Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Οι Diversity νικητές του "Britain's Got Talent"

Νικητές του "Britain's Got Talent" για το 2009 ήταν το χορευτικό συγκρότημα "Diversity". Το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού, η 47χρονη Susan Boyle, προς έκπληξη πολλών, δεν κέρδισε, αλλά βρέθηκε στην δεύτερη θέση. Στον χθεσινό τελικό είχαμε και τους Κύπριους χορευτές "Stavros Flatley", που δεν κατάφεραν όμως να βρεθούν στις πρώτες θέσεις.
Δείτε τα βιντεάκια από τον χθεσινό τελικό:

Τα αποτελέσματα και η εμφάνιση των νικητών:


Η εμφάνιση της Susan Boyle:


Η εμφάνιση των "Stavros Flatley":

Το νέο video clip της Lady Gaga

Lady Gaga - Paparazzi

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Τι έπαθε το κοριτσάκι!

Η 10χρονη Hollie Steel που συμμετείχε χθες στον ημιτελικό του "Britains Got Talent", όταν πήγε να ερμηνεύσει το τραγούδι της, την έπιασε κάτι και άρχισε να κλαίει. Το τραγούδι σταμάτησε και το κορίτσι πήγε αμέσως στην αγκαλιά της μητέρα του. Εκεί κάπως ησύχασε, αλλά μόλις της είπαν πως ίσως δεν υπάρχει χρόνος για να προσπαθήσει ξανά να πεί το τραγούδι, έβαλε πάλι τα κλάματα. Τελίκα την άφησαν να το πεί, για να γλιτώσουν μάλλον τις λιποθυμίες. Να σημειώσουμε ότι η Holly κατάφερε να περάσει στον αποψινό μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Η πρώτη προσπάθεια:



Η δεύτερη και επιτυχημένη προσπάθεια:

Παρακολουθήστε τα “2009 MTV Movie Awards” LIVE στο ελληνικό MTV

Παρακολουθήστε τα “2009 MTV Movie Awards” LIVE στο ελληνικό MTV
Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 4.00 τα ξημερώματα και σε επανάληψη την ίδια ημέρα στις 22.00.

Φέτος τα “2009 MTV Movie Awards”, με οικοδεσπότη τον Andy Samberg, υπόσχονται να συναρπάσουν τους σινεφίλ και τους λάτρεις των celebrities του Hollywood δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου. Αστέρες όπως οι Denzel Washington, Cameron Diaz, Ryan Reynolds, Will Ferrell, Vanessa Hudgens, Leighton Meester, Jonah Hill, Lil Wayne, Sandra Bullock, Dwayne Johnson, Sienna Miller, Channing Tatum, Bradley Cooper, Abigail Breslin, Thomas Lennon, Danny McBride, και Sofia Vassilieva θα απονείμουν τα χρυσά popcorn στους νικητές των φετινών βραβείων.

Επίσης, στα “2009 MTV Movie Awards”, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε αποκλειστική μετάδοση σκηνές από τις πιο hot blockbuster ταινίες του φετινού καλοκαιριού, “Harry Potter and the Half-Blood Prince” και “Transformers: Revenge of the Fallen”. Οι πρωταγωνιστές του “Harry Potter,” Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint θα αποκαλύψουν σκηνές από την ταινία “Half-Blood Prince”, ενώ η ηθοποιός Megan Fox και ο σκηνοθέτης Michael Bay θα παρουσιάσουν μια σκηνή από τη νέα ταινία “Transformers”.

Ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα του φετινού καλοκαιριού, τους Kings of Leon, εξασφάλισε το MTV για τα “2009 MTV Movie Awards”, οι οποίο θα τραγουδήσουν live στην απονομή των βραβείων. Το συγκρότημα θα ερμηνεύσει το rock hit “Use Somebody” από το album “Only By The Night”, το οποίο έχει πουλήσει τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Οι Kings of Leon μόλις ολοκλήρωσαν το πρώτο τους arena tour στην Αμερική και αμέσως μετά τα MTV Movie Awards θα εμφανιστούν σε διεθνή φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όπως το Lollapalooza και το Austin Limits City Festival.

Στη λίστα των διάσημων καλεσμένων προστέθηκε και ο Eminem, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια από το καινούριο του album “Relapse”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου και με ένα εντελώς πρωτότυπο και ανατρεπτικό live θα ξεσηκώσει όλους τους παρευρισκόμενους.

Με τέτοιες εντυπωσιακές παρουσίες πάνω στη σκηνή, οι τηλεθεατές αναμένεται να απολαύσουν για άλλη μια φορά απίστευτα στιγμιότυπα και extreme καταστάσεις που μόνο τα “2009 MTV Movie Awards” μπορούν να προσφέρουν.

Τα Βραβεία θα μεταδοθούν LIVE στο ελληνικό MTV από το Gibson Amphitheatre στο Universal City της Καλιφόρνια τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 4.00 τα ξημερώματα και σε επανάληψη την ίδια ημέρα στις 22.00.

Συναυλία Aysel και Arash στην Ελλάδα!

Την Ελλάδα αναμένεται να επισκεφθούν το επόμενο διάστημα η Aysel και ο Arash που εκπροσώπησαν το Αζερμπαϊτζάν στην 54η Eurovision, με το τραγούδι ‘Always’, αποσπώντας την 3η θέση. Όπως δήλωσαν στα Μέσα Ενημέρωσης η Ελλάδα μαζί με τη Σουηδία και τη Ρωσία θα είναι οι προορισμοί μιας μικρής περιοδείας που πραγματοποιούν μετά την επιτυχία τους στον φετινό διαγωνισμό. Το ερχόμενο Σάββατο 29 Μαϊου οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν μια πρώτη συναυλία στη Στοκχόλμη, ενώ στη συνέχεια θα βρεθούν και πάλι στη Μόσχα, για ορισμένες εμφανίσεις. Τρίτος τους σταθμός θα είναι η Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για την επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Πηγή: esctoday.com

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Έλενα Παπαρίζου: «H μέρα που έχασα τον πατέρα μου»

Είναι Σάββατο απόγευµα και η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται επάνω στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Θάλασσα όπου εµφανίζεται, κάνοντας πρόβες µε τους συνεργάτες της και τους µουσικούς της. Μαυρισµένη, φανερά χαρούµενη και γεµάτη ενέργεια, µετακινείται προς το καµαρίνι της. Το πρώτο που αντιλαµβάνεται κανείς είναι ότι το έχει φτιάξει σαν κανονικό σπίτι. Απίστευτα φροντισµένο σε κάθε του λεπτοµέρεια και µε την πιο υπέροχη µυρωδιά στην ατµόσφαιρα, ένα µείγµα λεµονιού και λουλουδιών. «Λίγο-πολύ, πρέπει το καµαρίνι µου να είναι ένα µίνι σπιτάκι. Κάθε βράδυ έρχοµαι από τις 9, βγαίνω στην πίστα στη 1 το πρωί και φεύγω στις 5. Επίσης, έρχοµαι και άλλες ώρες της ηµέρας για πρόβες. Οπότε είναι απαραίτητο να το νιώθω σαν σπίτι µου» εξηγεί.

Είναι φανερά συντετριµµένη από αυτό το ξαφνικό γεγονός του χαμού του πατέρα της που της συνέβη µόλις πριν από 6 µήνες. «Φοβάµαι πλέον να κάνω πολλά πλάνα για το µέλλον µου» λέει και συνεχίζει: «Αναρωτήθηκα: "Αν άντεξα κάτι τόσο δύσκολο, πόσα άλλα θα µπορούσα ακόµα να αντέξω;" ∆εν ξέρω αν αυτός ο συλλογισµός ακούγεται γελοίος αλλά εγώ έτσι ένιωσα». Ήταν βράδυ ανήµερα των Χριστουγέννων πέρσι και η Έλενα δούλευε. «Συγγνώµη αν συγκινούµαι» λέει µε τη γνωστή ευγένεια που τη διακρίνει. «Ο πατέρας µου έφυγε την ηµέρα των Χριστουγέννων πολύ απότοµα. Χόρευε στο γλέντι της ελληνικής παροικίας στο Göteborg. Είπε στη µητέρα µου ότι κουράστηκε και πήγε µέσα στο γραφείο του. Ήταν πρόεδρος της ελληνικής παροικίας. Του πατέρα µου δεν του άρεσε ποτέ να τον καταπιέζουν. Αυτό το έχω κληρονοµήσει και εγώ. Οπότε η µητέρα µου, που είναι ένας πολύ πράος άνθρωπος, δεν του είπε τίποτα. Τρία λεπτά µετά όµως, και αφού ανησύχησε, πήρε ένα ποτήρι νερό να του το πάει. Τον βρήκε πεσµένο στο πάτωµα. Η αδερφή µου πήρε αµέσως τις Πρώτες Βοήθειες αλλά επειδή την περιοχή εκεί τη θεωρούν γκέτο, δεν έστελναν το ασθενοφόρο αν δεν ερχόταν πρώτα η Αστυνοµία. Υπάρχει η υποψία ότι µπορεί ο πατέρας µου να ήταν ακόµα ζωντανός διότι είχε σπασµούς εκείνη τη στιγµή. Αλλά το ασθενοφόρο άργησε».

Η Έλενα µιλάει για τη στιγµή που η ίδια το έµαθε. «Επιστρέφω σπίτι από την Ιερά Οδό όπου τραγουδούσα µε τον Πασχάλη Τερζή και βλέπω µπροστά µου τον αδερφό µου, κάτι που δεν περίµενα, µιας και είναι µπάρµαν και ήξερα ότι τελείωνε τη δουλειά του στις 7 το πρωί. Άρχισα να παραξενεύοµαι. Ο πατέρας µου είχε ήδη φύγει. Ήταν όλοι οι κολλητοί µου φίλοι στη σειρά στο σπίτι µου. Βλέπω τον αδερφό µου και κατευθείαν µε πλησιάζει και µε παίρνει αγκαλιά. Τότε, λειτουργώντας τελείως αυθόρµητα, το πρώτο πράγµα που του είπα ήταν: "Ντίνο, ποιος έχει πεθάνει;" ∆εν µου είπε ότι έχει πεθάνει. Μου απάντησε ότι ο µπαµπάς έχει πρόβληµα µε την καρδιά του και ότι έκλεισε εισιτήρια για να φύγουµε αµέσως για τη Σουηδία». «Τι να πουν όµως και οι άνθρωποι που έχουν χάσει τα παιδιά τους; Θέλω να πω ότι η φυσιολογική ροή είναι να χάνουµε πρώτα τους γονείς µας. Αλλά... όπου και αν είναι, ξέρω ότι είναι καλά. Έφυγε χορεύοντας, έφυγε χαρούµενος. Ευτυχώς ήταν χορτασµένος από τη ζωή. Έζησε και είδε εγγόνια. Νιώθω ότι τακτοποίησε αυτά που έπρεπε να έχει τακτοποιήσει. Ήµασταν καλά παιδιά και τα τρία παιδιά του και σκέφτοµαι ότι αυτό ήταν κάτι σηµαντικό που τον έκανε να νιώθει ότι όλα είναι τακτοποιηµένα» λέει.

Όσον αφορά τη σχέση της µε το σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη, η απάντηση της Έλενας είναι πολύ συγκεκριµένη και κατηγορηµατική: «Είµαστε δύο άνθρωποι που έχουµε στηρίξει ο ένας τον άλλον στα πιο δύσκολα και αυτό είναι το πιο σηµαντικό κοµµάτι σε µια σχέση κατά τη γνώµη µου. Και παραµένουµε εκεί. ∆εν υπάρχει τίποτα άλλο να πω και δεν υπάρχει λόγος. Και ο Τόνυ έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγµές στη ζωή του αλλά και εγώ. Και ήµασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Έτσι ακριβώς όπως νιώθαµε ότι ήταν το σωστό για να διατηρούµε µια υγιή σχέση» λέει η ποπ τραγουδίστρια και συµπληρώνει: «Τι πιο ωραίο, λοιπόν, από το να έχεις έναν άνθρωπο που ακόµα και στις πιο δύσκολες στιγµές της ζωής σου δεν φεύγει λεπτό από δίπλα σου αλλά ούτε και στις χαρές σου; Εκεί είναι το κλειδί». Και µε αυτή τη φράση, όπως λέει και η ίδια, «βάζει τελεία».

Περισσότερα στο In Style που κυκλοφορεί.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΤΑΙΝΙΑ: ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

MY LIFE IN RUINS Κομεντί 2009 (Έγχρ.) Διάρκεια: 98'

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντόναλντ Πέτρι, με τους: Νία Βαρντάλος, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Αλέξης Γεωργούλης

Υπόθεση:
Η Γεωργία (Νία Βαρντάλος) είναι μια Ελληνο- Αμερικανίδα ξεναγός που αναλαμβάνει την περιήγηση στα αρχαιοελληνικά μνημεία μιας ομάδας τουριστών που κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν για αυτά παρά μόνο για το πώς θα ψωνίσουν και θα διασκεδάσουν περισσότερο. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά μέχρι που ένας ιδιόρρυθμος τουρίστας από το γκρουπ, ο Ιρβ Γκόρντον (Ρίτσαρντ Ντρέιφους), καταλαβαίνοντας ότι η ξεναγός τους έχει απογοητευτεί πλήρως από αυτούς, αποφασίζει να τη βοηθήσει ώστε να δει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Της δείχνει πώς να διασκεδάσει και την οδηγεί στο να ανακαλύψει τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του ήσυχου αλλά ιδιαίτερα γοητευτικού Έλληνα οδηγού του τουριστικού λεωφορείου, Πούπι (Αλέξης Γεωργούλης).

Το trailer της ταινίας:

Κακοήθης όγκος αφαιρέθηκε από τον τραγουδιστή των Depeche Mode

Ο τραγουδιστής των Depeche Mode Ντέιβιντ Γκάχαν υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση αφαίρεσης κακοήθους όγκου από την ουροδόχο κύστη, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του βρετανικού συγκροτήματος. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η παγκόσμια περιοδεία θα ξαναρχίσει στις αρχές Ιουνίου.
Το συγκρότημα καλεί τους φαν να κρατήσουν τα εισιτήρια των ακυρωμένων συναυλιών, καθώς «γίνονται προσπάθειες» για να βρεθούν νέες ημερομηνίες.

Οι Depeche Mode αναγκάστηκαν να ακυρώσουν σειρά προγραμματισμένων συναυλιών, ξεκινώντας μάλιστα από την Αθήνα, μετά την έκτακτη εισαγωγή του τραγουδιστή τους στο νοσοκομείο στις 12 Μαΐου.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε τότε ότι η εισαγωγή του οφειλόταν σε επιπλοκές που παρουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας.

«Νέες ιατρικές εξετάσεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία του αποκάλυψαν την παρουσία κακοήθους όγκου στην ουροδόχο κύστη, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία» αναφέρει το συγκρότημα στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Βάσει των οδηγιών των γιατρών, ο Ντέιβ πρέπει να αναπαυθεί ως τις 8 Ιουνίου, για να είναι εγγυημένη η πλήρης ανάρρωσή του» προστίθεται στην ανακοίνωση, το οποίο εκφράζει επίσης τη βαθειά του λύπη για την ακύρωση συναυλιών του και ευχαριστεί τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους.

Λόγω του προβλήματος υγείας που παρουσίασε ο Γκάχαν ματαιώθηκαν επίσης συναυλίες του συγκροτήματος στην Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Κροατία.

Η περιοδεία τους που ξεκίνησε στις 10 Μαΐου με συναυλία στο Ισραήλ, θα συνεχιστεί από τις 8 Ιουνίου με συναυλία τους στη Λειψία της Γερμανίας, καταλήγει το συγκρότημα.

"ΤΑ ΝΕΑ"

Οι υποψηφιότητες των MAD VMA 2009


Δείτε τις υποψηφιότητες των MAD VMA 2009:
1 ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΑΙΚΟ
Παραδώσου - Πέγκυ Ζήνα

Μαύρα Μεσάνυχτα - Μαρία Ιακώβου & Θηρίο

Χαρτορίχτρα - Πάνος Κιάμος

Όλα Για Σένα - Νίκος Οικονομόπουλος

Ποτέ - Αντώνης Ρέμος

2 ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - POP
Κλεψύδρα - Onirama

Έλα - Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Συμμετ. Πάνος Μουζουράκης

Πυροτεχνήματα - Έλενα Παπαρίζου

Ήρθες - Σάκης Ρουβάς

Έτσι Σε Θέλω - Μιχάλης Χατζηγιάννης

3 ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ΕΝΤΕΧΝΟ
Δε Μιλώ Για Μια Νύχτα Εγώ - Ελευθερία Αρβανιτάκη

Αστροπαλιά - Βασιλική Καρακώστα

Γύρω Από Την Αγάπη - Γιάννης Κότσιρας

Τατουάζ - Ζωή Παπαδοπούλου

Πόλη Χιόνι - Φίλιππος Πλιάτσικας

4 ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ROCK
Αν Είσαι Εσύ - C: Real

Until Next Time - Rosebleed

Κάτι Τους Δένει - Ενδελέχεια

Τα Παιδιά Των Μπαλκονιών - Νίκος Μίχας

Πάνω Απ’ Όλα - Μύρωνας Στρατής

5 ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - HIP HOP
Δεν Κάνω Διακοπές - Goin’ Through

Πριν Σε Γνωρίσω (Τα Κακώς Κείμενα) - Stavento Feat. Shaya

Περαία Μου - Stereo Mike

Θεέ Μου Άκου Με - Μηδενιστής Feat. Alex Simon / Neon

(Μην Κάνεις Πως) Δεν Θυμάσαι - ΝΕΒΜΑ & Mystique

6 ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ALTERNATIVE
Shine - Cyanna

Δεν Θέλω Πια Να Ξαναρθείς - Imam Baildi

... Και Τώρα Νιώσε Με - White Dragon

Στο Σείριο Κατοικώ - Σταύρος Νταντούς

Κιούμπρικ - Ρόδες

7 ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
Stereo Mike

Δήμος Αναστασιάδης

Αντώνης Ρέμος

Σάκης Ρουβάς

Μιχάλης Χατζηγιάννης

8 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ
Δέσποινα Βανδή

Άννα Βίσση

Πέγκυ Ζήνα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Έλενα Παπαρίζου

9 ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
Cyanna

Professional Sinnerz

Rosebleed

Δήμος Αναστασιάδης

Σταύρος Νταντούς

10 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Μαύρα Μεσάνυχτα - Μαρία Ιακώβου & Θηρίο

Κάνεις Λάθος - Μάρω Λύτρα & TNS

Μικροί Θεοί - Κώστας Μαρτάκης & Shaya

Της Νύχτας Τα Ηχεία - Λάκης Παπαδόπουλος & Δημήτρης Μητροπάνος

Μέρες Που Δεν Σου Είπα Σ’ Αγαπώ - Γιώργος Σαμπάνης & Ραλλία Χρηστίδου

11 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
Cyanna

Goin' Through

Imam Baildi

Onirama

Stavento

12 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Stavento

Άννα Βίσση

Έλενα Παπαρίζου

Σάκης Ρουβάς

Μιχάλης Χατζηγιάννης

13 VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Δεν Κάνω Διακοπές - Goin’ Through Feat. ΝΕΒΜΑ

Κλεψύδρα - Onirama

Πριν Σε Γνωρίσω (Τα Κακώς Κείμενα) - Stavento Feat Shaya

Πυροτεχνήματα - Έλενα Παπαρίζου

Έτσι Σε Θέλω - Μιχάλης Χατζηγιάννης

14 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ VIDEO CLIP
Laboo Ήρθες – Σάκης Ρουβάς

White Room Ανάποδα – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Κώστας Καπετανίδης Έχω Εσένα – Αντώνης Ρέμος

Αργύρης Παπαδημητρόπουλος Απαγορευμένο – Άννα Βίσση

Δημήτρης Συλβέστρος Βίκυ – Joanna Drigo

15 SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Τώρα - Lava Feat. Κατερίνα Στικούδη

Κάνει Μοναξιά - Ηλίας Βρεττός

Κάνεις Λάθος - Μάρω Λύτρα & TNS

Φίλα με (Torre De Babel) - Κώστας Μαρτάκης

Πυροτεχνήματα - Έλενα Παπαρίζου

16 FASHION ICON ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Joanna Drigo - Βίκυ

Δήμος Αναστασιάδης - Μια Προσευχή Για Να ‘ρθεις

Άννα Βίσση - Στην Πυρά

Κόκκινα Χαλιά - Χαρταετός

Σάκης Ρουβάς - Ήρθες

17 ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΧΟΣ-ΑΤΑΚΑ
Δεν κάνω Διακοπές Σου Δίνω Αυτό Που Θες Δεν Κάνω Διακοπές - Goin’ Through Feat. NEBMA

Μπορείς Απόψε Να Βγεις Μ’ Όλες Τις Τσ...ες Της Γης Στην Πυρά - Άννα Βίσση

This is Our Night This is Our Night – Σάκης Ρουβάς

Μα Πάνω Απ’ Όλα Θέλω Να Με Θέλεις Εσύ Πάνω Απ’ Όλα – Μύρωνας Στρατής

Για Να Μπεις Μες Το Club, Κάνε Ντου Κάνε Ντου – Υποχθόνιος

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Star Hellas/ Miss Hellas / Miss Young 2009

23 κορίτσια εξασφάλισαν εισιτήριο για τον 20ό Διαγωνισμό Star Hellas/ Miss Hellas / Miss Young - Η μεγάλη βραδιά τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στο Αθηνών Αρένα με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Περισσότερες από κάθε άλλη φορά ήταν οι νεαρές Ελληνίδες που διεκδίκησαν μια θέση στο διαγωνισμό Star Hellas/ Miss Hellas / Miss Young 2009. Ο προκριματικός διαγωνισμός για την ανάδειξη των φιναλίστ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο στούντιο ΚΑΠΑ.

Το έργο της επιτροπής ήταν ομολογουμένως δύσκολο, αφού το ζητούμενο δεν ήταν μόνο η ομορφιά… Εκατοντάδες δροσερά κορίτσια ήρθαν αποφασισμένα να αποδείξουν ότι διαθέτουν κάτι παραπάνω: τη στόφα της star. 23 από αυτές τα κατάφεραν! Μετά από πολύωρη διαδικασία αναδείχθηκαν οι φιναλίστ, που έχουν ήδη ξεκινήσει ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τη μεγάλη βραδιά: τον 20ό Διαγωνισμό Star Hellas / Miss Hellas / Miss Young, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στο Αθηνών Αρένα με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, για τον τίτλο της Miss Young και της αναπληρωματικής της θα διαγωνιστούν 7 υποψήφιες, ενώ για τους τίτλους Star Hellas, Miss Hellas και των αναπληρωματικών τους θα διαγωνιστούν 16 υποψήφιες. Ας τις γνωρίσουμε:

- ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ 2009:
Βιολέττα Κωνσταντινίδη -Κογιάβα (Νο 1), Έλενα Λιακατά (Νο 2), Ιωάννα Παπαγιάννη (Νο 3), Έλενα Παπαδημητρίου (Νο 4), Κατερίνα Σκουρλή (Νο 5), Ανθή Τσομπανίδου (Νο 6), Όλγα Χαμονικολάου (Νο 7).

- ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ - ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ 2009Βέρα Αναστασίου (Νο 8), Αλκηστη Ανυφαντή (Νο 9), Χριστιάννα Γαργαροπούλου (Νο 10), Βανέσσα Ευθυμίου (Νο 11), Τζώρτζια Ζιώγου (Νο 12), Νταϊάνα Ιγροπούλου (Νο 13), Αιμιλία Καλατζή (Νο 14), Βιβιάνα Καμπανίλε - Ζαγοριανάκου (Νο 15), Ιωάννα Καπετανάκη (Νο 16), Μάρθα Κνούβελου (Νο 17), Δήμητρα Κυπραίου (Νο 18), Μαργαρίτα Παπανδρέου (Νο 19), Παναγιώτα Παπανικολάου (Νο 20), Φιλιώ Σαραντινού (Νο 21), Ειρήνη Ταγκαλάκη (Νο 22), Μαρίνα Χάλανγκοτ (Νο 23).

Σάρωσαν και πάλι οι Κύπριοι!

Μετά την επιτυχημένη πρώτη εμφανισή τους στο show "Britain's Got Talent", ο Σταύρος μαζί με τον γιό του έδωσαν και πάλι ρεσιτάλ αυτή την φορά στον ημιτελικό. Δείτε την εμφανισή τους, που κατάφερε να τρελάνει τους Άγγλους, αφού ήταν οι νικητές του ημιτελικού.



Στον τελικό θα ανταγωνιστούν, με την πασίγνωστη πλέον, Susan Boyle που πέρασε και αυτή στον τελικό του talent show πριν λίγες μέρες.

Δείτε την εμφανισή της στον ημιτελικό:

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Σήμερα το 8ο Mad Sectet Concert με την Έλενα Παπαρίζου

Το 8o Mad Secret Concert by Whatʼs Up έρχεται σήμερα στις 20:00 με τη μοναδική Έλενα Παπαρίζου σε ένα πρωτότυπο και εναλλακτικό live concert!

Παρέα με τα bands των Deniro και 15.50, η Έλενα θα τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια των 80ʼs και του σήμερα με καθαρή rock διάθεση, αλλά και μπαλάντες που η ίδια έχει ξεχωρίσει!

Στη σκηνή θα βρεθούν επίσης καλεσμένοι όπως, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Μύρωνας Στρατής για να τραγουδήσουν μαζί της μοναδικά κομμάτια!

Το tracklist αναμένεται να διαμορφωθεί ως έξης:

Helena Paparizou and De Niro

1 Pretty woman
2 Wonderwall
3 Can't take my eyes of you
4 The time of my life, με το Γιώργο Σαμπάνη
5 It must have been love
6 It's my life
7 Nothing else matters
8 Should I stay or should I go, με το Μύρωνα Στρατή
9 Τhe rose

Helena Paparizou and 15.50

1 Wicked game
2 Love is all around me
3 Mercedes Βenz
4 Proud Mary
5 Yesterday, με το Δήμο Αναστασιάδη
6 Free your mind
7 Sweet child of mine
8 Zombie
9 My number one

Το www.mad.tv θα βρίσκεται εκεί, για live ενημέρωση από το χώρο της συναυλίας!

Συντονιστείτε...

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Αρναούτογλου -Μπουλέ : "Σκοτώθηκαν" στο Λουτράκι

Τι τραβάνε και αυτά τα ερωτευμένα ζευγάρια. Σάββατο που λέτε είχαν πάει στο Λουτράκι ο Γρηγόρης και η Νάντια (η Μπουλέ ντε) Και εκεί που ήταν όλα καλά , ξαφνικά ρίχνουν ένα καυγά τρικούβερτο και μάλιστα μπροστά στον κόσμο. Πέσανε και κάτι τρελά γαλλικά μεταξύ τους και άστα να πάνε. Σε κατάσταση αμόκ σου λέει έφυγε η Μπουλέ. Πάντως σήμερα στην εκπομπή θεωρητικά είναι μέσα στην ζοχάδα, αν και γενικώς ο Γρηγόρης είναι μέσα στην ζοχάδα το τελευταίο καιρό. Βέβαια αν συνεχιζόταν και στο πλατό ο καυγάς δεν θα είναι και άσχημα, άσε που μπορεί να τσιμπήσουν και κανένα νουμεράκι.

freegossip

Το νέο λουκ της Rihanna

Η Rihanna πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε με καινούργιο λουκ. Σε πολλούς άρεσε πολύ, ενώ σε άλλους καθόλου. Ένα παράδειγμα απ' αυτούς που ήταν αρνητικοί με την Rihanna, ήταν ο γνωστός blogger Parez Hilton, ο οποίος την σύγκρινε με το πουλί Cockatoo.

Δείτε την φώτο και πείτε μας, αν μοιάζουν:

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Γιάννης Κότσιρας - Και πάλι παιδί

Το νέο video clip του Γιάννη Κότσιρα

"Και πάλι παιδί"
Μουσική: Γιάννης Κότσιρας
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Μαδεράκης

Στίχοι:
Ήμασταν ακίνητα και αμίλητα αγάλματα,
ήμασταν αγέλαστα, χάνει όποιος γελά.
Γέλασες και κέρδισα κι έτσι μες στα χείλη σου έζησα,
γέλαγες και κέρδιζα, σ’ έχασα μετά…

Κι αν μεγάλωσα κι αν με τη ζωή μου μάλωσα
αν ερχόσουνα, μες στα δυο σου μάτια θ’ άλλαζα
θα γινόμουνα και πάλι παιδί, και πάλι παιδί.

Ήμασταν ακίνητοι απ’ το χρόνο ασυγκίνητοι,
ήμασταν ανίκητοι, χάσαμε κι οι δυο…

Κι αν μεγάλωσα κι αν με τη ζωή μου μάλωσα
αν ερχόσουνα, μες στα δυο σου μάτια θ’ άλλαζα
θα γινόμουνα και πάλι παιδί, και πάλι παιδί, και πάλι παιδί.

Κι αν μεγάλωσα κι αν με τη ζωή μου μάλωσα
αν ερχόσουνα, μες στα δυο σου μάτια θ’ άλλαζα
θα γινόμουνα και πάλι παιδί…

Κι αν μεγάλωσα κι αν με τη ζωή μου μάλωσα
αν ερχόσουνα, μες στα δυο σου μάτια θ’ άλλαζα
θα γινόμουνα και πάλι παιδί, και πάλι παιδί, και πάλι παιδί.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 2

NIGHT AT THE MUSEUM 2 Κωμωδία 2009 (Έγχρ.) Διάρκεια: 105'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Σον Λέβι , με τους: Μπεν Στίλερ , Έιμι 'Ανταμς, Όουεν Γουίλσον, Ρόμπιν Γουίλιαμς

Υπόθεση:
Η νύχτα έχει πέσει στο Ίδρυμα Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον. Οι φύλακες έχουν φύγει, τα φώτα έχουν σβήσει, τα παιδιά είναι ήδη στα κρεβάτια τους και κοιμούνται... κι όμως κάτι απίστευτο συμβαίνει, καθώς ο πρώην νυχτοφύλακας Λάρι Ντέιλι (Μπεν Στίλερ) βρίσκεται μπλεγμένος στη μεγαλύτερη και πιο φανταστική περιπέτεια της ζωής του. Ο Λάρι έρχεται αντιμέτωπος με μια επική μάχη που λαμβάνει χώρα... στους διαδρόμους του μεγαλύτερου μουσείου στον κόσμο. Και πρέπει να προσπαθήσει να σώσει τους πρώην "άψυχους" φίλους του από τους κινδύνους που ελλοχεύουν...

Ο Μπεν Στίλερ ("Επτά Μέρες Φαγούρα") επιστρέφει για ακόμη "Μια Νύχτα στο Μουσείο" στο πολυαναμενόμενο σίκουελ, το οποίο σκηνοθετεί ο Σον Λέβι, σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας αλλά και του "Ροζ Πάνθηρα".
Το trailer της ταινίας:

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Έχουν ταλέντο οι Kiss Madiam!

Τους είδαμε στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και μας άρεσαν πολύ!

Ο Alexander Rybak έρχεται σύντομα στην Ελλάδα

Ο νικητής της Eurovision Alexander Rybak πρόκειται να έρθει στην χώρα μας, τέλη Μαϊου. Σύμφωνα με πληροφορίες του oikotimes.com θα εμφανιστεί στα Miss Playmate 2009 που διοργανώνει το Star. Επίσης φαίνεται να προσκαλούνται η Ani Lorak, η Sirusho αλλά και η Τουρκάλα Hadise. Θα δόυμε σε λίγες μέρες αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες.

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Eurovision 2009 - Τι ψήφισαν οι κριτικές επιτροπές

Ανακοινώθηκαν σήμερα και οι ψήφοι των κριτικών επιτροπών. Δείτε αναλυτικά την κατάταξη των χωρών, μόνο με τις βαθμολογίες των κριτών. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 10η θέση.

1. Norway (312 points)
2. Iceland (260 points)
3. United Kingdom (223 points)
4. France (164 points)
5. Estonia (124 points)
6. Denmark (120 points)
7. Turkey (114 points)
8. Azerbaijan (112 points)
9. Israel (107 points)
10. Greece (93 points)
11. Moldova (93 points)
12. Bosnia & Herzegovina (90 points)
13. Malta (87 points)
14. Germany (73 points)
15. Armenia (71 points)
16. Ukraine (68 points)
17. Russia (67 points)
18. Portugal (64 points)
19. Croatia (58 points)
20. Lithuania (31 points)
21. Romania (31 points)
22. Sweden (27 points)
23. Albania (26 points)
24. Finland (12 points)
25. Spain (9 points)

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Τι έγινε όταν επέστρεψε στην Νορβηγία ο Rybak!

Δείτε τι έγινε όταν επέστρεψε στην Νορβηγία ο νικητής του 54ου διαγωνισμού της Eurovision, Alexander Rybak. Μας θυμίζει τον εορτασμό που είχαμε στην Ελλάδα, μετά την επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου ως νικήτρια της Eurovision. Και μετά λένε μόνο τους Έλληνες υπερβολικούς, οι Νορβηγοί μέχρι και παρέλαση έκαναν....

Δείτε τα βιντεάκια:






Η μεγάλη ψηφορία του Mega

Το Mega στα πλαίσια των 20 χρόνων του καναλιού κάνει μια μεγάλη ψηφοφορία. Σ' αυτην μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας σειρά- εκππομπή, τον αγαπημένο σας πρωταγωνιστή, παρουσιαστή κ.α.

Για να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία: http://www.megatv.com/20/

Έχει τελικά σημασία το promo tour;

Φαίνεται τελικά πως στην Eurovision, είτε κάνεις promo tour στις άλλες χώρες, είτε όχι, σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Πάρτε παράδειγμα τον νικήτη της Eurovision, Alexander Rybak, που δεν έκανε καθόλου promo tour και βγήκε πρώτος, ενώ ο Σάκης Ρουβάς που επισκέφθηκε γύρω στις 10 χώρες κατέλαβε την έβδομη θέση.

Ας στο δούμε και από τις βαθμολογίες που μας δώθηκαν στον τελικό. Σε πολλές χώρες που ο Σάκης είχε προωθήσει το "This is our night", του έδωσαν πολύ χαμηλές ψήφους ή και μερικές φορές καθόλου. Όπως στην Ισπανία που είχε εμφανιστεί στο μεγαλύτερο show της χώρας, πήρε μόλις μία ψήφο, αλλά και στην Ολλανδία που ήταν καλεσμένος σε πολλές εκπομπές, πήρε επίσης μία ψήφο. Η Τουρκία δεν του έδωσε κάνεναν βαθμό, παρόλο που είχε κάνει εκεί promo tour.

Το συμπέρασμα είναι πως αν ενα τραγούδι αρέσει στο κοινό και είναι καλό, θα ψηφιστεί και ας δεν έχει κάνει προώθηση στις άλλες χώρες.

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Eurovision 2009 - Οι αντιδράσεις απ' το Greenroom!

Δείτε τι γινόταν μόλις γυρίζανε οι διαγωνιζόμενοι από την εμφανισή τους στο Greenroom:



Eurovision 2009 - Η τελική κατάταξη των χωρών

Δείτε την κατάταξη των χωρών στον χθεσινό τελικό. Μέσα στις εκπλήξεις του διαγωνισμού εκτός από την Ελλάδα που κατέκτησε την 7η θέση, είναι και η Μάλτα με την Chiara που άν και είχε καταφέρει στο παρελθόν να πάρει την 3η και 2η θέση, φέτος κατέκτησε την 22η θέση. Επίσης πολύ απογοητευμένοι πρέπει να είναι και οι Ισπανοί που κατέλαβαν την προτελευταία θέση με την δυναμική Soraya.

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη αλλά και την βαθμολογία των χωρών:

01.Flag of Norway Νορβηγία 387
02.Flag of Iceland Ισλανδία 218
03.Flag of Azerbaijan Αζερμπαϊτζάν 207
04.Flag of Turkey Τουρκία 177
05.Flag of United Kingdom Ην. Βασίλειο 173
06.Flag of Estonia Εσθονία 129
07.Flag of Greece Ελλάδα 120
08.Flag of France Γαλλία 107
09.Flag of Bosnia & Herzegovina Βοσνία & Ερζ. 106
10.Flag of Armenia Αρμενία 92
11.Flag of Russia Ρωσία 91
12.Flag of Ukraine Ουκρανία 76
13.Flag of Denmark Δανία 74
14.Flag of Moldova Μολδαβία 69
15.Flag of Portugal Πορτογαλία 57
16.Flag of Israel Ισραήλ 53
17.Flag of Albania Αλβανία 48
18.Flag of Croatia Κροατία 45
19.Flag of Romania Ρουμανία 40
20.Flag of Germany Γερμανία 35
21.Flag of Sweden Σουηδία 33
22.Flag of Malta Μάλτα 31
23.Flag of Lithuania Λιθουανία 23
24.Flag of Spain Ισπανία 23
25.Flag of Finland Φινλανδία 22

Eurovision 2009 - Οι βαθμολογίες των ημιτελικών!

Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες από τον Α' και Β' ημιτελικό. Με ποια σειρά πέρασαν στον τελικό. Να σημειώσουμε ότι στους δύο ημιτελικούς δεν υπήρχε το 50 - 50 κριτική επιτροπή - televoting, αλλά ήταν εξ ολοκλήρου televoting με την κριτική επιτροπή να δίνει την δέκατη χώρα που περνάει στον τελικό.

Α' ημιτελικός:
01.Flag of Iceland Ισλανδία 174 points
02.Flag of Turkey Τουρκία 172 points
03.Flag of Bosnia & Herzegovina Βοσνία Ερζεγοβίνη 125 points
04.Flag of Sweden Σουηδία 105 points
05.Flag of Armenia Αρμενία 99 points
06.Flag of Malta Μάλτα 86 points
07.Flag of Israel Ισραήλ 75 points
08.Flag of Portugal Πορτογαλία 70 points
09.Flag of Romania Ρουμανία 67 points
10.Flag of F.Y.R. Macedonia Π.Γ.Δ.Μ 45 points
11.Flag of Montenegro Μαυροβούνιο 44 points
12.Flag of Finland Φινλανδία 42 points (Προκρίθηκε από την Επιτροπή)
13.Flag of Belarus Λευκορωσία 25 points
14.Flag of Switzerland Ελβετία 15 points
15.Flag of Andorra Ανδόρρα 08 points
16.Flag of Bulgaria Βουλγαρία 07 points
17.Flag of Belgium Βέλγιο 01 points
18.Flag of Czech Republic Τσεχία 0 points

Β' Ημιτελικός
01.Flag of Norway Νορβηγία 201 points
02.Flag of Azerbaijan Αζερμπαϊτζάν 180 points
03.Flag of Estonia Εστονία 115 points
04.Flag of Greece Ελλάδα 110 points
05.Flag of Moldova Μολδαβία 106 points
06.Flag of Ukraine Ουκρανία 80 points
07.Flag of Albania Αλβανία 73 points
08.Flag of Denmark Δανία 69 points
09.Flag of Lithuania Λιθουανία 66 points
10.Flag of Serbia Σερβία 60 points
11.Flag of Ireland Ιρλανδία 52 points
12.Flag of Poland Πολωνία 43 points
13.Flag of Croatia Κροατία 33 points (Προκρίθηκε από την Επιτροπή)
14.Flag of Cyprus Κύπρος 32 points
15.Flag of Hungary Ουγγαρία 16 points
16.Flag of Slovenia Σλοβενία 14 points
17.Flag of The Netherlands Ολλανδία 11 points
18.Flag of Slovakia Σλοβακία 08 points
19.Flag of Latvia Λετονία 07 points