Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Eurovision - Η επιβεβαίωση από την ΕΡΤ

Ο Σάκης Ρουβάς και πάλι στη EUROVISION

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Σάκης Ρουβάς στον 54ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION, που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα τον Μάιο του 2009. Η φετινή του συμμετοχή θα είναι η δεύτερη καθώς το 2004 είχε και πάλι εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη EUROVISION με το τραγούδι "Shake it" σε σύνθεση Νίκου Τερζή και στίχους Νεκτάριου Τυράκη. Το Shake it είχε καταλάβει την 3η θέση.

Ελένη Μενεγάκη - Στη θάλασσα

Οι διακοπές της λαμπερής παρουσιάστριας ξεκίνησαν στη Μύκονο, με τον Αγγελο και τη Λάουρα στο πλευρό της.

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στην κατηγορία των προσώπων που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, τόσο στο γυαλί, όσο και στις πιο προσωπικές της στιγμές, καθώς καταφέρνει ό, τι κάνει να το μετατρέπει με το δικό της τρόπο σε «γεγονός».

Αφού ολοκλήρωσε πανηγυρικά ακόμη μία τηλεοπτική σαιζόν στην πρωινή ζώνη του Alpha, με τον «Καφέ με την Ελένη», η αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού ξεκίνησε και επισήμως τις διακοπές της, μακριά από την Αθήνα. «Καλοκαίρι και νησιά πάνε μαζί», έχει δηλώσει στο παρελθόν, και δεν άργησε να το κάνει πράξη, καθώς βρέθηκε στο αγαπημένο της «Νησί των Ανέμων», μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδάκια της, τον 6χρονο Άγγελο και την 3χρονη Λάουρα. Μετά την Κυλλήνη, αλλά και την Κέρκυρα, όπου τη συνόδευσαν για χάρη των απαιτήσεων του «Καφέ», μαμά και παιδιά πήραν τις πετσέτες και τα αντιηλιακά τους και κατευθύνθηκαν στην παραλία Καλό Λιβάδι. Εκεί, δεν άργησαν να γίνουν το επίκεντρο των λουομένων, καθώς όλοι αναγνώρισαν την Ελένη Μενεγάκη, παρά τα μεγάλα γυαλιά και την μπαντάνα που φορούσε.

Και αυτή την φορά, το ενδιαφέρον της μονοπώλησαν τα παιδιά της, καθώς φρόντιζε διαρκώς να παίζει μαζί τους και φυσικά να τους ανανεώνει το αντιηλιακό τους για να μην καούν. Αρχικά, βούτηξε στη θάλασσα με την μικρή της κόρη, Λάουρα, η οποία κολυμπούσε στην κουλούρα της και αγκάλιαζε τρυφερά τη μαμά της, ενώ στην συνέχεια πήρε ένα πλαστικό μπαλάκι για να παίξει με τον Αγγελο. Την οικογενειακή ατμόσφαιρα δεν απόλαυσε μαζί τους ο σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος δεν είχε ολοκληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στην καυτή πρωτεύουσα.

Βέβαια, και η Ελένη Μενεγάκη, στα λίγα λεπτά που δεν αφιέρωσε στα παιδιά της, μιλούσε στο κινητό της, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, κάθε κίνηση της παρουσιάστριας μαρτυρούσε ότι ο ρόλος της μητέρας έχει απόλυτη προτεραιότητα απέναντι σε οτιδήποτε άλλο, ενώ τα χαμόγελα του Αγγελου και της Λάουρας «αντανακλούν» την ευτυχία της.

Από το περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί...

Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Ο Σάκης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα!


Η Ελλάδα βρήκε τον εκπρόσωπο της για τη Eurovision 2009 και πρώτο το mad.tv σας το αποκαλύπτει!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο εκπρόσωπός μας στη Eurovision του 2009 που θα διεξαχθεί στις 12, 14 και 16 Μαϊου στη Μόσχα. Το τραγούδι του Σάκη θα υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.
O Σάκης εκπροσώπησε περήφανα την Ελλάδα το 2004 και έφερε την 3η θέση στην Κωνσταντινούπολη ενώ έλαμψε με την παρουσία του ως παρουσιαστής στη διοργάνωση της Αθήνας. Τι απομένει τώρα; Μία μεγάλη ευχή για το βραβείο ξανά στην Αθήνα!
http://www.mad.gr/

IFPI - Top 30 Ελληνικών Άλμπουμ (Εβδομάδα 27/2008)


1 "ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΖΩ"
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ / SONY - BMG G (-)
2 "Σ' ΑΓΑΠΩ"
ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ / LEGEND/VIRUS (-)
3 "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΙ - ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΣ"
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ / LYRA (-)
4 "ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ"
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΜΙΝΟS-ΕΜΙ (5)
5 "ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΝΥΧΤΕΣ - LIVE"
ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ / UNIVERSAL (4)
6 "ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"
ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ / LEGEND / EGE (7)
7 "BEST OF +"
ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ / ΜΙΝΟS-ΕΜΙ (NEW)
8 "ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ"
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ / SONY - BMG (NEW)
9 "ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ / MINOS - EMI G (8)
10 "ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ"
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ / MINOS - EMI (NEW)
11 "ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ 07/08"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ / UNIVERSAL/M2 P (21)
12 "Σ' ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΡΙΟ"
ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ / SONY - BMG (-)
13 "ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ"
STAVENTO / SONY - BMG (11)
14 "NA KAOYNE TA KΡEBBATIA"
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ / LEGEND/IMPACT/EGE (15)
15 "Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ"
ΝΙΚΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ / MBI (16)
16 "ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ Τ' ΟΥΡΑΝΟΥ"
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / SONY -BMG (19)
17 "ΣΒΟΥΡΑ"
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ / SONY -BMG (20)
18 "ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΛΑ"
ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ / LEGEND (13)
19 "ΚΛΕΨΥΔΡΑ"
ONIRAMA / LYRA (9)
20 "ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΗΧΕΙΑ"
ΛΆΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / MINOS - EMI (23)
21 "ΜΑΝΤΩ ΙΙ"
ΜΑΝΤΩ / POLYMUSIC (1
0)
22 "ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ / LEGEND/IMPACT (24)
23 "MAZOO AND THE ZOO"
MAZOO AND THE ZOO / LEGEND P (17)
24 "ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ"
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ / ΜBI / EGE ΕΠΑΝ (10)
25 "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ"
ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ / HEAVEN (-)
26 "ΠΡΟΣΕΧΕ"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗΣ / LYRA / EGE (NEW)
27 "SECRET COMBINATION THE ALBUM"
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗ / HEAVEN (14)
28 "MAMA, ΤΟ ΞΕΡΩ - ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ"
ΝΤΑΪΑΝΑ ΛΑΣΟΤΑ / LEGEND / EGE (26)
29 "ΜΕΡΑΚΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"
ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ / LEGEND/ 7 ΕΠΤΑ/ EGE (-)
30 "INGOGNIA"
INGOGNIA / LEGEND/VIRUS (28)

IFPI : 1η ΘΕΣΗ - ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

ΤΑΙΝΙΑ : ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΡΗΚΕ (THEN SHE FOUND ME)

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Έλεν Χαντ, με τους: Έλεν Χαντ, Κόλιν Φερθ, Μπετ Μίντλερ, Μάθιου Μπρόντερικ

Η Έιπριλ Έπνερ (Έλεν Χαντ) είναι μια 39χρονη δασκάλα στη Νέα Υόρκη και παρά το γεγονός ότι ποτέ της δε γνώρισε την πραγματική της μητέρα, είχε την τύχη να μεγαλώσει σε μια οικογένεια με όλη την αγάπη που χρειάζεται ένα παιδί.
Τώρα που το βιολογικό της ρολόι χτυπάει, νιώθει την ανάγκη να γίνει η ίδια μητέρα και όταν παντρεύεται τον 35χρονο συνάδελφό της Μπεν (Μάθιου Μπρόντερικ), φαίνεται ότι το όνειρό της μπορεί να πραγματοποιηθεί. Όμως σύντομα ο Μπεν της ανακοινώνει ότι ο γάμος τους ήταν ένα λάθος, η θετή της μητέρα πεθαίνει και η Έιπριλ αισθάνεται συντετριμμένη από τη μοίρα της.
Σε αυτή τη φάση της ζωής της εμφανίζεται η Μπέρνις Γκρέιβς (Μπέτι Μίντλερ), μια γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης που ισχυρίζεται ότι είναι η φυσική μητέρα της Έιπριλ και μεταξύ τους αναπτύσσεται μια στενή προσωπική σχέση.

To trailer της ταινίας:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΧ OFFICE 3/7-6/7

1.MAMMA MIA! 97.700 101 97.700

2.GET SMART 5.200 15 69.000

3.ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ 3.850 3 3.850

4.ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ 3.800 10 3.800

5.SEX AND THE CITY 3.000 14 154.000

6.O ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ 1.830 9 1.830

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Έρωτες στην Μύκονο!!!


Χρήστος Πλαΐνης & Όλγα Τούντα, Αλέξης Γεωργούλης & Σάντρα Μπενάκη

Ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο θέλησαν να περάσουν το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Χρήστος Πλαΐνης. Και φυσικά, δεν ήταν μόνοι τους! Συνοδεύονταν από τις αγαπημένες τους και μάλιστα πέρασαν όμορφες στιγμές στη θάλασσα, κάτω από τον ήλιο. Έτσι, στο Νησί των Ανέμων, ο Χρήστος Πλαΐνης με την καλή του, Όλγα Τούντα, έκαναν βόλτες για ψώνια στα Ματογιάννια, δείπνησαν ρομαντικά σε κάποιο ειδυλλιακό restaurant του νησιού και κολύμπησαν στις υπέροχες παραλίες.

Από την άλλη, ο Αλέξης Γεωργούλης προτίμησε τις μεγάλες βόλτες στη Χώρα, έχοντας πάντα στο πλάι του τη Σάντρα Μπενάκη. Η Σάντρα, έπειτα από την σύντομη σχέση της, πριν από μερικούς μήνες με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, φαίνεται πως βρήκε αυτό που ζητούσε στο πρόσωπο του γοητευτικού ηθοποιού. Και τα δυο ζευγάρια δεν έδειξαν να δυσανασχετούν με την παρουσία των φωτογράφων, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να κρύψουν τον έρωτά τους και το πόσο όμορφα περνούν όταν βρίσκονται μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Σάκης Ρουβάς & Κάτια Ζυγούλη - Περιμένουν κορίτσι!


Ειδυλλιακές διακοπές στην Ελούντα, καθώς διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.

Τι πιο όμορφο και ονειρικό μπορεί να φανταστεί κανείς από ένα ερωτευμένο ζευγάρι που απολαμβάνει ημέρες ξεκούρασης σε έναν ειδυλλιακό τόπο, και μάλιστα, εν αναμονή του πρώτου του παιδιού; Πόσο μάλλον, όταν δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε, αλλά για το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Ο Σάκη Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκαν για πέντε ημέρες στην Κρήτη, στο αγαπημένο τους «Porto Elounda», αναζητώντας αναψυχή και χαλάρωση μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα. Είναι πλέον φανερό ότι περνούν μία περίοδο απόλυτης ευτυχίας, καθώς το πανέμορφο μοντέλο διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της με το τελευταίο υπερηχογράφημα να δείχνει ότι τελικά περιμένει κοριτσάκι! Έτσι, και ενώ όλες οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει τον υιό Ρουβά, η τελευταία εξέταση με υπέρηχο τους επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς σε τέσσερις μήνες αναμένεται να γεννηθεί μια κούκλα, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της μαμά της.

Το αχώριστο ζευγάρι απέφυγε τις μετακινήσεις εξαιτίας της εγκυμονούσας Κάτιας και πέρασε και τις πέντε ημέρες στο πολυτελές ξενοδοχείο, μαζί με τον κολλητό φίλο του Σάκη, Ηλία Κοκοτό, και τον συνθέτη, παραγωγό, Δημήτρη Κοντόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε», για πρώτη φορά, την Κάτια με μαγιό, με αποτέλεσμα να φαίνεται πλέον καθαρά το μέγεθος της κοιλίτσας της. Φορώντας ένα λευκό μπικίνι, απόλαυσε το μπάνιο της στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ ο Σάκης διαρκώς την πρόσεχε και την περιποιούταν. Το μοντέλο, που έχει πια διακόψει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ζει ανυπόμονα την κάθε στιγμή μέχρι τον ερχομό της κόρης της, πρόσεχε πολύ τη διατροφή της, ενώ απόλαυσε και κάποια ειδικά προγράμματα SPA. Οι μελλοντικοί γονείς απομακρύνθηκαν από το ξενοδοχείο μόνο μία μέρα και με ένα φουσκωτό σκάφος επισκέφθηκαν κοντινές απομονωμένες παραλίες, όπου απόλαυσαν το μπάνιο τους.

Ο Σάκης από την πλευρά του, ήταν πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος, καθώς εκτός από την προσωπική, γεύεται την επιτυχία και στην επαγγελματική του ζωή. Το τελευταίο του single με τίτλο «Και σε θέλω», σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου, είναι ήδη το hit του καλοκαιριού και αποτελεί τον προπομπό του νέου του δίσκου που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Ο ποπ τραγουδιστής και ο μουσικοσυνθέτης, εκτός από τις ώρες ανάπαυλας στο «Porto Elounda», δοκίμασαν και κάποια demo για τον νέο δίσκο, αφού ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει αναλάβει το σύνολο της παραγωγής του.

Φίλοι και γνωστοί του Σάκη τον καλούσαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο κινητό του, προκειμένου να τον συγχαρούν για την επιτυχία του τραγουδιού, ενώ εκείνος δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του. Την Δευτέρα, μάλιστα, έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Ηράκλειο, ενώ θα ακολουθήσουν μερικές ακόμη, μία εκ των οποίων στην Κύπρο.


Από το περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί ...

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

IFPI - Top 30 Ελληνικών Άλμπουμ (Εβδομάδα 26/2008)


1 "ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΖΩ"
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ / SONY - BMG (NEW)
2 "Σ' ΑΓΑΠΩ"
ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ / LEGEND/VIRUS (-) *

3 "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΙ - ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΣ"
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ / LYRA (-)
4 "ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΝΥΧΤΕΣ - LIVE"
ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ / UNIVERSAL (-)
5 "ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ"
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΜΙΝΟS-ΕΜΙ (11)
6 "ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΛΥΡΑ ΜΟΥ"
ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ / LYRA (-)
7 "ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"
ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ / LEGEND / EGE (NEW)
8 "ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ / MINOS - EMI G (10)
9 "ΚΛΕΨΥΔΡΑ"
ONIRAMA / LYRA (1)
10 "ΜΑΝΤΩ ΙΙ"
ΜΑΝΤΩ / POLYMUSIC (12)
11 "ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ"
STAVENTO / SONY - BMG (9)
12 "Σ' ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΡΙΟ"
ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ / SONY - BMG (NEW)
13 "ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΛΑ"
ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ / LEGEND (5)

14 "SECRET COMBINATION THE ALBUM"
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗ / HEAVEN (13)

15 "NA KAOYNE TA KREBBATIA"
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ / LEGEND/IMPACT/EGE (NEW)

16 "Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ"
ΝΙΚΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ / MBI (18)
17 "MAZOO AND THE ZOO"
MAZOO AND THE ZOO / LEGEND P (19)
18 "ΚΑΝΩ ΤΗ ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΦΤΕΡΟ"
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / MBI (17)
19 "ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ Τ' ΟΥΡΑΝΟΥ"
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / SONY -BMG (24)
20 "ΣΒΟΥΡΑ"
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ / SONY -BMG (22)
21 "ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ 07/08"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ / UNIVERSAL/M2 P (16)

22 "ΓΛΥΚΙΑΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΤΑΜΩΜΑ"
ΟΙ ΔΗΘΕΝ / LEGEND (23)
23 "ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΗΧΕΙΑ"
ΛΆΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / MINOS - EMI (25)
24 "ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ / LEGEND/IMPACT (26)
25 "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ"
ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ / HEAVEN (28)
26 "ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ"
O.S.T. / UNIVERSAL (NEW)
27 "MAMA, ΤΟ ΞΕΡΩ - ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ"
ΝΤΑΪΑΝΑ ΛΑΣΟΤΑ / LEGEND / EGE (7)
28 "INGOGNIA"
INGOGNIA / LEGEND/VIRUS (30)
29 "ΜΕΡΑΚΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"
ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ / LEGEND/ 7 ΕΠΤΑ/ EGE (NEW)
30 "Η ΚΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΟΚΟ"
ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ / LEGEND / EGE G ΕΠΑΝ
IFPI 1η θέση : ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
* ΘΕΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Onirama - Η μπαλάντα του τρελού

Το νέο video clip των Onirama

Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος
Στίχοι: Λάκης Παπαδόπουλος , Θοδωρής Μαραντίνης
Σκηνοθεσία: White Room


Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

TAINIA: ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Φιλίντα Λόιντ, με τους: Μέριλ Στριπ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Τζούλι Γουόλτερς, Στέλαν Σκάρσγκαρντ

Η ιστορία μας μεταφέρει σε ένα ειδυλλιακό ελληνικό νησί, όπου η 20χρονη Σοφι Σέρινταν ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εξίσου νεαρό της Σκάι, παρά τις διακριτικές αντιρρήσεις της Ντόνα, της πάλαι ποτέ party animal και disco diva μητέρας της, η οποία πλέον ζει μια ήσυχη ζωή διευθύνοντας μια πανσιόν. Η Σοφι, την οποία υποδύεται η Αμάντα Σέιφριντ, έχει μια κρυφή επιθυμία να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: σύμφωνα με το ημερολόγιο της μητέρας της, την εποχή που έγινε η σύλληψή υπήρχαν τρεις άντρες στη ζωή της, άρα τρεις πιθανοί μπαμπάδες... Και ποιος καλύτερος τρόπος για να μάθει την αλήθεια από το να τους καλέσει στο γάμο;

Το trailer της ταινίας:

Έλενα Παπαρίζου - Η καρδιά σου πέτρα

Το νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι: Γιάννης Δόξας
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Γραμματόπουλος

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

'Ελλη Κοκκίνου - Η πρώτη βόλτα με το γιο της!

Η ευτυχισμένη μαμά έχασε τα έξι από τα δέκα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και βγήκε περίπατο με το παιδί της που συμπλήρωσε τις 40 ημέρες ζωής του.

Εντοπίσαμε την Έλλη Κοκκίνου στις πρώτες της βόλτες με τον μικρό της πρίγκιπα, κάπου ανάμεσα στη Βούλα και στη Γλυφάδα, καθώς, όπως είναι γνωστό, η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι γέννημα θρέμμα των Νοτίων Προαστίων. Ό μικρός έχει κλείσει τις 40 πρώτες μέρες της ζωής του και η μαμά Έλλη διανύει την καλύτερη περίοδό της. Κατά την διάρκεια της κύησής της είχε πάρει μόνο 11 κιλά, ενώ στον ένατο μήνα, έχασε το ένα. Από τα 10 κιλά λοιπόν, ήδη έχουν φύγει από πάνω της τα έξι, χωρίς καμιά προσπάθεια. Η τραγουδίστρια, βέβαια, όλους αυτούς τους μήνες πρόσεχε πολύ την διατροφή της και ήταν από τις τυχερές, καθώς δεν είχε ιδιαίτερες λιγούρες.

Τα τέσσερα κιλά που της απομένουν, με το που θα σταματήσει τον θηλασμό, θα τα χάσει μπαίνοντας σε καθημερινό και αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Όλο αυτό το διάστημα η Έλλη Κοκκίνου έχει γίνει ο φύλακας άγγελος του γιου της. 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια της μητέρας της Μαίρης, τον φροντίζει, τον ταΐζει, τον αλλάζει, τον προσέχει και γι' αυτό τον λόγο οι έξοδοί της είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Οι κοντινοί της φίλοι και γνωστοί, την επισκέπτονται στο σπίτι για να την δουν και να περάσουν λίγη ώρα Με εκείνη και τον πρίγκιπά της.

Όσο για το όνομά του; Οι ευτυχισμένοι γονείς του, Έλλη Κοκκίνου και Παναγιώτης Βασιλειάδης, έχουν στο μυαλό τους κάποια ονόματα, αλλά ακόμη δεν έχουν καταλήξει. Ούτως η άλλως, υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι την βάφτιση. Τα σχέδια της οικογένειας γι' αυτό το καλοκαίρι, περιλαμβάνουν διακοπές μικρής διάρκειας, καθώς ο γιος τους είναι ακόμη πολύ μικρός, και ο προορισμός πρέπει αν είναι τέτοιος, που δεν θα τον ταλαιπωρήσει και θα παρέχει στον ίδιο και στην μαμά του όλες τις ανέσεις, ώστε να μπορεί να τον φροντίζει έτσι όπως πρέπει.

Σύντομα το μέρος που θα φιλοξενήσει τον μικρό για τις πρώτες του καλοκαιρινές διακοπές, θα βρεθεί. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η και τρισευτυχισμένη τραγουδίστρια ενδέχεται στα τέλη Αυγούστου να εμφανιστεί σε μεγάλο κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, για συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων. Το σίγουρο πάντως είναι ότι από την χειμερινή σαιζόν θα την δούμε σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα. Ήδη συζητάει τρεις προτάσεις που τις βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσες και σύντομα θα καταλήξει.

Από το περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Έρχεται η "Ugly Betty" - Σήμερα στις 21.00 από τον ΑΝΤ1


Η πιο διάσημη άσχημη στον κόσμο έρχεται από σήμερα 1η Ιουλίου στις 21.00 και κάθε βράδυ στον ΑΝΤ1.
Η νέα σειρά , αμερικάνικης παραγωγής αυτή τη φορά , με τίτλο "Ugly Betty", παρουσιάζει τις περιπέτειες της Μπέτι Σουαρέζ που προσλαβάνεται ως γραμματέας στο περιοδικό "Mode" .
Η Μπέτι έχει πολλά προσόντα , αλλά της λείπει ένα βασικό : η ομορφιά ...
Η σειρά έχει κερδίσει 3 βραβεία ΕΜΜΥ και 2 χρυσές Σφαίρες. Την παραγωγή έχει αναλάβει η γνωστή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ , ενώ στο ρόλο της "κακιάς" του περιοδικού είναι η πρώην Μις Αμερική, Βανέσα Γουίλιαμς.

IFPI - Top 30 Ελληνικών Άλμπουμ


1 "ΚΛΕΨΥΔΡΑ"
ONIRAMA / LYRA
2 "Σ' ΑΓΑΠΩ"
ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ / LEGEND/VIRUS (NEW)
3 "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΙ - ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΣ"
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ / LYRA (NEW)
4 "ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΝΥΧΤΕΣ - LIVE"
ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ / UNIVERSAL
5 "ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΛΑ"
ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ / LEGEND
6 "ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΛΥΡΑ ΜΟΥ"
ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ / LYRA
7 "ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ"
O.S.T. / UNIVERSAL
8 "ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ / LEGEND
9 "ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ"
STAVENTO / SONY - BMG
10 "ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ / MINOS - EMI G
11 "ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ"
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΜΙΝΟS-ΕΜΙ (NEW)
12 "ΜΑΝΤΩ ΙΙ"
ΜΑΝΤΩ / POLYMUSIC
13 "SECRET COMBINATION THE ALBUM"
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗ / HEAVEN
14 "ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ"
ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ / SONY - BMG
15 "ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 2 ΖΩΕΣ"
O.S.T. / SONY - BMG
16 "ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ 07/08"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ / UNIVERSAL/M2 P
17 "ΚΑΝΩ ΤΗ ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΦΤΕΡΟ"
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / MBI
18 "Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ"
ΝΙΚΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ / MBI (NEW)
19 "MAZOO AND THE ZOO"
MAZOO AND THE ZOO / LEGEND P
20 "ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ LIVE"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ / ALPHA G
21 "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ"
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ / LYRA
22 "ΣΒΟΥΡΑ"
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ / SONY -BMG (NEW)

23 "ΓΛΥΚΙΑΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΤΑΜΩΜΑ"
ΟΙ ΔΗΘΕΝ / LEGEND

24 "ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ Τ' ΟΥΡΑΝΟΥ"
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / SONY -BM (NEW)
25 "ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΗΧΕΙΑ"
ΛΆΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / MINOS - EMI
26 "ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ / LEGEND/IMPACT (NEW)

27 "ΜΑΘΕ Ν' ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ"
ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ / LYRA
28 "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ"
ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ / HEAVEN (NEW)

29 "ΚΑΥΤΡΑ"
ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ / LEGEND

30 "INGOGNIA"
INGOGNIA / LEGEND/VIRUS
(NEW)