Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Νέος "'άσος" στην "Εδεμ"

Ηθοποιός από τους καλύτερους της νέας γενιάς, με πολλές και μεγάλες υποκριτικές "νίκες" στο σανίδι -εντυπωσίασε στον "Ματωμένο γάμο", τον "Ορέστη", στον "Ματωμένο γάμο"-
ο ταλαντούχος μα και γοητευτικός Βασίλης Μπισμπίκης, θα αποτελέσει, το νέο…αίμα στα "Μυστικά της Εδέμ". Πολλές ήταν οι συσκέψεις κι ακόμα περισσότερες οι συζητήσεις που έγιναν προκειμένου να βρεθεί ο καταλληλότερος ηθοποιός που θα ενταχτεί στη dream team της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Mega στον τρίτο κύκλο της.

Ήταν ο Κώστας Αρζόγλου που πρότεινε τον Μπισμπίκη-δούλεψαν φέτος μαζί στο θέατρο στην "Ερωτική αναρχία" και τον εκτίμησε πολύ- κι από την πρώτη στιγμή άρεσε σε όλους και κυρίως στην Έλενα Ακρίτα που ψήφιζε δαγκωτό Βασίλη!

Εκείνος που είχε κάνει λίγη τηλεόραση-στο "10" τον απολαύσαμε τελευταία φορά-μια και είναι το θέατρο το πάθος του, κεντρίστηκε από την πρόταση να παίξει στην τόσο δυνατή-και καλλιτεχνικά και εμπορική-δουλειά και "έκλεισε" να παίξει απ’τη νέα σαιζόν τον άντρα που θα διεκδικήσει την καρδιά της Εύας.

Σήμερα το μεσημέρι "κλείστηκε" και η οικονομική συμφωνία κι είναι πανέτοιμος να ενημερωθεί για το καινούργιο του στοίχημα…
tvzapping

Eurovision 2010 - Ποιες χώρες ψήφισαν την Ελλάδα

Δείτε αναλυτικά ποιες χώρες μας ψήφισαν και πόσους πόντους μας έδωσαν:

12 points: Αλβανία, Κύπρος, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο
10 points: Σερβία
8 points: Γερμανία, Ισλανδία, Πορτογαλία
7 points: Φιλανδία, Μάλτα, Ρουμανία
6 points: Βοσνία & Ερζεγοβίνη
5 points: Βουλγαρία, Σλοβακία, Ισπανία
4 points: Γαλλία
3 points: Αρμενία, Ολλανδία, Τουρκία
2 points: Μολδαβία
1 ponts: Πολωνία

Ποιες χώρες δεν μας ψήφισαν:
Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Κροατία, Δανία, Εσθονία, Π.Γ.Δ.Μ, Γεωργία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Λετονία, Λιθουανία, Νορβηγία, Ρωσία, Σλοβενία, Σουηδία, Ελβετία, Ουκρανία

Eurovision 2010 - Πως ψήφισε η Ελλάδα!

Δείτε πως ψήφισε η Ελλάδα στον τελικό αλλά και στον πρώτο ημιτελικό:

ΤΕΛΙΚΟΣ:
12 πόντοι: Κύπρος
10 πόντοι: Αλβανία
8 πόντοι: Γαλλία
7 πόντοι: Αρμενία
6 πόντοι: Βέλγιο
5 πόντοι: Γεωργία
4 πόντοι: Ρουμανία
3 πόντοι: Ισλανδία
2 πόντοι: Γερμανία
1 πόντος: Αζερμπαϊτζάν

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ:
12 πόντοι: Αλβανία
10 πόντοι: Βέλγιο
8 πόντοι: Ισλανδία
7 πόντοι: Μολδαβία
6 πόντοι: Λευκορωσία
5 πόντοι: Βοσνία & Ερζεγοβίνη
4 πόντοι: Μολδαβία
3 πόντοι: Ρωσία
2 πόντοι: Μάλτα
1 πόντος: Εσθονία

Το απρόοπτο της Eurovision!

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η εμφάνιση της Ισπανικής συμμετοχής, ένας άγνωστος ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να μιμείται το χορευτικό του τραγουδιού. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα οι άνδρες της ασφάλειας τον απομάκρυναν από τη σκηνή. Ο Ισπανός τραγουδιστής αν και ξαφνιασμένος, συνέχισε να ερμηνεύει κανονικά το τραγούδι του. Η EBU στη συνέχεια αποφάσισε να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή, η συμμετοχή της Ισπανίας. Ενώ στο τέλος έγινε γνωστό ότι ήταν ο άγνωστος που ανέβηκε ήταν ο Jimmy Jump.

Δείτε το:

Eurovision 2010 - Τα αποτελέσματα των ημιτελικών

Στον πρώτο ημιτελικό πρώτο προκρίθηκε το Βέλγιο, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Ελλάδα με τον Γιώργο Αλκαίο. Στον δεύτερο ημιτελικό πρώτη πέρασε η Τουρκία, με δεύτερο το Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Κύπρος προκρίθηκε με την 10η θέση.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογική κατάταξη των χωρών στους δύο ημιτελικούς:

ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
1. Βέλγιο (167 points)
2. Ελλάδα (133)
3. Ισλανδία (123)
4. Πορτογαλία (89)
5. Σερβία (79)
6. Αλβανία (76)
7. Ρωσία (74)
8. Βοσνία & Ερζεγοβίνη (59)
9. Λευκορωσία (59)
10. Μολδαβία (52)
11. Φιλανδία (49)
12. Μάλτα (45)
13. Πολωνία (44)
14. Εσθονία (39)
15. Π.Γ.Δ.Μ (37)
16. Σλοβακία (24)
17. Λετονία(11)

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
1. Τουρκία (118 points)
2. Αζερμπαϊτζάν (113)
3. Γεωργία (106)
4. Ρουμανία (104)
5. Δανία (101)
6. Αρμενία (83)
7. Ουκρανία (77)
8. Ισραήλ (71)
9. Ιρλανδία (67)
10. Κύπρος (67)
11. Σουηδία (62)
12. Λιθουανία (44)
13. Κροατία (33)
14. Ολλανδία (29)
15. Βουλγαρία (19)
16. Σλοβενία (6)
17. Ελβετία (2)

Eurovision 2010 - Η τελική κατάταξη των χωρών

Ο φετινός τελικός της Eurovision είχε νικήτρια την Γερμανία με 246 πόντους, με μεγάλη διαφορά από την Τουρκία, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση με 170 πόντους. Η Ρουμανία με διαφορά από τον δεύτερο μόλις 8 πόντους, βρέθηκε στην τρίτη θέση. Οι υπόλοιπες θέσεις από την 4η Δανία έως και την 9η Γεωργία, έχουν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους. Η Ελλάδα κατάφερε να φτάσει στην όγδοη θέση με 140 πόντους. Η Κύπρος κατέκτησε την 21η θέση με 27 πόντους, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο για ακόμη μια χρονιά βρέθηκε στην τελευταία θέση.

Η τελική κατάταξη και βαθμολογία των χωρών:
1. Γερμανία (246)
2. Τουρκία (170)
3. Ρουμανία (162)
4. Δανία (149)
5. Αζερμπαϊτζάν (145)
6. Βέλγιο (143)
7. Αρμενία (141)
8. Ελλάδα (140)
9. Γεωργία (136)
10. Ουκρανία (108)
11. Ρωσία (90)
12. Γαλλία (82)
13. Σερβία (72)
14. Ισραήλ (71)
15. Ισπανία (68)
16. Αλβανία (62)
17. Βοσνία & Ερζεγοβίνη (51)
18. Πορτογαλία (43)
19. Ισλανδία (41)
20. Νορβηγία (35)
21. Κύπρος (27)
22. Μολδαβία (27)
23. Ιρλανδία (25)
24. Λευκορωσία (18)
25. Ηνωμένο Βασίλειο (10)

Eurovision 2010 - Στην πρώτη θέση η Γερμανία!

Η Γερμανία με την 19χρονη Lena κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να κατακτήσει την πρώτη θέση. Το τραγούδι "Satelite" με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα τραγούδια πήρε τη νίκη με 240 βαθμούς. Από την αρχή είχε ξεχωρίσει και τα στοιχήματα την φέρνανε στις πρώτες θέσεις. Σ' αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι η Γερμανία τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει στις τελευταίες θέσεις, κάνοντας έτσι πιο μεγάλη τη χαρά τους για την νίκη.

Η εμφάνιση της νικήτριας:

Eurovision 2010 - Στην 8η θέση η Ελλάδα!

Ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφεραν να κατακτήσουν την 8η θέση. Για άλλη μια χρονιά η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα. Μέχρι και το τέλος της ψηφοφορίας έπαιζε μεταξύ της πέμπτης με όγδοης θέσης, αφού βρισκόταν με πολύ μικρή βαθμολογική διαφορά από τα υπόλοιπα τραγούδια. Να σημειώσουμε πως πέρσι ο Σάκης Ρουβάς κατέκτησε την 7η θέση με 120 βαθμούς, ενώ ο Γιώργος Αλκαίος στην 8η θέση με 140 βαθμούς.

Η εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου στον τελικό:

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ρούβας - Παπαρίζου ντουέτο στα Mad Music Awards;

Σε δύο περίπου εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν τα Mad Music Awards 2010, και θα τα δούμε από την τηλεόραση του Alpha. Και πάλι θα κλέψουν την παράσταση η μεγάλη καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρούβας και η Έλενα Παπαρίζου, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την βραδιά με ένα ντουέτο. Επίσης οι νέοι καλλιτέχνες θα δώσουν το παρόν τους όπως οι Ήβη Αδάμου, η Καλομοίρα, η Κατερίνα Αυγουστάκη, τα Κόκκινα Χαλιά, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Μέλισσες και ο Μύρωνας Στρατής.
tvland

Eurovision 2010 - Απόψε ο μεγάλος τελικός!

Στη μάχη του τελικού η Ελλάδα! Έχοντας εξασφαλίσει από τον πρώτο ημιτελικό το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά, ο Γιώργος Αλκαίος & οι Friends συμμετέχουν στον τελικό της 55ης Eurovision, το βράδυ του Σαββάτου, με το "OPA". Στον τελικό διαγωνίζεται και η Κύπρος, με τον Jon Lilygreen & τους Islanders, τραγουδώντας "Life Looks Better In Spring". Ο τελικός θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση στις 22.00 (ώρα Ελλάδος) από το eurovision.ert.gr , τη ΝΕΤ και το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 της ΕΡΑ.

Οι υπόλοιπες χώρες που διαγωνίζονται στον τελικό της Eurovision του Όσλο είναι: Αζερμπαϊτζάν, Ισπανία, Νορβηγία, Μολδαβία, Κύπρος, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βέλγιο, Σερβία, Λευκορωσία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γεωργία, Τουρκία, Αλβανία, Ισλανδία, Ουκρανία, Γαλλία, Ρουμανία, Ρωσία, Αρμενία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ισραήλ, Δανία.

Παρουσιαστές και της μεγάλης βραδιάς στην Telenor Arena του Όσλο θα είναι οι Erik Solbakken, Haddy N'jie και Nadia Hasnaoui.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας
Για πρώτη φορά φέτος, οι γραμμές του televoting για την ψηφοφορία στον τελικό (όπως έγινε και στους ημιτελικούς) ανοίγουν με την παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού και κλείνουν περίπου 15 λεπτά μετά την παρουσίαση και του τελευταίου τραγουδιού.

Για ψηφοφορία από σταθερό τηλέφωνο:
• Κλήση στο 90111190ΧΧ, προσθέτοντας το νούμερο που αντιστοιχεί στη χώρα της επιλογής σας.

Για ψηφοφορία από κινητό τηλέφωνο:
• Αποστολή SMS στο 54007 γράφοντας ΕΧΧ, ανάλογα με τον αριθμό της χώρας επιλογής σας.

Χρέωση για σταθερά 1,20 €/κλήση. Για κινητά 1,21€/SMS (με ΦΠΑ).

Τον τηλεοπτικό σχολιασμό για τη ΝΕΤ θα κάνει η Ρίκα Βαγιάννη, ενώ ο ραδιοφωνικός σχολιασμός για το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ θα είναι της Μαρίας Κοζάκου.
ert
Καλή Επιτυχία, Ελλάδα!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Απέκλεισαν το Star από τη Eurovision!

Το Star Channel αποκλείστηκε από τη Eurovision επειδή έκλεβε εικόνα από την EBU, δηλαδή την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση .

Oι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι του Star, έμειναν χωρίς διαπιστεύσεις στο Όσλο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να πλησιάσουν στο στάδιο που φιλοξενεί το διαγωνισμό και να μεταδόσουν το ρεπορτάζ.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια εκπομπής του καναλιού, έγινε απευθείας μετάδοση της σημερινής πρόβας του Γιώργου Αλκαίου.

Τις εικόνες αυτές είχε το δικαίωμα να τις μεταδίδει μόνο το κανάλι της ΕΡΤ, αφού έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα της Eurovision στην Ελλάδα. Αυτό που γινόταν το κατάλαβε η ΕΒU.

To αποτέλεσμα; Για τρία χρόνια το Star Channel δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στη Eurovision.

Εντάξει το Star Channel μπορεί να έκλεψε την εικόνα αλλά και οι φανατικοί της Eurovision τι θα κάνουν χωρίς τις λεπτομέρειες του καναλιού; Κακά τα ψέματα, Eurovision χωρίς Star δεν γίνεται! Άλλωστε δεν είναι το μοναδικό κανάλι που κλέβει την... ΕΡΤ! Κρίμα.
Tlife

Μad Video Music Awards 2010 by Vodafone - το full line-up!

Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone!

Δευτέρα 14 Ιουνίου.

Κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

Όλα τα ονόματα που θα εμφανιστούν Live:

Goin' Through

Onirama

Playmen

Professional Sinnerz

Rous

Stavento

Tamta

Vegas

Ήβη Αδάμου

Δήμος Αναστασιάδης

Δέσποινα Βανδή

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Καλομοίρα

Κόκκινα Χαλιά

Κώστας Mαρτάκης

Ησαιας Ματιάμπα

Μέλιsses

Έλενα Παπαρίζου

Σάκης Ρουβάς

Μύρωνας Στρατής

Ελένη Φουρέιρα

Μιχάλης Χατζηγιάνης


Want more?


Katerine Avgoustakis

Dan Balan

Fatman Scoop

Gregoire

Hurts

Inna

N' Dubz


Hosted by Θέμης Γεωργαντάς

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα Vodafone και Metropolis σε ολη την Ελλάδα!

Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone! Vote here!

Taxi Girl: Special Edition

Σάββατο στις 21:00

Είσαι κολλημένος με τη Eurovision; Κόβεις φλέβα ακούγοντας καψουροτράγουδα; Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός είναι θρησκεία;
Αν ναι, τότε το Taxi Girl είναι το παιχνίδι σου!!! Τέρμα τα τηλεπαιχνίδια "γενικών γνώσεων". Ζήτω η εξειδίκευση και τα κολλήματα... Δες τα νέα επεισόδια του Taxi Girl και θα κολλήσεις. Είναι special!
Κάθε επεισόδιο και διαφορετικό θέμα ερωτήσεων. Κάθε παιχνίδι και διαφορετικοί επιβάτες :pppp. Celebrity guests, κουλές δοκιμασίες, συλλεκτικά βίντεο και μια Βίκυ στα καλύτερά της.

Taxi Girl: Special Edition
Για επιβάτες με κολλήματα...
Παρουσίαση: Βίκυ Σταυροπούλου

Eurovision 2010 - Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στον τελικό!

Μετά την ολοκλήρωση του 2ου ημιτελικού, πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η κλήρωση των 10 χωρών που προκρίθηκαν. Η Κύπρος στον τελικό θα εμφανιστεί νωρίς, αφού κληρώθηκε στην 5η θέση, ενώ το φαβορί Αζερμπαϊτζάν θα εμφανιστεί πρώτο.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό:
1. Αζερμπαϊτζάν
2. Ισπανία
3. Νορβηγία
4. Μολδαβία
5. Κύπρος
6. Βοσνία-Ερζεγοβίνη
7. Βέλγιο
8. Σερβία
9. Λευκορωσία
10. Ιρλανδία
11. Ελλάδα
12. Ηνωμένο Βασίλειο
13. Γεωργία
14. Τουρκία
15. Αλβανία
16. Ισλανδία
17. Ουκρανία
18. Γαλλία
19. Ρουμανία
20. Ρωσία
21. Αρμενία
22. Γερμανία
23. Πορτογαλία
24. Ισραήλ
25. Δανία

Eurovision 2010 - Πέρασε η Κύπρος στον τελικό!

Η Κύπρος μετά από πέντε χρόνια, καταφέρνει να περάσει στον τελικό του Σαββάτου. Ο Jon Lilygreen και οι The Islanders, αν και βρέθηκαν στον πιο δύσκολο ημιτελικό, κατάφεραν με μια όμορφη μπαλάντα και μια απλή εμφάνιση να κάνουν την έκπληξη.

Οι 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό:
1. Γεωργία
2. Ουκρανία
3. Τουρκία
4. Ισραήλ
5. Ιρλανδία
6. Κύπρος
7. Αζερμπαϊτζάν
8. Ρουμανία
9. Αρμενία
10. Δανία

Η εμφάνιση της Κύπρου:

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Live στα VMA: Παπαρίζου, Stavento, Vegas, Onirama...

Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone!

Δευτέρα 14 Ιουνίου.

Κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

Live οι:

Έλενα Παπαρίζου

Inna

Onirama

Stavento

Vegas

Ήβη Αδάμου

Κώστας Μαρτάκης

Καλομοίρα

Playmen

Want More? Έρχονται!

Stay tuned για περισσότερες Live εμφανίσεις αγαπημένων σας καλλιτεχνών!

Hosted by Θέμης Γεωργαντάς

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα Vodafone και Metropolis σε ολη την Ελλάδα!

Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone!

ΤΑΙΝΙΑ: ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ

HOT TUB TIME MACHINE
Κωμωδία 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 99'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Στιβ Πινκ με τους: Τζον Κιούζακ, Ρομπ Κόρντρι, Κρεγκ Ρόμπινσον, Κρίσπιν Γκλόβερ, Τσέβι Τσέιζ

Υπόθεση:
Τον Άνταμ τον εγκατέλειψε η κοπέλα του, ο Λου είναι party animal που δε βρίσκει party, η σύζυγος του Νικ ελέγχει την κάθε του κίνηση, ενώ ο Τζέικομπ έχει εμμονή με ηλεκτρονικά παιχνίδια και δεν βγαίνει ποτέ από το υπόγειό του. Μετά από μια τρελή βραδιά ατελείωτου αλκοόλ στο τζακούζι ενός σαλέ, οι τέσσερις φίλοι ξυπνούν στο έτος 1986. Αυτή είναι η ευκαιρία τους να αλλάξουν το μέλλον;

Το trailer της ταινίας:

Το νέο video clip του Γιώργου Σαμπάνη

Γιώργου Σαμπάνη - Στων Ματιών Σου Το Χρώμα (Τι Τα Κορίτσια Ζητάνε)
Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΡΙΧΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

FURRY VENGEANCE
Κωμωδία 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 92'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρότζερ Καμπλ με τους: Μπρένταν Φρέιζερ, Μπρουκ Σιλντς, Ρίκι Γκαρσία


Υπόθεση:
Ένας κτηματομεσίτης μετακομίζει από το Σικάγο στο Όρεγκον, μιας και πρέπει να επιβλέψει το κτίσιμο ενός οικισμού. Όταν όμως το τελευταίο του project απειλεί τα σπίτια των ζώων του τοπικού δάσους, τα ίδια τα ζώα αναζητούν εκδίκηση, μετατρέποντας ένα δρόμο υπό κατασκευή σε ένα πεδίο μάχης επικών διαστάσεων. Η μάχη της φύσης ενάντια στον άνθρωπο μόλις άρχισε...

Το trailer της ταινίας:

Eurovision 2010 - Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός

Απόψε πραγματοποιείται ο δεύτερος ημιτελικός του 55ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στον οποίο συμμετέχουν 17 χώρες, από τις οποίες οι 10 θα προκριθούν στον τελικό του Σαββάτου. Η Ελλάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό, όπου ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ενθουσιάζοντας το κοινό. Ο δεύτερος ημιτελικός θα μεταδοθεί από τις 22.00 σε ζωντανή μετάδοση από τη ΝΕΤ και το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 της ΕΡΑ.

Στοιχεία για την αποψινή αναμέτρηση

Στον αποψινό ημιτελικό διαγωνίζονται (με σειρά εμφάνισης) οι: Λιθουανία, Αρμενία, Ισραήλ, Δανία, Ελβετία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Κύπρος, Κροατία, Γεωργία και Τουρκία.

Δεν διαγωνίζονται στον ημιτελικό αλλά ψηφίζουν η Αγγλία και η περυσινή νικήτρια, Νορβηγία.
Η Ελλάδα δεν ψηφίζει στον β' ημιτελικό.

Παρουσιαστές στο Telenor Arena του Όσλο θα είναι ξανά o Erik Solbakken, η Haddy N'jie και η Nadia Hasnaoui.

Τον τηλεοπτικό σχολιασμό για τη ΝΕΤ θα κάνει και πάλι η Ρίκα Βαγιάννη, ενώ ο ραδιοφωνικός σχολιασμός για το Δεύτερο Πρόγραμμα είναι της Μαρίας Κοζάκου.

Νωρίτερα το απόγευμα στις 19.00, η Δήμητρα Ακριώτου και η Δέσποινα Φάγκρα παρουσιάζουν σε μια ειδική εκπομπή από την τηλεόραση της ΝΕΤ τα διαγωνιζόμενα τραγούδια και τα video clip τους, με την σειρά εμφάνισης τους στην σκηνή του Telenor Arena.
ert

ΤΑΙΝΙΑ: SEX AND THE CITY 2

Κομεντί 2010
Έγχρ. Διάρκεια: 146'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μάικλ Πάτρικ Κινγκ με τους: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Σίνθια Νίξον, Κριστίν Ντέιβις


Υπόθεση:
Τι σε περιμένει μετά το "δέχομαι"; Η ζωή των τεσσάρων γυναικών είναι όπως ακριβώς την ήθελαν, αλλά μιας και μιλάμε για το "Sex and the City", τους επιφυλάσσει μερικές εκπλήξεις ακόμα... Αυτή τη φορά, οι τέσσερις φίλες θα ζήσουν μια απίθανη, ηλιοκαμένη περιπέτεια μακριά από τη Νέα Υόρκη, σε μια από τις πιο πολυτελείς, εξωτικές και γεμάτες ζωή και χρώμα γωνιές του πλανήτη... Σε ένα τόπο που το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ και που σε κάθε στροφή σε περιμένει κάτι μυστηριώδες και απρόσμενο να εξερευνήσεις...

Μια απόδραση που έρχεται τη στιγμή που οι τέσσερις φίλες προσπαθούν να διαχειριστούν τους παραδοσιακούς ρόλους του γάμου, της μητρότητας και όχι μόνο...
Άλλωστε, κάποιες φορές έχεις απλά ανάγκη να δραπετεύσεις με τα κορίτσια...

Το trailer της ταινίας:

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί

Συναντιόμαστε στη Διονυσίου Αρεοπα γίτου το βράδυ της προηγούμενης Πέ μπτης στις 10.00 η ώρα, κοντά στο νέο σπίτι που έχει νοικιάσει η Ζέτα τους τε λευταίους μήνες. Φοράει τζιν, μπλε ζα κέτα και ο καιρός είναι φθινοπωρινός. Δεν ξέρω αν είναι το χαμόγελό της, η κίνησή της, το ξανθό μαλλί ή οτιδήποτε άλλο, αλ λά αμέσως με μεταφέρει στο καλοκαίρι. Έχει αυτή τη μαγική ανεξήγητη αύρα ή χάρισμα που αντιλαμβάνεται και ο φακός και το στέλνει κατά κύματα έξω.

Μια και είπες κουτσομπολιά, είσαι η μοναδική νέα, ωραία, ταλαντούχα που επί τέσσερα χρόνια παρουσιάζεις μια δημόσια εικόνα μιας γυναίκας χωρίς σύ ντροφο. Και κατά καιρούς ακούγονται διάφορα ονόματα.
Με ρωτάς αν είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου;

Ακριβώς.
Όχι, δεν είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου. Και όσα ονόματα έχουν ακουστεί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότη τα. Έχω κάνει κάποιες σχέσεις, οι οποίες ήταν μικρές, δεν κράτησαν στο χρόνο και δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγουν στη δημοσιότητα.

Ίσως γιατί αφοράς και άρα αφορά και η προσωπική σου ζωή. Εσύ δεν αναρωτι έσαι πότε θα παντρευτείς; Οι γυναίκες μετά τα 30 το έχουν ως στόχο.
Εγώ όσο μεγαλώνω τον φοβάμαι το γάμο, γιατί συνειδητοποιώ ότι πλέον έχω κάποιο πρόβλημα με τη δέσμευση. Οτιδήποτε μου κάνει δέσμευση νιώθω ότι με πνίγει. Ακόμη και στις δουλειές. Όταν μου λένε «έλα να υπογράψεις», είναι ο εφιάλτης μου. Υπογράφω βέβαια γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, αλλά δεν υπογράφω συμ βόλαιο μεγάλης διάρκειας. Εγώ, μεγαλώ νοντας σε μια οικογένεια που ήταν πάρα πολύ δεμένη, μέχρι κάποια ηλικία το θε ωρούσα δεδομένο ότι στα 30 θα έχω κάνει γάμο και παιδιά. Τώρα πια όμως τον φοβά μαι. Δεν σημαίνει ότι δεν θα παντρευτώ αν βρεθεί ο κατάλληλος άντρας, αλλά δεν αγ χώνομαι. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει τελευταία. Επίσης βλέπω πολλούς γάμους φίλων μου να διαλύονται κι έχω περάσει στο στάδιο της άρνησης. Αν είναι να μην κρατάει τίποτα για πάντα, τότε γιατί μεγα λώσαμε με όλα αυτά τα παραμύθια;

Είχες φτάσει ποτέ στο στάδιο να παντρευτείς;
Όχι, γιατί, όσο κι αν σου φαίνεται περί εργο, κανένας άντρας δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν ξέρω το γιατί.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου σ' αυτούς που λένε ότι έχει παχύνει!

Δείτε με ποιο τρόπο απάντησε η Έλενα Παπαρίζου, σ' αυτούς που σχολιάζουν πως έχει παχύνει.
(Δέιτε το από το 4:00 και μετά)

Οι πρώτες διακοπές Καλυβάτση - Ψυχράμη

Μπορεί μέχρι τώρα να κρατούσαν καλά κρυμμένο τον ερωτά τους αλλά ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε μαζί στις διακοπές τους.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι ζευγάρι ένα περίπου χρόνο και ποτέ μέχρι σήμερα ο φωτογραφικός δεν τους είχε απαθανατίσει μαζί. Και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων οπότε φρόντιζαν να κρατούν μακριά την σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ωστόσο τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ πόσο μάλλον ένας έρωτας. Το περιοδικό Οκ δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού από τις πρώτες του διακοπές πέρσι το καλοκαίρι. Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια του Greek Idol έκαναν ένα ταξίδι στα Δωδεκάνησα με το σκάφος του Σωτήρη, τον "Ανακρέοντα".
Ένας από τους σταθμούς τους ήταν και οι Αρκιοί κοντά στην Πάτμο, από όπου τραβήχτηκαν και οι φωτογραφίες. Το ζευγάρι απόλαυσε τα νερά του νησιού, έκανε βόλτα με φουσκωτό σκάφος και δοκίμασε τις τοπικές λιχουδιές του νησιού.
newsit

Live στα VMA: Σάκης, Τamta, Μύρωνας, Pro Sinnerz...

Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone!

Δευτέρα 14 Ιουνίου.

Κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

Live οι:

  • Σάκης Ρουβάς

  • Dan Balan

  • Goin' Through

  • Professional Sinnerz

  • N' Dubz

  • Τamta

  • Gregoire

  • Katerine Avgoustakis

  • Μύρωνας Στρατής

  • Κόκκινα Χαλιά

Want More? Έρχονται!

Stay tuned για περισσότερες Live εμφανίσεις αγαπημένων σας καλλιτεχνών!

Hosted by Θέμης Γεωργαντάς

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα Vodafone και Metropolis σε ολη την Ελλάδα!

Eurovision 2010 - Στην 11η θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον τελικό!

Οι δέκα χώρες από τον 1ο ημιτελικό, που προκρίθηκαν στον τελικό, εμφανίστηκαν πριν λίγο στην καθιερωμένη press conference. Ο Γιώργος Αλκαίος ρωτήθηκε από ένα Νορβηγό δημοσιογράφο: "Σε περίπτωση που η Ελλάδα πάρει την πρωτιά, θα είναι πρόβλημα για τη χώρα να διοργανώσει τον διαγωνισμό". Ο τραγουδιστής απάντησε πως η Ελλάδα δεν θα είχε πρόβλημα να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, τόνισε πως η Eurovision εκτός από έξοδα, έχει πολύ περισσότερα έσοδα και θα ήταν εξαιρετικό να βρεθούν τόσοι συμμετέχοντες από διάφορες ξένες χώρες στην Ελλάδα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης στον τελικό, όπου ο Γιώργος Αλκαίος κληρώθηκε στην 11η θέση.

Η σειρά εμφάνισης των 10 χωρών στον τελικό:
Βοσνία & Ερζεγοβίνη: 06
Μολδαβία: 04
Ρωσία: 20
Ελλάδα: 11
Πορτογαλία: 23
Λευκορωσία: 09
Σερβία: 08
Βέλγιο: 07
Αλβανία: 15
Ισλανδία: 16

Eurovision 2010 - Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό!

Η Ελλάδα για ακόμη μια χρονιά κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision. Ο Γιώργος Αλκαίος και οι φίλοι του, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, πέτυχαν το στόχος τους. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαΐου.

Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό:
1. Βοσνία & Ερζεγοβίνη
2. Μολδαβία
3. Ρωσία
4. Ελλάδα
5. Πορτογαλία
6. Λευκορωσία
7. Σερβία
8. Βέλγιο
9. Αλβανία
10. Ισλανδία

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Eurovision 2010 - Η εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου στον ημιτελικό!

Ο Γιώργος Αλκαίος πριν λίγο εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision, στον 1ο ημιτελικό. Μια πολύ καλή εμφάνιση για την Ελλάδα, με τον Γιώργο Αλκαίο και τους φίλους του να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό.

Δείτε το:

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ καλεσμένος του ΘΑΝΑΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ και του ΙΩΣΗΦ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

"Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους"

Τετάρτη 26 Μαΐου, 10 με 12 το βράδυ

στον ΑΝΤ1 RADIO 97,2

Την Τετάρτη 26 Μαΐου, 10 με 12 το βράδυ, ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Ιωσήφ Μαρινάκης μας αποκαλύπτουν "Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους" παρέα με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής έρχεται στο στούντιο του ΑΝΤ1 Radio για μια "ανδρική κουβέντα" με τους δύο δημοφιλείς παραγωγούς και ηθοποιούς. Θα μιλήσει για τη μουσική, την καριέρα του και για ό,τι άλλο τον ρωτήσουν οι δύο οικοδεσπότες της εκπομπής, αλλά και οι ακροατές!

Γιάννης Πλούταρχος, Θανάσης Ευθυμιάδης και Ιωσήφ Μαρινάκης σε μια κουβέντα με πολλή μουσική, την ερχόμενη Τετάρτη στον ΑΝΤ1 Radio 97,2.

Το νέο video clip της Rihanna

Rihanna - Rockstar 101

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Eurovision 2010 - Αύριο ο α' ημιτελικός!

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πλέον για τον α' ημιτελικό του 55ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, και στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα με το "OPA" και τον Γιώργο Αλκαίο & Friends. Ο ημιτελικός διεξάγεται αύριο Τρίτη 25 Μαΐου, στην Telenor Arena του Όσλο και μαζί με την Ελλάδα διαγωνίζονται (με σειρά εμφάνισης) οι χώρες: Μολδαβία, Ρωσία, Εσθονία, Σλοβακία, Φινλανδία, Λετονία, Σερβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Βέλγιο, Μάλτα, Αλβανία, Πορτογαλία, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία και Ισλανδία. Ο ημιτελικός θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22.00 από το eurovision.ert.gr και τη ΝΕΤ.

Πώς ψηφίζουμε

Φέτος, για πρώτη φορά οι γραμμές για την ψηφοφορία στον ημιτελικό και τον τελικό θα ανοίξουν με την παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού και θα κλείσουν περίπου 15 λεπτά μετά την παρουσίαση και του τελευταίου τραγουδιού.

Για ψηφοφορία από σταθερό τηλέφωνο:

Κλήση στο 90111190ΧΧ, προσθέτοντας το νούμερο που αντιστοιχεί στη χώρα της επιλογής σας.

Για ψηφοφορία από κινητό τηλέφωνο:

Αποστολή SMS στο 54007 γράφοντας ΕΧΧ, ανάλογα με τον αριθμό της χώρας επιλογής σας.

01 Μολδαβία
02 Ρωσία
03 Εσθονία
04 Σλοβακία
05 Φινλανδία
06 Λετονία
07 Σερβία
08 Βοσνία-Ερζεγοβίνη
09 Πολωνία
10 Βέλγιο
11 Μάλτα
12 Αλβανία
13 --------
14 Πορτογαλία
15 ΠΓΔΜ
16 Λευκορωσία
17 Ισλανδία


Στη 13η θέση διαγωνίζεται η χώρα μας, την οποία δεν μπορούμε να ψηφίσουμε.

Δεν διαγωνίζονται στον ημιτελικό αλλά ψηφίζουν, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ισπανία.

Στον β' ημιτελικό της Πέμπτης 27 Μαΐου δεν συμμετέχει η Ελλάδα, συνεπώς δεν μπορεί να ψηφίσει.
ert

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Απόψε στους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Κυριακή 23/5 στις 23:50

Οι 'Ελληνες στα Τουρκικά παράλια

Περίληψη: Τις μέρες που ο Ταγίπ Ερντογάν ήταν στην Αθήνα, οι «Πρωταγωνιστές» ταξίδεψαν στη Σμύρνη και συνάντησαν τους 'Ελληνες που ζουν μόνιμα στα παράλια της Τουρκίας.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, οι δημοσιογράφοι Λίνα Παπαδάκη, 'Αντρη Κωνσταντίνου και οι οπερατέρ Γιώργος Πετρόπουλος και Αντρέας Πετρόπουλος, έζησαν 4 ημέρες στη Σμύρνη προσπαθώντας να γνωρίσουν την πόλη που κάποτε αποκαλούσαν Νέα Υόρκη της Μεσογείου. Από τους νεολαίους της μεγάλης παραλίας που πίνουν αλκοόλ και δεν φορούν μαντήλες, μέχρι εκείνους της άνω πόλης που περιμένουν το συσσίτιο του Δήμου για να ζήσουν.

Στην κάμερα μιλούν μεταξύ άλλων:

Ο Τουρκοκρητικός Τζαζίμ Ινάμ, μια εμβληματική φιγούρα των Αλατσάτων που κάποτε ήταν αμιγώς ελληνικό χωριό και τώρα ζουν εκεί μόνο δύο τουρκοκρητικοί
Ο Ομέρ, ιμάμης κάποτε στο τζαμί των Αλατσάτων - που κάποτε ήταν η Παναγία των Εσοδείων - ο οποίος πρωτοστατεί για να γίνει το τζαμί χριστιανικό μουσείο
Η Θεοδώρα Χατζούδη, με την 10χρονη κόρη της Μαρία Ελένη που σκέφτεται να μεταναστεύσει στον Καναδά γιατί δε θέλει η χριστιανή κόρη της να μεγαλώσει σε μια μουσουλμανική χώρα
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου, μια μπριόζα μαγείρισσα - διάσημη στην Τουρκία με βραβεία και τηλεοπτικές εμφανίσεις - που αποκαλύπτει στους «Πρωταγωνιστές» τα μυστικά της «αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας»
Ακόμη ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντά την Χαρούλα Αλεξίου η οποία του εξομολογείται τις συμβουλές που της έδινε η Σμυρνιά γιαγιά της Κατίνα αλλά και το παράπονο της γιαγιάς της. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια πήγε στη Σμύρνη για τη μετονομασία ενός δρόμου της πόλης σε «Haris Aleksiou».
Επίσης, η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε τη γιορτή νεολαίας στο γήπεδο μπάσκετ της Σμύρνης πόλης με ομιλητή τον Ταγίπ Ερντογάν

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Η συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στον V-fm

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε χθες συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό V-fm.

Δείτε το:

Elena Paparizou Interview on V-fm 21-05-2010 from vfm883 on Vimeo.

Ο OZZY OSBOURNE θα "ουρλιάξει" στο TerraVibe PARK

25 Σεπτεμβρίου 2010, Terra Vibe Park,

Ο τεράστιος, ο λατρεμένος ανά την υφήλιο Prince of Darkness, έρχεται να ροκάρει στο TerraVibe Park το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και να μας παρουσιάσει επιτυχίες από την εποχή των Black Sabbath έως το φετινό δέκατο προσωπικό του album “Scream”, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του!

Μια εκρηκτική συναυλία για τους λάτρεις του πραγματικού ροκ!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Ozzy Osbourne ξεκινά Τετάρτη 19 Μαΐου, ώρα: 10.30

Μία εκρηκτική συναυλία για τους λάτρεις του πραγματικού rock!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα 4000 εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 39 €.
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 45 €.
Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος μπροστά στη σκηνή (Pitch A) που κοστίζει 75 €.
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €.
Το εισιτήριο στο Box Office την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50 €.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.

Eurovision 2010 - Παρασκήνια της ελληνικής συμμετοχής

Δείτε τα παρασκήνια με την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής για τη δεύτερη πρόβα στη Eurovision.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Φαινόμενα: Θολούρα από µαύρα τούλια

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Θέαµα πληκτικό, πλέον, ο διαγωνισµός ηµίγυµνων κορασίδων
Και όλο αυτό για το ποια θα στεφθεί αρχικουνέλα της χρονιάς, όσο κι ένα κήρυγµα τηλεοπτικού ιερέα από εκείνα που προβάλλουν αµερικανικά ανθυποκάναλα σε υπερηλίκους, που µισοκοιµισµένοι στον καναπέ νοµίζουν ότι κάνουν το καθήκον τους στη θρησκεία.

Παρήλασαν η µία µετά την άλλη, ντυµένες µε λαµέ κορσέδες στην αρχή και µετά µε «πακεταρισµένα» τα… επίµαχα σε ειδικές συσκευασίες από µαύρα τούλια, ενώ η κάµερα έκανε κοντινά σε καίρια σηµεία και δη στα οπίσθια, τα οποία τουρλώνονταν ρυθµικώς σύµφωνα µε το καθιερωµένο τελετουργικό τέτοιων εµποροπανηγύρεων.

Τα κοντινά στα πρόσωπα αποφεύγονταν - και δικαίως, γιατί έτρεµαν χειρότερα και από κουνέλια οι υποψήφιες, τόσο που κάθε προσπάθεια για χαµόγελο κατέληγε σε κάτι σαν σπασµό φρίκης. Οι µόνοι που περνούσαν καλά ήταν η κριτική επιτροπή που το ‘χε ρίξει στο γέλιο και φυσικά στις φιλοφρονήσεις προς την παρουσιάστρια Χριστίνα Λαµπίρη, που σύµφωνα µε τον ρόλο αποτελούσε το σύµβολο της «φτασµένης» για τις διαγωνιζόµενες, κάτι σαν τον φωτεινό σηµατοδότη του τέλους της διαδροµής που θα κάνουν και αυτές. Τι να πεις; Προς το παρόν τις περιµένει το δελτίο του Star να τις διακωµωδήσει αν τα καταφέρουν να ξεκατινιαστούν µεταξύ τους και το πολύ πολύ η εκποµπή του Θέµου, να µοστραριστούν ως «αντικείµενα πόθου».

Γελοιοποίηση της προσµονής Και από τα «λάµπεις, λάµπεις, Χριστίνα µου» που κυριαρχούσαν στον διαγωνισµό Ρlaymate, στα «λάµπεις, Μπάµπη µου», που λέει και το ανέκδοτο, και που σαν να το ακούγαµε να το λένε οι διαγωνιζόµενες για να «βάλουν στεφάνι», στο ριάλιτι «Μια νύφη για τον γιο µου». Και αν οι επίδοξες κουνέλες έτρεµαν σφιγµένες στα µαύρα τούλια, οι επίδοξες «νύφες» είχαν ζωστεί την ποδιά και πάλευαν µε τον πλάστη να απλώσουν φύλλο. Η καθεµιά και η προσφορά της. Για όλες έχει. Ή µάλλον, όλες θα δώσετε.

Και επειδή ως γνωστόν η ποιότητα ενός πολιτισµού χαρακτηρίζεται από τη θέση που αυτός επιφυλάσσει στη γυναίκα, όχι να το παινευτούµε, αλλά χάρη στα δύο αυτά θεάµατα και µόνο είχαµε την ισχυρότερη απόδειξη για το υψηλό πολιτισµικό επίπεδο του τόπου.

Τι καλύτερο από το να έχεις γυναίκες που βάζουν τα δυνατά τους και υπόσχονται ότι θα ικανοποιήσουν κάθε αρσενικό πόθο; Γιατί, και η διαγωνιζόµενη για το στεφάνι που θα της βάλει ο «Μπάµπης», έδινε τις δικές της υποσχέσεις: ότι είναι ικανή να του προσφέρει απολαύσεις πασαλίδικες, µε µασάζ στις πατούσες κάθε βράδυ - αν µπει η «κουλούρα» φυσικά.

Μάλιστα, ένα µεγαλειώδες κοντινό πλάνο στις γυµνές πατούσες του µέλλοντος «πασά» συµπλήρωσε το υψηλών προσδοκιών θέαµα. Αλλωστε σε όλες τις αγορές το «χοντρό παιχνίδι» στήνεται πάνω στην προσδοκία και όχι στην πραγµατική προσφορά.

Το καλύτερο πάντως και στα δύο προγράµµατα ήταν το είδος των διαφηµίσεων. Στο σόου για την Ρlaymate διαφηµίζονταν κρέµες αδυνατίσµατος και οικονοµικά προγράµµατα λείανσης ρυτίδων.

Στο «Μια νύφη για τον γιο µου» τζελ για µύκητες ποδιών και τυριά µε χαµηλά λιπαρά.

ΤΑΙΝΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

SIN NOMBRE
Δραματική 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 96'
Αμερικανομεξικανική ταινία σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα με τους: Πολίνα Γκαϊτάν, Έντγκαρ Φλόρες, Κριστιάν Φερέρ, Τενότς Χουέρτα Μέγια

Υπόθεση:
Ο Κάσπερ βρίσκεται στην εφηβεία και είναι ήδη μέλος της αμείλικτης συμμορίας "Μάρα". Η Σάιρα ταξιδεύει με τον πατέρα και το θείο της από την εξοχή του Μεξικό προς τον Βορρά, στην οροφή ενός τρένου, με την ελπίδα πως θα μπορέσουν να περάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, οι δρόμοι του Κάσπερ και της Σάιρα διασταυρώνονται και μια ξεχωριστή φιλία γεννιέται, ενώ οι κίνδυνοι συνεχώς παραμονεύουν. Θα καταφέρουν οι δύο αυτές περιπλανώμενες ψυχές να επιβιώσουν και να περάσουν τα σύνορα;

Το trailer της ταινίας:

Ο ΑΝΤ1 RADIO 97,2 γιορτάζει τα 22α γενέθλιά του!

Παρέα με παλιούς κι αγαπημένους συνεργάτες αυτό το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Μαΐου,12:00 με 15:00 «Να ‘μαστε πάλι εδώ Ανδρέα» με τον ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ

Το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 κλείνει 22 χρόνια στον αέρα αυτή την Κυριακή 23 Μαΐου! 22 χρόνια γεμάτα εκπομπές που άφησαν εποχή και φωνές που αγαπήσαμε.

Δεκάδες δημοσιογράφοι και παραγωγοί που έχουν περάσει από το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 Radio, θα γιορτάσουν τα γενέθλιά του αυτό το Σαββατοκύριακο 12:00 με 15:00, στην εκπομπή "Να μαστε πάλι εδώ, Ανδρέα". Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποδέχεται παλιούς συνεργάτες του ΑΝΤ1 Radio που άφησαν το στίγμα τους στο ελληνικό ραδιόφωνο, για να ξαναθυμηθούν όμορφες στιγμές από το παρελθόν.

Τις ευχές και τις εμπειρίες τους στον ΑΝΤ1 Radio θα δώσουν μεταξύ άλλων οι: Τέρενς Κουίκ, Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Πολυχρονίου, Γιώργος Μητσικώστας, Νίκος Μουρατίδης, Γιάννης Μπέζος, Ηλίας Μπενέτος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Τατιάνα Στεφανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Βασίλης Τσιβιλίκας, Πέτρος Φιλιππίδης, Αννα Παναγιωτοπούλου, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Βαγγέλης Περρής, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Αυτιάς, Θοδωρής Βαμβακάρης, Γιώργος Βαρεμένος, Μεγακλής Βιντιάδης, Τάκης Γιαννούτσος, Προκόπης Δούκας, Τζόυς Ευείδη, Δημήτρης Καμπουράκης, Θύμιος Καρακατσάνης, Νίκη Κάρτσωνα, , Πέτρος Κωλέτης, Στρατής Λιαρέλλης, Θέμης Μάλης, Νίκος Μάνεσης, , Αγγελος Πυριόχος, Αρης Σταθάκης, Δημήτρης Στάμου, Παύλος Χαϊκάλης, Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Ο ΑΝΤ1 RADIO γιορτάζει τα γενέθλιά του με την καλύτερη συντροφιά και με τις ωραιότερες αναμνήσεις, αυτό το Σαββατοκύριακο 12 με 3 το μεσημέρι!

Eurovision 2010 - Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής. Ο Γιώργος Αλκαίος ήταν πιο δυναμικός και άνετος στη σκηνή αλλά και στα φωνητικά του πιο σταθερός. Αυτή τη φορά είδαμε να γίνεται χρήση πυροτεχνημάτων, ενώ ακόμα δεν μας αποκάλυψαν τα ρούχα που θα φορέσουν στον ημιτελικό.

Δείτε το:

ΤΑΙΝΙΑ: ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

LA HORDE
Τρόμου 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 85'
Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Γιανίκ Νταν, Μπενζαμάν Ροσέ με τους: Κλοντ Περόν, Ζαν-Πιερ Μαρτέν, Ερίκ Εμπουανί

Υπόθεση:
Παρίσι, βόρεια προάστια.

Τέσσερις διεφθαρμένοι αστυνομικοί σκοπεύουν να εκδικηθούν το θάνατο του συναδέλφου και φίλου τους από μία αδίστακτη συμμορία και αποφασίζουν να επιτεθούν στο αρχηγείο τους σε έναν εγκαταλελειμμένο ουρανοξύστη.

Καθώς οι πυροβολισμοί μεταξύ των αστυνομικών και των μελών της συμμορίας τρομοκρατούν τους ελάχιστους εξαθλιωμένους κατοίκους, συμβαίνει το αδιανόητο: ορδές διψασμένων αιμοβόρων πλασμάτων εμφανίζονται από παντού και καταδιώκουν ανελέητα όποιον βρεθεί μπροστά τους. Οι δρόμοι γεμίζουν με πτώματα και ολόκληρη η πόλη είναι στις φλόγες. Παρά την αμοιβαία έχθρα τους, κακοποιοί και αστυνόμοι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να επιβιώσουν.

Αλλά θα πρέπει να κατέβουν δεκατρία πατώματα όπου αδηφάγα και αιμοβόρα πλάσματα καραδοκούν...

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME

Περιπέτεια 2010
Έγχρ. Διάρκεια: 116'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μάικ Νιούελ με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζέμα 'Αρτερτον, Μπεν Κίνγκσλεϊ, 'Αλφρεντ Μολίνα, Ρίτσαρντ Κόιλ


Υπόθεση:
Ο πρίγκιπας Ντάσταν (Tζέικ Τζίλενχαλ) αναγκάζεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τη μυστηριώδη πριγκίπισσα Ταμίνα (Τζέμα Άρτερτον) και να πολεμήσουν μαζί ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που διεκδικούν το Στιλέτο του Χρόνου. Το αρχαίο στιλέτο έχει την ιδιότητα να απελευθερώνει την Άμμο του Χρόνου, αναστρέφοντας το χρόνο και επιτρέποντας στον κάτοχό του να γίνει κυρίαρχος του κόσμου.

Το trailer της ταινίας:

Eurovision 2010 - Ο Γιώργος Αλκαίος στο πάρτι της ελληνικής κοινότητας

Σε ένα μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης η ελληνική κοινότητα της Νορβηγίας σε κεντρικό κλαμπ του Όσλο, βρέθηκαν τα μέλη της ελληνικής αποστολής.
Ο Γιώργος Αλκαίος τραγούδησε το ΟΡΑ και άλλα αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, ενώ οι ομογενείς που κατέκλυσαν το κλαμπ τού επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Ελλάδα.
Στη βραδιά βρέθηκαν επίσης και οι αποστολές του Ισραήλ, του Αζερμπαϊτζάν, της Αρμενίας, της Λευκορωσίας, της Εσθονίας και της Τουρκίας. Ακόμα, παραβρέθηκαν και πολλοί δημοσιογράφοι που συνοδεύουν τις παραπάνω αποστολές.
ert

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Το νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου - Ψάχνω την αλήθεια
Μουσική: Per Liden, Niclas Olausson, Toni Mavridis
Στίχοι: Γιάννης Δόξας
Σκηνοθεσία: Μαρία Σκόκα

Ελένη Μενεγάκη: «Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί. Ήρθε η ώρα να απευθυνθώ στη δικαιοσύνη»

Για πρώτη φορά μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της με τον Ματέο Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη αποφασίζει να μιλήσει στο gossip-tv.gr και τον Νάσο Γουμενίδη για να μοιραστεί με τον κόσμο όλα αυτά που αισθάνεται τον τελευταίο καιρό. Ολιγόλογη αλλά αποφασισμένη ανακοινώνει τις επόμενες κινήσεις της. «Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί. Ήρθε η ώρα να απευθυνθώ στη δικαιοσύνη. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία. Βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Είπα στην αρχή να μην κινηθώ νομικά αλλά στην Ελλάδα η υπομονή για κάποιους είναι αδυναμία. Θέλω να δω όταν θα πληρώσει κάποιος, τι θα κάνουν οι υπόλοιποι». Ερωτώμενη για τη συνεργάτιδά της Χρύσλα Γεωργακοπούλου και όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για την απουσία της από τα πλατό της εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η Ελένη δήλωσε: «Νάσο, ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν μέρες σε μία καθημερινή ζωντανή εκπομπή που κάποιοι συνεργάτες βρίσκονται εκτός στούντιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι αναφέρθηκαν στη Χρύσλα τη στιγμή που και ο Φαίδωνας Κεφαλαίας δεν ήταν εκείνη τη μέρα στο στούντιο. Κάποιοι προσπάθησαν ατυχώς να μπερδέψουν πράγματα αλλά δεν τα κατάφεραν».
gossip-tv

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Οι Vegas αναλαμβάνουν το support της Rihanna!


Με επτά υποψηφιότητες στα Mad Video Music Awards, οι Vegas, είναι το πρώτο ελληνικό urban pop συγκρότημα που έγινε τόσο δημοφιλές και σε τόσο μικρό διάστημα.

Τα πρώτα τους δύο singles με τίτλο "Τους πονάει" και "Ήρθε η Στιγμή" κατέκτησαν κατευθείαν το Top 10 του ελληνικού επίσημου Airplay Chart και έμειναν στην κορυφή για πάνω από τρεις μήνες το καθένα.

Για αυτό και θα τους δούμε live στη συναυλία της Rihanna, την πρώτη Ιουνίου να αναλαμβάνουν το warm up του μεγάλου μουσικού event!
mad.tv

Έλενα Παπαρίζου - Onirama στο Θέατρο Πέτρας

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου, δύο φρέσκα ονόματα συμπράττουν επί σκηνής!
Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας, η Έλενα Παπαρίζου και οι Onirama, θα εμφανιστούν στο Θέατρο Πέτρας. Ούτως ή άλλως η διάσημη τραγουδίστρια και το πετυχημένο γκρουπ θα περιοδεύσουν μαζί σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.
Η συναυλία του στο Θ. Πέτρας θα κοστίζει 20€ και θα ξεκινήσει στις 9:30 μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων στα Δισκοπωλεία Metropolis, Cine Πετρούπολις, Λ. Πετρουπόλεως 168 - 210 5012391
freshmusic