Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Μια από τις απλές εμφανίσεις της Lady Gaga

H Lady Gaga φόρεσε το απλό καπελάκι της και βγήκε για μια βόλτα. Μήπως θέλει να μας πει με έμμεσο τρόπο, ότι την απάτησε το αγόρι της;

Dancing With The Stars: Στις 19 Μαρτίου η Πρεμιέρα

Στις 19 του Μαρτίου θα βγει -εκτός απροόπτου- στον αέρα του ΑΝΤ1 το ''Dancing with the stars" με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ξεκινά οσονούπω πρόβες για τον καινούριο της ρόλο. Ετοιμα και στη θέση τους είναι και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Φωκάς Ευαγγελινος, Αλέξης Κωστάλας και η χορογράφος Γκαλίνα Βελίκοβα.

Παρόλο δε που έχει να κάνει με το χορό, κάτι που όσο να ΄ναι, λίγοι είναι που το ''χουν'' και θέλουν να το δείξουν και στο κοινό, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει να εμφανιστούν στο σόου, με τις απαραίτητες πρόβες φυσικά.

Τα ονόματα που ακούγονται μέχρι αυτή τη στιγμή να χορέψουν σε κάποια από τις εκπομπές είναι αυτα της Βίκυς Κουλιανού, της Ευγενίας Μανωλίδου, της Θεοφανίας Παπαθωμά, του Κώστα Σόμμερ, της Πηγής Δεβετζή, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Δημήτρης Βλάχος, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τάσος Αρνιακός (ο μετεωρολόγος του καναλιού του Αμαρουσίου).
tv-zapping

Eurovision 2010 - Το τραγούδι της Λευκορωσίας

Ανακοίνωσε και η Κρατική Τηλεόραση της Λευκορωσίας το νικητήριο τραγούδι που θα διαγωνισθεί στη Eurovision τον Μάιο. Το συγκρότημα ονομάζεται Three Plus Two και θα τραγουδήσουν στη σκηνή της Eurovision την ατμοσφαιρική μπαλάντα Butterflies.
Η Λευκορωσία σε αντίθεση με πέρσι ελπίζει να καταφέρει να περάσει στον τελικό.
Ακούστε το:

Eurovision 2010 - Το τραγούδι της Ισπανίας

Δέκα τραγούδια διαγωνίστηκαν στον εθνικό τελικό της Ισπανίας, που προέκυψαν από ψηφοφορία στο internet. Με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα τραγούδια, οι Ισπανοί διάλεξαν τον Daniel Diges με το τραγούδι "Algo pequeñito". Πρόκειται για ένα καλό τραγούδι, που ίσως έχει μια καλή πορεία, περισσότερο από την κριτική επιτροπή.

Ακούστε το:

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: Ο 3ος Νόμος

Πρεμιέρα Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 22:50 στο MEGA
Η νέα ελληνική αστυνομική σειρά του MEGA σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος σταματάει...
Και το παρόν συναντάει το παρελθόν
Οι εφιάλτες ζωντανεύουν πάλι
Και ξεκινάει ένα ταξίδι μακρινό...
Όμως το είδωλο που σε κοιτάζει απ'τον καθρέφτη
Δεν είναι πιά δικό σου
Και τίποτα δεν θάναι όπως παλιά...
Βαδίζεις μόνος σου στον σκοτεινό τον δρόμο
Ψάχνοντας απεγνωσμένα λίγο φως
Παίρνεις την δύναμη απ'τις πληγές που σε πονάνε
Ακολουθώντας
Ανήμπορος
Αυτό που ορίζει
Ο 3ος νόμος...

Επεισόδιο 1ο
«Το Κλουβί»

Περίληψη: Η Αρετή μεγαλώνει μόνη της την έφηβη κόρη της, την Ειρήνη. Οι σχέσεις τους είναι δύσκολες. Η υπερπροστασία της Αρετής «πνίγει» την Ειρήνη που ψάχνει τρόπους να ξεφύγει. 'Ενα αθώο ψέμα γίνεται αιτία να καταλήξει η Ειρήνη στο νοσοκομείο, χτυπημένη άσχημα και βιασμένη. Η Αρετή μετά απ' αυτό κλείνει κυριολεκτικά την Ειρήνη στο σπίτι. Κι όσο οι μέρες περνάνε τα πράγματα αγριεύουν. Το σπίτι γίνεται φυλακή και απροσπέλαστο για τους άλλους. Η Αρετή φτάνει μέχρι και στο έγκλημα, προκειμένου να προστατέψει την κόρη της απ' όποιον θεωρεί επικίνδυνο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρίνα Ψάλτη (Αρετή), Τζένη Θεωνά (Ειρήνη), Παναγιώτης Καρμάτης (Θανάσης), Κώστας Ανταλόπουλος (Ηλίας), Βενετία Κόντου (Μυρτώ)

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή
Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής: Frenzy Films

Οι ελληνικές συμμετοχές για τη Eurovision στη δημοσιότητα


Η ΕΡΤ πήρε τελικά την απόφαση να δημοσιοποιήσει τις ελληνικές υποψηφιότητες για τον εθνικό τελικό της Eurovision 2010. Λίγο αργά βέβαια το αποφασίσανε και είναι άδικο για τις άλλες δύο συμμετοχές που αποκλείστηκαν και ιδιαίτερα για την Ελευθερία Ελευθερίου που το τραγούδι της διέρρευσε, πριν δύο μόλις μέρες.

Για να ακούσετε όλες τις συμμετοχές πατήστε εδώ

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ:
Παρά τις προσπάθειες της ΕΡΤ, για την ίση μεταχείριση των διαγωνιζομένων τραγουδιών που συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού για τον διαγωνισμό της Eurovision, δεν ήταν δυνατή, η τήρηση της διαδικασίας που είχε τεθεί, λόγω των ανεξέλεγκτων συνθηκών που επικρατούν στο νέο τεχνολογικό περιβάλλον.

Ως εκ τούτου, η ΕΡΤ, συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους για την εκπροσώπηση της Ελλάδος στον 55ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, παρουσιάζει δημόσια, στο πλαίσιο της αρχής της ίσης μεταχείρισης, από τον ιστότοπό της http://eurovision.ert.gr και τα επτά διαγωνιζόμενα τραγούδια με στόχο την προστασία του ίδιου του θεσμού.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Η Ke$ha πριν δέκα χρόνια...

Δείτε τη γνωστή τραγουδίστρια Ke$ha, σε ηλικία 13 ετών να τραγουδάει σε σχολικό διαγωνισμό ταλέντων. Σήμερα η τραγουδίστρια είναι 23 χρονών και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "Tik Tok". Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει πολύ από τότε.

Δείτε το:

Δείτε πως είναι τώρα:

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Το τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου σε ελληνική version

Ακούστε το τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου, που αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό της Eurovision, στην τελική του μορφή, με ελληνικούς στίχους.

Ακούστε το:
Ελευθερία Ελευθερίου - Κέντρο Του Κόσμου

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ

LA TETA ASUSTADA / THE MILK OF SORROW
Δραματική 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 95'
Περουβιανή ταινία σε σκηνοθεσία Κλόντια Γιόσα με τους: Μαγκαλί Σολιέ, Σουζί Σάντσεζ, Εφρέν Σολίς, Μαρίνο Μπαγιόν

Υπόθεση:
Η Fausta πάσχει από την ασθένεια "the milk of sorrow", η οποία μεταδίδεται μέσω του μητρικού γάλακτος, από γυναίκες που έχουν βιασθεί ή κακοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πολέμου εναντίον της τρομοκρατίας στο Περού. Ο πόλεμος έχει τελειώσει, αλλά η Fausta εξακολουθεί να αποτελεί μια υπενθύμιση του πολέμου, αφού η "ασθένεια του φόβου" της έχει κλέψει την ψυχή. Ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της την αναγκάζει να έρθει αντιμέτωπη με τους φόβους της, καθώς και με το μυστικό που έχει κρυμμένο μέσα της.

Το trailer της ταινίας:

Eurovision 2010 - Το τραγούδι της Σλοβενίας

Ανάμεσα σε 14 συμμετοχές που διαγωνίστηκαν στον εθνικό τελικό της Σλοβενίας, επέλεξε για νικητές με μεγάλη διαφορά, τους Ansambel Roka Žlindre & Kalamari με το τραγούδι "Narodnozabavni Rock". Το τραγούδι δεν άρεσε και πολύ στους fans της Eurovision και πιστεύεται, ότι είναι δύσκολο να καταφέρει να περάσει στο τελικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στη Eurovision.

Ακούστε το:

ΤΑΙΝΙΑ: ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ

NOWHERE BOY
Δραματική 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 98'
Βρετανική ταινία σε σκηνοθεσία Σαμ Τέιλορ Γουντ με τους: 'Ααρον Τζόνσον, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Αν Μαρί Νταφ

Υπόθεση:
Ο νεαρός Τζον, μοναχικός και οξυδερκής, μεγαλώνει στην πόλη του Λίβερπουλ. Δύο ιδιαίτερες γυναίκες συγκρούονται για την αγάπη του: η Μίμι, η θεία του που τον μεγάλωσε, και η Τζούλια, η μητέρα του που τον έδωσε για υιοθεσία. Νοσταλγώντας μια φυσιολογική οικογένεια, ο Τζον στρέφει την προσοχή του στη μουσική και γνωρίζει τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Καθώς όμως η νέα ζωή του Τζον ξεκινά, η αλήθεια για το παρελθόν του οδηγεί σε μια αναπόφευκτη τραγωδία.

Το trailer της ταινίας:

Dancing With The Stars: Ποιοι έχουν συμφωνήσει μέχρι στιγμής

Το «Dancing With The Stars» που θα προβληθεί σύντομα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αποτελεί θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες — σχετικά με το ποιοι θα είναι οι διάσημοι παίκτες. Το Yupi έχεις τις πληροφορίες.

Οι διάσημοι που μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει να εμφανιστούν στο σόου που θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η Βίκυ Κουλιανού, η Ευγενία Μανωλίδου, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Κώστας Σόμμερ, η Πηγή Δεβετζή, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Δημήτρης Βλάχος, η Μαριάντα Πιερίδη αλλά και ο Τάσος Αρνιακός, που παρουσιάζει το δελτίο καιρού των ειδήσεων του ANT1. Φυσικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές την τελευταία στιγμή, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο πρόσωπα που θα προσελκύσουν κοινό μεγαλύτερης ηλικίας.

Στην κριτική επιτροπή θα είναι σίγουρα ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Αλέξης Κωστάλας και η γνωστή χορογράφος Γκαλένα Βελίκοβα που συμμετείχε και στο «Baby Dance» που είχε προβάλει ο Αlpha πριν από δυο χρόνια, πάλι με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.
yupi.gr

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ

SHUTTER ISLAND
Θρίλερ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 138'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε με τους: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μαρκ Ράφαλο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μισέλ Γουίλιαμς

Υπόθεση:
Καλοκαίρι 1954

Ο Αμερικανός αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ φτάνουν σ' ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Άσκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Όταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη.

Στο νοσοκομείο Άσκλιφ, τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται και ο Ντάνιελς βρίσκεται έρμαιο σε «απάνθρωπες», ριζοσπαστικές θεραπείες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πειράματα με φάρμακα, βάρβαρες χειρουργικές επεμβάσεις και πλύσεις εγκεφάλου... Όσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο πιο θολή γίνεται αυτή, και τόσο περισσότερο αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να μη φύγει ποτέ από εκεί... Τουλάχιστον όχι σώος, γιατί κάποιος εκεί μοιάζει να προσπαθεί να τον τρελάνει...

Το trailer της ταινίας:

Αποκλείστηκε και το τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου από τη Eurovision

Από χθες παιζόταν ένα θρίλερ με τη συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου στη Eurovision. Το τραγούδι δημοσιεύθηκε πολύ περίεργα, σε ένα fan site της Eurovision, από έναν χρήστη όπου έδινε το τραγούδι, για να το κατεβάσουν οι χρήστες. Το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν σε demo μορφή. Η ΕΡΤ μετά από τον αποκλεισμό της Κατερίνας Αυγουστάκη, αποφάσισε να αποσύρει και το τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου. Να δούμε τελικά, πόσα τραγούδια θα μείνουν στο τέλος.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ:
Λόγω της διαρροής στο διαδίκτυο του τραγουδιού «TABLES ΑRE ΤURNING» (Στίχοι, Μουσική: LEONIDAS CHANTZARAS, PATRIC SARIN, ALI TENNANT), η συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Ελληνικό Διαγωνισμό της Eurovision ακυρώνεται. Όπως είναι γνωστό, το «TABLES ΑRE ΤURNING», το οποίο τραγουδά η κ. Ελευθερία Ελευθερίου, ήταν ένα από τα οκτώ υποψήφια τραγούδια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Όσλο τον ερχόμενο Μάιο.

Ακούστε το τραγούδι "Tables Are Turning" όπως διέρρευσε σε demo μορφή στο internet:

H Emma Shapplin στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στις 6 και 7 Μαρτίου 2010, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται την Emma Shapplin. Ρομαντική, μυστηριώδης και φλογερή, η Emma Shapplin συνδυάζει την ένταση και την συναισθηματική φόρτιση της όπερας με τον αισθησιασμό και την αμεσότητα της ποπ μουσικής. Μια φωνή που αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη ότι η μουσική δεν εντάσσεται σε κατηγορίες, δεν υπακούει σε κανόνες και κομφορμισμούς. Μετά την τεράστια επιτυχία του Spente le stelle αλλά και τις απίστευτες πωλήσεις του δίσκου Carmine Meo που έχει φτάσει στο ρεκόρ των 1.500.000 αντιτύπων, δηλώνει και πάλι έτοιμη να μας καταπλήξει! Το πρόσφατο δισκογραφικό εγχείρημα «Etterna» δεν παρουσιάζει τόσο μια ντίβα της όπερας ή ένα ποπ είδωλο, αλλά μια οραματίστρια καλλιτέχνιδα της οποίας η μουσική αναδύεται από τα βάθη της ψυχής της...

Στις δύο εφ’όλης της ύλης συναυλίες της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, η Γαλλίδα τραγουδίστρια, εκτός από παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια, θα παρουσιάσει και τραγούδια από το νέο της cd «Macadam Flower».

Η Emma Shapplin γεννήθηκε στο Παρίσι το 1974. Σαν παιδί δεν είχε δώσει κανένα δείγμα ότι θα ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας. Όλα άλλαξαν, όταν σε ηλικία 11 χρόνων άκουσε το Queen Of The Night από τον Μαγικό Αυλό. Αυτή η πρώτη της επαφή με την όπερα ήταν για την μικρή Emma μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήταν η στιγμή που αποφάσισε ότι αυτό που θέλει να κάνει είναι να τραγουδάει. Σε ηλικία 14 χρόνων γνώρισε μια ηλικιωμένη δασκάλα μουσικής και άρχισε να παίρνει τα πρώτα μαθήματα τραγουδιού. Ωστόσο, οι γονείς της προτιμούσαν να δουν την κόρη τους να ακολουθεί ένα πιο σίγουρο επάγγελμα και την πίεσαν να σταματήσει τα μαθήματα τραγουδιού και ν' αφοσιωθεί στο σχολείο. Η ανάγκη της να τραγουδά εξακολουθούσε όμως να είναι έντονη, κι έτσι η Emma βρήκε διέξοδο τραγουδώντας σε ένα heavy metal συγκρότημα που έφτιαξαν κάποιοι συμμαθητές της. Παρόλο που είχε την ευκαιρία να κάνει αυτό που αγαπούσε (να τραγουδάει) καταλάβαινε ότι αυτό δεν ήταν το στυλ που της ταιριάζει και μετά από δυο χρόνια στο συγκρότημα είχε αρχίσει να της λείπει η όπερα. Έτσι, επέστρεψε στα μαθήματα κλασικού τραγουδιού.

Λίγο αργότερα γνώρισε τον Γάλλο συνθέτη Jean Patrick Capdvielle και με το θράσος του νεαρού της ηλικίας της του ζήτησε να της γράψει ένα album! Ο Capdvielle διέκρινε το ταλέντο της και δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί της. Κάπως έτσι προέκυψε το πρώτο της album, Carmine Meo, που κυκλοφόρησε το 1997 και εκτόξευσε την Emma στην κορυφή. Ο δεύτερος δίσκος της ακολούθησε τέσσερα χρόνια αργότερα, έχει τίτλο Etterna και τα περισσότερα τραγούδια του τα έχει γράψει η ίδια. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μελωδικό album, με μια μουσική που μοιάζει να έρχεται μέσα από ένα παράθυρο με θέα τη θάλασσα. Το υγρό στοιχείο, άλλωστε, γοητεύει πολύ την Shapplin. Από αυτόν τον δίσκο, το τραγούδι La Notte Etterna ξεχώρισε αμέσως και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.

Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαρτίου, στις 20.30 το βράδυ.
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.30

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210-6465000

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Φοιτητικό 20 ευρώ, Γ’ ζώνη 35 ευρώ, Β’ ζώνη 50 ευρώ, Α’ ζώνη 65 ευρώ και Διακεκριμένη ζώνη 90 ευρώ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Στα ταμεία του Μεγάρου, στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα Δευτέρα με Παρασκεύη 10 το πρωί με 4 το απόγευμα και τηλεφωνικά με πιστωτική στο 210-7282333 ή ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr

Διοργάνωση : MUSIC BOX PRODUCTIONS (www.musicboxproductions.gr)

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου

Ακούστε το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου:

Έλενα Παπαρίζου - Αν ήσουν αγάπη

Η Μόνικα πήγε στο Λονδίνο!

Ναι, είναι αλήθεια, η δεύτερη σε σειρά νικήτρια, στο Next Top Model, Μόνικα, ταξίδεψε πριν λίγες μέρες στην Αγγλία για να συμμετάσχει στο Fashion Week του Λονδίνου, που είχε κερδίσει στο reality του ΑΝΤ1.

Δείτε την εμφάνιση της Μόνικα στο Fashion Show του Λονδίνου:
Πείτε μας, δεν γεμίσατε με χαρά και εθνική υπερηφάνεια...

Δείτε και τα υπόλοιπα "μοντέλα" που εμφανίστηκαν στο συγκεκριμένο show:
Έτσι εξηγείται γιατί προτίμησαν την Μόνικα...

BRIT AWARDS 2010 στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 26/2

Τα μεγαλύτερα αστέρια της ποπ παρελαύνουν στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 26/2 τα μεσάνυχτα!

Αυτή την Παρασκευή 26/2 στις 12 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 σας παρουσιάζει τους πιο επιτυχημένους pop stars της χρονιάς που πέρασε, σύμφωνα με τις πωλήσεις των βρετανικών δισκογραφικών εταιριών.

Για 30ή χρονιά, ο ετήσιος θεσμός BRIT AWARS βράβευσε τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν, από τη βρετανική αλλά και τη διεθνή μουσική σκηνή, σε μια λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Earl Court του Λονδίνου στις 16 Φεβρουαρίου με παρουσιαστή τον δημοφιλή κωμικό Peter Kay.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ ήταν εκεί για να συμμετάσχουν στην τελετή, να βραβευτούν, αλλά και να ερμηνεύσουν ζωντανά πάνω στη σκηνή τα πιο αγαπημένα hits τους. Ετοιμαστείτε λοιπόν, για ένα δίωρο γεμάτο μουσική, θέαμα, αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Μεταξύ άλλων, θα απολαύσουμε τους Robbie Williams, Jay-Z, Cheryl Cole, Lily Allen, Dizzee Rascal, Florence & the Machine, Kasabian και Lady Gaga, η οποία ήταν και η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, καθώς βραβεύτηκε και στις 3 κατηγορίες που ήταν υποψήφια (Best International Artist, Best International Female και Best International Album). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Robbie Williams τιμήθηκε για 15η φορά με Brit Award, αυτή τη φορά για τη συνολική προσφορά του στη μουσική.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Η Έλενα Παπαρίζου στο Twitter

Η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε και αυτή να αποκτήσει το προσωπική της σελίδα στο twitter, οπού θα ενημερώνει τους fans για τα επαγγελματικά της και όχι μόνο νέα. Ήδη από τις πρώτες δύο μέρες εχούν ακολουθήσει πάρα πολλοί την τραγουδίστρια.
Η Έλενα μας ενημέρωσε πριν λίγες ώρες, πως πραγματοποίησε την πρώτη της φωτογράφηση για το επερχόμενο άλμπουμ της.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο twitter:
Για να την ακολουθήσετε: http://twitter.com/paparizouhelena

Το νέο video clip της Χρύσπας

Χρύσπα - Πως μπορώ να πω σ'αγαπώ
Μουσική: Στέφανος Κορκολής
Στίχοι: Ρεβέκκα Ρουσσή
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεχαγιάς

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Eurovision 2010 - Το τραγούδι της Μάλτας

Επέλεξε και η Μάλτα το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο διαγωνισμό της Eurovision. Ανάμεσα σε 20 τραγούδια και σε έναν εθνικό τελικό που κράτησε 3 ώρες, νικήτρια βγήκε η Thea Garrett με το τραγούδι "My dream". Η διαφορά με τα υπόλοιπα τραγούδια ήταν σχεδόν η διπλάσια, ενώ η ψηφοφορία ήταν 50% το κοινό και 50% η κριτική επιτροπή. Η Μάλτα επιμένει στη μπαλάντα και ελπίζει για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ακούστε το:

Το νέο video clip των Black Eyed Peas

Black Eyed Peas - Imma Be Rocking That Body

Πότε θα μιλήσει βρώμικα η Βίσση;

Το λέμε από το καλοκαίρι, μπαίνουμε αισίως στην...άνοιξη αλλά μην ανησυχείτε...Θα γίνει τελικά, θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες το γκεστ της Αννας Βίσση στο ''Μίλα μου βρώμικα'', κάτι που το θέλει πάρα πολύ και η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα σε συνεχείς συζητήσεις και τηλεφωνήματα με τη Μυρτώ κοντοβά προκειμένου να ‘’οργανώσουν’’ τη συμμετοχή της στη σειρά.

Οι δύο τους έχουν συζητήσει πολύ για το πως θα είναι ο ρόλος της τραγουδίστριας καθώς επιθυμούν να βγει κάτι μοντέρνο και πρωτότυπο. Το πιο πιθανό είναι να δούμε τη δημοφιλή ερμηνεύτρια στο 17 ή 18 επεισόδιο σε ένα ρόλο που θα συζητηθεί. Φυσικά η εμφάνιση της Βίσση στο ‘ Μίλα μου βρώμικα’’ θα συνοδευτεί και από ερμηνεία ολοκαίνουριων κομματιών, λίγο διαφορετικών σε ύφος από αυτά που μας έχει συνηθίσει η τραγουδίστρια, σε μουσική του Γρηγόρη Κόλλια των Matisse, ο οποίος εξάλλου έχει επιμεληθεί εξ ολοκλήρου τη μουσική της σειράς.

Ακριβώς όμως επειδή θα είναι ένα ιδιαίτερο γκεστ, με πολύ κόσμο, σχεδόν συναυλιακό θα λέγαμε – με παρόντες τους φίλους του ‘’Μίλα μου βρώμικα’’ από το facebook αλλά και άλλους γνωστούς και φίλους- και πολύωρα γυρίσματα, όλοι οι συντελεστές θέλουν να γίνει όσο πιο καλά άλλα και όσο πιο ακούραστα γίνεται για όσους παρευρεθούν.
tv-zapping

"On Air" Στην Παταγονία, δίχως αγωνία

* Οι αιώνιοι παγετώνες που συναντώνταιστην εσχατιά της Γης, εκεί όπου η Λατινική Αμερική παραδίνεται στη μανία της πιο άγριας θάλασσας του κόσμου, πάγωσαν τα αισθήματα, τις συμπεριφορές, την εικόνα των παιχτών του νέου ριάλιτι του Μega. Οι συμμετέχοντες στην «Παταγονία», ψυχροί, άψυχοι, άνευροι, αδιάφοροι, με μάτια κενά, προσπαθούν να πείσουν για κάτι που δεν είναι: ότι ξεχωρίζουν από το πλήθος ως άνθρωποι έτοιμοι να ξεπεράσουν τα όρια. Θα τα καταφέρουν, τουλάχιστον, να αγγίζουν τα όρια της αξιοπρεπούς θεαματικότητας;

* Το μοναδικό στοιχείο της παραγωγής που επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό ριάλιτι (πραγματικότητα) είναι το τοπίο.

Από εκεί και πέρα όλα ψεύτικα. Ψευτόμαγκες και ψεύτικες Λάρα Κροφτ. Ψεύτικες φιλίες. Ψεύτικες κακουχίες. Ψεύτικες εντάσεις. Και ένας παρουσιαστής τόσο ψεύτικος, που μοιάζει με εκείνα τα ανθρωπάκια από χαρτί που κόβαμε προσεκτικά από τις σελίδες των περιοδικών, όταν ήμασταν παιδιά, για να τα ντύσουμε μετά, με χάρτινα ρούχα. Τον φυσάς και πέφτει! Αυτή τουλάχιστον είναι η αίσθηση που έχω κάθε φορά που τον βλέπω στην οθόνη.

* Ο Γιάννης Αϊβάζης αφού σταδιοδρόμησε επί σειρά μηνών επιτυχώς ως ο πατέρας του παιδιού της Μαρίας Κορινθίου, αποφάσισε να το παίξει παρουσιαστήςΡάμπο. Για να μας κάνει να νοσταλγήσουμε ακόμη και τον (αφελή μέχρι αηδίας)

Γρηγόρη Αρναούτογλου του «Survivor».

Αμήχανος, ξένος προς το αντικείμενο, εμφανώς αδιάφορος για όλα όσα συμβαίνουν, δεν προσπαθεί καθόλου να μας πείσει ότι διασκεδάζει με τον ρόλο που του έχει ανατεθεί. Είναι προφανές:

βαριέται, περνάει απαίσια, θέλει να φύγει από αυτό το αφιλόξενο μέρος και να επιστρέψει στην αγκαλιά των ελλήνων παπαράτσι που τον κυνηγάνε για μια φωτογραφία με το βρέφος, στο πλευρό πάντoτε της σέξι μαμάς-συμβίας του. Η δε σχέση του με τη φύση- την πρωταγωνίστρια, υποτίθεται, του ριάλιτιαπλώς ανύπαρκτη. Τα βρύα, οι λειχήνες θεωρούνται από τον Γιαννάκη της πόλης κάτι γλοιώδη πράσινα πραγματάκια που τα θυμάται μεν από το σχολείο αλλά και που φοβάται να τα ακουμπήσει γιατί μπορεί να του κάνουν τζιζ... Κωμικοτραγική παρουσία.

* Ηδη πριν από την προβολή του πρώτου επεισοδίουφήμες ήθελαν τον παρουσιαστή να κάνει τα νεύρα των συντελεστών της παραγωγής κόμπο με τις απαιτήσεις του: μια κρύωνε, μια κουραζόταν, μια δίψαγε... Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι αλήθεια, δεν θα απορούσα όμως καθόλου αν επιβεβαιωνόταν. Το βλέπεις σε κάθε βήμα του: ο (ξινός)

Αϊβάζης κάνει τα λιγότερα από όλους και κουράζεται περισσότερο!

* Και καλά αυτός... Οι παίκτες; Οι οποίοι είχαν, υποτίθεται, όνειρο της ζωής τους ένα τέτοιο ταξίδι; Πού πήγε ο αυθορμητισμός των ανθρώπων που είναι γεννημένοι για την περιπέτεια, που απολαμβάνουν με όλες τις αισθήσεις τους τη ζωή μέσα στη φύση; Ολοι ψεύτικοι. Ολοι δήθεν. Πιο πρόθυμοι για κάλπικες εντάσεις παρά για δύσκολες αναβάσεις. Αυτό όμως δεν είναι το ζητούμενο των ριάλιτι, το ξεκατίνιασμα, όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν πίσω από αποστολές, talent show και άλλα τέτοια; Αυτό.

* Εν προκειμένω εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε είναι, ο λόγος για τον οποίο για το νέο αυτό ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε ανθρώπους που κάνουν τους φίλους αλλά στην πραγματικότητα είναι από ξένοι ως εχθροί, έπρεπε να επιλεγεί ένας τόσο μακρινός προορισμός. Γιατί δεν τους μάντρωναν σε μια φάρμα της ελληνικής επαρχίας όπως είχε γίνει παλαιότερα στο ριάλιτι «Φάρμα»; Και το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαν και λιγότερο θα στοίχιζε η σειρά.

* Συμπερασματικά, η «Παταγονία» έρχεται κυρίως να επιβεβαιώσει κάτι που υποπτευόμασταν από καιρό. Οτι η εποχή των ριάλιτι πέρασε. Λογικό είναι: γιατί να ασχολούμαστε με ψεύτικα μαλλιοτραβήγματα όταν μπορούμε να απολαύσουμε τα αληθινά; Τα διασκεδαστικότατα (μέχρις εμετού) σόου που μας προσφέρουν τηλεπερσόνες όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Δήμητρα Ρουμπέση εκθέτοντας τις ζωές τους (για να αναφερθώ σε μια από τις πρόσφατες ιστορίες πάθους και απύθμενης ανοησίας που ψυχαγώγησε το κοινό) είναι σκάλες ανώτερα. Είναι πραγματικά ριάλιτι.

Βοήθειά μας!

Κοσμάς Βίδος
ΤΟ ΒΗΜΑ

Rous - Απ' το Φεγγάρι

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του Rous "Εξαιρέσεις", επιστρέφει με το τραγούδι "Απ' το Φεγγάρι"

Ακούστε το:

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ακούστε την αγγλική version της γνωστής επιτυχίας "Χέρια Ψηλά" :

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Everyone Dance

Μέσω βίντεο στον τελικό της Eurovision ο Ρουβάς

Παρά τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στη βραδιά του Ελληνικού τελικού της Eurovision, ο λαμπερός τραγουδιστής τελικά θα δώσει το παρόν μέσα από ένα βίντεο στο οποίο θα μιλάει για την εμπειρία του, για την περσινή εκπροσώπηση της χώρας καθώς και θα δώσει πολύτιμες συμβουλές στους φετινούς υποψήφιους.

Επειδή είναι γνωστό ότι ο τραγουδιστής δεν διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της διοργάνωσης, Φωκά Ευαγγελινό, τα μέλη της παραγωγής φρόντισαν ώστε να μην βρεθούν τετ α τετ καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς, προκειμένου να βεβαιώσουν την παρουσία του Ρουβά τη συγκεκριμένη βραδιά.
proto thema

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ

EDGE OF DARKNESS
Περιπέτεια 2010
Έγχρ. Διάρκεια: 116'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μάρτιν Κάμπελ με τους: Μελ Γκίμπσον, Ρέι Γουίνστοουν, Μπογιάνα Νοβάκοβιτς, Ντάνι Χιούστον

Υπόθεση:
Τόμας Κρέιβεν (Μελ Γκίμπσον) είναι ένας βετεράνος του Ανθρωποκτονιών του Αστυνομικού Τμήματος της Βοστόνης και ανύπανδρος πατέρας. Όταν η 24χρονη μοναχοκόρη του Έμμα (Μπογιάνα Νοβακόβιτς) δολοφονείται στα σκαλοπάτια του σπιτιού του, όλοι υποθέτουν ότι ο στόχος της επίθεσης ήταν εκείνος.

Πολύ σύντομα, όμως, οι υποψίες του Τόμας στρέφονται αλλού και ξεκινά μια αποστολή προκειμένου να εξιχνιάσει την κρυφή ζωή της κόρης του και την δολοφονία της.

Οι έρευνές του τον οδηγούν σε έναν επικίνδυνο κόσμο επιχειρηματικών συγκαλύψεων, κυβερνητικών σκευωριών και δολοφονιών – και στον σκοτεινό κυβερνητικό επιτελή Ντάριους Τζέντμπεργκ (Ρέι Γουίνστοουν), που έχει αναλάβει να εξαφανίσει κάθε αποδεικτικό στοιχείο.

Η μοναχική αναζήτηση του Κρέιβεν για τον θάνατο της κόρης του μεταμορφώνεται σε μια οδύσσεια συναισθηματικής ενδοσκόπησης και μεταμέλειας.

Το trailer της ταινίας:

Sonisphere Festival @ Terra Vibe Park, Αθήνα

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010, Terra Vibe Park, Αθήνα

Οι METALLICA, SLAYER, MEGADETH και ANTHRAX θα εμφανιστούν ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία!

Όλα τα Ελληνικά sites, blogs και forum εδώ και μερικούς μήνες, έχουν πλημμυρίσει από φήμες για μια πιθανή εμφάνιση των “BIG FOUR” στη χώρα μας.

Η DiDi Music / Big Star Promotion, επίσημα πια, επιβεβαιώνει ότι την
Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στο Terra Vibe Park θα εγκαινιαστεί ένας
νέος θεσμός που θα συνταράσσει τα καλοκαίρια μας: το Sonisphere Festival!!

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, το Sonisphere Festival, σε μία μόνο μέρα, θα παρουσιάσει ένα line up που θα σας μείνει αξέχαστο!!!

Οι Big Four - METALLICA, SLAYER, MEGADETH και ANTHRAX - θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία, και μαζί με τους Stone Sour, Mastodon, και Bullet For My Valentine, θα προκαλέσουν ακόμα και στο πιο απαιτητικό κοινό, φρενίτιδα ενθουσιασμού!

Ο LARS ULRICH των METALLICA σχολιάζει την ιστορική ανακοίνωση:
"Ποιος θα το περίμενε, ότι 25 χρόνια μετά το ξεκίνημα της, οι big 4 της thrash metal όχι μόνο ζουν και βασιλεύουν, αλλά τώρα θα παίξουν και μαζί για πρώτη φορά... what a mindfuck! Bring it on!"

“Ήταν η ώρα να συμβεί κάτι τέτοιο,” λέει ο KERRY KING των SLAYER. “και η ώρα για τους fans να πάρουν επιτέλους αυτό που θέλουν. This is fucking awesome.”

Έχοντας βραβευτεί ως το “Καλύτερο Νέο Φεστιβάλ” στα UK Festival Awards 2009 το SONISPHERE FESTIVAL προχωράει δυνατά με την ανακοίνωση του line up του και στην Ελλάδα το 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.sonispherefestivals.com

Η προπώληση ξεκινά!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, ώρα 10:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η αρχική τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 85€
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 95€
Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 150€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
TICKET HOUSE

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 16:00
Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30
Σάββατο: 10:30 – 15:00
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr www.tickethouse.gr.
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10%
στην τιμή του εισιτηρίου

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΠΕΡΣΙ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ

PERCY JACKSON AND THE OLYMPIANS: THE LIGHTNING THIEF
Φαντασίας 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 118'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Κρις Κολόμπους με τους: Λόγκαν Λέρμαν, Μπράντον Τ. Τζάκσον, Αλεξάντρα Νταντάριο, Πιρς Μπρόσναν, Ούμα Θέρμαν

Υπόθεση:
Ο επιρρεπής σε μπελάδες Πέρσι Τζάκσον αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να τον απασχολεί.

Αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, οι Θεοί του Ολύμπου μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τα βιβλία μυθολογίας του Πέρσι στην πραγματική ζωή. Ο Πέρσι μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Ποσειδώνας, Θεός της θάλασσας, πράγμα που σημαίνει πως ο Πέρσι είναι ημίθεος.

Παράλληλα, ο Δίας κατηγορεί τον Πέρσι για την κλοπή της αστραπής του, η οποία αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής. Μια συγκλονιστική περιπέτεια, που κρύβει αμέτρητους κινδύνους, ξεκινά για τον Πέρσι...

Το trailer της ταινίας:

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ


ΠΡΕΜΙΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

Σε κάθε επεισόδιο επώνυμοι πρωταγωνιστές.
Πώς θα κατακτήσετε έναν Κριό; Πόσο μέλλον έχει η σχέση σας με μια Παρθένο; Τι θα πάθετε αν ένας Σκορπιός σας βάλει στο μάτι;
Φέτος ο ΑΝΤ1 σας προσφέρει δωρεάν το ερωτικό σας ωροσκόπιο! Τα ζώδια ζωντανεύουν και πρωταγωνιστούν στη μοναδική… αστρολογική κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης. Φλερτάρουν μεταξύ τους, κάνουν σεξ, ερωτεύονται, εκνευρίζονται, παρεξηγούνται, καβγαδίζουν, κάνουν απιστίες, εκδικούνται.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Αστρολόγος (μόνιμος ρόλος): Γιώργος Πανόπουλος Σε κάθε ιστορία (δύο επεισόδια) επώνυμοι πρωταγωνιστές: Ελ. Κωνσταντινίδου, Σμ. Καρύδη, Θ. Αθερίδης, Ζ. Μακρυπούλια, Γ. Σκιαδαρέσης, Μ. Λεκάκη, Γ. Ζουγανέλης κ.α. Παράλληλα, ο αστρολόγος Γιώργος Πανόπουλος, με εγκυρότητα αλλά και χιούμορ, σχολιάζει, εξηγεί και προβλέπει τις εξελίξεις. Κι εμείς μαθαίνουμε τι λένε τα άστρα για τη σχέση μας και τι μπορεί να πάθουμε στα καλά καθούμενα αν μπλέξουμε με λάθος ζώδιο…

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:00

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σπύρος Ρασιδάκης, Χρήστος Δήμας
ΣΕΝΑΡΙΟ: Κώστας Βαζάκας
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Noir Productions
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ: Γιώργος Πανόπουλος

Στις 5 Μαρτίου οι Ιdol οντισιόν

Αντίστροφα μετράνε στον ALPHA για την έναρξη του "Greek Idol" καθώς την Παρασκευή 5 Μαρτίου το κανάλι έχει προγραμματίσει να προβάλει την πρώτη εκπομπή που θα περιλαμβάνει το υλικό από τις τέσσερις οντισιόν που έγιναν από τις αρχές του Φεβρουαρίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Πειραιά. Παρούσα σε όλες τις ακροάσεις ήταν και η Αντα Λιβιτσάνου.

Δύο ή τρεις θα είναι πιθανότατα οι εκπομπές που θα προβληθούν καθώς οι άνθρωποι του σταθμού επιθυμούν ο κόσμος να πάρει μια γεύση για ό,τι θα ακολουθήσει.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε και ''κοκοράκια'' και ταλέντα αλλά και θυμωμένες αντιδράσεις να ξεδιπλώνονται μπροστά στην κάμερα...
tv-zapping

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ

PRECIOUS: BASED ON THE NOVEL PUSH BY SAPPHIRE
Δραματική 2009 Έγχρ.
Διάρκεια: 109'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Λι Ντάνιελς με τους: Γκαμπούρεϊ "Γκάμπι" Σιντίμπε, Μονίκ, Πόλα Πάτον, Λένι Κράβιτζ, Μαράια Κάρεϊ

Υπόθεση:
Στο Χάρλεμ του 1987 μια υπέρβαρη 16χρονη Αφροαμερικάνα μένει έγκυος για δεύτερη φορά από τον πατέρα της. Παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, η οποία την κακομεταχειρίζεται, αποφασίζει να παρακολουθήσει ένα ειδικό σχολείο για να μάθει γραφή και ανάγνωση.
Όταν στα 16 της, η Precious μαθαίνει να διαβάζει και να γράφει, ένας καινούργιος κόσμος ανοίγεται μπροστά της. Ένας κόσμος όπου, επιτέλους, μπορεί να μιλήσει, να εξομολογηθεί όσα την πνίγουν. Ένας κόσμος όπου όλα τα κορίτσια μπορούν να είναι όμορφα, δυνατά, ανεξάρτητα. Σαν την Precious.

Το trailer της ταινίας:

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Eurovision 2010 - Το τραγούδι της Πολωνίας

Νικητής του εθνικού τελικού της Πολωνίας με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους εννιά διαγωνιζόμενους ήταν ο Marcin Mroziński. Το τραγούδι ονομάζεται "Legenda" και είναι σε σύνθεση του ίδιου του τραγουδιστή.

Ακούστε το:

Επιστρέφει η Έλενα Παπαρίζου

Μετά από πολλούς μήνες που είχαμε να ακούσουμε κάτι καινούργιο από την Έλενα Παπαρίζου, επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά.

Σε λίγες μέρες θα ακούσουμε το πρώτο νέο τραγούδι με τον τίτλο "Αν ήσουν αγάπη" σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκη Παπαθεοχάρη.

Το ολοκληρωμένο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει τέλη Μαρτίου και θα περιέχει και το ντουέτο με τον Γιώργο Σαμπάνη με τον τίτλο "Θάλασσα".

Περιμένουμε λοιπόν σε λίγες μέρες τα νεότερα...

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Η ΣΕΡΑΪΝΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ "NEXT TOP MODEL"

Η Σεράινα ήταν τελικά η μεγάλη νικήτρια του "Next Top Model". Πιστεύουμε πως της άξιζε η νίκη, γιατί εκτός του ότι πληρεί όλες τις προδιαγραφές ενός καλού μοντέλου, ήταν και η μοναδίκη που ήταν λίγο πιο σοβαρή στο παιχνίδι. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση, ήταν πως βρέθηκε η Μόνικα στην τελική δυάδα, καθώς είναι η αλήθεια πως ωραία κοπέλα δεν την λες. Τώρα τι της βρίσκουνε οι επαγγελματίες του είδους, δεν ξέρουμε.

Η στιγμή της ανακοίνωσης:


Το βιογραφικό της Σεράινας για να την γνωρίσετε καλύτερα:
Η Σεράινα είναι 20 χρονών. Το όνομά της δεν προδίδει την κατά το ήμισυ κρητική καταγωγή της, καθώς η μητέρα της είναι από την Ελβετία. Εκεί μεγάλωσε, αλλά επέστρεψε στη χώρα που νιώθει περισσότερο πατρίδα της: την Ελλάδα. Είναι αθλήτρια στην Εθνική ομάδα σκουός και πριν δει το trailer του «ΝΤΜ», δεν είχε σκεφτεί ποτέ να γίνει μοντέλο...

Φωτογραφίες της νικήτριας:





Η Ήβη Αδάμου τραγουδάει για την Barbie

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Eurovision 2010 - Το τραγούδι της Αρμενίας

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο ο Εθνικός τελικός της Αρμενίας, για την επιλογή του τραγουδιού που θα τους εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision. Νικήτρια ήταν η 22χρονη Eva Rivas που εκτός από Αρμενικές έχει και Ελληνικές ρίζες. Το τραγούδι ονομάζεται "Apricot Stone" και μιλάει για την παγκόσμια ειρήνη, ενώ έχει κάνει αρκετα καλή εντύπωση.

Ακούστε το:

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ελευθερία και Ήβη, ανανεώνουν τη Sony Music!

Ελευθερία Ελευθερίου & Ήβη Αδάμου ανήκουν πλέον στο δυναμικό της Sony Music!
Στο δυναμικό της Sony Music ανήκουν και επισήμως οι δύο παίκτριες που έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά την διάρκεια του X Factor μια και ακριβώς μετά την αποχώρησή τους η εταιρεία ενεργοποίησε τις συμβάσεις που είχαν υπογραφεί κατά την είσοδο τους στο παιχνίδι.
Η Ελευθερία ετοιμάζεται να διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision με το τραγούδι “Tables are turning” σε μουσική & στίχους του Leonida Chatzara.
Η Ηβη έχει ήδη ηχογραφήσει το πρώτο της single με τον τίτλο «Α*Γ*Α*Π*Η» σε μουσική Leonida Chatzara, Keely Hawkes, Bruce Howell & στίχους Γιάννη Δόξα ενώ το πρώτο της άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.
music corner

We Are The World 25 For Haiti

Το "We Are The World" επιστρέφει μετά από 25 χρόνια, αυτή την φορά για τον καταστροφικό σεισμό της Αϊτή.

Δείτε το επίσημο video clip:

ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ X FACTOR, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ

Το x factor έφτασε στο τέλος του! Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε 7 μήνες πριν, ολοκληρώθηκε με τον τελικό και με μεγάλο νικητή τον Σταύρο.
Ο τελικός δεν μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα. Ο Σάκης Ρουβάς σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό και με την μοναδική του παρουσία, τραγούδησε πολλές από τις μεγάλες του επιτυχίες και ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν στο πλατό του x factor.
Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Λεβέντης και Γιώργος Θεοφάνους έζησαν και εκείνοι με την δική τους αγωνία την έκβαση του μεγάλου τελικού αφού ήταν οι manager εκείνοι που κατάφεραν να οδηγήσουν τους 3 φιναλίστ στην διεκδίκηση της νίκης. Από την άλλη μεριά, η περσινή νικήτρια Κατερίνα Γκαγκάκη, απήλαυσε τον τελικό χωρίς άγχος, αφού στον ημιτελικό έχασε και την τελευταία διαγωνιζόμενη της ομάδας της, την Ελένη. Τελικά νικητής από τους κριτές του x factor ήταν ο Νίκος Μουρατίδης και η ομάδα του, ο οποίος με κορυφαίο τον Σταύρο κέρδισε το παιχνίδι. Έτσι, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει την ομάδα των αγοριών 16 – 24 ετών, να στέφεται νικήτρια στο x factor.
Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα όταν ο Σάκης Ρουβάς άρχισε να ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον νικητή του x factor. Τρίτοι αναδείχθηκαν οι 48 Ώρες από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη. Έτσι, η Νίνι και ο Σταύρος, ήταν οι δύο φιναλίστ που στο τέλος της βραδιάς στάθηκαν δίπλα στον Σάκη Ρουβά και περίμεναν με αγωνία να ακούσουν το όνομα του νικητή.
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε ότι εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Σταύρος, ο οποίος τελικά, κέρδισε το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την SONY αλλά και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Έρχονται οι Gorillaz στην Ελλάδα!


6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

ΓΗΠΕΔΟ TAE KWOΝ DO

PLEASE WELCOME:
Gorillaz Sound System

Συμμετέχουν:
THE GLIMMERS
DJ KAVINSKY
CYANNA

Οι Gorillaz soundsystem έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το οπτικοακουστικό τους show να ικανοποιήσουν το αίτημα των απανταχού Gorillaz fans!
Με ένα audiovisual show που παρόμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί, στα 80 λεπτά του performance θα απολαύσουμε τις επιτυχίες των Gorillaz ανακατεμένες με beats από το νέο άλμπουμ αλλά και Gorillaz remixes σε μεγάλα dance floor classics.
Πίσω από τις τρεις πελώριες οθόνες που θα στηθούν μπροστά τους και όπου θα πρωταγωνιστούν τα υπέροχα visuals –characters του Jamie Hewllet που όλοι αγαπήσαμε , θα βρίσκονται:
Dj Kofi (Dmc champion Official Gorillaz dj)
Remi (Gorillaz percussionist)
Pauly (Gorillaz drummer)

Απέναντι τους ο Roland – Gorillaz official vj – θα ελέγχει τα visual.

To οπτικοακουστικό μέρος του show βρίσκεται αυτή την στιγμή στην τελική φάση παραγωγής του, και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το project μόλις 2 ημέρες πριν την επίσημη παγκόσμια κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Gorillaz με τίτλο Plastic beach.

THE GLIMMERS
Οι THE GLIMMERS έρχονται στο πάρτι της FAQ PRESS για να μας ταρακουνήσουν για τα καλά. Τα τρομερό δίδυμο από το Βέλγιο που σαρώνει τα dance floors ανά τον πλανήτη αυτοί οι «μουσικοί ευαγγελιστές» έρχονται για να δώσουν μία άλλη έννοια στο massive djing. Έχοντας στο βιογραφικό τους έναν κατάλογο που είναι τρομακτικός σε μέγεθος και σε αξία ονομάτων που έχουν ρεμιξάρει-Bloc Party, The Killers, New Order, Roxy Music, Isolee, Phoenix, Pop Del Arte, Snow Patrol, Calvin Harris, Shirley Bassey , The Chemical Brothers κ.α θα πρέπει να περιμένουμε έναν μουσικό καταιγισμό που θα οδηγήσει μαθηματικά όλους μας στο να χορέψουμε. Μην ξεχνάμε πως η φήμη θέλει τους THE GLIMMERS να έχουν μάθει σχεδόν τα πάντα στους συμπολίτες τους 2 MANY DJS… Ο Μο & ο Ben θα σας περιμένουν στις 6 Μαρτίου στο γήπεδο του ΤΑΕ ΚWOΝ DO στα γενέθλια της FAQ PRESS.
DJ KAVINSKY
Ο dj Kavinsky μέλος της Record Makers έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να επιβεβαιώσει την φήμη που τον συνοδεύει. Θεότρελος dj , ταλαντούχος ηθοποιός («μεγάλη» του κατά τον ίδιο στιγμή ο πρωταγωνιστικός τους ρόλος στην ταινία Steak του φίλου του MR OIZO) και παραγωγός του περίφημου TESTAROSSA AUTODRIVE μουσικού θέματος στο video game Grand theft Auto IV.Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα dj με ένα αναμφίβολα ιδιαίτερο προνόμιο : τα τελευταία 3 χρόνια είναι ο επίσημος dj στις περιοδείες των DAFT PUNK, JUSTICE, & THE RAPTURE.Δεν χωρά καμία αμφιβολία. Το βράδυ της 6ης Μαρτίου το ΤΑΕ ΚWOΝ DO θα θυμίζει ένα απέραντο dance floor.
CYANNA
Οι Cyanna αποτελούν ένα ιδιαίτερα δραστήριο συγκρότημα με rock n’ roll ήχο και έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία. Ο τελευταίος τους δίσκος “Just A Crash” (Sony Music Greece, SSG Japan) τους χάρισε μια υποψηφιότητα στην κατηγορία Greek Act των MTV European Music Awards 2008 και το βραβείο για το καλύτερο Alternative Video Clip στα Mad Video Music Awards 2009. Τραγούδια όπως τα “Shine”, “Done Be”, “Like Fire” και “TV Nation” αγαπήθηκαν από το μουσικό κοινό έχοντας έντονη παρουσία σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Στο πάρτι της FAQ PRESS θα παρουσιάσουν τον νέο τους δίσκο με τον τίτλο «End is Near» που οι fans τους περιμένουν με ανυπομονησία.