡΑΛΕΞΗ / LEGEND/VIRUS
2 "MAZZO AND THE ZOO"
ΜΑZOO AND THE ZOO / LEGEND
3 "ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ"
ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ / HEAVEN
4 "ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ - ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ"
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ / MINOS - EMI
5 "ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ 07/08"
MIXAΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ / UNIVERSAL
6 "ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΑ"
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ / UNIVERSAL
7 "ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ"
ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ / UNIVERSAL
8 "ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΥ"
LOCOMONDO / MBI
9 "ΟΜΝΙΑ"
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ / MINOS - EMI
10 "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ"
ΜΑΚΡΙΝΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Eurovision εβδομάδα για το MAD


Ξεκινάει σήμερα η εβδομάδα Eurovision της εκπομπής του MAD "ΟK" με τον Θέμη Γεωργαντά.Από σήμερα και κάθε απόγευμα στις 17:00, οι τηλεθεατές του μουσικού καναλιού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μερικά από τα καλύτερα videos της Eurovision, μερικές από τις καλύτερες live performances και μερικά από τα facts που γράφουν την ιστορία της Eurovision.

Η Καλομοίρα με ρούχα J Lo στην Eurovision!!!


Με ρούχα "J Lo" λοιπόν θα εμφανιστεί on stage για να ερμηνεύσει το "Secret Combination" η Καλομοίρα στον Ελληνικό τελικό. Όπως λέει και το επίσημο δελτίο τύπου:

"Το Eurostyle Group που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Jennifer Lopez στην Ελλάδα, Τουρκία και στις Βαλκανικές χώρες, μαζί με την εκπρόσωπο της Jennifer Lopez που επισκέφθηκε την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, επέλεξαν την Καλομοίρα ως την ιδανική καλλιτέχνιδα για να εκπροσωπήσει το ύφος & το style της Jennifer Lopez φορώντας αποκλειστικά JLO.

Η Jennifer Lopez ως καλλιτέχνης - δημιουργός μόδας - μουσικός, αποπνέει η ίδια σε κάθε δραστηριότητα της ένα μοναδικό style. Βλέποντας η ίδια το υλικό της Καλομοίρας από την μέχρι τώρα πορεία της στα μουσικά δρώμενα, αποφάσισε να κάνει support στην νεαρή POP STAR κατά την διάρκεια της διαδικασίας της διεκδίκησης εκπροσώπησης της Ελλάδος στον διαγωνισμό ΕUROVISION, zητώντας από την ομάδα των σχεδιαστών της στην N.Y να δημιουργήσουν ειδικά ρούχα που να αντιπροσωπεύουν την φρεσκάδα της Καλομοίρας.

Ειδικά για την προετοιμασία η Καλομοίρα μεταβαίνει στην N.Y εσπευσμένα με την εκπρόσωπο του Eurostyle Group Αννα Στυλιανοπούλου προκειμένου να συναντηθεί με την προσωπική στυλίστρια της Jennifer Lopez την Gina Risso , την Publisher της Tiziana Indelicato και το υπόλοιπο team για τα ρούχα των εμφανίσεών της. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην N.Y ο Σπύρος Πώρος που πρόσφατα φωτογράφισε την Διεθνή Campania της Jennifer Lopez, θα φωτογραφίσει και την Καλομοίρα για το promo της Eurovision.

H Καλομοίρα θα είναι άξια εκπροσώπησης της Ελληνικής σκηνής συνοδεύοντας την Jennifer Lopez κατά την διάρκεια του gala στην πρώτη επίσημη επίσκεψη της Jennifer Lopez στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι".

Πηγή: www.mad.tv

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

TAINIA :ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ (Feast of Love)


Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Μπέντον,
με τους: Μόργκαν Φρίμαν, Γκρεγκ Κινίαρ, Ράντα Μίτσελ, Μπίλι Μπερκ
Υπόθεση: Σε μια καφετέρια του Όρεγκον, ο θαμώνας Χάρι Στίβενσον παρατηρεί καθημερινά τις ιστορίες αγάπης διάφορων ανθρώπων που συχνάζουν εκεί. Ο έρωτας εμφανίζεται στη ζωή μας με διάφορες μορφές: μαγικές, μυστηριώδεις και συχνά οδυνηρές! Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα καθημερινών ανθρώπων στο Όρεγκον και παρακολουθεί την επιρροή που έχει ο έρωτας στη ζωή του καθενός.
To trailer της ταινίας :

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Eurovision: Καλομοίρα - Secret Combination

To τραγούδι της Καλομοίρας που θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικο της Eurovision στις 27 Φεβρουαρίου.

Σύνθεση:Kώστας Παντζής
Στίχοι:Ποσειδώνας Γιαννόπουλος


Στίχοι:
Can you see it? Can you see it,
you have to discover me.
What goes wrong when I am crying,
or what I want when I’m smiling.

Can you feel it? Can you feel it,
that I’m not a little girl,
you’re misunderstanding my way,
and all the roles that I like to play.

My secret combination,
it’s a mystery for you.
Use your imagination,
I’m not easy but I’m true!

My secret combination.
Boy you have to try it hard,
to win a destination,
in the center of my heart!

An open book, an open book,
well, I’m sorry, I am not!
Sometimes I’m acting like a lady,
sometimes woman, sometimes baby!

Eurovision: Kώστας Μαρτάκης - Αlways & Forever

Το τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη που θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision στις 27 Φεβρουαρίου.

Σύνθεση:Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι:Βίκυ Γεροθόδωρου


Στίχοι:
Ι walked alone and Ι lived simply my own life
and nothing matter besides my needs.
Ι used my way and my words like a bold knife
to clear the road and to where it leads.
And then Ι found you, now Ι know where I’m going
and what my life is meant to be
I feel a strength inside my heart that is growing
and it just conquers my inner me.

Always and forever with you
and no matter what I’ll be there
baby you’re so good to be true
and I have it all if you care.
Always and forever with you
in your eyes I see my dreams shine
ask me to be yours and I’ll do
and with you I’ll make the world mine.
With you together
With you forever

I place my whole life in this ring on your finger
I hold your hand and I walk ahead
I play this song for you as I am your singer
“I’ll be your lover, I’ll be your friend”

Eurovision: Χρύσπα - A change to love

Το τραγούδι της Χρύσπας που θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της eurovision στις 27 Φεβρουαρίου.

Σύνθεση:Μάριος Ψιμόπουλος
Στίχοι: Αντώνης Παππάς


Στίχοι:
Ποιο πάθος τρελό τον κόσμο ελέγχει;
Ποια μοίρα γεννά ανθρώπους κενούς;
Ψυχή με ψυχή χιλιόμετρ’ απέχει
Σου λέω «σ’ αγαπώ» μα εσύ δε μ’ ακούς!

Give a chance to love! A chance to love!
Can you hear me calling?
Love is never wrong, can make us strong,
Don’t leave each other alone!
Give a chance to love! A chance to love!
Can you hear me calling?
Give a chance to love! A chance to love!
Do you remember that word?

Ποιο ψέμα ζητά να νιώθουμε ξένοι;
Το «εγώ» να νικά και όχι το «εμείς»;
Η κάθε καρδιά μια πόρτα κλεισμένη
Κι αν πω «σ’ αγαπώ» θ’ ακούσει κανείς;

Give a chance to love! A chance to love!
Can you hear me calling?
Love is never wrong, can make us strong,
Don’t leave each other alone!
Is anybody out there who knows where we’re going?
Someone who cares,
Who’s still in love with our world?
Give a chance to love! A chance to love!
Can you hear me calling?
Love is never wrong, can make us strong,
Don’t leave each other alone!
Give a chance to love! A chance to love!
Do you remember that word?

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Και η Σίσσυ είναι έγκυος


Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να υποστήριζε σε συνέντευξή του ότι από τον καινούργιο χρόνο ετοιµάζει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές του πρωινού µαγκαζίνο του Mega, όµως τη µεγαλύτερη έκπληξη την έκανε τελικά η Σίσσυ Χρηστίδου .

Όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες της, η συµπαρουσιάστρια του Γρηγόρη περιµένει το πρώτο της παιδί. Η Σίσσυ, συµπληρώνουν οι ίδιες πηγές, ετοιµάζεται να µπει στον τρίτο µήνα της εγκυµοσύνης της, την οποία µάλιστα ανακάλυψε πολύ πρόσφατα. Το γεγονός αυτό την έκανε διπλά χαρούµενη, αφού, όπως είχε αποκαλύψει σε συνεντευξή της ,το καλοκαίρι είχε αποφασίσει µε τον καλό της, τον Θοδωρή Μαραντίνη, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η ίδια η Σίσσυ, όταν τη ρωτάνε για την εγκυµοσύνη της, αποφεύγει να µιλήσει ανοιχτά και δικαιολογηµένα, αφού καµία γυναίκα, πριν συµπληρώσει τον τρίτο µήνα της κύησης, δεν θέλει να µοιραστεί το µυστικό της. Ωστόσο, κάποια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εκποµπής (ένιωσε ναυτία και αποµακρύνθηκε από το πλάνο τρέχοντας), σε συνδυασµό µε τις όλο και πιο συχνές επισκέψεις στο γυναικολόγο της, δηµιούργησαν υποψίες στους συνεργάτες της. Μάλιστα, όταν τη ρώτησαν ανοιχτά τι συµβαίνει, εκείνη δεν είπε τίποτα, ίσως επειδή ήθελε πρώτα να βεβαιωθεί ότι όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου, την ίδια στάση κρατούσε και ο αγαπηµένος της, Θοδωρής, ο οποίος δεν έχει µοιραστεί τη χαρά του ούτε µε τα µέλη των Onirama.

Το χαρµόσυνο αυτό γεγονός ίσως αναγκάσει τη Σίσσυ και τον Θοδωρή να επισπεύσουν και τις διαδικασίες του γάµου τους, αφού τον Αύγουστο αναµένεται να γίνουν γονείς. Αυτό βέβαια σηµαίνει ότι θα χρειαστεί να αλλάξουν και σπίτι, µια και στο διαµέρισµα που διαµένουν, στα βόρεια προάστια, δεν είχε προβλεφθεί χώρος για παιδικό δωµάτιο.
Μέχρι τα τέλη Ιουνίου η Σίσσυ θα βρίσκεται στο πλατό του Όµορφου κόσµου το πρωί, µαζί µε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά. Η παρέα τους όµως αναµένεται σύντοµα να αυξηθεί, αφού γίνονται κάστινγκ για να ενισχυθεί η οµάδα µε δύο ή τρία καινούργια πρόσωπα .
Απο το περιοδικό Οκ!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Eurovision - ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Στο internet διέρρευσαν δύο τραγούδια απο το τα τρία του ελληνικού τελικού της Eurovision . To ένα είναι του Κώστα Μαρτάκη και το άλλο της Καλομοίρας . Οι περισσότεροι είναι ενθουσιασμένοι με το τραγούδι της Καλομοίρας , ενώ για του Κώστα Μαρτάκη οι περισσότεροι λένε οτι είναι μεν ωραίο αλλά πολύ απλό τραγούδι .

Εμένα προσωπικά μου άρεσαν και τα δύο , αλλά λίγο περισσότερο της Καλομοίρας , θα περιμένουμε ομώς να ακούσουμε και το τρίτο της Χρύσπας για να έχουμε μια τελική άποψη.

Λέτε να υπάρχει κανένα πρόβλημα με την EBU ;;;

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

H Ταινία της εβδομάδας

Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ



Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Φρεντερίκ Φορεστιέ, Τομάς Λανγκμάν, με τους: Κλοβίς Κορνιγιάκ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Μπενουά Πελβούρντ, Αλέν Ντελόν


Θέλοντας να βοηθήσουν τον Καψουρίξ να κερδίσει την καρδιά της Ελληνίδας πριγκίπισσας Ειρήνης, ο Αστερίξ και ο Οβελίξ ταξιδεύουν μέχρι την Ολυμπία και συμμετέχουν στους Αγώνες ενάντια στον ραδιούργο Βρούτο.

Το trailer της ταινίας :