Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Οι πιο εμπορικές ταινίες της χρονιάς

Το 2010 σημαδεύτηκε κινηματογραφικά από την τεράστια επιτυχία του «Toy story 3» που ανακηρύχτηκε πιο εμπορικό φιλμ του 2010. Με εισπράξεις που έφτασαν τo 1,05 δισ. δολάρια παγκοσμίως, το κυρίαρχο τρισδιάστατο καρτούν της Pixar βρίσκεται στην κορυφή μιας χρονιάς που γέμισε από κινούμενα σχέδια υψηλής ποιότητας.

Η παντοδυναμία του animation αποδεικνύεται από τις ταινίες που έχουν καταλάβει τη χρυσή δεκάδα του παγκόσμιου box office.

Κυριαρχία των καρτούν
Ετσι, ενώ η «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 1,02 δισ. δολάρια και το πρώτο μέρος του έβδομου Χάρι Πότερ την τρίτη θέση με 831 εκατ. δολάρια (αυτό ενδέχεται να αλλάξει καθώς συνεχίζει να προβάλλεται), η πέμπτη, όγδοη και δέκατη θέση της λίστας ανήκει στα ψηφιακά, τρισδιάστατα καρτούν «Σρεκ κι εμείς καλύτερα» (737 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις), το «Εγώ, ο απαισιότατος» (539 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις) και το «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας» (493 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις).

Στη δεύτερη θέση η Αλίκη
Τρίβει με χαρά τα χέρια της η Ντίσνεϊ που έχει αγοράσει το στούντιο της Pixar και θέλει να δει πάση θυσία το «Toy story 3» να ανταμείβεται κερδίζοντας μία θέση όχι στην κατηγορία του κινουμένου σχεδίου αλλά στη δεκάδα των καλύτερων ταινιών στα Οσκαρ.
Θέση που διεκδικεί και το «Inception» του Κρίστοφερ Νόλαν, η μόνη εξαίρεση στη 10άδα των εμπορικών πυροβολικών που δεν είναι 3D, σίκουελ, καρτούν ή ριμέικ και κατέκτησε το νούμερο 4 με το εντυπωσιακό ποσό των 825 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Ο δεκά...λογος των προσοδοφόρων παραγωγών συμπληρώνεται από το βαμπιρικό θρίλερ «Εκλειψη» στην έκτη θέση με συνολικά 693 εκατομμύρια δολάρια, το υπερηρωικό «Iron Man 2» με 622 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και το ριμέικ της περιπέτειας φαντασίας «Η Τιτανομαχία» στην ένατη θέση με 493 εκατομμύρια δολάρια στο ταμείο της.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τα στούντιο συνεχίζουν την παραγωγή τους με αισιοδοξία καθώς ο τζίρος για το 2010 ήταν πολύ κοντά στο περσινό ρεκόρ, με τις συνολικές πωλήσεις εισιτηρίων να υπολογίζονται στα 10.556 δισεκατομμύρια δολάρια. Μία μικρή μόνο πτώση από τα 10,6 δισεκατομμύρια δολάρια του 2009.

Και στις ΗΠΑ
Το «Toy story 3» ήταν το πιο προσοδοφόρο φιλμ του 2010 και στις ΗΠΑ, με τις εισπράξεις του να αγγίζουν τα 415 εκατομμύρια δολάρια. e-go

ΤΟ "Χ FACTOR" ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 2011 ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ

Ο ΑΝΤ1 αλλάζει χρονιά… live στο πλατό του X FACTOR και σας προσκαλεί στο πιο μουσικό και θεαματικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 9 το βράδυ, τα νέα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού τραγουδιού, οι τέσσερις κριτές/managers τους και ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς θα μας προσφέρουν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Και βέβαια, το πιο λαμπερό "X FACTOR" της χρονιάς δεν μπορεί παρά να έχει έναν εξίσου λαμπερό special guest: o αγαπημένος Αντώνης Ρέμος θα ανεβάσει το θερμόμετρο της βραδιάς ακόμη περισσότερο τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Πρεμιέρα αύριο για την νέα τουρκική σειρά του Alpha

Το Αγιάζι Του Έρωτα (Aci Hayat)

Τετάρτη 29/12 στις 22:00

Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μπει ανάμεσα στη Νερμίν και τον Μεχμέτ. Ερωτευμένοι όπως τη πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν, είναι ένα από τα πιο ζηλευτά και όμορφα ζευγάρια. Και όχι μόνο για τα μάτια του κόσμου. Γιατί αυτό που τους κρατά μαζί είναι κάτι πιο βαθύ, που μόνο οι δύο τους μπορούν να ξέρουν. Και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν σκληρά για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, που θα στεγάσει τον έρωτά τους και την οικογένεια που θέλουν να φτιάξουν.

Όμως, η δύσκολη οικονομική τους κατάσταση είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους. Η φτώχεια πριονίζει την ευτυχία τους και υπονομεύει τη σχέση τους. Διότι όσο κι αν εργάζονται σκληρά, το κομμωτήριο και το συνεργείο αντίστοιχα, εξασφαλίζουν το μεροκάματο, αλλά όχι τα όνειρά τους….
Κάποια μέρα η Νερμίν καλείται στην έπαυλη της Μπερκίς Οσμερμέκιογλου, μιας από τις πιο επιφανείς κυρίες της τουρκικής υψηλής κοινωνίας, προκειμένου να της κάνει μια προσωπική κούρα ομορφιάς. Όταν κάποια στιγμή ο γιός της Εντέρ, ένα από τα πιο όμορφα και περιζήτητα playboy της Κωνσταντινούπολης, βλέπει τυχαία τη Νερμίν, η ζώη όλων θα αλλάξει.

Καθώς το αρχικό στοίχημα ότι μπορεί να «τη ρίξει» μετατρέπεται σε εμμονή, ο Εντέρ αντιλαμβάνεται ότι αυτή δεν είναι άλλη μια τυχαία κοπέλα για την ατζέντα του, αλλά τη θέλει για γυναίκα της ζωής του και μάνα των παιδιών του. Η ζωή όλων αναστατώνεται και ανατρέπεται. Πολύ σύντομα η κατάσταση θα εκτροχιαστεί, τα γεγονότα θα αποδειχτούν πιο δυνατά από τα αισθήματά τους και η Νερμίν καλείται να αντιμετωπίσει το πιο βασανιστικό δίλλημα της ζωή της. Η μοίρα όμως έχει ήδη αποφασίσει…

Τύπος: Δράμα
Ηθοποιοί: Κενάν Ιμιρζάλιογλου, Σελίν Ντεμιρατάρ, Ογκιούζ Γκαλελί, Εμπρού Κιοτσάγκα

Το VETO διακόπτει την έκδοση του

Αυτή η φάση του ταξιδιού τελείωσε. Η εφημερίδα «VETO» διακόπτει την έκδοση της. Η συνέχιση μιας εκδοτικής και δημοσιογραφικής προσπάθειας με τους δικούς μας όρους κατέστη πλέον οικονομικά ανέφικτη. Σε καιρούς δομικής και συνάμα βαθειάς οικονομικής κρίσης του Τύπου και των ΜΜΕ, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την έκδοση της εφημερίδας χωρίς να παραβούμε τους κανόνες που εμείς θεσπίσαμε. Πλήρης οικονομική και δημοσιογραφική ανεξαρτησία, καμία εξάρτηση από οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντα. Κανόνες που ηχούν ως αυτονόητοι αλλά που στο εκδοτικό περιβάλλον αυτού του τόπου δεν είναι.

Μιλάμε για δομική και όχι μόνον οικονομική κρίση που περνά ο Τύπος και τα ΜΜΕ. Δεν θα μπορούσαμε και λόγω οικονομικών δυνατοτήτων αλλά και λόγω δημοσιογραφικής άποψης να συμμετέχουμε σε μία δραστηριότητα η οποία τα τελευταία χρόνια βασίστηκε κυρίως στις προσφορές προϊόντων που καμία σχέση δεν έχουν με την δημοσιογραφία. Το πάρτι αυτό, άλλωστε, και η οικονομική κρίση συμβάλλουν στην δραματική αλλαγή του εκδοτικού τοπίου. Η πτώση των κυκλοφοριών των εφημερίδων κατέστησε την προσφορά δώρων εντελώς ασύμφορη. Πολύ γρήγορα οι εκδότες θα εγκαταλείψουν και αυτό το τέχνασμα. Μία εποχή τελειώνει και μία παρένθεση ολοκληρώνεται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το εκδοτικό περιβάλλον δεν θα θυμίζει σε τίποτε την υφιστάμενη κατάσταση.

Με αυτές τις σκέψεις και με πλήρη συνείδηση των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά αποφασίσαμε την διακοπή της έκδοσης της εφημερίδας «VETO». Δεν θα διακινδυνεύαμε να φθάσουμε στο σημείο του μη γυρισμού. Έως και την τελευταία στιγμή αυτής της εκδοτικής περιπέτειας διασφαλίσαμε στο ακέραιο την ικανοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων μας απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και σε τρίτους.

Η διακοπή της έκδοσης δεν σημαίνει και κατάθεση των όπλων. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, μόλις αντικρύσουμε ένα μικρό, έστω, φώς στο βάθος του τούνελ της κρίσης, θα μας ξαναβρείτε μπροστά σας. Διότι η δημοσιογραφία είναι η δουλειά μας και η σωστή ενημέρωση σας το στοίχημα μας. Αυτή η φάση του ταξιδιού έληξε. Η επόμενη αρχίζει. Και τελικά, όπως επισημαίνει και ο ποιητής, αυτό που μετρά είναι το ίδιο το ταξίδι και όχι το τελικός προορισμός.
VETO

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Εκτός η Μανωλίδου από «Master chef» - ξεκίνησε η προετοιμασία του παιδικού

Χωρίς την Ευγενία Μανωλίδου θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά το «Master chef» του Mega. Αν και θα αργήσει λίγο ακόμη μέχρι να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο», είναι το κοινό μυστικό, τόσο στους διαδρόμους του μεγάλου καναλιού όσο και στο στούντιο ΑΤΑ που έχει την παραγωγή του παιχνιδιού. Οι υπεύθυνοι του Mega από νωρίς είχαν προειδοποιήσει την παρουσιάστρια ότι δεν θέλουν κάθε έξι μήνες να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, ρίχνοντας το «μπαλάκι» στην ίδια για να αποφασίσει.
Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες από την πλευρά της παραγωγής για την παιδική βερσιόν του παιχνιδιού.
enimerosi24

Το νέο video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Το καλύτερο ψέμα
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης
Στίχοι: Νίκος Γρίτσης
Σκηνοθεσία: White Room

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Πέταξαν χαρτί υγείας στην Άννα Βίσση!

Την ώρα που τραγουδούσε η Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο "Αρένα" που εμφανίζεται, ένας πελάτης της πέταξε ένα ρολό χαρτί τουαλέτας. Η τραγουδίστρια φανερά εκνευρισμένη ζήτησε να ανεβεί στη σκηνή ο "δράστης"...

Δείτε τι έγινε:

ΤΑΙΝΙΑ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ

Κωμωδία 2010 Έγχρ.
Eλληνική ταινία σε σκηνοθεσία Ιεροκλή Μιχαηλίδη με τους: Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Ζέτα Μακρυπούλια


Υπόθεση:
Όταν ο Θεόφιλος Φερέκης αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις “χάρες” που είχε τάξει προεκλογικά στους ψηφοφόρους του. Μόλις καταλάβει ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει εύκολα πέρα, χρειάζεται επειγόντως να προσλάβει έναν… επαγγελματία ψεύτη. Την κατάσταση αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Πάρλας, ή Ψευτοθόδωρος, που με το “ταλέντο” του και τις ψεύτικες υποσχέσεις του, ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα ως το δεξί χέρι του Φερέκη. Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και σύντομα χρειάζονται πολλά περισσότερα ψέματα για να τους ξεμπλέξουν από τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις, που αποδεικνύουν ότι το έργο του Δημήτρη Ψαθά παραμένει επίκαιρο και διαχρονικό, 50 χρόνια μετά.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ

L' ILLUSIONNISTE / THE ILLUSIONIST
Κινούμενα σχέδια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 90'
Αγγλογαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Σιλβέν Σομέ


Υπόθεση:
Ο «Illusionist» είναι ένας καλλιτέχνης και διασκεδαστής της σκηνής του οποίου όμως η τέχνη πεθαίνει. Οι ροκ σταρ κλέβουν την λάμψη του κι εκείνος είναι αναγκασμένος να αποδέχεται όλο και πιο αόριστες συμφωνίες με θέατρα, καφετέριες, μπαρ και πάρκα. Ωστόσο, όταν είχε επισκεφθεί μία πάμπ σε ένα χωριό της δυτικής ακτής της Σκοτίας συνάντησε την Αλίκη, ένα αθώο κορίτσι, που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Καθώς παρουσιάζει την παράστασή του στους ενθουσιασμένους και κατάπληκτους κατοίκους του χωριού που γιορτάζουν την άφιξη του ηλεκτρισμού στο απομακρυσμένο τους νησί, η Αλίκη «μαγεύτηκε» και πείστηκε ότι τα κόλπα του ήταν πραγματική μαγεία. Τον ακολούθησε στο Εδιμβούργο και εκεί του κρατούσε το σπίτι ενώ εκείνος ήταν στη δουλειά, σε ένα μικρό συνοικιακό θέατρο. Γοητευμένος από τον ενθουσιασμό της, την ανταμείβει με όλο και περισσότερα δώρα τα οποία «προέκυψαν» από τις ταχυδακτυλουργίες του. Δεν μπορεί να της αποκαλύψει ότι η μαγεία του δεν υπάρχει και απεγνωσμένος για να μην την απογοητεύσει, της αγοράζει αυτά τα «δώρα» με κίνδυνο να χρεοκοπήσει για τα καλά.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Η ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΑΜΑΡΑ ΝΤΡΟΥ

TAMARA DREWE
Κομεντί 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 111'
Aγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Στίβεν Φρίαρς με τους: Τζέμα Άρτερτον, Ντόμινικ Κούπερ, Ρότζερ Άλαμ


Υπόθεση:
Η βρετανική εξοχή της Ταμάρα Ντρου, είναι γεμάτη με πομπώδεις συγγραφείς, πλούσιους ταξιδιώτες, μποέμ τύπους, ένα ξαναμμένο ροκ σταρ κι ένα πλήθος κοτόπουλων και αγελάδων- είναι ένα μέρος πολύ πιο χαρούμενο. Όταν η Ταμάρα επιστρέφει στο βουκολικό χωριό των παιδικών της χρόνων, η ζωή των ντόπιων γυρνάει ανάποδα. Το άλλοτε ασχημόπαπο έχει μεταμορφωθεί σε καλλονή (με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής). Ο έρωτας, οι ζήλιες, οι εξωσυζυγικές σχέσεις, και οι επαγγελματικές φιλοδοξίες συγκρούονται ανάμεσα στους κατοίκους των κοντινών αγροικιών, με την Ταμάρα στο κέντρο να πυροδοτεί όλο το παιχνίδι, χρησιμοποιώντας την αρχαιότερη μαγεία όλων: το σεξαπίλ...

Το trailer της ταινίας:

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΙΒΕΡ

GULLIVER' S TRAVELS
Φαντασίας 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 87'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρομπ Λέτερμαν με τους: Τζακ Μπλακ, Αμάντα Πιτ, Τζέισον Σίγκελ, Έμιλι Μπλαντ

Υπόθεση:
Ο Γκιούλιβερ, ένας εκκολαπτόμενος συγγραφέας, δουλεύει στο ταχυδρομείο για να βγάζει τα προς το ζην. Μια μέρα θα του ανατεθεί κατά λάθος να γράψει ένα ταξιδιωτικό άρθρο για το Τρίγωνο των Βερμούδων. Το ταξίδι που κάνει παίρνει μια απροσδόκητη τροπή κι έτσι ο Γκιούλιβερ ανακαλύπτει ένα νησί όπου κατοικούν μικροσκοπικά πλασματάκια, οι Λιλιπούτειοι. Ενώ στην αρχή πιάνεται αιχμάλωτος από τα μικρά εργατικά ανθρωπάκια, τελικά αναγνωρίζεται ως ήρωάς τους...

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

LITTLE FOCKERS
Κωμωδία 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 98
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Πολ Γουέιτζ με τους: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσικα Άλμπα, Όουεν Γουίλσον


Υπόθεση:
Ο γνωστός μας Γκρεγκ Φόκερ προσπαθεί να τα καταφέρει στη δουλειά του, να κρατήσει ζωντανό το γάμο του και να βοηθήσει στο μεγάλωμα των διδύμων. Το πιο δύσκολο έργο του πάντα φιλότιμου Γκρεγκ όμως, είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πατέρα φαμίλια Τζακ και να λάβει επιτέλους το χρίσμα της διαδοχής στην ιεραρχία της οικογένειας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Η συνεργασία του με μια φαρμακευτική εταιρεία οδηγεί και πάλι στα άκρα τις σχέσεις γαμπρού και πεθερού καθώς ο Γκρεγκ πρέπει ταυτοχρόνως να εντυπωσιάσει τη σέξι προϊσταμένη του (Τζέσικα Άλμπα), να χειριστεί τη διευθύντρια του σχολείου στο οποίο θέλει να γράψει τα δίδυμά του και να βγάλει άκρη με τον ιδιόρρυθμο κατασκευαστή που έχει αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού του, να αντιμετωπίσει τον τον ερωτοχτυπημένο πρώην της γυναίκας του, να αποφύγει τις παρεξηγήσεις…Και όλα αυτά κάτω από το συνεχές, πανοπτικό βλέμμα του Τζακ που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω…

Το trailer της ταινίας:

Πρωτοχρονιά στο "Money Drop"

Πρωτοχρονιά με καλούς φίλους θα κάνει το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011, στις 21:00, o Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς παρουσιάζει ένα εορταστικό "Money Drop" καθώς στο πλατό βρίσκεται η Ευγενία Μανωλίδου, ο Αδώνις Γεωργιάδης αλλά και η Αθηναϊς Νέγκα με τη Λυδία Παπαϊάωννου.

Οι προσκεκλημένοι βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν για τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων, Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο "Οι Άγιοι Ανάργυροι", στην Κάντζα Παλλήνης.

Η αγωνία για την Αθηναΐδα Νέγκα και την Λυδία Παπαϊωάννου στην αρχή ήταν μεγάλη, όμως παρόλο το άγχος καταφέρνουν να απαντήσουν σωστά σε πολλές ερωτήσεις. Το παιχνίδι συνεχίζεται με πολλές ανατροπές και η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνη Γεωργιάδη συνεργάζονται άψογα συγκεντρώνοντας ένα αρκετά υψηλό ποσό.
tvzapping

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η «εικόνα» τα φταίει

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Είναι ανθρώπινο, πολύ ανθρώπινο να επιθυµεί ο καθένας να φτιάχνει µια όµορφη εικόνα για τον εαυτό του, πόσω µάλλον τα προβεβληµένα πρόσωπα του «γυαλιού»
Πολλοί εκ των διασηµοτήτων θα ‘θελαν να επιδιορθώσουν την εικόνα τους. Ιδίως εκείνοι που από το ξεκίνηµά τους µέσα στην αγωνία τους να βρίσκονται στην επικαιρότητα δεν ορρωδούν µπροστά σεµεθόδους οι οποίες απέχουν από το να φιλοτεχνούν «ωραία προφίλ» στους τηλεαστέρες.

∆ίνουν όση τροφή µπορούν σε παντός είδους κουτσοµπολιά, φωτογραφίζονται παντού µε όλη την οικογένεια, ανοίγουν την πόρτα των προσωπικών τους διάπλατη και µετά έρχεται το σουξέ· κι αίφνης, τους πέφτει βαριά ηέκθεση. Για να µην πούµε ότι το στρίβουν προς την «ποιότητα», την οποία αν δεν απαιτούν από τον εαυτό τους, την απαιτούν από το υπόλοιπο περιβάλλον. Αυτό που οι ίδιοι εξέθρεψαν µε την τακτική τους και από τις µεθόδους του οποίου ωφελήθηκαν.

Από τον κανόνααυτόν ουδόλως ξέφυγε και η ΕυγενίαΜανωλίδου. Καλεσµένη στην «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη και ακούγοντας τα καλύτερα που είχαν να πουνγια εκείνη οι συνεργάτες της κριτές-chef, και δη ο Σκαρµούτσος που παραδέχτηκε ότι δεν είχε την καλύτερη γνώµη, αλλά την άλλαξε γνωρίζοντάς την, έσπευσε να δηλώσει: «Ναι, έχει δηµιουργηθεί µια συγκεκριµένη εικόνα για µένα,που δυστυχώς δεν ασχολήθηκα να αλλάξω». Ηταν κι εκείνο το ριάλιτι «Η στιγµή της αλήθειας» για το οποίο επικρίθηκα, «λες και έφταιγα εγώ για το κόνσεπτ» συµπλήρωσε.

Σίγουρα δεν «ασχολήθηκε να αλλάξει» καµιά εικόνα της η Ευγενία Μανωλίδου. Γιατί ασχολήθηκε πολύ να την φτιάξει. Γιατί έτσι όπως τα παρουσίασε είναι σαν να το φανταστήκαµε ότι µε αφορµή το εν λόγω ριάλιτι ξεχύθηκε σε εκποµπές προσφέροντας σε κοινή θέα ό,τι περισσότεροµπορούσε από τα προσωπικά της.

Οπότε, προφανώς το φανταστήκαµε ότι στις επικρίσεις για το περιεχόµενο του ριάλιτι είχε απαντήσει τότε µε τον δέοντα κυνισµό της πρωτάρας:

«∆εν πειράζει, θα το συνηθίσει ο κόσµος όπωςσυνήθισε και τόσα άλλα». Επίσης, µάλλον µόνοι µας φανταστήκαµε την ίδια να ντύνεται νύφη on camera και να ανοίγει ώς και την πόρτα του ψυγείου της στον ειδικό απεσταλµένο µεσηµεριανάδικου.

Η αλήθεια σε αυτού του είδους τα µιντιακά οικοδοµήµατα στα οποίακαταφεύγουν ουκ ολίγοιεκ των προσώπωντης τηλεόρασης για νακαθιερωθούν στο τηλεοπτικό στερέωµα είναι ότι αποκτούν τέτοια δύναµη, ώστε στο τέλος καταδυναστεύουν τις ζωές εκείνων που τα εµπνεύστηκαν και τα κατασκεύασαν για τον εαυτό τους.

Στο µόνο που µπορεί να ελπίζουν κατόπιν είναι στη «λήθη», που θεωρείται – χωρίς να έχει ποτέαποδειχθεί – ένα από τα χαρακτηριστικά του φιλοθεάµονος.

«Ξεχνάει», νοµίζουν, το φιλοθέαµον, όπως νοµίζουν ότι «συνηθίζει».

Η οδύσσεια του τοπ-µοντελισµού

Θα τα καταφέρει Θα τα καταφέρει να µας εξοντώσει στο τέλος το µοντελοριάλιτι µε το απίστευτο κιτς που παρουσιάζει σαν «υψηλή υπηρεσία προς τη µόδα». ∆εν φτάνει που οι επίδοξες µοντέλες αποδεικνύονται κουµπούρες ακόµη και στον τοµέα που επιθυµούν διακαώς να υπηρετήσουν αγνοώντας βασικά ονόµατα των µετρ της διεθνούς µόδας – που και να τις έβαζαν µε το ζόρι να συµµετέχουν.

∆εν φτάνει που η κριτής - καθηγήτρια Καγιά εκνευρίζεται διαπιστώνοντας την κουµπουροσύνη των κορασίδων, λες και δεν τις επέλεξαν µετρώντας ύψος, στήθος περιφέρεια, αλλά έδωσαν εξετάσεις γνώσεων. ∆εν φτάνει που τις ντύνουν, τις βάφουν και τις βάζουν να κάνουν ακροβατικά σαν να τις ετοιµάζουν για το τσίρκο. Επιπλέον προχθές δέχθηκαν την επίσκεψη του κοµµωτή Τρύφωνα Σαµαρά (γνωστού και από το αλήστου µνήµης επιφώνηµα «ξεπατώθηκα!»), ο οποίος ανακοίνωσε στις επίδοξες µοντέλες ότι θα ασχοληθεί και µε το τραγούδι. Πριν συνέλθουµε από το χτύπηµα, πρόσθεσε ότι θα επιλέξει και 5-6 από αυτές για να πρωταγωνιστήσουν στο βιντεοκλίπ του.

Μετά µάρανε την Καγιά που δεν γνωρίζουν τα κορίτσια τον Γκαλιάνο ή δεν έχουν δει ποτέ την «Τζίλντα». Ευτυχώς! Φαντάζεται κανείς ότι αν είχαν την παραµικρή αισθητική παιδεία θα χειροκροτούσαν µε ενθουσιασµό, βγάζοντας εκείνο το ενθουσιώδες επιφωνηµατάκι «ιιιιιιιιιιιι» σαν χάµστερ µπροστά στο φιστίκι, επειδή θα πάρουν µέρος στο βιντεοκλίπ του κοµµωτή που θα τραγουδάει κιόλας;

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ανταλλαγή "σεφ"!

Και ενώ σήμερα διεξάγεται ο τελικός του ''Master chef'' κεκλεισμένων των θυρών και με απόλυτη μυστικότητα, ο εις εκ των σεφ της εκπομπής Λευτέρης Λαζάρου θα βρίσκεται μαζί με τον Στέλιο Παρλιάρο την εκπομπή "Γλυκές Αλχημείες" που θα μεταδοθεί το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου στις 19:00 για να ετοιμάσουν υγρα γαλλικά κέικ με φέτο και ντομάτα!

Επίσης, σε γιορτινό σκηνικό, ο Στέλιος Παρλιάρος μας δείχνει βήμα - βήμα πως να φτιάξουμε το Croquembouche, ένα εντυπωσιακό δέντρο από σου γαρνιρισμένο με ίνες καραμέλας.

Και φυσικά όπως κάθε χρόνο δεν παραλείπει να μας δώσει τη δική του συνταγή για βασιλόπιτα...Καλές γιορτές.
tvzapping

Τα εορταστικά προγράμματα του ΑΝΤ1

Την ερχόμενη βδομάδα το πνεύμα των Χριστουγέννων θα… εισβάλει στα τηλεοπτικά πλατό του ΑΝΤ1! Μαζί του θα φέρει μια λαμπερή παρέα από special guests, πολλές εκπλήξεις, αλλά και κεφάτα πάρτι με πολύ τραγούδι. Και το καλύτερο; Είστε όλοι καλεσμένοι!

"NEXT TOP… XMAS"!!!

Αυτή τη Δευτέρα 20/12 στις 9 το βράδυ, τα κορίτσια του NEXT TOP MODEL βάζουν στην άκρη μαθήματα και δοκιμασίες και μπαίνουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Στολίζουν το σπίτι, επιχειρούν να φτιάξουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες, ενώ για τη φωτογράφηση της εβδομάδας μεταμορφώνονται σε Χριστουγεννιάτικα ξωτικά και ποζάρουν ανάμεσα σε έλατα και ζαχαρωτά! Ακόμα, θα τις δούμε να συγκεντρώνουν χρήματα για να αγοράσουν δώρα στα παιδιά που στηρίζει ο σύλλογος ΑΜΥΜΩΝΗ, ενώ στη συνέχεια θα τραγουδήσουν και θα παίξουν μαζί τους. Και τέλος, θα επιβραβευθούν με ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, μαζί με τους κριτές τους!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ "OLA" ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ !

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Θέμος Αναστασιάδης θα στολίσει το δέντρο του και θα μας προσφέρει μια εκπομπή με τα "OLA" της! Μαζί του, ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη… Ακόμη, λίγες μέρες πριν από το συγκλονιστικό φινάλε του "Kismet", ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς έρχεται από την Τουρκιά και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του Θέμου. Παράλληλα, ένας σέξι… Αγιος Βασίλης εισβάλλει στο πλατό του "OLA 11" και το αναστατώνει…

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΤΟΥΣ!

Την Τετάρτη 22/12 στις 9 το βράδυ, μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα τρία παιδιά της, δέχεται μια επίσκεψη που θ αλλάξει τη ζωή της οικογένειάς της! Ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν ένα οίκημα με πολλά προβλήματα και ελλείψεις σε ένα ονειρεμένο σπιτικό, βγαλμένο από Χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Επιπλέον, όταν η οικογένεια επιστρέφει και μπαίνει "ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ" στο σπίτι της, την υποδέχονται ο Αγιος Βασίλης και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ενώ ο Σπύρος Σούλης τους επιφυλάσσει δύο ακόμα μεγάλες εκπλήξεις…

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ & Ο ΣΠΥΡΟΣ LIVE "10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ"

Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος δεν θα εγκαταλείψουν το πλατό της εκπομπής τους ούτε για μια μέρα αυτά τα Χριστούγεννα. Θα είναι ζωντανά 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ μας σε δύο γιορτινές εκπομπές με πολύ τραγούδι. Την Πέμπτη 23/12 θα έχουν στην παρέα τους τον Νίκο Μακρόπουλο, ενώ την Παρασκευή 24/12, παραμονή των Χριστουγέννων, καλεσμένος τους θα είναι ο Χρήστος Χολίδης. Οι δύο καλλιτέχνες θα ανεβάσουν το θερμόμετρο στο πλατό με γνωστές επιτυχίες τους.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "TOP CHEF" ΓΙΑ 4 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Την Πέμπτη 23/12 στις 21:00, οι υποψήφιοι "TOP CHEF" μαγειρεύουν για τα Χριστούγεννα! Επισκέπτονται τέσσερα γειτονικά σπίτια, μπαίνουν στις κουζίνες τους και αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν τα Χριστουγεννιάτικα γεύματα των τεσσάρων οικογενειών, χρησιμοποιώντας τα υλικά που υπάρχουν στα ψυγεία τους!

Όμως, το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα αγγίξει και τους κριτές, που ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη στους υποψηφίους…

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Την παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24/12 στις 7 το πρωί, τα Χριστούγεννα θα είναι η… πρώτη είδηση στο "Καλημέρα Ελλάδα" και ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι ο πρώτος που θα μας πει τα κάλαντα! Παράλληλα, θα μας ταξιδέψει σε διάφορες γειτονιές της χώρας μας, για να δούμε τα τοπικά έθιμα και τους εορτασμούς της μέρας.

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ & ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΝΟΥΝ DEAL ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Ένα ξεχωριστό DEAL κάνουν ο Χρήστος Φερεντίνος και ο ηθοποιός Παναγιώτης Μουζουράκης, την παραμονή των Χριστουγέννων στις 19:00. Μοιράζονται την καρέκλα του οικοδεσπότη σε αυτό το special επεισόδιο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS. Επιπλέον, ο Χρήστος θα βρεθεί στη θέση του παίκτη και θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο DEAL για τα παιδιά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

ΤΟ "X FACTOR" ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ONIRAMA

To βράδυ της παραμονής στις 21:00, ραντεβού στο μεγαλύτερο μουσικό party της ελληνικής τηλεόρασης, με οικοδεσπότη τον Σάκη Ρουβά και guests τους ONIRAMA σε μια special εορταστική εμφάνιση! Το αγαπημένο group αλλά και τα παιδιά του "X Factor" θα μας προσφέρουν το απόλυτο Χ-MAS show!

ΑΝΟΔΟΣ STAGE : ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Αμέσως μετά το X FACTOR, στις 00:30, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Μαζωνάκης από το ΑΝΟΔΟΣ STAGE και μας προσκαλεί σε ένα ξέφρενο πάρτι που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟΣ 9,49.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ - ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ- ΤΑΜΤΑ

Στις 02:30, τρία μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής συναντιούνται: ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Τάμτα "βάζουν φωτιά" στην πίστα του Βοτανικού και μας χαρίζουν το ιδανικό μουσικό πρόγραμμα για την πιο γιορτινή βραδιά του χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, Σάββατο 25/12 στη 01:10, θα απολαύσουμε τον Αντώνη Ρέμο σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της περσινής σεζόν: την τελευταία του εμφάνιση στο "Αθηνών Αρένα". Ο αγαπημένος τραγουδιστής μας προσφέρει μια νύχτα γεμάτη μεγάλες συγκινήσεις και υπέροχα τραγούδια.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Α. Βίσση: "Αγάπη είναι να αγαπάς την αλήθεια του άλλου"

«Η κρίση θέλει Βίσση» είναι το σύνθημα από τη σημερινή συνέντευξη της Άννας Βίσση στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον real fm 97,8.

Η Άννα συγκίνησε με το μήνυμα αγάπης της, δηλώνοντας, «αγάπη είναι να αγαπάς την αλήθεια του άλλου», ενώ ομολόγησε ότι μεγάλες σχέσεις στη ζωή της είχε ελάχιστες και παρ’ όλα τα κοινά ή αντίθετα στοιχεία που είχε με τον σύντροφό της, αυτό που την έκανε να φεύγει ήταν όταν εκείνος δεν αντιλαμβανόταν τη σημασία της μουσικής στη ζωή της.

Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης, έγινε σύνδεση με το στούντιο του Alpha και την Ελένη Μενεγάκη.

Η μαγεία υπάρχει ακόμη, είπε η Άννα για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα. «Νιώθω ότι δεν είναι παρελθόν... μόνο το μέλλον περιμένω από αυτήν τη σχέση.... Ανυπομονώ για τα επόμενα». Παραδέχτηκε ότι ετοιμάζουν νέα όπερα μαζί, μετά την επιτυχία με τους «Δαίμονες» και τη «Μάλα», ενώ από τον αέρα του Alpha θα μεταδοθεί και το ριάλιτι σόου, σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της.

Το νέο cd της Άννας Βίσση με 10 ολοκαίνουργια τραγούδια κυκλοφορεί εκτάκτως αυτήν την Παρασκευή με τη Realnews και θα παραμείνει στα περίπτερα και Σάββατο και Κυριακή.


real

Η τελευταία εκπομπή απόψε για τον Λάρι Κινγκ

Την τελευταία του εκπομπή «Larry King Live», παρουσιάζει ο διάσημος παρουσιαστής, στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδος.

Γεννηθείς στο Μπρούκλιν, ο Λάρι Ζέιγκερ, τον οποίο ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες είχε αποκαλέσει «Larry The King», έγινε μία από τις πιο γνωστές φιγούρες της αμερικανικής τηλεόρασης.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή του ήταν ο Γιάσερ Αραφάτ, ο μποξέρ Μάικ Τάισον και ο ιδρυτής του περιοδικού Playboy Χιου Χέφνερ.

Φυσικά, στο Larry King Live το οποίο ξεκίνησε το 1985, έχουν φιλοξενηθεί όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ, από τον Τζέραλντ Φορντ μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο 77χρονος παρουσιαστής έχει τιμηθεί με βραβείο Έμμυ, ενώ έχει πάρει τουλάχιστον 40.000 συνεντεύξεις.

Αντικαταστάτης του ο πρώην πλέον κριτής του «Βρετανία έχεις ταλέντο», Piers Morgan ο οποίος θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2011.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ

MEGAMIND
Κινούμενα σχέδια 2010 Έγχρ.
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τομ Μακ Γκραθ


Υπόθεση:
Ο Μεγαλοφυής είναι ένας πανέξυπνος και διαβολικός υπέρ-κακός και παράλληλα, από τους πλέον αποτυχημένους. Στην πάροδο των χρόνων, έχει προσπαθήσει να κατακτήσει την πόλη με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά κάθε προσπάθειά του συνιστά άλλη μια κολοσσιαία αποτυχία... Όταν κατορθώνει και σκοτώνει τον μπερτοφορεμένο υπέρ-ήρωα Μέτρο Μαν –έστω και κατά λάθος- συνειδητοποιεί πως τώρα πια δεν έχει κανένα σκοπό στη ζωή του, αφού δεν έχει κανέναν αντίπαλο κι αποφασίζει, πως ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από αυτό το τέλμα είναι να δημιουργήσει ένα νέο ήρωα για αντίπαλό του. Έτσι γεννιέται ο Τάιταν, που είναι μεγαλύτερος, καλύτερος και πιο δυνατός απʼ ότι ποτέ του υπήρξε ο Μέτρo Mαν, αλλά κι αυτός πολύ σύντομα αρχίζει να πιστεύει πως είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να είσαι κακός παρά καλός... Τώρα ο Μεγαλοφυής πρέπει να νικήσει την ίδια του (τώρα πια) διαβολική δημιουργία. Μπορεί ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου να πάρει για μια φορά την έξυπνη απόφαση; Μπορεί η Σατανική αυτή Ιδιοφυΐα να αλλάξει πλευρά και να γίνει ο Ήρωας της δικής του ιστορίας;

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: SKYLINE

Επιστ. Φαντασίας 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 93'
Αμεριακανική ταινία σε σκηνοθεσία Γκρεγκ και Κόλιν Στράους με τους: Έρικ Μπάλφουρ, Ντόναλντ Φέσον, Σκότι Τόμσον


Υπόθεση:
Μετά από ένα πάρτι που κράτησε μέχρι αργά, μια παρέα φίλων θα ξυπνήσουν στο μέσο της νύχτας από ένα απόκοσμο φως που βλέπουν από το παράθυρο. Σαν νυχτερίδες που τους τραβάει η φλόγα, η πηγή του φωτός ελκύει τους ανθρώπους κοντά της... και τους εξαφανίζει κυριολεκτικά στον αέρα. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν πως πρόκειται για μια εξωγήινη δύναμη που «καταπίνει» τον ανθρώπινο πληθυσμό από το πρόσωπο της γης. Για να καταφέρουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι και κυρίως ψύχραιμοι, προκειμένου να καταλάβουν τι συμβαίνει και η γη καταστρέφεται μπροστά στα μάτια τους.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: TRON LEGACY

Περιπέτεια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 125'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοζίνσκι με τους: Τζεφ Μπρίτζες, Τζον Χαρτ, Ολίβια Γουάιλντ


Υπόθεση:
Ο Σαμ Φλιν (Γκάρετ Χέντλαντ), ένας 27χρονος επαναστάτης, αναζητά εξηγήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του Κέβιν Φλιν (Τζεφ Μπρίτζες), του άνδρα που είχε χαρακτηριστεί ως ο κορυφαίος δημιουργός ψηφιακών παιχνιδιών, στον κόσμο. Όταν ο Σαμ ερευνά ένα περίεργο σήμα που λαμβάνει από το παλιό εργαστήριο του πατέρα του, ένα σήμα που μόνο εκείνος θα μπορούσε να έχει στείλει, μεταφέρεται στον ψηφιακό κόσμο, που ο Κέβιν έχει παγιδευτεί εδώ και είκοσι χρόνια. Με τη βοήθεια της ατρόμητης Κόρα (Ολίβια Γουάιλντ), πατέρας και γιος ξεκινούν ένα ταξίδι ζωής και θανάτου, μέσα σε ένα εκπληκτικό ψηφιακό σύμπαν. Το σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος ο Κέβιν, αλλά με το πέρασμα των ετών έχει εξελιχθεί και εμπλουτιστεί με απίστευτα όπλα, γρήγορα οχήματα και μοναδικά τοπία. Πατέρας και γιος θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν αδίστακτους κακοποιούς που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να εμποδίσουν τη φυγή τους.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

THE KING'S SPEECH
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 118'
Αγγλο-αυστραλέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Τομπ Χούπερ με τους: Κόλιν Φερθ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Τζέφρι Ρας, Γκάι Πιρς


Υπόθεση:
Το 1925, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, δευτερότοκος γιος του βασιλιά της Αγγλίας Γεωργίου του 5ου, πρέπει να βγάλει ένα λόγο, οπότε και αποκαλύπτεται δημόσια το τραύλισμά του. Η σύζυγός του Ελισάβετ προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να βρει μια ιατρική λύση για τη γλωσσική δυσκολία που ταλανίζει τον ‘Μπέρτι’, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ώσπου φτάνει στον Λάιονελ Λογκ, έναν εκκεντρικό Αυστραλό λογοθεραπευτή και... αποτυχημένο ηθοποιό. Ύστερα από ένα δύσκολο ξεκίνημα, οι δυο άνδρες ακολουθούν μια ανορθόδοξη μέθοδο θεραπείας, ο Λάιονελ γίνεται ο μόνος που θα δει πίσω από την επιφάνεια τον ‘επίσημο’ ασθενή του, και μια ιδαιίτερη σχέση θα αναπτυχθεί ανάμεσά τους... Μετά το θάνατο του πατέρα του και τη σκανδαλώδη παραίτηση του αδελφού του, Εδουάρδου του 8ου, ο Μπέρτι βρίσκεται ξαφνικά στο θρόνο: είναι ο νέος βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος της Αγγλίας. Με τη χώρα του να βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου, έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη του λογοθεραπευτή του...

Το trailer της ταινίας:

Το νέο video clip των Vegas με τον Mark Angelo

Mark F. Angelo feat. Vegas - Μη σε Νοιάζει
Μουσική: Mark F. Angelo
Στίχοι: Μελίνα Μακρή, Zeraw
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πλατανιάς - Γιάννης Παπαδάκος

Το νέο video clip του Χρήστου Χολίδη

Χρήστος Χολίδης - Κακομαθημένο
Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης
Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου
Σκηνοθεσία: Vocalize


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο cd του Σάκη Ρουβά

Tο πολυαναμενόμενο ολοκληρωμένο album του κορυφαίου Έλληνα star είναι γεγονός! Με τίτλο ‘Παράφορα’ και με υπογραφές σημαντικών συντελεστών, ο Σάκης Ρουβάς καταθέτει ένα από τα καλύτερα album της καριέρας του, με 15 νέα, δυναμικά τραγούδια.

Το cd περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες ‘Σπάσε το Χρόνο’, ‘Εμένα Θες’ και το ομότιτλο ‘Παράφορα’ καθώς και τα video clips τους με bonus edition την παρουσίαση του ‘Εμένα Θες’ στα Μουσικά Βραβεία MAD 2010. Στα περίπτερα, το cd κυκλοφορεί μαζί με μια πλούσια έκδοση -λεύκωμα με νέο φωτογραφικό υλικό του Σάκη Ρουβά και τους στίχους τωντραγουδιών.

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία των τριών singles που βρέθηκαν στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts και αγαπιούνται όλο και περισσότερο από το κοινό, έρχονται δώδεκα νέα τραγούδια σε μουσική που υπογράφουν ανάμεσα σε άλλους, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Playmen, οι Beetkraft, ο Αντώνης Σκόκος, ο Leonidas Chantzaras, και τους στίχους η Ναταλία Γερμανού, η Sunny Mπαλτζή, ο Δημήτρης Φάκος, η Βάγια Καλαντζή και ο Γιάννης Ρεντούμης.

Το νέο cd του Σάκη Ρουβά ξεχωρίζει για τους νέους ήχους, τους εμπνευσμένους στίχους και τη δύναμη της ερμηνείας του που θα μας απογειώσει, θα μας ταξιδέψει, θα μας συγκινήσει, καθιστώντας το ‘Παράφορα’ μια από τις κορυφαίες μουσικές δουλειές του Σάκη.

Το νέο video clip της Άννας Βίσση

Άννα Βίσση - Αγάπη Είσαι Εσύ
Μουσική - Στίχοι: Νίκος Καρβέλας
Σκηνοθεσία: Christine Crokos

Υποψήφια στην Eurovision η Ανδριάνα Μπάμπαλη;

Αντίστροφα μετρούν οι μήνες για την Eurovision του 2011 που θα γίνει στο Ντίσελντορφ και η ΕΡΤ φέρεται να κάλεσε την Ανδριάνα Μπάμπαλη να δηλώσει συμμετοχή στον ελληνικό τελικό μέσω της δισκογραφικής της εταιρείας!

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», η ΕΡΤ έχει στείλει επιστολή στις δισκογραφικές εταιρείες με την οποία τους ζητά να προτείνουν το πολύ 2 καλλιτέχνες για τον ελληνικό τελικό, που θα γίνει πιθανότατα τον Μάρτιο, μέχρι την Παρασκευή.

Στις κουβέντες που έχουν γίνει εκτός επιστολής, η ΕΡΤ δηλώνει πως προτιμά νέα πρόσωπα όχι μόνο ηλικιακά, αλλά νέα και σαν έκφραση και ρεύμα μουσικό.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ανδριάνα φαίνεται πως είναι ένα από τα πρόσωπα που επιθυμούν οι ιθύνοντες της Αγίας Παρασκευής και, σύμφωνα με την εκπομπή, η συμμετοχή της θα δώσει ένα στίγμα για αλλαγή πλεύσης και πιο έντεχνη εκπροσώπηση.

Η Ανδριάνα, στην οποία ανήκει και το τραγούδι της σειράς «Το Νησί», έχει δηλώσει πως ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού δεν είναι εύκολο πράγμα.

Για να δούμε αν θα είναι μεταξύ των συμμετεχόντων...
star.gr

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ασημακοπούλου- Τσιρίλο: Γεννήθηκε η κόρη τους!

Σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο Ιασώ ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα της Έλενας Ασημακοπούλου και του ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο.

Η μικρή Μαρία Ροζαλία ήρθε στον κόσμο στις 10:50 και ζυγίζει 3.130 γραμμάρια. Και οι δύο γονείς είναι πολύ ευτυχισμένοι με το γεγονός. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Έλενα Ασημακοπούλου είχε αποκαλύψει πως η κόρη τους θα βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη, ενώ το όνομα Μαρία Ροζαλία προκύπτει από το όνομα της μητέρας της, που ονομάζεται Μαρία και από το όνομα της μητέρας του Μπρούνο Τσιρίλο, που είναι Μαρία Ροζαλία.

Επίσης, η ηθοποιός πριν από ένα χρόνο, δήλωνε στο «ΟΚ!»: «Νομίζω ότι ο Μπρούνο θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Όλη του η συμπεριφορά, ο τρόπος που σκέφτεται και ενεργεί αυτό δείχνουν και πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ το παιδί μου να πάρει το χαρακτήρα του»
yupi.gr

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης 2010

Ένας Τηλεμαραθώνιος για την κατάργηση των διακρίσεων, για σεβασμό στη διαφορετικότητα, για την ενίσχυση προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης παιδιών με ειδικές ικανότητες, για τη μείωση της φτώχειας και του υποσιτισμού, για τον εμβολιασμό των άρρωστων παιδιών. Ένας Τηλεμαραθώνιος αγάπης γιατί δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί η ελπίδα. Φέτος η UNICEF ενώνει τις δυνάμεις της με τα SPECIAL OLYMPICS και απευθύνεται στους Έλληνες κάθε ηλικίας να ενισχύσουν το έργο της. Ο τηλεμαραθώνιος φιλοξενείται, όπως κάθε χρόνο, στην ΕΤ-1 και θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου από τις 16.00 έως τα μεσάνυχτα όπως και επίσης θα μεταδοθεί απευθείας και διαδικτυακά από την ΕΡΤ online.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση παρά τις οικονομικές συνθήκες της παγκόσμιας κρίσης και της κρίσης στην Ελλάδα, παραμένει ανοικτή στις ανθρωπιστικές προτάσεις για αλληλεγγύη και βοήθεια προς άλλους βασανιζόμενους λαούς του κόσμου. Στον τηλεμαραθώνιο αναμένεται να πάρουν μέρος με απ΄ευθείας συνδέσεις όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας και των μεγάλων ελληνικών πόλεων.
Μηνύματα θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, οι πολιτικοί αρχηγοί, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Στο στούντιο της ΕΤ-1 θα βρεθούν οι υπουργοί Παιδείας, Υγείας, Εργασίας καθώς και πολλοί βουλευτές. Επίσης στο τηλεφωνικό κέντρο καταθέτουν τις δυνάμεις τους πολλοί ηθοποιοί, άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης, δήμαρχοι, αθλητές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, αντιπροσωπείες σχολείων, επιχειρηματίες και άλλοι παράγοντες της δημόσιας ζωής.

Κουμπαράδες θα τοποθετηθούν και φέτος στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, στο χωριό του Αη βασίλη στο Μπάντμιντον, καθώς και σε πολλά σχολεία.

Το μουσικό μέρος του τηλεμαραθωνίου θα καλύψουν το συγκρότημα «Εν καρδία», οι Σανάδες με τους Word of Mouth, οι Ονιράμα, η Λένα Αλκαίου με την Κατερίνα Κούκα, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, με τον Μάνο Αχαλινοτόπουλο και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Ησαία Ματιάμπα.

Παρουσιαστές του τηλεμαραθωνίου θα είναι – ανά ώρα και με σειρά εμφάνισης – η Μαρία Σαράφογλου, η Μαριλένα Κατσίμη, η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος, ο Κώστας Αρβανίτης, η Λένα Αρώνη, η Αφέντρα Βαρσαμακίδου, Εύα Μπούρα, ο Προκόπης Δούκας και η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΜΥ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

SAMMY'S ADVENTURES: THE SECRET PASSAGE
Κινούμενα σχέδια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 88'
Βελγική ταινία σε σκηνοθεσία Μπεν Στάσεν


Υπόθεση:
Από την πρώτη στιγμή της ζωής του, ο Σάμμυ έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο και πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι η ζωή δεν είναι ένας ωκεανός ηρεμίας και γαλήνης. Πρέπει να μάθει να επιζεί, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει μια μέρα στην ίδια παραλία όπου γεννήθηκε. Αυτή είναι η μοίρα του ως χελώνα. Ο Σάμμυ όμως, έχει σκληρό καβούκι, δυνατά κι ευκίνητα πτερύγια και μια ιδιαίτερη αγάπη για την περιπέτεια! Κατά τη διάρκεια του απίστευτου ταξιδιού του, σε θάλασσες ζεστές και παγωμένες, θα κάνει φίλους, θα συναντήσει ανθρώπους και θα προβληματιστεί για την υγεία του πλανήτη. Βασική του, όμως, αποστολή, είναι να ξαναβρεί την πανέμορφη Σέλι. Αυτή που πριν από αρκετά χρόνια του έσωσε τη ζωή. Αυτός ο κεραυνοβόλος έρωτας θα αποτελέσει ένα πραγματικό τσουνάμι στη ζωή του Σάμμυ.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΧΕΣΗ

ALL GOOD THINGS
Θρίλερ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 101'

Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Άντριου Τζαρέκι με τους: Ράιαν Γκόσλινγκ, Κίρστεν Ντανστ, Φρανκ Λανγκέλα, Φίλιπ Μπέικερ Χολ

Υπόθεση:
Tη δεκαετία του '80, στη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβιντ, γιος ενός εύπορου μεσίτη, παντρεύεται μια φοιτήτρια, την Κέιτι, και μαζί φεύγουν από την πόλη για να εγκατασταθούν στην ειδυλλιακή επαρχία του Βερμόντ. Σύντομα όμως ο πατέρας του Ντέιβιντ τούς αναγκάζει να επιστρέψουν στην πόλη, όπου η κοπέλα αφοσιώνεται στις σπουδές της και στις ασχολίες της, ενώ ο Ντέιβιντ μυστηριωδώς γίνεται ολοένα πιο βίαιος και επιθετικός. Οικογενειακά μυστικά έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια και ξαφνικά η Κέιτι εξαφανίζεται χωρίς κανένα ίχνος.

Το trailer της ταινίας:

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑΡΝΙΑ: Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

THE CHRONICLES OF NARNIA: THE VOYAGE OF THE DAWN TRADER
Φαντασίας 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 115'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μάικλ Άπτεντ με τους: Μπεν Μπαρνς, Σκάνταρ Κέινς, Τζορτζ Χένλεϊ


Υπόθεση:
Ο Έντμουντ και η Λούσι, μαζί με τον ξάδερφό τους Γιουστέις, τον μεγαλοπρεπή φίλο τους Κάσπιαν και ένα ριψοκίνδυνο ποντίκι με το όνομα Ρίπιτσιπ, βρίσκονται ξαφνικά μέσα σε έναν πίνακα και στο πλοίο Dawn Treader. Η αποστολή τους - από την οποία εξαρτάται η μοίρα ολόκληρης της Νάρνια - θα τους οδηγήσει σε μυστηριώδη νησιά, σε μοιραίες αναμετρήσεις με μαγικά πλάσματα και απειλητικούς εχθρούς, αλλά και στην επανασύνδεση με τον φίλο και προστάτη τους, το λιοντάρι Άσλαν.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ

THE NEXT THREE DAYS
Θρίλερ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 134'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Πολ Χάγκις με τους: Ράσελ Κρόου, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Λίαμ Νίσον, Μπράιαν Ντένεχι

Υπόθεση:
Η ζωή μοιάζει τέλεια για τον Τζον Μπρέναν (Ράσελ Κρόου), μέχρι που η σύζυγος του, Λάρα (Ελίζαμπεθ Μπανκς), συλλαμβάνεται για ένα φόνο που ισχυρίζεται πως δεν έχει διαπράξει. Τρία χρόνια μετά την καταδίκη της, ο Τζον παλεύει να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια του και να μεγαλώσει το γιο τους, Λιουκ (Τάι Σίμπκινς). Παράλληλα συνεχίζει να διδάσκει στο κοινοτικό κολέγιο και κυνηγάει κάθε δυνατό μέσο που μπορεί να αποδείξει την αθωότητα της συζύγου του.

Όταν το δικαστήριο απορρίπτει την τελευταία τους προσπάθεια για έφεση, η Λάρα αρχίζει να έχει τάσεις αυτοκτονίας και ο Τζον αποφασίζει πως υπάρχει μια μόνο πιθανή και ανεκτή λύση: να ελευθερώσει τη σύζυγο του από την φυλακή. Χωρίς να αποθαρρύνεται από τις μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας και την δική του απειρία, καταστρώνει ένα περίπλοκο σχέδιο απόδρασης και βυθίζεται σε έναν επικίνδυνο και άγνωστο κόσμο, θέτοντας σε κίνδυνο τα πάντα για την γυναίκα που αγαπά.

Το trailer της ταινίας:

Οριστικά τέλος το UMAN

Ειχαμε αναφερθεί πριν λίγες εβδομάδες στον προβληματισμό των επιτελών του MEGA για το αν τελικά και δοθεί το πράσινο φως για διάφορες παραγωγές που είχαν ανακοινωθεί μεν ότι θα γίνουν αλλά που λόγω της συγκυρίας δεν φαινόταν να υπάρχουν πολλά περιθώρια. Μια από αυτές είχαμε πει ότι ήταν το ριάλιτι εγκλεισμού UMAN το οποίο τελικά οριστικοποιήθηκε ότι τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν δεν θα γίνει ούτε καν σε μια πιο light οικονομικά εκδοχή για να προβάλλεται αποκλειστικά στο Internet, πρόταση που είχε πέσει στο τραπέζι όταν άρχισε να διαφαίνεται ο κίνδυνος να μην βγει στο αέρα η εκπομπή.
enimerosi24

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση

Άννα Βίσση - Δεν θα υπάρξει άλλο
Μουσική - Στίχοι: Νίκος Καρβέλας

Ο Σάκης φέρνει την Έλενα Παπαρίζου στο “X-Factor”!

Μια εμφάνιση έκπληξη ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου στο επιτυχημένο talent show του Ant1. Η γνωστή τραγουδίστρια θα βρεθεί στο πλατό του “X-Factor” για να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες.

Η Έλενα φαίνεται πως ήταν ο διακαής πόθος των ανθρώπων του talent show, οπότε ποιος καλύτερος να την πείσει να βρεθεί στο πλατό, από τον οικοδεσπότη-παρουσιαστή της εκπομπής Σάκη Ρουβά. Ο γνωστός τραγουδιστής, άλλωστε, πέρα από το ότι εκτιμά πολύ την Έλενα, θέλει να την ακούσει να τραγουδά μαζί με τους διαγωνιζόμενους.

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, ο Σάκης Ρουβάς ήταν αυτός που ανέλαβε την αποστολή να “πείσει” την Έλενα, για να εμφανιστεί στο live, και, όπως φαίνεται, πέτυχε τον σκοπό του.
Η γνωστή τραγουδίστρια, που αποθεώνεται από το κοινό σε κάθε της εμφάνιση, απάντησε θετικά στο σταθμό και σύντομα θα την δούμε on stage. Το μόνο που μένει είναι να οριστεί η ακριβής ημερομηνία, καθώς το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο με τις κοινές εμφανίσεις που κάνει στο “Διογένης Studio”, με τον Ασντώνη Ρέμο.

Το σίγουρο είναι πως η Έλενα έδωσε το πράσινο φως και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή για να την δούμε να τραγουδά στο “X-Factor”!
Tlife, Espresso

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο video clip των Claydee & Dimension-X

Claydee & Dimension-X - Call Me

Ο Γιάννης Λάτσιος «βάζει φωτιά» στην Ελένη

Φανερά εκνευρισμένη εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (07/12) η Ελένη Μενεγάκη. Να ήταν τα νούμερα πάλι της εκπομπής, να ήταν κάτι πιο προσωπικό, κανείς δεν ήξερε.

Το πάνελ της έκανε ό,τι μπορούσε για να της φτιάξει την διάθεση, χωρίς να ξέρει τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί. Ελα όμως που η επικαιρότητα δεν τους άφηνε ούτε αυτούς να αγιάσουν… Ένα από τα πρώτα θέματα λοιπόν που σχολίασαν οι συνεργάτες της Ελένης ήταν η χθεσινή συζήτηση στην εκπομπή ΟΛΑ, όπου Θέμος Αναστασιάδης και Γιάννης Λάτσιος μίλησαν για μία παρουσιάστρια (που τελικά δεν κατονόμασαν) που πλήρωσε την εμμονή της και την λατρεία της με τον φακό. Νά τί την εκνεύρισε. Γιατί όμως;

«Θα σου πώ κάτι που ακούστηκε κάποτε από μία κυρία της σοουμπιζ: Είχε πει ότι εγώ ζώ μόνο όταν είμαι κάθε πρωί στον αέρα. Από εκεί και πέρα δεν έχω ζωή, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είχε, δε, αλλοιωθεί τόσο πολύ, που η ζωή της ήταν μόνο αυτό», είπε ο Θέμος και ο διευθυντής προγράμματος του Ant1 απάντησε με ύφος: «Δεν θυμάμαι ποια το είχε πει αυτό αλλά εάν μου το έλεγε, θα της έλεγα πως κάνει λάθος γιατί στο τέλος θα το πληρώσει και στην δουλειά της».

«Φάνηκε αυτό», κατέληξε ο Θέμος.

Φάνηκε; Τί φάνηκε; Πώς ακριβώς φάνηκε; Φάνηκε γιατί σταμάτησε το πρωινό η παρουσιάστρια, ή φάνηκε γιατί είδε την εκπομπή της να μην πηγαίνει καλά; Η Ελένη Μενεγάκη πριν παίξει το απόσπασμα, είπε στον αέρα της εκπομπής ότι το κουίζ δεν την ενδιαφέρει, ούτε και θέλει να το λύσει, αν αυτό είναι κάτι που το ξεκίνησε ο πρώην σύζυγός της. Μόλις όμως διαπίστωσε ότι την συζήτηση δεν την είχε ξεκινήσει ο Γιάννης Λάτσιος, αλλά ο παρουσιαστής του ΟΛΑ, δικαιολόγησε τον πρώην σύζυγό της και άρχισε την ανάλυση: «Αν και μου είναι δύσκολο, να τα βάλουμε κάτω και να λύσουμε το μυστήριο. Ποιες έχουν κάνει λοιπόν πρωινό; Ρούλα Κορομηλά, Μαριέτα Χρουσαλά, Κατερίνα Λάσπα, Ελντα Πανοπούλου, Μαρία Μπακοδήμου, Πόπη Χατζηδημητρίου, Αλεξάνδρα Πασχαλίδη».

Ολες τις έβαλε κάτω η Ελένη! Εφτασε, δε, μέχρι την Δέσποινα Καμπούρη, την Βίκυ Καγιά, την Ράνια Θρασκιά, την Νίκη Κάρτσωνα και την Σίσσυ Χρηστίδου. Πέταξε εντωμεταξύ και το όνομα Ναταλία Γερμανού. Τι σημασία έχει εάν η Ναταλία κάνει εκπομπή το σαββατοκύριακο; Πριν από λίγες ημέρες είχε «πετάξει» μέσω της στήλης της στο ΟΚ τις σπόντες της για την Μενεγάκη, λέγοντας ότι υπάρχουν εκπομπές που κάνουν χαμηλά νούμερα και συνεχίζονται χωρίς να υπάρχει καμία πιθανότητα να κοπούν. Της το φυλάει η Ελένη είναι φανερό…
star.gr

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Eurovision 2011 - Η Επιστροφή της Ιταλίας

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια απουσίας, η Ιταλία επιστρέφει στο διαγωνισμό της Eurovision, καθώς την προηγούμενη Παρασκευή, ημέρα προθεσμίας για την υποβολή συμμετοχών, το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο RAI υπέβαλε την αίτηση του για την – πολυπόθητη από τους fan – επιστροφή της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό που θα γίνει το Μάιο στο Ντύσελντορφ!

«Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, η ομάδα μας κατέβαλε πολλές προσπάθειες για την επιστροφή των Ιταλών συναδέλφων μας στο κύριο ψυχαγωγικό event της EBU», δήλωσε ο Jorgen Frank, τηλεοπτικός σκηνοθέτης της EBU. «Λαμβάνουμε το ανανεωμένο ενδιαφέρον τους ως σπουδαία φιλοφρόνηση και είμαστε πρόθυμοι να δείξουμε στον κόσμο της Ιταλίας πόσο έχει εξελιχθεί ο διαγωνισμός αυτά τα 13 χρόνια. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγούν ευχάριστα!».

Πέραν αυτού, η Ιταλία ενδέχεται να συμπεριληφθεί στις «μεγάλες» χώρες του διαγωνισμού, κάνοντας τις Big 4, Big 5! Αυτό θα προταθεί και θα συζητηθεί στην επόμενη σύσκεψη των μελών της EBU, που θα γίνει μέσα στο Δεκέμβριο.
Όσον αφορά τον εκπρόσωπο της Ιταλίας στο διαγωνισμό, στη συνέντευξη τύπου που είχε δοθεί για την ιταλική εκδοχή του X-Factor, είχε τότε γίνει γνωστό ότι ο νικητής θα έπαιρνε και την απευθείας ανάθεση για την εκπροσώπηση της χώρας. Το show ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με νικήτρια τη 31χρονη Nathalie Giannitrapani, χωρίς, ωστόσο, να γίνει καμμία ανακοίνωση για το διαγωνισμό.

Η Ιταλία έχει μεγάλη ιστορία στο διαγωνισμό της Eurovision, με δυο νίκες στο ενεργητικό της, το 1964 με την Gigliola Cinquetti και το πασίγνωστο “Non Ho L’eta” και το 1990 με τον Toto Cutugno και το τραγούδι του “Insieme 1992”, πολλές συμμετοχές στην πρώτη δεκάδα, καθώς και τραγούδια που έχουν μείνει στην ιστορία, όπως το περίφημο “Nel Blu, Dipinto di blu (Volare)” του Domenico Modugno (1958).
OgaeGreece

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟΥΡΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

TOURNEE
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 111'
Γαλλική ταινία με τους: Ματιέ Αμαλρίκ, Αν Μπενουά, Μιράντα Κολκλασούρ, Αλεξάντερ Κρέιβεν, Άντζελα Ντε Λορέντζο


Υπόθεση:
Ο Ζοακίμ, ένας επιτυχημένος πρώην τηλεοπτικός παραγωγός στη Γαλλία, τον οποίο υποδύεται ο ίδιος ο Αμαλρίκ, αφήνει πίσω τη γυναίκα, τα δύο του παιδιά και τους φίλους του για μια νέα καριέρα στην Αμερική. Δε θα αργήσει να επιστρέψει αλλά δε θα είναι μόνος. Συνοδευόμενος από έναν ασυνήθιστο θίασο που τον αποτελούν χυμώδεις καλλιτέχνιδες, με φτερά, ψεύτικες βλεφαρίδες, φανταχτερά κοσμήματα και ....λιγοστά ρούχα, θα ξεκινήσει μια περιοδεία με τελικό προορισμό το Παρίσι. Το σέξι σόου τους με ευφάνταστα νούμερα χορού και τραγουδιού θα σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία με ενθουσιώδη υποδοχή από γυναίκες και άνδρες. Όταν, όμως, το θέατρο όπου θα έκαναν την πρεμιέρα τους στο Παρίσι ακυρώνει την εμφάνιση τους, ο Ζοακίμ και τα κορίτσια του θα αναγκαστούν να ξυπνήσουν από το «όνειρο» τους. Ο Ζοακίμ πιστεύοντας ότι "το σόου πρέπει να συνεχίσει" και θέλοντας να τηρήσει την υπόσχεση του στα κορίτσια, σύντομα θα αναλάβει δράση...

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ

LES AMOURS IMAGINAIRES
Σινεφίλ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 95'
Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Ξαβιέ Ντολάν με τους: Ξαβιέ Ντολάν, Νιλς Σνάιντερ, Μόνια Τσόκρι


Υπόθεση:
Οι «Φανταστικές αγάπες» είναι η πρωτότυπη ιστορία της μονομαχίας δύο κολλητών φίλων για την καρδιά ενός αγοριού. Ένα ασυνήθιστο ερωτικό τρίγωνο. Ο Φράνσις είναι gay, συναισθηματικός, λιγομίλητος και ντροπαλός. Τον υποδύεται ο ίδιος ο Ντολάν. Η Μαρί είναι straight, αυθάδης με ένα ιδιόρρυθμο vintage look. Ο Νικολά καινούριος στην πόλη θέλει απλώς να κάνει φίλους. Καθώς το ένα ραντεβού φέρνει το άλλο, η μία φαντασίωση διαδέχεται την άλλη. Σε ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν οι τρεις τους στην εξοχή, ο Νικολά θα πυροδοτήσει τη σχέση τους με το δίλημμα που θέτει στον Φράνσις και τη Μαρί: «Αγάπησε με ή άφησε με». Ποιος θα κερδίσει τελικά την καρδιά του Νικολά; Και τι θα διαλέξουν ο Φράνσις και η Μαρί; Η ταινία είναι μια ατέρμονη ονειροπόληση ενός παράφορου, φανταστικού έρωτα πέρα από κάθε λογική και είναι αφιερωμένη από τον Ντολάν «σε όσους αισθάνονται μόνοι στον έρωτα».

Το trailer της ταινίας:

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ

CYRUS
Κομεντί 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 91'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζέι Ντιπλάς, Μαρκ Ντιπλάς με τους: Τζον Σ. Ράιλι, Μαρίζα Τομέι, Τζόνα Χιλ


Υπόθεση:
Ο Τζον είναι διαζευγμένος, δεν έχει πλέον κοινωνική ζωή και η πρώην σύζυγός του ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί. Η τύχη του δείχνει να αλλάζει όταν συναντά την γυναίκα των ονείρων του, μέχρι που ανακαλύπτει πως υπάρχει ήδη ένας άντρας με κυρίαρχο ρόλο στη ζωή της – ο γιος της.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: 4.3.2.1.

Περιπέτεια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 117'
Aγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Νόελ Κλαρκ με τους: Έμα Ρόμπερτς, Νόελ Κλαρκ, Ταμσίν Έγκερτον

Υπόθεση:
Ενώ η Τζο είναι κλεισμένη στους 4 τοίχους του σούπερ-μάρκετ όπου δουλεύει, 3 άλλες γυναίκες ζουν τις δικές τους περιπέτειες: η Κασσάνδρα πετάει για Νέα Υόρκη για να συναντήσει το αγόρι που έχει γνωρίσει μέσω Ίντερνετ, η Κέρις συμμετέχει σε μια γυναικεία σταυροφορία για τη διεκδίκηση της ισότητας των γυναικών, ενώ η Σάνον θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Στην πορεία, μια τυχαία συνάντηση με κάποιους κλέφτες διαμαντιών οδηγεί τους ξεχωριστούς τους κόσμους σε μια κοινή τροχιά σύγκρουσης, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με την ίδια τη μοίρα.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΗ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ, ΕΡΧΟΜΑΙ

DUE DATE
Κωμωδία 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 95'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ζακ Γαλιφιανάκης, Μισέλ Μόναγκαν, Τζέιμι Φοξ


Υπόθεση:
Ο Ντάουνι ενσαρκώνει τον Πίτερ Χάιμαν, έναν άντρα που πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά σε λίγες ημέρες. Προσπαθώντας να προλάβει την πτήση της επιστροφής από Ατλάντα για Λος Άντζελες, ώστε να είναι στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού, οι καλές προθέσεις του θα εξανεμιστούν λόγω του επίδοξου ηθοποιού και καπετάν-φουρτούνα Ίθαν Τρέμπλεί (Γαλιφιανάκης). Η τυχαία συνάντησή τους θα έχει ως αποτέλεσμα να τους πετάξουν έξω από το αεροπλάνο και να μπουν στη μαύρη λίστα των επιβατών που απαγορεύεται να πετάξουν... τη στιγμή που οι αποσκευές, το πορτοφόλι και η ταυτότητα του Πίτερ πετούν κανονικά για Λος Άντζελες.

Μη έχοντας άλλη επιλογή, ο Πίτερ θα αναγκαστεί να ταξιδέψει οδικώς με τον Ίθαν και τον σκύλο του. Το ταξίδι τους θα αποδειχθεί μια τεράστια περιπέτεια, κατά την οποία θα διασχίσουν όλη τη χώρα, θα καταστρέψουν πολλά αυτοκίνητα, αμέτρητες φιλίες και κυρίως τα νεύρα του Πίτερ.

Το trailer της ταινίας:

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σρόιτερ- Αιγινίτη: Οι εξελίξεις μετά τον ξαφνικό χωρισμό: "Η Δήμητρα έχει ήδη φύγει από το σπίτι"

Επιβεβαιώνεται τελικά η δυσάρεστη είδηση γύρω από τον ξαφνικό χωρισμό του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Alpha και της πρώην Σταρ Ελλάς.

"Η Δήμητρα έχει ήδη φύγει από το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο (εκεί έμενε ο δημοσιογράφος πριν από το γάμο τους) και έχει μετακομίσει στα νότια προάστια" λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού. "Δεν έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά όλα δείχνουν πως και οι δυο θέλουν να βγει συναινετικό με επίσημη δικαιολογία την ασυμφωνία χαρακτήρων. Κανείς τους πάντως δεν επιθυμεί να μιλήσει δημόσια αυτή τη στιγμή και ελπίζουν ότι τα Μέσα θα τους σεβαστούν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουν".

Οι πληροφορίες γύρω από την ύπαρξη τρίτου προσώπου δεν επιβεβαιώνονται από κανέναν.
yupi.gr

"Χριστούγεννα 2010" από τους Καλλιτέχνες της Spicy

Η νέα version του "Χριστούγεννα" με την συμμετοχή των: Έλλη Κοκκίνου, Θάνος Πετρέλης, Νίνο, Πάνος Καλλίδης, Ελισάβετ Σπανού, Ιωακείμ Φωκάς, Στέλλα Καλλή και η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Ακούστε το:

Η συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Albert Hammond

Η Έλενα Παπαρίζου ηχογράφησε ένα ντουέτο στα Ισπανικά αλλά και στα Αγγλικά με τον διάσημο μουσικό Albert Hammond, το οποίο έχει συμπεριληφθεί στο νέο album του καλλιτέχνη με τον τίτλο "Legend". Ο Albert Hammond έχει γράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες, όπως "Just Walk Away", αλλά έχει αναλάβει και την παραγωγή του νέου album της Duffy.

Ακούστε τα:
"Enredao"


Και η Αγγλική version:
"Tangled Up In Tears"