Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

X Factor: Νικητής ο Λούκας

Παρακολουθήσαμε χθές τον τελικό του X Factor με μεγάλο νικήτη τον Λούκα (πέσαμε μέσα στην ψηφοφορία μας). Ο νικήτης υπέγραψε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Sony Bmg αλλά απέκτησε και ένα πολυτελές Jeep.



Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Νικόλας που οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα ήταν αυτός ο τελικός νικήτης.



Στην τρίτη οι Τριημιτόνιο και στην τέταρτη τα Κόκκινα Χαλιά που εμφανίστηκαν στον τελικό λίγο ψωνισμένοι να το πούμε. Ο Γιώργος Θεοφάνους τους έγραψε και ένα ποπ τραγουδάκι που δεν μας ενθουσίασε.





Ελπίζουμε να καταφέρουν να κάνουν καριέρα κάποια παιδιά που το αξίζουν πραγματικά.


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Eurovision 2009: Στον β' ημιτελικό η Ελλάδα

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία η κλήρωση για την κατανομή των χωρών στον α' και β' ημιτελικό. Η Ελλάδα κληρώθηκε στον β' ημιτελικό που επίσης θα βρίσκεται και η Κύπρος.

Α' ημιτελικός:
1.Βοσνία Ερζεγοβίνη
2.Σουηδία
3.Ισραήλ
4.Βέλγιο
5.Ανδόρρα
6.Τσεχία
7.Μαυροβούνιο
8.Ισλανδία
9.Γεωργία
10.Βουλγαρία
11.Πορτογαλία
12.Ελβετία
13.Π.Γ.Δ.Μ.
14.Φινλανδία
15.Λευκορωσία
16.Τουρκία
17.Ρουμανία
18.Μάλτα
19.Αρμενία

Υποχρεωτικά θα προβάλουν αλλά και θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν: Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ισπανία

Β' ημιτελικός:
1.Σλοβενία
2.Δανία
3.Αζερμπαϊτζάν
4.Ολλανδία
5.Λετονία
6.Ουγγαρία
7.Σερβία
8.Νορβηγία
9.Ουκρανία
10.Ελλάδα
11.Λιθουανία
12.Πολωνία
13.Κροατία
14.Εστονία
15.Μολδαβία
16.Κύπρος
17.Ιρλανδία
18.Σλοβακία
19.Αλβανία

Υποχρεωτικά θα προβάλουν και θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν: Ρωσία, Γαλλία

X Factor: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Ποιός θα είναι άραγε, απόψε ο μεγάλος νικητής του X Factor;
Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα "παιχτεί" ανάμεσα στον Νικόλα και στον Λούκα.

Στην ψηφοφορία μας πάντως μέχρι τώρα προηγείται ο Λούκας, στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Νικόλας και στις δύο τελευταίες είναι τα Κόκκινα Χαλιά και οι Τριημιτόνιο.


Απομένουν λίγες ώρες ακόμα για να ψηφίσετε....!!!

X-factor: Ο μεγάλος τελικός

Απόψε στις 21:00

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του κορυφαίου τραγουδιστή του X FACTOR πλησιάζει στο τέλος της και η αγωνία κορυφώνεται.
Μετά από 6 μήνες γεμάτες audition, live, τραγούδια, αποχωρήσεις, συγκινήσεις αλλά και ενθουσιασμό, το μουσικό ταξίδι πλησιάζει στον τελικό προορισμό του.

Οι 4 finalist τα "Κόκκινα Χαλιά", ο Λούκας, ο Νικόλας και οι "Τριημιτόνιο" έχουν ήδη αρχίσει την μάχη από την λήξη του ημιτελικού. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή είναι ήδη σε εξέλιξη και θα κορυφωθεί το βράδυ του τελικού σε ένα φαντασμαγορικό show.

Ένα show που θα έχει πολλές εκπλήξεις, πολύ τραγούδι, όλους τους αγαπημένους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από το X FACTOR και όχι μόνο από τα live... Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα δώσει την τελευταία ευκαιρία στους 4 του τελικού να αποδείξουν στο κοινό ότι αξίζουν την πρώτη θέση. Αλλωστε το κοινό είναι εκείνο που με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του θα αναδείξει τον νικητή, εκείνον που θα κερδίσει το έπαθλο, το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο καθώς επίσης και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Οι δύο κριτές που έχουν την πιο μεγάλη αγωνιά για τον τελικό, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους επέλεξαν για τους finalist τραγούδια που θα συγκινήσουν, θα ενθουσιάσουν και που ίσως προκαλέσουν έκπληξη. Όπως και να έχει στόχος τους είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν και να αφήσουν την καλύτερη των εντυπώσεων στην τελική τους εμφάνιση στην σκηνή του X FACTOR ώστε να βγουν νικητές. Από την άλλη μεριά, Γιώργος Λεβέντης και Νίκος Μουρατίδης απαλλαγμένοι από το άγχος της διεκδίκησης της κορυφής για τις ομάδες τους περιμένουν από τους 4 finalist να κάνουν εμφάνιση νικητή και να τους αποδείξουν ότι δικαίως έφτασαν ως εδώ.




Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι η Guest Star της βραδιάς και θα ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες καθώς και τα νέα της τραγούδια που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Δείτε σήμερα στα "MAGIREMATA"


Οι αγαπημένες αδελφές του τηλεοπτικού κοινού Ματθίλδη και Μπέτυ Μαγγίρα σε ρόλους που δεν έχετε δει με καλεσμένους όπως δεν τους έχετε ξαναδεί. Με όχημα τραγούδια που έγιναν γνωστά μέσα από το σινεμά οι αδελφές Μαγγίρα και οι καλεσμένοι τους υπόσχονται μια βραδιά με πολύ γέλιο, χορό και... ανατροπές. Καλεσμένοι στα "Magiremata" η Ηρώ, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Μέμος Μπεγνής. Σε ρόλο έκπληξη η πιο αγαπημένη "γιαγιά" της ελληνικής τηλεόρασης,Τιτίκα Σαριγκούλη. Φιλική συμμετοχή, Νίκος Γουλιάς.

Σήμερα στις 23:15

ΤΑΙΝΙΑ: ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Κωμωδία 2008 (Έγχρ.) Διάρκεια: 102'

Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Καραπαναγιώτη, με τους: Ελένη Ράντου, Φάνη Μουρατίδη, Σήφη Πολυζωίδη, Μιχάλη Ιατρόπουλο

Υπόθεση:
Μια "τυπική" ελληνική οικογένεια μπλέκεται στα δίχτυα του έρωτα.
Ενα ερωτικό τρίγωνο, ίσως και ...τετράγωνο, αναστατώνει τα μέλη μιας οικογένειας με προβλήματα επικοινωνίας που κανένα "οικογενειακό... πακέτο" δε μπορεί να λύσει.
Μητέρα, πρώην χορεύτρια, που διδάσκει ταγκό σε σχολή χορού και ο έφηβος γιος της που ψάχνει την ερωτική του ταυτότητα θα αποτελέσουν τις δυο πλευρές ενός τριγώνου !
Πατέρας τροχονόμος με έφεση στη στιχουργική βρίσκει τη πηγή της έμπνευσής του στον αντίζηλό του και εραστή της γυναίκας του θα αποτελέσουν τις άλλες δύο πλευρές του ...τετραγώνου !
Και μια γιαγιά κουφή που ζει αγκαλιά με το κινητό της, είναι ίσως η μόνη που ακούει τη μπόρα που έρχεται.
Όλοι μπλέκονται σε μια ιστορία δολοφονικής αγάπης και τρυφερού μίσους.
Το κομφούζιο κορυφώνεται μ' ένα απροσδόκητο θάνατο. Η μήπως φόνο;

Το trailer της ταινίας:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΧ OFFICE 22-25/1


ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΜΠΑΤΟΝ 72.900

UNDERWORLD. Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ 20.460

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 18.130

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ 13.980

ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ 13.230

MILK 7.650

Θύμα τύφου ο Καραμίχος στα "Ματωμένα Χώματα"



Πέντε κιλά μέσα σε μία εβδομάδα χρειάστηκε να χάσει ο Γιώργος Καραμίχος για τις ανάγκες της σειράς «Ματωμένα χώματα» (Alpha, 22.30, Πέμπτη). Ο ηθοποιός, εξυπηρετώντας το ρόλο του Μανώλη, εκπαιδεύεται στις παρενέργειες ενός ανθρώπου που τον χτυπά τύφος, μπαίνοντας στην ανάλογη σωματική αλλά και συναισθηματική κατάσταση.
Εκτός από τη μεγάλη προσπάθειά του να χάσει πέντε κιλά σε μία εβδομάδα, ο Γιώργος Καραμίχος αναγκάστηκε να κόψει αρκετά από τα μαλλιά του, αλλά και να αποτριχώσει κάποια από τα σημεία του σώματός του. Αλλωστε, ο εξανθηματικός τύφος προκαλεί και τριχόπτωση. Ετσι, ο ηθοποιός ακολούθησε βήμα προς βήμα όλες τις σεναριακές και σκηνοθετικές οδηγίες που του δόθηκαν. Κατά τη διάρκεια του αυριανού επεισοδίου θα δούμε επίσης την Κατίνα (Δήμητρα Ματσούκα) να επιχειρεί να ανακαλύψει τα ίχνη του Μανώλη μέχρι που αποφασίζει να εγγραφεί στο Διακολλεγιακό Ινστιτούτο της Σμύρνης, με σκοπό να ενταχθεί ως νοσοκόμα στη δύναμη του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Espresso

Καταγγελία για το σήριαλ "Πολυκατοικία"

Έρχονται και οι πρώτες καταγγελίες για το σήριαλ "Πολυκατοικία" και μάλιστα το ΕΣΡ τις εξετάζει. Αφού το έκαναν εκεί μέσα: "αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια". Ο κόσμος διαμαρτύρεται για το σήριαλ του Mega που έχει γίνει ένας μικρός...οίκος ανοχής. Η μια τα έχει με τον άλλον που πάει να τα φτιάξει με άλλον και οι δύο gay που είναι μαζί και πάνε να τα χαλάσουν για να τα φτιάξουν με άλλους.
Α, και τελευταία μπήκαν και δύο λεσβίες μέσα στο σήριαλ. Διεκδικούν μάλιστα τις γυναίκες άλλων παντρεμένων. Ε, με τέτοιο σενάριο λογικό να μπει το ΕΣΡ. Τέτοια ανωμαλία δεν έχουμε δει σε σήριαλ. Του Παπακαλιάτη το φιλί είναι ένα απλό ...χαδάκι μπροστά σε αυτό.

troktiko

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Ο Ψαλιδοχέρης στο Θέατρο Badminton


O Ψαλιδοχέρης ανεβαίνει στο Θέατρο Badminton από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου. Η γοτθική φαντασία του Tim Burton συναντάει τις μοναδικές χορογραφίες του Matthew Bourne.

Ο Matthew Bourne διηγείτε με τις χορογραφίες του την απίθανη ιστορία του ξεχωριστού ήρωα που αγγίζει με την ψυχή του ότι δεν μπορεί να αγγίξει με τα χέρια του.

Στις 21:00. Εισιτήρια προπωλούνται: 210-8840600, public συντάγματος, virgin στο mall, ticketnet.gr

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 50% έκπτωση σε όλες τις ζώνες στα παιδικά και φοιτητικά εισιτήρια.

Παρ. και Σαβ. 21:00
Α ζώνη : 88€
Β ζώνη : 72€
Γ ζώνη : 58€
Δ ζώνη : 42€
Ε ζώνη : 28€

Σαβ και Κυρ. 16:00, Κυρ. 21:00
Α ζώνη : 78€
Β ζώνη : 62€
Γ ζώνη : 48€
Δ ζώνη : 32€
Ε ζώνη : 18€

Τρ. Τετ. και Πεμ. 21:00
Α ζώνη : 68€
Β ζώνη : 52€
Γ ζώνη : 38€
Δ ζώνη : 22€
Ε ζώνη : 8€

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Μέχρι Κεραίας

Τι έγραφε σήμερα η Ντέπυ Γκολεμά στην στήλη της:

Δεν του φτάνουνε τα χάλια της ομάδας του Γιώργου Οικονομέα, θέλει να πάει και στη Ρώμη! Ρε καψερέ! Τράβα ως την Κώμη και πάλι καλά να λες…

Δεν φταίω εγώ, Γιώργο, Παύλο, Χρήστο, και λοιπά πετεινά του ουρανού. Καλός ο Εργοτέλης, αλλά πάλι μας βάλατε να δούμε το ίδιο έργο; Με το ίδιο τέλος; Βαρεθήκαμε οι θεατές…

Ολοι την ίδια απορία έχουμε! Εγώ φανταζόμουν τους αγρότες κομψούς, με χαρακιές στα χέρια και ροζιασμένο από τον ήλιο πρόσωπο. Αυτοί που βλέπω κάθε βράδυ στις οθόνες της τηλεόρασης, να είναι μπροστά στις κάμερες και να πρωτοστατούν στον αγώνα στο μπλόκο, είναι κάτι ροδαλοί κύριοι, με κοιλιές και παχάκια μπόλικα, στρουμπουλοί και καλοζωισμένοι…

Με περικοπές συνεργείων, «λαέ, σφίξε το ζωνάρι», συνεχίζουν στον Alpha. Ωσπου, λέει, να ακουστεί η χαρμόσυνη καμπάνα της εθελουσίας εξόδου, παρότι όσες φορές και να γράφτηκε, διαψεύστηκε. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Την Τετάρτη έχει συνεδρίαση το Δ.Σ…

Σιγά μην έχει θέσει βέτο ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς για τον Νίκο Μάνεση. Ο,τι θέλουνε διαβάζουμε…

«Μπρα ντε φερ κυβέρνησης - αγροτών» έγραφε στις ειδήσεις του Mega επί ώρα. Μας αρέσει που το μεγάλο κανάλι θεωρεί τους αγρότες μας κάτι σαν τους ακαδημαϊκούς τούτης της χώρας. Εψαχναν όλοι να βρούνε πώς να τη… «φέρ’» στην κυβέρνηση. Με «μπρα», με «ντε», δεν έχουν αποφασίσει…

Δεν το λέω επειδή ήταν προσφορά του ΕΤ, αλλά ήταν μια μεγάλη προσφορά. Απίστευτη. «Το μεγάλο μας τσίρκο», μια παράσταση-σταθμός που δείχνει ακόμη και σήμερα -χθες που την ακούγαμε- ότι και η Ιστορία επαναλαμβάνεται και οι Ελληνες δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Προσπαθήστε να βρείτε αυτό το υπέροχο έργο που σημάδεψε τα νιάτα μας σε μια εποχή όπου μπορούσαμε ακόμη να νομίζουμε ότι τα όνειρα θα βγούνε αληθινά. Τι ωραίες εποχές!...

Το νέο «είδωλο» του Σταμάτη, η Πετρούλα που λέει τον καιρό στο Star, μας πληροφορεί ότι θα κάνει κρύο και «κύριε πρωθυπουργέ, κάνω έκκληση, ακούστε τους αγρότες, θα παγώσουνε». «Εχεις κι εσύ τα προσόντα σου», της λέει ο Ανδρέας κοιτώντας το στήθος της χωρίς να ντρέπεται. Και γιατί να ντρέπεται αυτός, εδώ που τα λέμε; Εδώ το χαιρόταν η ίδια και ετοιμαζόταν να του δείξει κι άλλα… Γύρνα, Δήμητρα. Ισα που προλαβαίνεις…

Γιατί δεν μπορεί να κάνει μια εκπομπή της προκοπής ο Σταμάτης Κραουνάκης στην ΕΡΤ; Του λείπει το ταλέντο; Και δεν το λέμε επειδή έκανε μόνο 2% θεαματικότητα. Η ποιότητα της εκπομπής ήταν για -2%, Σταμάτη…

«Είμαι η Πετρούλα και… τελείωσα», λέει το νέο φρούτο εποχής που ανακάλυψε ο Σταμάτης. Μπράβο. Να ελπίζουμε ότι το χαρήκατε κιόλας…

Λοιπόν, το εμπεδώσαμε! Οι απαγωγείς βλέπουν Mega και οι αστυνομικοί ΑΝΤ-1 και ειδικά «Χ-Factor». Σιγά σιγά θα μάθουμε και τις προτιμήσεις των άλλων κοινωνικών ομάδων…

Ας βάλει και η AGB κανένα μηχανάκι να βοηθήσει λίγο! Τόσο ποσοστό απαγωγέων βλέπει «Χαρά, αγνοείται», τόσο ποσοστό αστυνομικών τον Σάκη. Να οργανωθούμε…

Εχετε δει ποτέ τι γίνεται πίσω από το μεσημεριανό δελτίο του Alter; Μπροστά μιλάει η εκφωνήτρια και πίσω, στην αίθουσα σύνταξης, τρώνε σουβλάκια, πίτσες, πίνουν μπίρες! Μια ωραία τηλεοπτική ατμόσφαιρα εν ώρα ενημέρωσης…

Τι πάρλα, Παναγιά μου, οι αθλητικοί συντάκτες στην «Αθλητική Κυριακή»! Ούτε Cosmote» να χρησιμοποιούσαν! Ειδικά από τη Θεσσαλονίκη, μας τον έλυσαν τον αφαλό και τίποτα δεν μας είπαν…

"Πεθαίνω για σένα"

Το video clip για την ταινία "Πεθαίνω για σένα". Το τραγούδι έχει γράψει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τραγουδάει ο Γιώργος Μαργαρίτης. Στο playback η Ελένη Ράντου.


IFPI - Top 20 Ελληνικών Άλμπουμ (Εβδομάδα 2/2009)


1(11) ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΩ
SONY MUSIC
2(12) ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ
SONY MUSIC
3(6) ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - 7 2P
UNIVERSAL
4(8) ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΘΑ ΠΙΩ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ G
LEGEND / EGE
5(19) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ - MAD SECRET CONCERT
HEAVEN
6(15) ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ - ΗΡΘΕΣ
MINOS-EMI
7(1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ
MINOS-EMI
8(2) ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ - ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΛΑ G
LEGEND/EGE
9(-) ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ G
SONY MUSIC
10(3) GOIN THROUGH - REVISITED:BEST OF..
UNIVERSAL
11(29) ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ - ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ G
SONY MUSIC
12(28) ΤΡΙΦΩΝΟ - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΡΙΦΩΝΟ
MINOS-EMI
13(26) ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ G
MINOS-EMI
14(25) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ - ΑΠΌ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ
LEGEND / EGE
15(ΕΠΑΝ) ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ
LEGEND / EGE
16(24) ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΠΟΙΑ ΠΑΘΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ
LYRA / EGE
17(18) ΠΥΞ ΛΑΞ - BEST OF
MINOS-EMI
18(16) ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ / ΓΛΥΚΕΡΙΑ - ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
LEGEND / EGE
19(42) ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ - ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
ALPHA
20(39) ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ
LEGEND/ 7 ΕΠΤΑ / Ε.Γ.Ε.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

DVD: Τρείς επιλογές για την εβδομάδα

1. Γουολ-Υ
Μετά από εκατοντάδες χρόνια μοναξιάς, που έκανε αυτό που τον είχαν φτιάξει να κάνει, ο ΓΟΥΟΛ-Υ (Γενικός Οριστικός Υπεύθυνος Oχετού Λύτρωσης – Υδρόγειος!) ανακαλύπτει έναν καινούριο σκοπό στη ζωή του (εκτός απ' το να μαζεύει μικροαντικείμενα) όταν συναντά ένα κομψό ερευνητικό ρομπότ που ονομάζεται ΕΥΑ. H ΕΥΑ συνειδητοποιεί ότι ο ΓΟΥΟΛ-Υ έχει ανακαλύψει τυχαία το κλειδί για το μέλλον του πλανήτη και σπεύδει πίσω στο Διάστημα να αναφέρει τα ευρήματά της στους ανθρώπους (που περιμένουν ανυπόμονα την είδηση ότι μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στη Γη). Στο μεταξύ ο ΓΟΥΟΛ-Υ ακολουθεί την ΕΥΑ διασχίζοντας το γαλαξία και θέτει σε κίνηση μια από τις πιο συναρπαστικές κωμικές περιπέτειες που έχουν προβληθεί ποτέ.

2. Bangkok: Επικίνδυνη Αποστολή
H ζωή ενός επαγγελματία δολοφόνου (Νίκολας Κέιτζ), παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, όταν βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για να εκτελέσει κάποια συμβόλαια θανάτου. Στη Μπανγκόκ συναντά τον Κονγκ, έναν μικροαπατεώνα του δρόμου, τον οποίο προσλαμβάνει για να τον βοηθήσει στην υπόθεση, με απώτερο στόχο να τον σκοτώσει στο τέλος ώστε να καλύψει κάθε ίχνος. Καθώς παρασύρεται από τη μεθυστική γοητεία της Μπανγκόκ, ο Τζο αρχίζει να αμφισβητεί τη μοναχική του ύπαρξη και απογοητεύει τον μαθητή του, τη στιγμή που ο Σουράτ αποφασίζει να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση.

3. Ο Κος Κανένας
Μέσα από σειρά τυχαίων και ανατρεπτικών γεγονότων, το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών εξαρτάται από την ψήφο ενός ανθρώπου!Ο Μπαντ Τζόνσον (Κέβιν Κόστνερ) είναι ένας απαθής, αξιαγάπητος και αποτυχημένος άντρας που όλη την ημέρα πίνει μπύρες και η ζωή του απλά κυλά και τον προσπερνά . Το μοναδικό λαμπρό σημείο στην ζωή του είναι η πρόωρα ανεπτυγμένη δωδεκάχρονη κόρη του, η οποία φροντίζει και τους δυο τους. Μέχρι την ημέρα των εκλογών οπότε κατά λάθος πυροδοτεί μια σειρά καταστάσεων στις εκλογές που όλες έρχονται και εξαρτώνται από μία ψήφο....αυτή του πατέρα της! Ξαφνικά ο Μπαντ Τζόνσον, ‘Ο Κος Κανένας’, γίνεται η φωνή όλων, καθώς ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι η ψήφος του, είναι αυτή που θα καθορίσει εκλογή του επόμενου προέδρου!

Έγκυος η Ράνια Θρασκιά;


Έντονα ψιθυρίζεται τον τελευταίο καιρό στους διαδρόμους του τηλεοπτικού καναλιού Alter, πως η Ράνια Θρασκιά διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η παρουσιάστρια, αν και προσπαθεί να το κρύψει όσο πιο καλά γίνεται, όπως έκανε άλλωστε και με το γάμο της, η… συμπεριφορά της την «πρόδωσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ράνια Θρασκιά, τον τελευταίο καιρό, δίνει καθημερινά «οδηγίες» στο σκηνοθέτη της εκπομπής της, «Κοιτάω Μπροστά», να της κάνει μακρινά πλάνα και όχι από το πλάι, για να μη φαίνεται η κοιλιά της, που έχει αρχίσει σιγά – σιγά να φουσκώνει. Όσοι τη ρωτάνε μάλιστα, αν είναι έγκυος, απλά τους χαμογελάει.

Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να γίνει μαμά, για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της, με το σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο. Είθισται, πάντως, οι γυναίκες τις πρώτες εβδομάδες της κύησής τους, να μην αποκαλύπτουν το «μυστικό» τους, μέχρι να σιγουρευτούν πως όλα θα πάνε καλά.

J.V.
zougla.gr

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Το τραγούδι της "Λόλας"

Πολλόι θα έχετε ακούσει στους τίτλους αρχής της καθημερινής σειράς του Αντ1 "Λόλα", να παίζει ένα ωραίο τραγουδάκι. Ακούστε το και ολόκληρο.

Superbus - "Lola"

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Eurovision 2009 - Το τραγούδι του Μαυροβουνίου

Ανακοινώθηκε χθές το τραγούδι αλλά και η ερμηνεύτρια που θα εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο στον 54ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Είναι η Andrea Demirović με το "Just Get Out of My Life"

Ακούστε το:

X Factor: Απορίες για Θεοφάνους

Κάποιες εύστοχες απορίες από το "Enimerosi24"

Το χθεσινό X-Factor είχε και ένα απρόοπτο. Ο Γιώργος Θεοφάνους εμφανίζεται ξαφνικά ανήσυχος και λέει ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι του και ζητά από την αστυνομία να σπεύσει γιατί στο σπίτι βρίσκεται μόνο η νταντά με τα δύο μικρά παιδιά του. Πέρα από το σουρεαλιστικό του πράγματος (ειδικά όταν ο Θεοφάνους είπε "να μην το κάνουμε reality αλλά...") μας γεννήθηκαν κάποιες απορίες:

1) Γιατί η νταντά που αντιλήφθηκε ότι κάποιος προσπαθεί να μπει στο σπίτι αντί να πάρει την αστυνομία ή να βάλει τις φωνές στους γείτονες για βοήθεια πήρε τον Θεοφάνους;

2) Ο Θεοφάνους γιατί δεν έφυγε τρέχοντας αλλά παρέμεινε στην εκπομπή και γιατί δεν κάλεσε τουλάχιστον εκείνος την αστυνομία αλλά ζήτησε on air να πάει κάποιος στο σπίτι του;

3) Ο Θεοφάνους είπε ότι όλα καλά αφού μόλις έκανε την έκκληση από την τηλεόραση κινητοποιήθηκαν άμεσα η αστυνομία και οι γείτονες. Καλά οι γείτονες αλλά στo αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας βλέπουν X-Factor εν ώρα υπηρεσίας; (Αν ιχύουν όσα είπε τότε λογικό είναι να αλωνίζουν οι κλέφτες στην περιοχή...)

4) Η νέα πρόταση της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό στην προστασία του πολίτη είναι όποιος θέλει να έχει άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας σε πρόβλημα που αντιμετωπίζει να βγαίνει στην τηλεόραση να το ζητά;

Η Ιωάννα εκτός τελικού!

Αυτός ήταν ένας πραγματικά μεγάλος ημιτελικός. Η δύσκολη απόφαση των κριτών άφησε την Ιωάννα εκτός μεγάλου τελικού.
Στο πιο κρίσιμο live του X FACTOR Νικόλας, "Τριημιτόνιο", Ιωάννα, "Κόκκινα Χαλιά" και Λούκας έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν για να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στους 4 και να μπορέσουν να βρεθούν στον τελικό.

Η αλήθεια είναι πως η πορεία και των 5 στο παιχνίδι που ξεκίνησε από το καλοκαίρι ήταν εντυπωσιακή και όλοι τους θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το έπαθλο, το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο που περιμένει τον νικητή. Δυστυχώς όμως εκείνη που δεν κατάφερε να πιει νερό ενώ έφτασε πολύ κοντά στην πηγή ήταν η Ιωάννα.

Η πιο μικρή σε ηλικία συμμετέχουσα στο X FACTOR αποχώρησε στον ημιτελικό και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πολύ επιτυχημένη πορεία της στο παιχνίδι. Η ψηφοφορία του κοινού την έθεσε υποψήφια μαζί με τους "Τριημτόνιο" που για εκείνους ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση. Oι κριτές σε πολύ δύσκολη θέση για μία ακόμη φορά έπρεπε να επιλέξουν ποιος θα είναι στον τελικό και ποιος θα αποχωρήσει.

Τελικά ο ρυθμιστής του X FACTOR όπως ανακηρύχτηκε ο Νίκος Μουρατίδης ήταν εκείνος που με τη δική του ψήφο έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και έτσι η πορεία της Ιωάννας στο παιχνίδι τελείωσε ενώ οι "Τριημιτόνιο" θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την νίκη στον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής.

Δύο είναι πια οι κριτές και managers που έμειναν χωρίς ομάδα, αφού μετά τον Νίκο Μουρατίδη και ο Γιώργος Λεβέντης δεν έχει πια διαγωνιζόμενο στο παιχνίδι και έτσι θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό απαλλαγμένοι από το άγχος. Από την άλλη μεριά οι ομάδες της Κατερίνας Γκαγκακη και του Γιώργου Θεοφάνους ξεκινούν από το ίδιο σημείο την τελική ευθεία για να κόψουν το νήμα. Mε δύο διαγωνιζόμενους η κάθε ομάδα θα διεκδικήσουν με ίσες πιθανότητες την κατάκτηση της νίκης στο X FACTOR.

Έτσι σε έναν τελικό, που θα είναι αντρική υπόθεση, "Κόκκινα Χαλιά", Λούκας, Νικόλας και "Τριημιτόνιο" θα προσπαθήσουν να πείσουν για τελευταία φορά τον κόσμο ότι είναι οι καλύτεροι τραγουδιστές στο παιχνίδι και να κατακτήσουν την κορυφή και το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Στον τελικό αποκλειστικός κριτής θα είναι ο κόσμος που θα ψηφίσει. Η μάχη θα είναι μεγάλη και έχει ήδη ξεκινήσει από το βράδυ του χθεσινού ημιτελικού αφού οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν. Η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη και θα τελειώσει το βράδυ της επόμενης Παρασκευής κατά τη διάρκεια του τελικού. Το κοινό έχει μία ολόκληρη εβδομάδα να επιλέξει τον αγαπημένο του τραγουδιστή ή group, ψηφίζοντας είτε από το τηλέφωνο ή από το web site του X FACTOR για να αναδείξει μεγάλο νικητή εκείνον που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Στον ημιτελικό του X FACTOR εμφανίστηκαν ως guest ο Δημήτρης Κοριαλάς και η Ευρυδίκη που ξεσήκωσαν το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και η Τάμτα που τραγούδησε το αγαπημένο σε όλους "αγάπησε με", αλλά και το νέο της τραγούδι "κοίτα με" που είναι προπομπός της νέας της δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Η Ναταλία Γερμανού ως Barwoman!

Η Ναταλία Γερμανού την περίοδο που είχε σχέση με τον Θάνο Καλλίρη είχε πρωταγωνιστήσει σ' ένα απ'τα video clip του.
Στο clip θα δείτε και τον γνωστό συνθέτη Φοίβο, στο ρόλο του drummer.

"Φεύγω" (1992)

X-factor: Ο μεγάλος ημιτελικός

Σήμερα στις 21:00

Σήμερα στον ημιτελικό του X-Factor θα εμφανιστούν ως guest o Δημήτρης Κοριαλάς και η Ευριδίκη που θα ερμηνεύσουν γνωστές τους μεγάλες επιτυχίες...
Αλλά και η Τάμτα που θα τραγουδήσει τη μεγάλη της επιτυχία "Aγαπησε με" αλλά και σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο της τραγούδι "Kοίτα με" που έιναι ο προπομπός της νέας της δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΤΑΙΝΙΑ: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΜΠΑΤΟΝ

THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON Δραματική 2008 (Έγχρ.)
Διάρκεια: 166'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ, με τους: Μπραντ Πιτ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τίλντα Σουίντον, Ταράτζι Π. Χένσον, Τζούλια Όρμοντ


Υπόθεση:"Γεννήθηκα κάτω από περίεργες συνθήκες." 'Ετσι ξεκινά η ταινία, που αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του Φ. Σκοτ Φιτζέρλαντ (1920) που αναφερόταν στην ιστορία ενός άντρα που γεννήθηκε 80 χρονών και καθώς περνούσαν τα χρόνια γινόταν όλο και πιο νέος. Την ιστορία ενός συνηθισμένου ανθρώπου, που δεν μπορούσε να σταματήσει το χρόνο.
Η ταινία αφηγείται την εκπληκτική ιστορία ενός όχι και τόσο συνηθισμένου άντρα. Ξεκινώντας το 1918 από τη Νέα Ορλεάνη, στο τέλος του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου και φτάνοντας μέχρι τον 21ο αιώνα, ο άντρας αυτός διαγράφει μία πορεία ζωής τόσο απρόβλεπτη, όσο θα μπορούσε να είναι η ζωή οποιουδήποτε ανθρώπου.

Συναντά ανθρώπους, ανακαλύπτει νέα μέρη, βρίσκει και χάνει την αγάπη, τις χαρές της ζωής, έρχεται αντιμέτωπος με τη θλίψη του θανάτου, αλλά και με τόσα άλλα συναισθήματα που ξεπερνούν το χρόνο...
To trailer της ταινίας:

AGB : Eλληνικές σειρές Τετάρτη 21/1

Χαρά αγνοείται 38,8% (Mega)
Ολα στον αέρα 21,7% (Mega)
Ποιος μας πιάνει 21,0% (Mega)
40 κύματα 18,5% (Ant1)
Λίτσα.com 17,3% (Ant1)
Γ4 10,5% (Alpha)
Eχω ένα μυστικό 9,1% (Alpha)

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πλέον αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης, ανοίγει την πιο ζεστή του αγκαλιά και μας υποδέχεται στις δύο μεγαλύτερες συναυλίες που έχει δώσει ποτέ. Στις 14 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΟΑΚΑ (Μπάσκετ) και στις 21 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Μπάσκετ ΠΑΟΚ θα ζήσουμε τις πιο δυνατές, έντονες και πολύχρωμες στιγμές του χειμώνα.

Αθήνα - 14 Φεβρουαρίου
ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΣΕΙΡΑ Α (ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ): 25,00 €

ΣΕΙΡΑ Β (ΑΡΕΝΑ): 25,00 €

ΣΕΙΡΑ Γ(ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ): 20,00 €

Εισιτήρια θα προπωλούνται από την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20.30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ METROPOLIS, PUBLIC, TICKETHOUSE, TICKETSERVICES.GR


Θεσσαλονίκη - 21 Φεβρουαρίου
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ

Εισιτήρια θα προπωλούνται από την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20.30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ METROPOLIS ΚΑΙ ΠΑΤΣΗΣ, TICKETSERVICES.GR

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Τι έχουμε να δούμε σήμερα από σείρες στην τηλεόραση:





21:00 - "ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ"
22:00 - "ΧΑΡΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑ"
23:00 - "ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ!"




21:00 - "40 ΚΥΜΑΤΑ"
22:00 - "ΛΙΤΣΑ.COM"
23:00 - "LOST"

22:00 - "ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ"
23:00 - "Γ4"

Πρεμιέρα για το "Χαρά αγνοείται"

Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα σειρά του Mega "Χαρά αγνοείται" στις 22:00

Περίληψη 1ου επεισοδίου:
Παραμονή των γενεθλίων της, η 17χρονη Χαρά, φεύγει από το σπίτι της με την ξαδέρφη της και τον αδερφό της, για ένα τοπικό φεστιβάλ που γίνεται στο διπλανό χωριό. Χαράματα της επομένης και η Χαρά δεν έχει επιστρέψει ακόμα. Οι γονείς της ανάστατοι, την ψάχνουν παντού και απευθύνονται στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση της. Κανείς δεν την έχει δει από μια ώρα και μετά, κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση της. Ο αστυνόμος Στεργίου -ειδικευμένος στις εξαφανίσεις και απαγωγές- έρχεται από την Αθήνα και αναλαμβάνει την υπόθεση. 24 ώρες μετά, αφού έχουν ψάξει παντού και έχουν γίνει οι ανακρίσεις, η αστυνομία οργανώνει επιχείρηση για την ανεύρεση της.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Το νέο τραγούδι της Τάμτα

"Κοίτα με"
Μουσική - Στίχοι: Etostone

Eurovision 2009 - 18 Φεβρουαρίου ο Ελληνικός τελικός

Στις 18 Φεβρουαρίου στο Αθηνών Αρένα θα πραγματοποιηθεί ο Ελληνικός Τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο Σάκης στη σκηνή της Μόσχας. Την παρουσίαση έχουν αναλάβει και φέτος οι αδερφές Μαγγίρα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του show θα την έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Ο Σάκης θα τραγουδήσει τρία τραγούδια, όλα σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου και το αποτέλεσμα θα το κρίνουν επιτροπή και κοινό.
Η ΕΡΤ, ετοιμάζει και μια συνέντευξη τύπου στις 12 Φεβρουαρίου για να κάνει μια πρώτη παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών.

OGAE-GREECE

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: “ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ” έρχεται στον ΑΝΤ1


Πέμπτη 05/02 22:00

Ζουν ανάμεσά μας. Αλλες κυκλοφορούν με ψηλοτάκουνα, laptop και bluetooth, άλλες με αθλητικά κι ένα δίσκο γεμάτο καφέδες… Όλες οι εργαζόμενες γυναίκες της ζωής μας φέτος γίνονται μία και μοναδική: η Ελένη Ράντου. Μια γυναίκα με χίλια πρόσωπα, που τα θέλει όλα και - κυρίως - τρέχει, για να τα προλάβει όλα: την καριέρα, την οικογένεια, την ευτυχία, τον εαυτό της!

Πρέπει να φροντίζει την εμφάνισή της, το σπίτι της, τους δικούς της και το αφεντικό της! Να είναι αστέρι στο γραφείο, στο μαγαζί, στο κρεβάτι, στα οικοκυρικά και στο άλλαγμα της πάνας! Παράλληλα, ψάχνει τον άνδρα της ζωής της, προσπαθεί να ξεχάσει τον πρώην της ή παλεύει να τα βγάλει πέρα με τον νυν της. Και κατά βάθος αναρωτιέται: "μήπως η μαμά μου ήταν πιο τυχερή, που τα είχε όλα έτοιμα;"…

Σε κάθε επεισόδιο μια διαφορετική εργαζόμενη γυναίκα μας αποκαλύπτει το δράμα που ζει και η Ελένη Ράντου το μετατρέπει σε απόλυτη κωμωδία! Θα τη δούμε μεταξύ άλλων να κρατάει περίπτερο, να σερβίρει χάμπουργκερ, να παραδίδει μαθήματα σε παιδιά ή να ψήνει τυρόπιτες έχοντας στο πλευρό της διαφορετικούς δημοφιλείς guests σε κάθε επεισόδιο. Ανάμεσά τους, οι: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Πέτρος Λαγούτης, Κώστας Ευριπιώτης, Κώστας Αποστολίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Μέλπω Κωστή, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Ειρήνη Κουμαριανού, Σάρα Γανωτή.

Κωμωδία
σκηνοθεσία:
Κατερίνα Φιλιώτου, Γιώργος Κρητικός
παραγωγός: CINEGRAM
σενάριο: Νίκος Σταυρακούδης & Σάρα Γανωτή
παίζουν: Ελένη Ράντου
έτος παραγωγής: 2009

Το trailer της σειράς:

Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΝΥΦΗ

Σήμερα στις 22:00 στο Mega

Αυτό που όλοι περιμέναμε... η Βίκυ Σταυροπούλου επιτέλους νύφη στις ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ. Βρίσκεται όμως αντιμέτωπη με τη Θανάσιμη Πεθερά αυτοπροσώπως... τη Μπέτυ Λιβανού. Γαμπρός ο Φάνης Μουρατίδης.

Οι «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» του Mega, ταξιδεύουν στο χρόνο, πιάνουν την ιστορία από την αρχή και μας αποκαλύπτουν πως η αγαπημένη αφηγήτρια της σειράς απέκτησε αυτήν την ιδιότητα.

Η «Θανάσιμη Πεθερά» θα είναι η πρώτη ιστορία για το 2009 από την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 22:00, της οποίας το σενάριο συνυπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Για τρία επεισόδια θα δούμε την Μπέττυ Λιβανού στο ρόλο της πεθεράς, την Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της νύφης, ενώ οι δύο πρωταγωνίστριες πλαισιώνονται από γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς όπως ο Φάνης Μουρατίδης, ο Μάξιμος Μουμούρης, ο Τάσος Παλατζίδης, η Μαρία Κατσανδρή, ο Μάνος Ψηστάκης και άλλοι.

Το 1908, η Αμαλία Μαυρομιχάλη είναι εκπρόσωπος της μεγαλοαστικής τάξης της Αθήνας και διατηρεί ένα άκρως αυταρχικό καθεστώς στο αρχοντικό της. Έχει πλήρως υποταγμένους τους τέσσερις γιους της, τον Ιάκωβο, τον Σόλωνα, τον Αλκιβιάδη και τον Παυλίτο ενώ σπέρνει τον τρόμο και τον πανικό στο υπηρετικό προσωπικό του σπιτιού. Η Καλλιόπη είναι η ψυχοκόρη της και παρόλο που είναι ένα ταπεινό κορίτσι από την επαρχία γίνεται η αφορμή για να αναστατωθεί το σπίτι και η οικογένεια της πρώτης Θανάσιμης Πεθεράς

"On Air"

Είναι γελοίοι οι καβγάδες με στόχο τις ακόμη μεγαλύτερες θεαματικότητες ανάμεσα σε κριτές, παρουσιαστές και παίκτες τού «Χ Factor». ▅ Δεν μας έφτανε η (δήθεν;) τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στον («είμαι ποιοτικός αλλά ξεκατινιάζομαι στα κανάλια για το μεροκάματο») Νίκο Μουρατίδη και στον («και εγώ το ίδιο») Γιώργο Θεοφάνους, ζήσαμε και καινούργια ένταση, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Θεοφάνους και στον Σάκη Ρουβά. ▅ Τι αποκομίσαμε από τον νέο αυτόν (μίνι) καβγά; ▅ Οτι κι αν ο Ρουβάς «δεν τα λέει» όταν είναι ήρεμος, όταν τον εκνευρίζουν και λέγειν αποκτά και στο συντακτικό σκίζει. ▅ Πράγματι, μόλις θύμωσε με τον (όσο το δυνατόν πιο εριστικό) Θεοφάνους έγινε λαλίστατος, σταμάτησε να κάνει λάθη... ▅ Του πάει, τελικά, το εν βρασμώ. ▅ Η Σοφία Αλιμπέρτη δήλωσε ότι θέλει να τελειώνει «με την τηλεόραση πριν να με τελειώσει αυτή». ▅ Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια κοντεύει... να τελειώσει άπαντες τους τηλεθεατές με την ανόητη και άνευ ενδιαφέροντος εκπομπή που παρουσιάζει. ▅ Κι ας κάνει ό,τι μπορεί ο πρώην σύντροφός της Αλέξανδρος Παρθένης «αδειάζοντάς» την με δηλώσεις του και δίνοντάς της επιπλέον λόγους να βρίσκεται στη δημοσιότητα, να απασχολεί τα πλήθη με την παρουσία της (και τις προβληματικές ενίοτε σχέσεις της)... ▅ Ο οποίος Παρθένης φρόντισε να «αδειάσει» και την αντίπαλο της Αλιμπέρτη στην ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου, τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία είχε επίσης σχέση. ▅ Ωστε να μην μπορούν να τον κατηγορήσουν ότι μεροληπτεί υπέρ μιας από τις πρώην του. ▅ (Ποιος είπε ότι έχουν μόνο οι γυναίκες δικαίωμα στην κατινιά;) ▅ Απερίγραπτα τα όσα ακούγονται όλες αυτές τις μέρες από δημοσιογράφους που δεν γνώριζαν τίποτε (ή σχεδόν τίποτε) σχετικά με την υπόθεση της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου και οι οποίοι έβγαιναν στα «παράθυρα» και έκαναν τους ειδήμονες. ▅ Ζωντανά μετέδωσε το Μega τη συναυλία που έγινε στο πλαίσιο της ορκωμοσίας του Μπαράκ Ομπάμα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. ▅ Ηταν θλιβερό να βλέπεις επώνυμους ακτιβιστές, καλλιτέχνες (δήθεν;) ευαισθητοποιημένους μπροστά στη διεθνή φτώχεια, την εξαθλίωση κ.λπ. να διασκεδάζουν τη στιγμή που γύρω τους ο κόσμος χάνεται. ▅ Θα μπορούσε, λόγω των τραγικών διεθνών συγκυριών, να ήταν πιο διακριτική αυτή η ορκωμοσία- όχι;

ΤΟ ΒΗΜΑ
"On Air"
Κώστας Βίδος

Γιάννης Βαρδής - Σε ότι θέλεις θα 'μαι δω

Το νέο video clip του Γιάννη Βαρδή

Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου

Eurovision 2009 - Το τραγούδι της Λευκορωσίας

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε ο τελικός της Λευκορωσίας για την επιλογή του τραγουδιού που θα τους εκπροσωπήσει στην Eurovision. Νικητής ήταν ο Petr Elfimov με το "Eyes that never lie".

Δείτε το:

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Η Καλομοίρα στην Ελένη Μενεγάκη

Η Καλομοίρα την Δευτέρα θα είναι καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στον "Καφέ με την Ελένη"

Δείτε το trailer της εκπομπής:

Σάκηηη ντροπή!!!

Φαίνεται ότι ο Σάκης Ρουβάς με την διαφωνία που είχε με τον Θεοφάνους, ήταν πολύ εκνευρισμένος.
Όσοι παρακολουθούσατε χθες το X-Factor μπορει να ακουσάτε τον Σάκη να λέει (χωρίς να ξέρει ότι είναι στον αέρα) "Δεν μας γ...."

Δείτε και το video από το enmerosi-gr:

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Γιώργος Χρήστου - Μέσα στα μάτια σου

Μουσική: Κωνσταντίνος Παντζής
Στίχοι: Κωνσταντίνος Παντζής, Ευτυχία Σιδέρη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Τζιράκης



Ωραίο τραγουδάκί αλλά ο άνθρωπος δεν έχει φωνή, πως να το κάνουμε...Ακόμη και απ' το Cd ακούγονται λαθάκια.

Ο ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΣΤΟ X FACTOR!

Ο πολύ επιτυχημένος λαϊκός τραγούδιστης θα εμφανιστέι ως guest στο live της Παρασκευής και θα ερμηνεύσει γνωστές μεγάλες του επιτυχιές αλλά και δύο καινούρια του τραγούδια, το "Ευχαριστώ" και "Tο παιχνίδι έιναι πλέον δικό μου".
Σήμερα στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΤΑΙΝΙΑ: ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Κωμωδία 2008 (Έγχρ.) Διάρκεια: 95'
Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Γιάννη Ξανθόπυλο, με τους:
'Ακη Σακελλαρίου, Φαίη Ξυλά, Ορφέα Αυγουστίδη, Έφη Παπαθεοδώρου, Δημήτρη Πιατά

Υπόθεση:

Ο Φάνης (Ορφέας Αυγουστίδης) και η Τζίνα (Φαίη Ξυλά), ένα παράνομο ερωτικό ζευγάρι, παρασύρονται από τον Μιλτιάδη (Άκης Σακελλαρίου),επίσημο αρραβωνιαστικό της Τζίνας, σε μια αλλόκοτη απαγωγή. Το σχέδιο τους ν’απαγάγουν τον διεφθαρμένο μεγαλοδικηγόρο Γιώτη Μαθιόπουλο (Δημήτρης Πιατάς) θα τιναχθεί όμως στον αέρα όταν αντ’ αυτού απαγάγουν τη ...θεία του Ελενίτσα (Έφη Παπαθεοδώρου) που έτσι κι αλλιώς ήθελε να ξεφορτωθεί! Η αναπάντεχη εξέλιξη θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις πιο κωμικοτραγικές καταστάσεις, αφού το λάθος θύμα που έχουν στα χέρια τους, δεν είναι ένα απλό θύμα... Γκάφες, καυγάδες, κυνηγητά και τα ...ειδικά χαρίσματα της θείας Ελενίτσας θα φέρουν τα πιο χοντρά (μ)πλεξίματα και τα πάνω-κάτω στη ζωή όλων...!
Το trailer της ταινίας:

Ψυχολογική υποστήριξη για την Έλενα Παπαρίζου

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του ξαφνικού θανάτου του πατέρα της. Η τραγουδίστρια ζήτησε μάλιστα τη βοήθεια ψυχολόγου, αν και βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της ο σύντροφός της, Τόνυ Μαυρίδης και της συμπαραστέκεται.

Κοντά της είναι και ο φίλος της, Πασχάλης Τερζής, με τον οποίο εμφανίζεται φέτος στην ίδια πίστα. Στην Αθήνα έφτασε από το Γκέντεμποργκ της Σουηδίας η μητέρα της τραγουδίστριας, Φρόσω, καθώς την Πέμπτη θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Παπαρίζου, στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Η Έλενα Παπαρίζου, από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, από ανακοπή καρδιάς, έχει κλειστεί στον εαυτό της και δε μιλάει σε κανέναν, παρά μόνο στους πολύ δικούς της ανθρώπους. Το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα της Έλενας, θα πουν συγγενείς και φίλοι, την Πέμπτη το πρωί, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπως ήταν άλλωστε και η επιθυμία του.
zougla.gr

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Η Έλενη Μενεγάκη σε video clip του Ρακιντζή

Άλλο ένα παλιό video clip της δεκαετίας του 90, που πρωταγωνιστεί η Ελένη Μενεγάκη.

Μιχάλης Ρακιντζής - Προκαλέις

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: "ΌΤΑΝ Ο ΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ" ΣΤΟΝ ALPHA

Από την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 21:00

Λάκη, Λάκη είσαι εδώ;
Αφού ο Λάκης δεν είναι ακόμα εδώ η ομάδα του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» μας δίνει το δικό της ραντεβού στον Alpha με την εκπομπή «Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ».
Η εκπομπή θα είναι μια σατιρική ανασκόπηση της εβδομάδας, με την υπογραφή του Λάκη Λαζόπουλου.
Όλα όσα μας έκαναν εντύπωση, όσα μας έκαναν να γελάσουμε, να κλάψουμε και να προβληματιστούμε σε μια εκπομπή που θα προσεγγίζει γεγονότα και πρόσωπα, που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, με έναν ανατρεπτικό, χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο.

Οργάνωση Παραγωγής: Κώστας Λαζόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Μαριλένα Σημαντήρα
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σταματόπουλος

AGB: Πρωινά Ψυχαγωγικά Τρίτη 13/1

Καφές με την Ελένη 20,2% (Alpha)
Ομορφος κόσμος το πρωί 17,3% (Mega)
Παρέα με τον Ανδρέα 11,9% (Star)
Πρωινός Καφές 9,9% (Ant1)
Η Ελλάδα παίζει 8,7% (Alter)
Εχουμε και λέμε 2,0% (12.00-14.00) (Ετ1)

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Το νέο βίντεο κλίπ του Γιώργου Παπαδόπουλου

"Θάλασσες"
Μουσική: NAMA
Στίχοι: NAMA
Σκηνοθεσία/Animation: Γιώργος Αλεξάνδρου

Η Ζέτα Μακρυπούλια στον "Καφέ με την Ελένη"

Τι δήλωσε χθές η Ζέτα Μακρυπούλια, στην Ελένη Μενεγάκη, για την φημολογούμενη εγκυμοσύνης της.

Δείτε το βίντεο:

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Λάκη Λαζόπουλο

Τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου παραβρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του έργου του Λάκη Λαζόπουλου "Ο Βιοπαλαιστής στη Στέγη".

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου έχουν οι Λάκης Λαζόπουλος και Χρύσα Ρώπα. Στο έργο συμμετέχουν ακόμα οι: Μαρία Αντουλινάκη, Πάνος Βλάχος, Μπάμπης Γούσιας, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Σοφία Καζαντζιάν, Τίτος Λίτινας, Σύνθια Μπατσή, Χριστίνα Παναγιωτίδου, Αγγελος Τριανταφύλλου, Χαρά Τσιτομενέα, Σόλων Τσούνης, Ανδρέας Φυλακτού. Την σκηνοθεσία του έργου αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα του έργου ήταν και οι: Μαρινέλλα, Γιάννης Πάριος, Δημήτρης Μητροπάνος, Δέσποινα Βανδή, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Ελένη Ράντου, Μπέτυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Τσαλίκης, Γρηγόρης Βαλτινός.

IFPI - Top 30 Ελληνικών Άλμπουμ (Εβδομάδα 53/2008)


1(-) ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ G
SONY MUSIC
2(3) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ
MINOS-EMI
3(4) ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ - ΈΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΛΥΡΑ ΜΟΥ G
LYRA/EGE
4(11) ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ - ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΛΑ G
LEGEND/EGE
5(9) ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ - ΓΥΡΝΑΩ ΕΚΕΙ
LEGEND/ VIRUS / EGE
6(16) GOIN THROUGH - REVISITED:BEST OF..
UNIVERSAL
7(12) ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΑΝ ΨΕΜΑΤΑ
SONY MUSIC
8(-) ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ -
ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ G
7 ΕΠΤΑ / LEGEND/ EGE
9(15) ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ- "7" 2P
UNIVERSAL
10(14) ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΚΟΥΣΑ...
SONY MUSIC
11(17) ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΘΑ ΠΙΩ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ G
LEGEND / EGE
12 (7) ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ - ΣΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
LYRA / EGE
13(20) ΠΥΞ ΛΑΞ - BEST OF
MINOS-EMI
14(18) ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ - ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΖΟΡΙΚΗ (SPECIAL) G
MINOS-EMI
15(2) ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ - ΗΡΘΕΣ
MINOS-EMI
16(21) ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ - ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
HEAVEN
17(19) ΤΡΙΦΩΝΟ - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΡΙΦΩΝΟ
MINOS-EMI
18(6) ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ
SONY MUSIC
19(NEW) ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΩ
SONY MUSIC
20(22) ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ / ΓΛΥΚΕΡΙΑ - ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
LEGEND / EGE
21(24) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ - MONITOR
LYRA / EGE
22(23) ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ - ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ G
SONY MUSIC
23(26) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ - ΑΠΌ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ G
MBI/EGE
24(29) ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
LEGEND / EGE
25(31) ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ - ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΚΗΠΟΙ
LEGEND / EGE
26(28) ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
LEGEND/ VIRUS / EGE
27(30) ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ - ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
SONY MUSIC
28(33) ONIRAMA - ΚΛΕΨΥΔΡΑ G
LYRA/EGE
29(32) ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ - ΠΑΝΩ ΑΠ’ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
UNIVERSAL
30(34) ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ(SPECIAL) P
MINOS-EMI

AGB: Πρωινά Ψυχαγωγικά Δευτέρα 12/1

Καφές με την Ελένη 23,3% (Alpha)
Ομορφος κόσμος το πρωί 16,2% (Mega)
Παρέα με τον Ανδρέα 15,4% (Star)
Πρωινός Καφές 9,6% (Ant1)
Η Ελλάδα παίζει 7,9% (Alter)
Εχουμε και λέμε 1,9% (12.00-14.00) (Ετ1)



Ο Μικρούτσικος άραγε θα συνεχίσει σ'αυτα τα νούμερα και τις επόμενες εκπομπές...;

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Το ξέρατε;

Ξέρατε ότι ο Νίκος Πουρσανίδης, που γνωρίζουμε από την "Πολυκατοικία" έχει αλλά δύο γνωστά αδέρφια;


Τον ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη που έχει παίξει σε πολλές ομάδες, όπως στον Ολυμπιακό αλλά και τον Ηρακλή.

Και τον ηθοποιό Δημήτρη Αλεξανδρή.








Πρεμιέρα με... κλάματα


Την ημέρα της πρεμιέρας, της καινούριας του εκπομπής στο Star αποφάσισε να εξομολογηθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος, την αγάπη του για τη Δήμητρα Ρουμπέση.

Τα 20 πρώτα λεπτά της εκπομπής του ήταν αφιερωμένα στη Δημητρούλα του. Δακρυσμένος της ζήτησε να γυρίσει πίσω...

«Χαίρομαι που είμαι στο Star, γιατί γειτονεύω και με τη Δήμητρα. Δε θέλω να είναι η Δήμητρα στην εκπομπή, θέλω να είναι στη ζωή μου.»

Καθισμένος στον καναπέ ολομόναχος, ο παρουσιαστής περιέγραψε στους τηλεθεατές πόσο δύσκολα περνάει από τον περασμένο Ιούλιο που χώρισε με τη Δήμητρα Ρουμπέση, αλλά και τις μοναχικές του διακοπές στη Μήλο.

«Αυτό που κατάλαβα στη Μήλο είναι πόσο πολύ την αγαπάω και πόσο πολύ μου λείπει. Εκεί επικύρωσα ένα στίχο από ένα τραγούδι μου, που λέει: «Χωρίς εσένα δεν υπάρχει καλοκαίρι.» Χωρίς τη Δήμητρα δεν μπορεί να υπάρξει καλοκαίρι και δεν υπήρξε καλοκαίρι.»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη Δήμητρα να του στέλνει εξώδικο και να ζητάει έπιπλα από το σπίτι τους στην Κηφισιά.

«Έμεινα και μένω μόνος. Γράφτηκε ότι με εξώδικο μου ζητάει έπιπλα, πράγματα και τέτοια... Δεν υπάρχει εξώδικο, γιατί ό,τι θέλει η Δήμητρα είναι δικό της. Όλα μου τα πράγματα είναι δικά της, εδώ είναι τα αισθήματά μου, δε θα είναι τα υπάρχοντά μου; Και χαρά στα υπάρχοντα.»

Ο παρουσιαστής συνεχίζει να κοιτάζει την κάμερα και με τρεμάμενη φωνή να προσπαθεί να πείσει τη Δήμητρα να γυρίσει στην αγκαλιά του.

«Έχει δίκιο η Δήμητρα, ο δικός της εγωισμός είναι θωράκιση, ενώ ο δικός μου εγωισμός είναι παραλήρημα μεγαλείου. Το δικό της εγωισμό έπρεπε να υπολογίσω. Αν χρειαζόταν, στα πόδια της έπρεπε να πέσω. Αν χρειαζόταν να αρθρωθεί συγγνώμη ουσιαστική, εγώ έπρεπε να το κάνω.»

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να διατηρεί ερωτικό δεσμό με άλλη γυναίκα, ο παρουσιαστής είναι κατηγορηματικός...

«Δεν είναι θέμα το τρίτο πρόσωπο, είναι θέμα οι διαφορετικοί μας τρόποι, είναι θέμα ότι εγώ δεν κατάλαβα πολλά πράγματα και από αυτό εδώ το σημείο, της ζητάω για όλα συγγνώμη και της δίνω την πρωτοβουλία να κινηθεί όπως θέλει, εγώ διακριτικά θα την αγαπάω, θα είμαι δίπλα της και θα της σταθώ σε ό,τι αυτή αποφασίσει.»

Τρεις ώρες μετά όμως, ήρθε η σειρά της Δήμητρας Ρουμπέση, αυτή τη φορά μέσα από την εκπομπή «Super Star», η οποία όμως δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα, ενώπιον όλων...

«Επειδή μ' αρέσει η ουσία, ό,τι είναι να πω, θα το πω κατ' ιδίαν με τον Ανδρέα. Το ξέρω ότι είναι εδώ και θα μπορούσα να του πω κάτι και ξέρω ότι βλέπει και την εκπομπή και θα μπορούσε να το ακούσει, αλλά εγώ θέλω να του το πω, θέλω να τον κοιτάω στα μάτια... 7 χρόνια ήμασταν μαζί. Είναι σχέση ζωής».

zougla.gr

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ζέτα Μακρυπούλια - Σούλα Έλα Ξανά (Σ.Ε.Ξ)

Το video clip για την νέα κινηματογραφική ταινία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, "Σούλα Ελα Ξανά (Σ.Ε.Ξ.)".

Eurovision 2009: Ο Νικόλας Μεταξάς μιλάει για τη συμμετοχή του

Ο Νικόλας Μεταξάς που γνωρίζουμε από το X-Factor, θα συμμετάσχει στο Κυπριακό τελικό για την Eurovision.

Δείτε, τι δήλωσε στο Esctoday:


Τραγούδωντας ένα δικό του τραγούδι, το "Lonely":

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Eurovision νέα...


  • Στις 17 ή 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός διαγωνισμός Eurovision, αναλόγως με το ποια μέρα θα κληρωθεί στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ ο Ολυμπιακός.

  • H ΕΡΤ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, για να αποφύγει μάλλον τα περσινά αλλά και να αυξήσει την προσμονή του κοινού, να ακουστούν τα τραγούδια για πρώτη φορά στον ελληνικό τελικό.

  • Η μουσική των τριών τραγουδιών έχει ολοκληρωθεί από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, ενώ οι στίχοι στα δύο τραγούδια θα είναι 90% στην αγγλική γλώσσα.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Δύσκολη η δουλειά του δημοσιογράφου!



Αξέχαστη θα μείνει στη δημοσιογράφο του βίντεο η φετινή Πρωτοχρονιά. Όση ώρα εκείνη προσπαθούσε να μιλήσει «ζωντανά» στην τηλεόραση, για να μεταδώσει τα νέα από την παγωμένη πολιτεία της Νεβάδα των ΗΠΑ, δεκάδες μεθυσμένοι πολίτες δεν την άφηναν σε ησυχία.

Έπεφταν πάνω της, την έσπρωχναν, την πλησίαζαν για να τη φιλήσουν, μέχρι και μπροστά στην κάμερα έμπαιναν, βγάζοντάς την τελείως από το πλάνο. Μάλιστα, κάποιος δε δίστασε να της φορέσει και ένα μαύρο καπέλο, την ώρα που η νεαρή ρεπόρτερ ήταν στον «αέρα».

zougla.gr

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: "ΧΑΡΑ , ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ" από το Mega

ΧΑΡΑ
αγνοείται


Περίληψη: Η νέα δραματική σειρά του MEGA «ΧΑΡΑ αγνοείται» βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας οικογένειας της οποίας το παιδί εξαφανίζεται χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί.
Η οικογένεια Μάρκου είναι μια συνηθισμένη οικογένεια που ζει σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Η Ελένη (Μαρία Καβογιάννη) και ο Αντώνης Μάρκου (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) έχουν τρία παιδιά που υπεραγαπούν, τη Χαρά (Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη) που ανυπομονεί να ενηλικιωθεί για να ακολουθήσει τα όνειρα της, τον Στέλιο (Ορέστης Τζιόβας) που βοηθά τον πατέρα του στην ταβέρνα αλλά ονειρεύεται να γίνει μουσικός και τη μικρή Σόνια (Λυδία Αλιάτη) που έχει μεγάλη αδυναμία στην αδελφή της. Η ζωή τους δε διαφέρει από των γειτόνων τους και τα καθημερινά προβλήματα αντιμετωπίζονται με αγάπη - ακόμα και τα καβγαδάκια με τη νεαρή κόρη τους, τη Χαρά.
Μέχρι που την παραμονή των γενεθλίων της, η Χαρά, έχοντας εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια από της γονείς της να μείνει έξω μέχρι αργά, εξαφανίζεται χωρίς κανένα ίχνος. Η οικογένειά της ζει μια τραγωδία. Οι μαρτυρίες για τη νύχτα της εξαφάνισής της είναι αντικρουόμενες και δεν οδηγούν πουθενά. 'Ολοι είναι πλέον ύποπτοι. Η εξαφάνιση της Χαράς γίνεται η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά και ψέματα κι οι αποκαλύψεις είναι τόσο δραματικές ώστε τα ερωτήματα γίνονται βασανιστικά: Πόσο καλά γνωρίζει μια οικογένεια το παιδί της; Και το κυριότερο: τι έχει συμβεί στη Χαρά;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Μαρία Καβογιάννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Παύλος Ορκόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Νικόλας Νικολάου, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Νίκη Παληκαράκη, Ορέστης Τζιόβας, Γιάννης Κουκουράκης, Νικόλας Μακρής κι η μικρή Λυδία Αλιάτη.
Στον ρόλο της Χαράς: η Πατρίτσια Μιλίκ-Περιστέρη

Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA
Απόδοση σεναρίου: ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΑΚΗ
Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΥΔΗΣ

Το trailer της σειράς:

ΤΑΙΝΙΑ : ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

YES MAN Κωμωδία 2008 (Έγχρ.) Διάρκεια: 104'

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ, με τους: Τζιμ Κάρεϊ, Ζόι Ντεσανέλ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τέρενς Σταμπ

Η ζωή του καλόκαρδου loser Καρλ 'Αλεν τού λέει διαρκώς "όχι", ώσπου εκείνος αποφασίζει, αφού παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας, να της λέει διαρκώς "ναι". Η τύχη του μοιάζει ν' αλλάζει απότομα, το "ναι" όμως κρύβει κι αυτό τις δυσκολίες του.

Το trailer της ταινίας:

Γιώργος Παπαδόπουλος - Θάλασσες

Ένα πολύ ωραίο τραγούδι από τον Γιώργο Παπαδόπουλο...

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Πώς έγινε έτσι;


Είναι ο ηθοποιός Cary Elwes, δεν ξερω αν τον θυμάστε. Μια γνωστή ταινία του, που παίζει σύχνα και στην ελληνική τηλεόραση είναι η "Ρομπέν των Δασών : Οι ήρωες με τα κολάν".
Η αλήθεια είναι, ότι έχει μεγαλώσει και παχύνει αρκετά. Είναι πλέον 46 ετών, παντρεμένος αρκετά χρόνια και πριν ένα χρόνο απέκτησε την πρώτη του κόρη.


Αν θέλετε να τον θυμηθείτε, δείτε την ταίνια που θα την προβάλλει την Κυριακή το Mega στις 14:50.

Η "Αλίκη" πήγε μπουζούκια για τον Κώστα της!


Μια «Αλίκη» στα μπουζούκια για τα μάτια του καλού της! Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος της έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Μπορεί να μην... ευτύχησε ως τηλεοπτική Αλίκη Βουγιουκλάκη (μια και το πολυσυζητημένο σίριαλ «Εχω ένα μυστικό» πάτωσε από πλευράς τηλεθέασης, ενώ «χτυπήθηκε» και από τους τηλεκριτικούς), όμως δεν πτοήθηκε. Και ξανθιά έγινε -μέχρι στιγμής μάλιστα δεν το έχει μετανιώσει, καθώς οι περισσότεροι της λένε ότι της ταιριάζει το πλατινέ χρώμα- και τον Καραφώτη έχει στο πλευρό της.

Οπως είναι φυσικό, δεν μπορούσε να γιορτάσει τον ερχομό του 2009 μακριά απ' τον (ξαναζεσταμένο) έρωτά της. Η «γατούλα» της TV βρέθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κώστας μαζί με την Πέγκυ Ζήνα και τον Νίνο και τον χάρηκε εν δράσει. Ηταν λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ όταν πέρασε την είσοδο του μαγαζιού. Ο μετρ την οδήγησε σε ένα απ' τα πρώτα τραπέζια. Ολα ήταν έτοιμα για την Κατερίνα και τις φιλενάδες της, που γλέντησαν μέχρι το πρωί. Με έντονο μακιγιάζ και μπουκλέ μαλλί απολάμβανε το πρόγραμμα του Κώστα και φαινόταν καθαρά ότι «λιώνει» για πάρτη του. Μερακλωμένη με το show του, επιστράτευσε το κινητό της και δεν σταμάτησε να τον τραβάει φωτογραφίες. Για τέτοιο έρωτα μιλάμε!

Η Παπουτσάκη καμάρωνε τον Κωστάκη, ωστόσο είχε και τις φιλενάδες της από πολύ κοντά. Κάθε τρεις και λίγο αγκαλιάζονταν και τραγουδούσαν όλες μαζί τα σουξέ του Καραφώτη. Εκείνος, πάλι, κοιτούσε το κορίτσι του μες στα μάτια και έδειχνε να χαίρεται ιδιαίτερα καθώς η καλή του δεν έριξε ούτε μια ματιά εκτός πίστας. Οσο για το styling της, αναπόφευκτα συζητήθηκε. Επιλέγοντας μοβ μπλουζάκι που από τη μια πλευρά είχε πολύ (μα παρά πολύ) φαρδύ μανίκι τύπου πεταλούδα και από την άλλη τον ώμο ακάλυπτο, η Κατερίνα δεν απέφυγε τα καυστικά σχόλια απ' τους fashionistas. Το gossip φούντωσε όταν ο τραγουδιστής πήγε στο τραπέζι της καλής του και δεν έλεγε να φύγει. Τι σου κάνει ο έρωτας...

Από την "Espresso"

Ένα video clip από τα παλιά...

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Σαμπρίνα - Φωνές (1992)

Φωνές, ακούω φωνές.... Όλοι το έχουμε ακούσει αυτό το τραγόυδι, δείτε τώρα και το video clip:

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: “ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ” έρχεται στον ΑΝΤ1


Κομπίνες έχουμε δει πολλές. Αυτή όμως ξεπερνά κάθε φαντασία…

Μια "αρχικομπιναδόρισσα", μαζί με τους συνεργούς της, οργανώνουν το πιο ξεκαρδιστικό κόλπο που έχουμε δει ποτέ στην τηλεόραση: υποδύονται το "σόι" ενός πλούσιου Ελληνοαμερικάνου! Έτσι ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια στην απολαυστική κωμική σειρά "Το σόι μου", σε σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία του Παναγιώτη Πορτοκαλάκη.

Η Στεφανία (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) ετοιμάζεται να φέρει σε πέρας το μεγάλο κόλπο που της έχει αναθέσει ένας μυστηριώδης τύπος ονόματι "Σμαρτ". Το σχέδιο είναι να συγκεντρώσει μερικούς καταχρεωμένους ανθρώπους και να τους βάλει να υποδυθούν τα μέλη της χαμένης οικογένειας του Τζιμ (Ακης Σακελλαρίου), ενός υιοθετημένου, πάμπλουτου Ελληνοαμερικανού. Οι συνεργοί της δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται για απάτη. Νομίζουν ότι ο ίδιος ο Τζιμ επιθυμεί να αποκτήσει έστω και μία ψεύτικη οικογένεια. Έτσι λοιπόν, η Στεφανία συγκεντρώνει σε μία νοικιασμένη βίλα τους "υποψήφιους συγγενείς" του θύματός της. Ας τους γνωρίσουμε:

Η 18χρονη κόρη της Στεφανίας, Χαρά (Δώρα Σαμψωνά), που η μητέρα της την αγαπά και την υπερπροστατεύει.
Ο εραστής της Στεφανίας, Τέλης (Απόστολος Γκλέτσος), που είναι ένας… αγαθός μαφιόζος.
Η Φιλίτσα (Λίνα Τριανταφύλλου), υποψήφια μητέρα του Τζιμ, η οποία το έριξε στο ποτό όταν ο άντρας της την παράτησε για μια νεαρή Μολδαβή.
Η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη), σέξι φίλη της Χαράς.
Ο Σπύρος (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης), πρώην της Στεφανίας και πραγματικός πατέρας της Χαράς (κάτι που μόνο η Στεφανία γνωρίζει). Είναι παντρεμένος με τη Φανή (Δέσποινα Παπαγιάννη) κι έχει ένα γιο που είναι emo, τον Μανόλο (Γιώργος Γεροντιδάκης), και μία κόρη που πιστεύει πως είναι ηθοποιός, τη Μελίνα (Ηλέκτρα Ελληνικιώτη).
Η πληθωρική Εύα (Σοφία Βογιατζάκη), που τη ζηλεύει θανάσιμα ο άντρας της, Ιορδάνης (Ντίνος Ποντικόπουλος)
Ο ωραίος αλλά gay Αλέξης (Απόστολος Μπαχαρίδης), τον οποίο η Χαρά θα ερωτευτεί…
Τέλος, η Γεσθημανή (Τζέσυ Παπουτσή), πιστή φίλη της Στεφανίας και βοηθός της στο κόλπο. Είναι αυτή που προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες ως οικονόμος της βίλας.

Η Στεφανία ανακοινώνει σε όλους ότι, αν φέρουν σε πέρας την "αποστολή", εκείνη θα πληρώσει τα χρέη τους και επιπλέον, θα πάρουν όλοι μια υπέρογκη αμοιβή για τις υπηρεσίες τους. Πάνω όμως που αρχίζει να τους εξηγεί το κόλπο και να "μοιράζει" στον καθένα τον "ρόλο" του, καταφθάνει ο Τζιμ νωρίτερα απ ό,τι τον περίμεναν και τους αιφνιδιάζει! Και τότε συμβαίνει κάτι μοιραίο και ανατρεπτικό, που απειλεί να τινάξει το μεγάλο κόλπο στον αέρα. Με την πρώτη ματιά, ο Τζιμ και η Στεφανία νιώθουν μια ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλον. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: υποτίθεται πως είναι αδέρφια! Ωστόσο, ο Τζιμ θα την διεκδικήσει επίμονα και εκείνη θα αρχίσει σταδιακά να γοητεύεται από την ευθύτητα του χαρακτήρα του. Αυτό θα προκαλέσει την οργή του κτητικού Τέλη, ο οποίος θα κάνει το "έργο" της Στεφανίας ακόμα πιο δύσκολο…


Θα καταφέρει η Στεφανία να κρατήσει ενωμένο αυτό το ανεκδιήγητο "σόι" και να ολοκληρώσει με επιτυχία την κομπίνα της; Η απάντηση αυτή τη σεζόν στον ΑΝΤ1 !

ΣΕΝΑΡΙΟ: Δημήτρης Αποστόλου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Παναγιώτης Πορτοκαλάκης
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ακης Σακελλαρίου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Απόστολος Γκλέτσος, Τζέσυ Παπουτσή, Σοφία Βογιατζάκη, Δώρα Σαμψωνά, Λίνα Τριανταφύλλου, Νίκη Λάμη, Δέσποινα Παπαγιάννη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ηλέκτρα Ελληνικιώτη, Ντίνος Ποντικόπουλος, Απόστολος Μπαχαρίδης,
Το trailer της σειράς: