Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Eurovision 2011 - Οι Blue θα εκπροσωπήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο

Το γνωστό Βρετανικό συγκρότημα Blue θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον φετινό τελικό διαγωνισμό της Eurovision. Είναι η πρώτη φορά μετά το 1994 όπου το BBC επιλέγει ανάθεση σε καλλιτέχνη. Επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος του BBC δήλωσε πως αυτή η επιλογή ικανοποιεί 
τις προϋποθέσεις και όλα τα κριτήρια ώστε να αποτελέσει μία κορυφαία συμμετοχή. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Lee Ryan, Simon Webbe, Duncan James και Antony Costa. Δημιουργήθηκε το 2001 και είχαν μια επιτυχημένη πορεία μέχρι το 2005, όπου αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγάλο διάλειμμα που κράτησε μέχρι το 2009.

Για να τους θυμηθείτε σε μια παλιότερη επιτυχία τους:

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Την Κυριακή στους Πρωταγωνιστές

Κυριακή 30/1 στις 23:00

Τίτλος: Ο μπράβος, η Μαρίνα και ο ληστής ... αλλάζουν ζωή

Περίληψη: Τρεις άνθρωποι που έζησαν για χρόνια στο περιθώριο, έκαναν φυλακή και αλλάζουν τώρα τη ζωή τους μιλούν στον Σταύρο Θεοδωράκη, στους «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, στις 23.00, στο MEGA.

Ο Νίκος Γρίτσης έκλεινε συμβόλαια ξυλοδαρμού, ήταν μπράβος της νύχτας, έπινε ναρκωτικά και μπήκε στη φυλακή σαν τρομοκράτης. Ο 15μηνος εγκλεισμός του τον έκανε στιχουργό μεγάλων λαϊκών επιτυχιών («Κρίση» του Νίκου Μακρόπουλου, «Μετανιώνω» του Νότη Σφακιανάκη, «Μίλα» του Γιώργου Μαζωνάκη). Σήμερα ο Νίκος Γρίτσης είναι στιχουργός του Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχει δυο παιδιά και δηλώνει «δεν είμαι πια εκτελεστικό όργανο, είμαι ο ιθύνων νους ».

Η Μαρίνα Λιτβίνοβα είναι το κορίτσι που ο έρωτας την έβαλε φυλακή και η φυλακή την έβαλε στη Νομική Αθηνών. «'Ισως να μην είχα μπει ποτέ στη Νομική, αν δεν έμπαινα στη φυλακή. Είναι όπως όταν παθαίνεις ένα ατύχημα. Μένεις καθηλωμένος στο κρεβάτι και σκέφτεσαι να σηκωθείς και να γίνεις αθλητής». Στα 27 της αφού το ελληνικό κράτος της «ζήτησε συγγνώμη», δίνοντάς της αποζημίωση 28.700 ευρώ (25 ευρώ για κάθε μία από τις 1.148 ημέρες κράτησης), δεσμεύεται ότι «αν τα καταφέρω και πάρω το πτυχίο μου και ασκήσω δικηγορία, θα βοηθάω τα φτωχά κορίτσια, τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Ο Δημήτρης Μαγκάκης, «ο Φαντομάς του Κολωνακίου», λήστευε για πολλά χρόνια χωρίς ενοχές «τα ρετιρέ των πλουσίων». Το κατηγορητήριό του ήταν 42 ρετιρέ (39 κλοπές και 3 απόπειρες). Από τα 16 του και για 3 δεκαετίες ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και τελικά πέρασε το 1/3 της ζωής του στη φυλακή. Τώρα στα 52 του είναι ερωτευμένος, έχει δουλειά και ολοκληρώνει το πρώτο του βιβλίο «Ο ήχος της χειροπέδας - ο κόσμος του χρήστη». «Το ναρκωτικό για μένα πλέον είναι τα ίδια μας τα συναισθήματα», αυτά που τα 24 χρόνια χρήσης είχαν παγώσει.

Δέσποινα Καμπούρη: Ναι, είναι έγκυος!

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και μία εβδομάδα. Σύμφωνα πλέον με επιβεβαιωμένες πηγές του Yupi, η παρουσιάστρια του LifeStyle διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αν και οι πρώτες εβδομάδες κύλησαν δύσκολα για τη Δέσποινα με έντονες αδιαθεσίες και ναυτίες, η 29χρονη δημοσιογράφος και ο σύντροφός της, Βαγγέλης Ταρασιάδης, είναι πολύ ενθουσιασμένοι και περιμένουν με αγωνία τη γέννηση του παιδιού το καλοκαίρι.

Η ίδια και οι συνεργάτες της δεν επιβεβαιώνουν ακόμα τη χαρμόσυνη είδηση, ενώ η αλλαγή στη σιλουέτα της Δέσποινας δεν είναι ακόμα εμφανής.
yupi

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Eurovision 2011 - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την επιλογή των τραγουδιών

Σχετικά με την επιλογή των τραγουδιών της Eurovisiοn, σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ τονίζει οτι εμμένει στον τρόπο επιλογής των υποψηφίων τραγουδιών και δεν μπορεί να αξιολογήσει υποψηφιότητες με τη μορφή ενστάσεων ή αντιρρήσεων, που υποβλήθηκαν από δισκογραφικές εταιρίες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής. Τα υποψήφια τραγούδια, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα αξιολογηθούν από ομάδα ειδικών για να τεθούν στη συνέχεια και στην κρίση των τηλεθεατών της. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Όπως είναι γνωστό, με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η συμμετοχή της ΕΡΤ στο διαγωνισμό της Eurovision.

Προς τούτο, συστήθηκε ομάδα εργασίας από υπηρεσιακούς παράγοντες με συντονίστρια - υπεύθυνη της διαδικασίας την κα Λένα Χοϊδά, Γενική Διευθύντρια Τηλεόρασης, συνεπικουρούμενη από Μέλη του Δ.Σ., από τα οποία ζητήθηκε η συνεισφορά τους στις γενικές κατευθύνσεις. Η ομάδα εργασίας, αφού αξιολόγησε όλες τις προτάσεις κατέληξε στην επιλογή συγκεκριμένων καλλιτεχνών ολοκληρώνοντας το έργο της.

Στη συνέχεια, μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση των τραγουδιών, αυτά θα αξιολογηθούν από ομάδα ειδικών και θα οδηγηθούν προς κρίση με συμμετοχή και των τηλεθεατών της ΕΡΤ. Τα ως άνω ισχύουν υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι τα τραγούδια θα πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.

Σε ό, τι αφορά στις ενστάσεις – αιτήσεις επανεξέτασης, που κατέθεσαν δισκογραφικές εταιρείες, η ΕΡΤ Α.Ε., αφού έλαβε γνώση του περιεχομένου τους, εξέτασε αυτές εκλαμβάνοντάς τες ως αιτήσεις θεραπείας και τις απέρριψε για τους παρακάτω λόγους:

α) Επέλεξε να απευθυνθεί σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες και για το λόγο αυτό προχώρησε σε πρόσκληση ενδιαφέροντος, που απευθυνόταν στις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες.

β) Επέλεξε να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό με νέους, πρωτοεμφανιζόμενους και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

γ) Επέλεξε τη συμμετοχή της ΕΡΤ στο Διαγωνισμό με καλλιτέχνες, που ασχολούνται αποκλειστικά με το τραγούδι, λαμβάνοντας υπόψη της το χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Ύστερα από τα παραπάνω, η ΕΡΤ εμμένει στην επιλογή της για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, ενώ παράλληλα δεν μπορεί να αξιολογήσει υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν από δισκογραφικές εταιρίες με τη μορφή ενστάσεων - αντιρρήσεων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής.

Το νέο video clip της Ελένης Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα - Άσε Με
Μουσική: Dimitri Stassos - Irini Michas
Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος

Οι καλεσμένοι του αυριανού X-Factor

Αυτή την Παρασκευή 28/1 στις 9 το βράδυ, ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται στο X FACTOR μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Η πολυτάλαντη Κατερίνα Παπουτσάκη και οι C: Real, από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής ποπ σκηνής, ερμηνεύουν το τραγούδι "Το Αλλο μου Μισό" από την ταινία "Το Ετερον Ημισυ" που βγαίνει σύντομα στις αίθουσες!

H Αμαρυλλίς, δημοφιλής τραγουδίστρια που μετράει διαρκώς νέες επιτυχίες, θα παρουσιάσει live το radio hit "Αυτό είναι ο έρωτας" σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου σε μια μοναδική εμφάνιση πάνω στη σκηνή του X FACTOR.

Ακόμη, οι Otherview, ένα από τα πιο υποσχόμενα νέα ελληνικά γκρουπ, έρχονται για να μας ανεβάσουν με dance κομμάτια από το πρώτο τους album με τίτλο "So long" που μόλις κυκλοφόρησε.
Ραντεβού την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, με τον Σάκη Ρουβά, τα 4 ταλέντα που συνεχίζουν στο Χ FACTOR και με λαμπερούς guests, για μια ακόμα live μουσική εμπειρία γεμάτη δυνατές συγκινήσεις.

ΤΑΙΝΙΑ: THE GREEN HORNET

Περιπέτεια 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 119'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μισέλ Γκοντρί με τους: Σεθ Ρόγκεν, Κάμερον Ντίαζ, Κρίστοφ Βαλτς, Τζέι Τσου

Υπόθεση:
O Μπριτ Ράιντ (Σεθ Ρόγκεν) είναι γιος του μεγαλύτερου μεγιστάνα των media στο Λος Άντζελες και ζει μια ανέμελη ζωή αφιερωμένη στα πάρτι. Όταν όμως ο πατέρας του (Τομ Γουίλκινσον) πεθαίνει μυστηριωδώς, ο Μπριτ βρίσκεται ξαφνικά κληρονόμος μίας τεράστιας περιουσίας. Σύντομα, δημιουργεί μια αναπάντεχη φιλία με τον πιο εργατικό και εφευρετικό υπάλληλο του πατέρα του, τον Κέιτο (Τζέι Τσου), και μαζί αποφασίζουν να πολεμήσουν το έγκλημα, μεταμφιεζόμενοι σε... εγκληματίες! Έτσι ο Μπριτ γίνεται ο εκδικητής Green Hornet και ο Κέιτο κατασκευάζει το απόλυτο όπλο, τη Μαύρη Καλλονή. Με ένα αμάξι - κινητό φρούριο και με τη βοήθεια της νέας γραμματέας του Μπριτ, Λενόρ Κέις (Κάμερον Ντίαζ), θα καταδιώξουν τον Μπέντζαμιν Τσουντνόφσκι (Κριστόφ Βαλτζ), τον άνθρωπο που ελέγχει τον υπόκοσμο του Λος Άντζελες. Όμως και ο Τσουντνόφσκι έχει τα δικά του σχέδια: να εξαφανίσει τον Green Hornet μια για πάντα.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΠΑΛΙ ΕΣΥ

YOU AGAIN
Κωμωδία 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 105'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Άντι Φίκμαν με τους: Κρίστεν Μπελ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Οντέτ Γιούστμαν

Υπόθεση:
Η Μάρνι στο σχολείο ήταν μια loser, με γυαλιά, σιδεράκια και σπυράκια που υπέφερε βασανιστικά καψώνια από τις δημοφιλείς cheerleaders. Τώρα έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη γυναίκα, πετυχημένη στη δουλειά της. Υπό κανονικές συνθήκες, η επιστροφή της στο πατρικό της για το γάμο του αδελφού της, θα ήταν για εκείνη ένα γεγονός το οποίο θα περίμενε με ανυπομονησία. Ωστόσο, πολύ σύντομα ο χειρότερος εφιάλτης της πρόκειται να γίνει πραγματικότητα όταν μαθαίνει πως η γυναίκα που θα ενωθεί παντρευτεί τον Γουίλ, δεν είναι άλλη από την Τζοάνα – την κοπέλα που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση στο λύκειο. Όταν φτάνει στο σπίτι, τα πράγματα είναι δύσκολα: η Τζοάνα όχι μόνο κάνει ότι δεν τη θυμάται, αλλά έχει κερδίσει και την εύνοια ολόκληρης της οικογένειας.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΣΥΝΟΔΟΣ

THE EXTRA MAN
Κομεντί 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 108'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Σάρι Σπρίγκερ Μπέρμαν, Ρόμπερτ Πουλτσίνι με τους: Κέβιν Κλάιν, Πολ Ντάνο, Τζον Σ. Ράιλι

Υπόθεση:
Ο Λούις Ιβς φαντάζεται τον εαυτό του σαν έναν ήρωα μυθιστορήματος του Σκοτ Φιτζέραλντ. Του αρέσουν οι γραβάτες, τα μπλέιζερς, οι σπορ καμπαρντίνες και φτάνει στη Νέα Υόρκη με το όνειρο να γίνει συγγραφέας. Ο Λούις πιάνει ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα του Χένρι Χάρισον, ενός αποτυχημένου, αλλά λαμπερού θεατρικού συγγραφέα, που χορεύει μόνος του με δίσκους του παλιού Μπρόντγουέι, τρυπώνει λαθραία στην όπερα και εκτελεί με απαράμιλλο στυλ τα καθήκοντά του ως "extra man"- ως συνοδού δηλαδή πλούσιων κυρίων. Παρά τα σαράντα χρόνια που τους χωρίζουν, οι δυό τους αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση μέντορα/μαθητή που θα πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ

SEASON OF THE WITCH
Περιπέτεια 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 95'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντομινίκ Σένα με τους: Νίκολας Κέιτζ, Ρον Πέρλμαν, Κλερ Φόι

Υπόθεση:
Ένας ηρωικός Σταυροφόρος και ο πιστός του φίλος επιστρέφουν στον τόπο τους μετά από χρόνια άγριων μαχών, για να τον βρουν κατεστραμμένο από την Πανώλη. Οι πρεσβύτεροι της εκκλησίας, πεπεισμένοι ότι υπεύθυνη για τον όλεθρο είναι μια νεαρή κοπέλα που κατηγορείται για χρήση μαγείας, δίνουν εντολή στους δυο ιππότες να την μεταφέρουν σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι. Εκεί οι μοναχοί θα εκτελέσουν ένα αρχαίο τελετουργικό, για να απαλλάξουν την Γη από την κατάρα της.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ

THE MECHANIC
Περιπέτεια 2011  Έγχρ.  Διάρκεια: 92'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ με τους: Τζέισον Στέιθαμ, Μπεν Φόστερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ

Υπόθεση:
Ο μοναχικός Άρθουρ Μπίσοπ είναι ο ιδανικός ‘mechanic’, επίλεκτος πληρωμένος δολοφόνος που ξέρει να ‘χτυπάει’ με τη μέγιστη συνέπεια και αποτελεσματικότητα χωρίς να αφήνει ίχνη. Η δολοφονία του μέντορά του Χάρι θα τον επηρεάσει, θα τον φέρει κοντά με το γιό του Χάρι που θα αναλάβει να εκπαιδεύσει και θα τον φέρει αντιμέτωπο με κάποιους υψηλά ιστάμενους.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ

BLACK SWAN
Θρίλερ 2010  Έγχρ. Διάρκεια: 108'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι με τους: Νάταλι Πόρτμαν, Βενσάν Κασέλ, Μίλα Κούνις, Μπάρμπαρα Χέρσεϊ

Υπόθεση:
Η Νίνα είναι μια μπαλαρίνα στην Νέα Υόρκη και ο χορός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της, όπως γίνεται συνήθως στα επαγγέλματα αυτά. Ζει με την ψυχαναγκαστική πρώην μπαλαρίνα μητέρα της, η οποία της ασκεί ασφυκτική πίεση. Όταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τόμας Λίροϊ αποφασίζει να αντικαταστήσει την πρίμα μπαλαρίνα για την παράσταση "Η Λίμνη των Κύκνων", η Νίνα είναι η πρώτη επιλαχούσα. Η Νίνα θα πρέπει να αποδείξει πως είναι ικανή να ενσαρκώσει, πέρα από τον Λευκό Κύκνο, και τον Μαύρο Κύκνο. Η Λίλι είναι νέα στην ομάδα χορού του Λίροϊ και αποτελεί την σημαντικότερη ανταγωνίστρια της Νίνα για τον περιζήτητο πρωταγωνιστικό ρόλο. Καθώς αναπτύσσεται μια ιδιόμορφη φιλία ανάμεσα στις δύο αντίπαλες χορεύτριες, η Νίνα έρχεται όλο και περισσότερο σε επαφή με την σκοτεινή της πλευρά.

Το trailer της ταινίας:

Το νέο τραγούδι του Νίνο

Νίνο - 14 Φλεβάρη 
Στίχοι - Μουσική: Φοίβος - ΝΙΝΟ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γονείς έγιναν η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου!

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Μαριάννα Τουμασάτου, σήμερα το μεσημέρι. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε με καισαρική ενώ το νεογέννητο ζύγιζε 3.020. Ο μαιευτήρας της ηθοποιού δήλωσε πως πήγαν όλα καλά, ενώ αποκάλυψε πως σε όλη την διαδικασία ήταν και ο Αλέξανδρος Στάυρου που ήταν πολύ συνεργάσιμος και τον χαρακτήρισε ως "τον καλύτερο βοηθό". Το διάσημο ζευγάρι είναι χρόνια μαζί, ενώ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο με πολιτικό γάμο.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η Αννίτα επιστρέφει στο Alter !

Κρίση ήταν και πέρασε... Οπως όλοι οι μακροχρόνιοι γάμοι, έτσι και ο γάμος της Αννίτας Πάνια και του Alter πέρασε μία μεγάαααλη και άκρως σοβαρή κρίση και τώρα; Και τώρα σιγά-σιγά προσπαθεί να συνέλθει και να βρει και πάλι τους κανονικούς ρυθμούς του !

Με άλλα λόγια ; Μάλλον οι μακροχρόνιες τηλεοπτικές αγάπες δεν περνάνε έτσι εύκολα και η Αννίτα Πάνια αποφάσισε να δώσει... τόπο στην οργή και μία δεύτερη τηλεοπτική ευκαιρία στην συνεργασία της με το Alter. Μετά τα... παρατράγουδα του περασμένου Σαββατοκύριακου και τις νομικές κινήσεις που φρόντισε να κάνει η ξανθιά παρουσιάστρια ,προκειμένου να δείξει με τον πιο ηχηρό ίσως τρόπο, την δυσαρέσκειά της για τις οικονομικές εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε ΄κείνη, τους στενούς συνεργάτες της και το κανάλι του Περιστερίου, τα πράγματα φαίνεται πως εξομαλύνονται.

Η Αννίτα Πάνια και η διοίκηση του καναλιού του Περιστερίου έκαναν όλες αυτές τις ημέρες μία σειρά απο αλλεπάλληλα ραντεβού και έτσι υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις, πως θα καταβληθούν κανονικά στους συντελεστές της εκπομπής τα δεδουλευμένα και πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω κανένα απολύτως πρόβλημα. Κάπου εδώ αξίζει να σημειώσουμε, πως ήταν όλοι απλήρωτοι, σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο.

Ετσι, η γνωστή παρουσιάστρια, αποφάσισε να προσπεράσει τα όλα όσα έγιναν απο την περασμένη Παρασκευή μέχρι και χθες και να συνεχίσει κανονικά τις εκπομπές της στο Alter, δείχνοντας καλή πίστη και εμπιστοσύνη, στα όλα όσα άκουσε. Αυτός είναι και ο λόγος που όση ώρα γραφόντουσαν αυτές οι γραμμές ,έφτασε στα χέρια μας και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

"...Οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια «ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» και «ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ» από το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου συνεχίζουν να μεταδίδονται κανονικά από τη συχνότητα του ALTER..."


Τι μας είπε δε και ο πιστός συνεργάτης της Αννίτας Πάνια και γνωστός σκηνοθέτης Ομηρος Ευστρατιάδης ;
"Ολα μπορούν να γίνουν και όλα να ξεπεραστούν, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση, Το Alter ήταν σπίτι μας εδώ και 15 χρόνια. Απο την στιγμή που λάβατε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η οποία λέει πως απο το τέλος του μήνα θα βρισκόμαστε και πάλι κανονικά στον αέρα, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Εντάξει, υπήρξαν κάποια μικρο-προβλήματα, αλλά ξεπεράστηκαν..."
tlife

Το νέο video clip από τις Μέλισσες

Μέλιsses - Lonely Heart
Μουσική - Στίχοι: Μέλιsses
Σκηνοθεσία: Μέλιsses

Η ελληνική ταινία "Κυνόδοντας" υποψήφια για Όσκαρ

Με δώδεκα υποψηφιότητες η βρετανική ταινία "Ο Λόγος του Βασιλιά" κυριάρχησε στις φετινές υποψηφιότητες για Όσκαρ που ανακοινώθηκαν σήμερα. Δέκα Όσκαρ διεκδικεί η ταινία «True Grit» και από οχτώ οι ταινίες "Inception" και «Social Network». Ανάμεσα στις υποψηφιότητες για "Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας" είναι και η ελληνική ταινία «Ο Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου. Η απονομή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου στο «Kodak Theatre», στο Λος Άντζελες.

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες:

Καλύτερη Ταινία

Μαύρος Κύκνος
The Fighter
Inception
Τα Παιδιά είναι Εντάξει
Ο Λόγος του Βασιλιά
127 Ώρες
The Social Network
Toy Story 3
Αληθινό Θράσος
Winter's Bone

Α' Ανδρικός Ρόλος

Κόλιν Φερθ (Ο Λόγος του Βασιλιά)
Τζεφ Μπρίτζες (Αληθινό Θράσος)
Τζέσε Αϊζενμπεργκ (The Social Network)
Τζέιμς Φράνκο (127 Ώρες)
Χαβιέρ Μπαρδέμ (Biutiful)

Α' Γυναικείος Ρόλος

Ανέτ Μπένινγκ (Τα Παιδιά είναι Εντάξει)
Νικόλ Κίντμαν (Rabbit Hole)
Τζένιφερ Λόρενς (Winter's Bone)
Νάταλι Πόρτμαν (Μαύρος Κύκνος)
Μισέλ Ουίλιαμς (Blue Valentine)

Β' Ανδρικός Ρόλος

Κρίστιαν Μπέιλ (The Fighter)
Τζον Χοκς (Winter's Bone)
Τζέρεμι Ρένερ (Τhe Town)
Μαρκ Ράφαλο (Τα Παιδιά Είναι Εντάξει)
Τζέφρι Ρας (Ο Λόγος του Βασιλιά)

Β' Γυναικείος Ρόλος

Έιμι Άνταμς (The Fighter)
Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Ο Λόγος του Βασιλιά)
Μελίσα Λίο (The Fighter)
Χάιλι Στάινφελντ (Αληθινό Θράσος)
Τζάκι Γουίβερ (Animal Kingdom)

Σκηνοθεσία

Ντάρεν Αρονόφσκι (Μαύρος Κύκνος)
Ντέιβιντ Ο' Ράσελ (The Fighter)
Τομ Χούπερ (Ο Λόγος του Βασιλιά)
Ντέιβιντ Φίντσερ (The Social Network)
Τζόελ και Ίθαν Κοέν (Αληθινό Θράσος)

Διασκευασμένο σενάριο

127 Ώρες (Ντάνι Μπόιλ, Σάιμον Μπουφόι)
Toy Story 3 (Μάικλ Αρντ,)
The Social Network (Άαρον Σόρκιν)
Αληθινό Θράσος (Τζόελ και Ίθαν Κοέν)
Winter's Bone (Ντέμπρα Γκράνικ, Αν Ροσελίνι)

Πρωτότυπο σενάριο

Another Year
The Fighter
Inception
Τα Παιδιά είναι Εντάξει
Ο Λόγος του Βασιλιά

Ξενόγλωσση ταινία

Κυνόδοντας (Ελλάδα)
Biutiful (Μεξικό)
In a Better World (Δανία)
Incendies (Καναδάς)
Outside the Law (Αλγερία)

Κινούμενα σχέδια

Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας
Toy Story 3
Ο Θαυματοποιός

Κινούμενα σχέδια μικρού μήκους

Day & Night
The Gruffalo
Let's Polute
The Lost Thing
Madagascar

Σκηνικά

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι της Φωτιάς (Μέρος Α')
Inception
Ο Λόγος του Βασιλιά
Αληθινό Θράσος

Φωτογραφία

Μαύρος Κύκνος
Inception
Ο Λόγος του Βασιλιά
The Social Network
Αληθινό Θράσος

Μοντάζ

Άντριου Βάισμπλουμ (Μαύρος Κύκνος)
Πάμελα Μάρτιν (The Fighter)
Ταρίκ Ανβάρ (Ο Λόγος του Βασιλιά)
Τζον Χάρις (127 Ώρες)
Άνγκους Γουόλ και Κερκ Μπάξτερ (The Social Network)

Κοστούμια

Κολίν Άτγουντ (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων)
Αντονέλα Καναρότσι (Είμαι ο Έρωτας)
Τζένι Μπίβαν (Ο Λόγος του Βασιλιά)
Σάντι Πάουελ (The Tempest)
Μέρι Τζόφρες (Αληθινό Θράσος)

Μακιγιάζ

Barney's Version
The Way Back
The Wolfman

Μουσική

Τζον Πάουελ (Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας)
Χανς Τσίμερ (Inception)
Αλεξάντερ Ντέσπλατ (Ο Λόγος του Βασιλιά)
Α.Ρ.Ραμάν (127 Ώρες)
Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος (The Social Network)

Τραγούδι

Coming Home (Country Strong)
I See the Light (Μαλλιά Κουβάρια)
If I Rise (127 Ώρες)
We Belong Together (Toy Story 3)

Οπτικά Εφέ

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι της Φωτιάς (Μέρος Α')
Hereafter
Inception
Iron Man 2

Ήχος

Inception
Ο Λόγος του Βασιλιά
Salt
The Social Network
Αληθινό Θράσος

Ηχητικό μοντάζ

Inception
Toy Story 3
Tron: Legacy
Αληθινό Θράσος
Unstoppable

Ντοκιμαντέρ

Exit through the Gift Shop
Gasland
Inside Job
Restrepo
Waste Land

Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους

Killing in the Name
Poster Girl
Strangers No More
Sun Come Up
The Warriors of Qiugang

Ταινία Μικρού Μήκους

The Confession
The Crush
God of Love
Na Wewe
Wish 143

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Α. Πάνια: Γιατί σταμάτησα απο το Alter

Η Αννίτα Πάνια από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιεχόμενο της εξωδίκου που έστειλε στον Alter, με το οποίο κοινοποιούσε την απόφασή της να σταματήσει τις εκπομπές της στο κανάλι, όλοι της τηλεφωνούν να μάθουν τα πως και τα γιατί. Η ίδια, όμως, δεν βγαίνει στο τηλέφωνο και βεβαίως δεν κάνει δηλώσεις.

Μιλώντας όμως σε δικούς της ανθρώπους εξηγεί πως η απόφασή της "δεν πάρθηκε εν θερμώ".Για μια δεκαετία το Αter ,ήταν για κείνη το επαγγελματικό της σπίτι και οι άνθρωποί του οι δικοί της άνθρωποι από την εποχή ακόμη-15 χρόνια πριν-που συνεργάζονταν μαζί τους στο Star.

"Eίμαι χαλαρή" ,λέει."Αλλά με όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα,νοιώθω πως έχει πάψει να είναι το σπίτι μου...Μου έφυγε το κέφι...Ξενέρωσα...Εδωσα περισσότερο τράτο από όσο μπορούσα να δώσω,Προχτές έκανα με το ζόρι εκπομπή και δεν γουστάριζα.Ετσι το πήρα απόφαση και χτες είπα στο δικηγόρο να στείλει το νομικό χαρτάκι. Ηθελα να τελειώσω αυτό το Σαββατοκύριακο..."
zappit

Η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό του X - Factor

 
Η Έλενα Παπαρίζου είπε το πολυπόθητο "ναι" στους υπεύθυνους του ANT1 και θα εμφανιστεί στον τελικό του X-Factor που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια εκτός από τις μεγάλες της επιτυχίες που θα ερμηνεύσει, ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές της. Ραντεβού λοιπόν σε λίγες βδομάδες. 

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΝΟΥ

Κοινωνική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 112'
Eλληνική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Τζήμα με τους: Τζέιμς Ντ' Άρσι, Αλίσια Γουίτ, Κολμ Μίνι, Γιάννη Βούρο

Υπόθεση:
Το πέταγμα του κύκνου είναι το πέταγμα της ψυχής μας στην ομορφιά της ζωής και της αγάπης, στην μαγεία της φύσης και του έρωτα, σε ό,τι χάσαμε στη δίνη του σύγχρονου τρόπου ζωής, των μεγάλων εντάσεων, των μεγάλων ταχυτήτων, στο κυνήγι της καριέρας και της οικονομικής επιτυχίας. Η συγκλονιστική ιστορία του Αλέξη, ενός “golden boy”, που υπηρέτησε το κέρδος αψηφώντας τις συνέπειες. Μια φοβερή οικολογική καταστροφή με πολλά ανθρώπινα θύματα, εξαιτίας της απληστίας μιας κοινοπραξίας πολυεθνικών, ανάμεσά τους και η εταιρία που διευθύνει ο Αλέξης, τον ξυπνάνε από την μεγάλη αυταπάτη. Θέλει να ξαναβρεί όλα όσα έχασε...τη ζωή του...αλλά είναι απόλυτα παγιδευμένος. Γύρω του εξελίσσεται ένα θρίλερ διαπλοκής που τον σφίγγει σαν μέγγενη και τον οδηγεί σε μια αδυσώπητη σύγκρουση με τις πολυεθνικές.

Το trailer της ταινίας:



ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

THE DILEMMA
Κωμωδία 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 118'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ με τους: Βινς Βον, Κέβιν Τζέιμς, Γουινόνα Ράιντερ, Τζένιφερ Κόνελι

Υπόθεση:
Δύο συνεργάτες και κολλητοί από το κολλέγιο φίλοι που ο καθένας μοιάζει να έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του. Ο ένας, ορκισμένος εργένης, περνά υπέροχα με την κοπέλα του και ο άλλος είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος. Όλα μοιάζουν ονειρικά στη ζωή τους μέχρι που ο ένας ανακαλύπτει πως η γυναίκα του κολλητού του τον απατά. Και εκεί τίθεται το μεγάλο δίλημμα: να του αποκαλύψει την αλήθεια και να του καταστρέψει το γάμο ή να τον αφήσει να ζει μέσα στο ψέμα; Τι είναι άραγε προτιμότερο; Ψάχνοντας βέβαια λίγο περισσότερο στις ζωές του φίλου και της γυναίκας του, προσπαθώντας να βρει αποδείξεις, προτού προβεί σε αποκαλύψεις, κι ενώ θέτει σε κίνδυνο, με την όλη του στάση, και την ίδια του τη σχέση, ανακαλύπτει πως τελικά και ο φίλος του έχει κάποια καλά κρυμμένα μυστικά... Και μέσα σε όλα αυτά οι δύο συνέταιροι έχουν και μια προθεσμία επαγγελματικής φύσεως που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την αποκάλυψη της αλήθειας.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: THE FIGHTER

Δραματική  2010  Έγχρ.  Διάρκεια: 116'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ο' Ράσελ με τους: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κρίστιαν Μπέιλ, Μελίσα Λίο, Έιμι Άνταμς

Υπόθεση:
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στην εργατούπολη Λόουελ, ο τριαντάρης Μίκι Γουόρντ είναι ένας δευτεροκλασάτος πυγμάχος. Έχει αντοχή στο ρινγκ και ένα δυνατό αριστερό, αλλά και μια προβληματική οικογένεια και μια καριέρα που δεν μοιάζει να υπόσχεται θριάμβους. Ο αδελφός του Ντίκι που τον προπονεί, κάποτε τοπικός ήρωας του μποξ, έχει ξεπέσει στα ναρκωτικά και το μικροέγκλημα, ενώ η καταπιεστική μητέρα του κινεί τα νήματα σαν ‘μάνατζερ’. Διαφορετική διάσταση στη ζωή του Μίκι θα δώσει η γνωριμία του με μια δυναμική μπαργούμαν, και η μεγάλη, τελευταία ευκαιρία για διάκριση που θα έχει, θα τον φέρει αντιμέτωπο με την οικογένειά του.

Το trailer της ταινίας:

Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβας στο MadWalk


Το MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project γίνεται πραγματικότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το πάντα καινοτόμο Mad! Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου το MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.
Με έμπνευση από τη δημιουργικότητα της μόδας και τη δύναμη της μουσικής, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν 1 μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά Fashion Shows!

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk by Vodafone θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αποδεικνύοντας την ευαισθησία και τη θέληση προσφοράς του Mad.

Για 1η φορά στην Ελλάδα, το μοναδικό Fashion Music Project:

- Deux Hommes & Γιώργος Μαζωνάκης

- Mi-Ro & Onirama

- Yiorgos Eleftheriades & Μύρωνας Στρατής feat. Ilia Darlin

- Mary Katrantzou & Matisse

- Celia Kritharioti Haute Couture & Σάκης Ρουβάς

- Apostolos Mitropoulos & Έλενα Παπαρίζου

- Orsalia Parthenis & Mέλιsses

- Vrettos Vrettakos & Δέσποινα Βανδή

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου
Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, Ελληνικό

Προπώληση Εισιτηρίων:
- κατάστημα METROPOLIS, Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη
- κατάστημα Vodafone στο Τhe Mall Athens
- και στο www.ticketshop.gr

Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, οι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν πρωτοποριακά fashion shows που θα πλαισιώνουν τις εμφανίσεις – έκπληξη των καλλιτεχνών, προσφέροντας συνολικά το πιο rock και εντυπωσιακό θέαμα!

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Το νέο video clip του Δήμου Αναστασιάδη

Δήμος Αναστασιάδης - Αν μ'αγαπάς
Μουσική: Δήμος Αναστασιάδης
Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Γραμματόπουλος

Αποκάλυψη τώρα για Εύα - Λευτέρη

Μπορεί στα επεισόδια που έρχονται στην ''Εδέμ'' να βλέπουμε τον Λευτέρη να πυροβολείται-όπως και η Δάφνη-για την βρώμικη ιστορία των διαμαντιών και να τον τρέχουν σε χειρουργεία προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά ο άνδρας θα την…γλιτώσει και επειδή θα τα …δει όλα με το "σκηνικό" που’ χει γίνει, θα αποφασίσει να μην κρατά πια…Μυστικά από την Εύα που αγαπάει παράφορα και να της πει την πάσα αλήθεια για τα διαμάντια και την ιστορία με την γυναίκα του και τον σκοτωμένο φίλο του.

Θα της δείξει μάλιστα τα περίφημα διαμάντια για τα οποία χύθηκε τόσο αίμα και εκείνη θα μείνει…κάγκελο. Γνώρισε έναν αρρενωπό γυμναστή,πίστεψε ότι δεν θα’ναι μπλεγμένος σε…βρώμικες ιστορίες όπως ήταν ο Μάνος και ο Στέφανος,θεώρησε ότι προχωρά καλά,μα όλα θα…γκρεμιστούν από την ομολογία του.

Όλα όσα είχε καλά στο μυαλό της,αλλάζουν. Ο Λευτέρης δεν είναι αυτός που πίστεψε,της έπαιξε κι αυτός θέατρο όπως οι άλλοι κι αυτό την…κομματιάζει.Και πάλι βρήκε τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσει,ένα πράγμα. Μπορεί ο Λευτέρης να το κάνει για το καλό της,για να μην είναι σε κίνδυνο ούσα μαζί του, αλλά εκείνη βλέπει την άσχημη πλευρά του "σκηνικού" :της έχει πει ψέμματα-και αυτό δεν μπορεί να το αντέξει…Τι θα κάνει λοιπόν;Θα φύγει μακριά του αφήνοντας άλλο ένα της έρωτα στον…γκρεμό,ή θα εκτιμήσει τελικά την ανάγκη του να της αποκαλύψει την αλήθεια για να μην κινδυνέψει;
tvzapping

Eurovision 2011 - ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Αιφνίδιος θάνατος υποψηφίου των προκριματικών.

Μία τραγική είδηση, που αφορά σε υποψήφιο εκπρόσωπο της Ισλανδίας για την Eurovision 2011 έγινε γνωστή πριν από λίγο, προκαλώντας σοκ και δέος στους ανθρώπους που ασχολούνται με τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Ο 36χρονος Sigurjon Brink, ένας εκ των συμμετεχόντων στον τρίτο ημιτελικό του Songva Keppnin 2011, εξέπνευσε αιφνιδίως χθες το βράδυ, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στην πόλη Gardabae.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, αλλά αναμένεται πλήρης αξιολόγηση των ευρημάτων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της νεκροτομής. Ο αποθανών, ήταν σύζυγος και πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών. Το όνομα του Brink είναι γνωστότατο στους eurofans, καθώς ο άτυχος καλλιτέχνης είχε επιχειρήσει να εκπροσωπήσει την χώρα του δύο φορές, το 2005 και το 2010. Φέτος, είχε επανέλθει στην διαδικασία των προκριματικών και επρόκειτο να διαγωνιστεί στον τρίτο ημιτελικό, στις 29 Ιανουαρίου. Εκτός από το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιζόταν ο ίδιος, είχε συνθέσει ακόμα μια συμμετοχή, η οποία ήταν προγραμματισμένο να διαγωνιστεί σε κάποιον από τους υπόλοιπους ημιτελικούς. Η κρατική τηλεόραση της Ισλανδίας δεν έχει προβεί -μέχρι αυτή τη στιγμή- σε κάποια ενημέρωση, σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί με την κενή θέση που αφήνει ο Sigurjon. Είναι πιθανόν να αντικατασταθεί από κάποια άλλη συμμετοχή, περοσσότερες πήροφορίες, όμως, αναμένονται σύντομα.

Κλείνοντας, μπορούμε να παρακολουθήσουμε το τραγούδι με το οποίο ο νεαρός ερμηνευτής διεκδίκησε πέρσι την εκπροσώπηση της χώρας του στην Eurovision 2010. Το τραγούδι τιτλοφορείται "Waterslide" (νεροτσουλήθρα) και στο βίνετο που ακολουθεί, έχουμε τη δυνατότητα να το δούμε έτσι όπως παρουσιάστηκε στους περσινούς προκριματικούς της Ισλανδικής τηλεόρασης.

ogaegreece, esctoday.com

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Eurovision 2011 - Το logo και σλόγκαν της φετινής διοργάνωσης!

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο logo της Eurovision 2011, που θα γίνει το Μάιο στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας. Το λογότυπο απεικονίζει μια πολύχρωμη καρδιά σε μαύρο φόντο και συνοδεύεται με το σύνθημα "Feel your heart beat!" που σημαίνει "Νιώσε το χτύπο της καρδιάς σου!".
Η σχεδίαση του σχήματος έχει γίνει από την Βρετανική εταιρεία Turquoise, που έχει αναλάβει και το υπόλοιπο εικαστικό μέρος της φετινής Eurovision.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΤΑΙΝΙΑ: ΑΠΝΟΙΑ

Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 90
Eλληνική ταινία σε σκηνοθεσία Άρη Μπαφαλούκα με τους: Γιώργο Καραμίχο, Σωτήρη Πάστρα, Γιούλικα Σκαφιδά

Υπόθεση:
O Δημήτρης, ένας 23χρονος κολυμβητής, βουτάει στο νερό μιας σκοτεινής πισίνας μετά την επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχει εκπληρώσει το όνειρο της ζωής του αλλά νιώθει πιο κενός από ποτέ. Όπως το σώμα του επιπλέει στην επιφάνεια του νερού, εικόνες και μνήμες πλημυρίζουν το μυαλό του, θυμίζοντας του την σχέση του με την Έλσα, μια περιβαλλοντική ακτιβίστρια που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: SUBMARINO

Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 105'
Δανέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ με τους: Γιάκομπ Σέντεργκρεν, Πίτερ Μπλάουγκμποργκ, Πατρίσια Σούμαν

Υπόθεση:
Ο Νικ κι ο μικρότερος αδερφός του αντικαθιστούν την αδιάφορη και αλκοολική μητέρα τους στη φροντίδα του νεογέννητου αδερφού τους, όταν όμως αυτός ένα βράδι πεθαίνει, τα δύο αδέρφια θα μεγαλώσουν με το αίσθημα της ενοχής... Ο τριαντάχρονος πλέον Νικ έχει βγει από τη φυλακή και ζει στο δωμάτιο μιας εστίας. Είναι ανίκανος να ελέγξει το θυμό του, και η ανικανότητα να έρθει κοντά στον αδερφό του, τον θυμώνει ακόμη περισσότερο. Η σχέση του με τη γειτόνισσα Σόφι, μένει επιφανειακή καθώς αδυνατεί να δεθεί μαζί της. Έχει αποκοπεί από την πρώην κοπέλα του την Άνα και ξανασυναντάει τον υπέρβαρο σεξομανή αδερφό της , Ιβάν. Για τον αδελφό του Νικ, τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από τον εξάχρονο γιο του, Μάρτιν. Η εξάρτηση του όμως, δεν τον αφήνει να είναι ένας υπεύθυνος γονιός.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: BIUTIFUL

Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 147'
Ισπανομεξικάνικη ταινία σε σκηνοθεσία Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου με τους: Χαβιέρ Μπαρδέμ, Μαρισέλ Αλβαρέζ, Χάνα Μπουσαϊμπ

Υπόθεση:
Ο Ουξμπάλ ανακαλύπτει πως του απομένουν μόνο μερικοί μήνες ζωής και αποφασίζει να βάλει σε τάξη το χάος της ζωής του. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του αυτής, περιπλανιέται στις φτωχογειτονιές και στον υπόκοσμο της Βαρκελώνης, ανάμεσα σε μετανάστες, συμμορίες και εμπόρους ναρκωτικών.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

THE TOURIST
Περιπέτεια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 103'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ με τους: Τζόνι Ντεπ, Αντζελίνα Τζολί, Πολ Μπέτανι, Στίβεν Μπέρκοφ


Υπόθεση:
Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη, με στόχο να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση, ο Φρανκ (Τζόνι Ντεπ) βρίσκεται ξαφνικά να φλερτάρει με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του. Με φόντο τις μαγευτικές τοποθεσίες της Βενετίας και του Παρισιού, το ειδύλλιο του Φρανκ και της Ελίζ παίρνει σύντομα διαφορετική τροπή, καθώς και οι δυο βρίσκονται άθελά τους αντιμέτωποι με ένα κυνηγητό ζωής και θανάτου.

Το trailer της ταινίας:

Γιουροβιζιονικοί αναστενάρηδες

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Μια χαρά πήγε η έναρξη της γιουροβιζιονικής περιόδου µε τα κουτσοµπολίστικα πάνελ να παιανίζουν υπό τη διεύθυνση Ηλία Ψινάκη «Σκάνδαλο!
Σκάνδαλο!»
Πάνω που είχαµε ανησυχήσει ότι οι «χαµηλοί τόνοι» που η ΕΡΤ ήθελε να τηρούνται στο θέµα της Γιουροβίζιον θα καταργούσαν το αλλοτινό λατρεµένο θέαµα του γιουροβιζιονικού ξεκατινιάσµατος. Αλλά συνέβη το εντελώς αντίθετο. Οι «χαµηλοί τόνοι» εξελίχθηκαν σε πυρήνα του σκανδάλου της απόρριψης της συµµετοχής του Θεοχάρη Ιωαννίδη στα διαγωνιζόµενα «πακέτα» για τη γιουροβιζιονική µας εκπροσώπηση. Γιατί τελικώς επιλέχθηκαν οι Λούκας, Κόκκινα Χαλιά, Τριηµιτόνιο και η Νίκη Πόντε (φετινή συµµετοχή) εκ του «X Factor» και Αντιγόνη Ψυχράµη και Βαλάντω από το «Greek Idol».

Ριαλιτοπόλεµος µε άλλα λόγια.

Αλλωστε το γιουροβιζιονικό πανηγύρι αποτελούσε από καταβολής του ένα είδος διασκεδαστικής εκτόνωσης και παράλληλα προώθησης των κυρίαρχων τάσεων της βιοµηχανίας της διασκέδασης. Ακόµη και οι εθνικογεωπολιτικές, συναισθηµατικές επενδύσεις των γιουροβιζιονικώνλαών τού δίνουν και εκείνο το χουλιγκάνικο κλίµα, στοιχείο της «πολεµικής» ψυχαγωγίας των λαών. Τα τηλεοπτικά τάλεντ σόου δεν είναι παρά κάτι ανάλογο. Επιπλέον τροφοδοτούν τις αγορές µε ευκόλως αναλώσιµο τραγουδιστικό υλικό.

Αυτό ακριβώς είναι και οι «αποφοιτήσαντες» από τις «τηλεακαδηµίες» των «X Factor» και «Greek Idol». Wannabe αοιδοί της πίστας, που παρά τη λάµψη των τηλεοπτικών σόου, τα µπαλέτα, τους τσακωµούς κριτικών επιτροπών στην ποδιά τους, που τους έκαναν για λίγο να νοµίσουν ότι «έφτασαν» στην κορυφή, προσγειώνονται ανωµάλως στη στενάχωρη πραγµατικότητα.

Οσο για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ότι θα πάρει τη γιουροβιζιονική βίζα, µια χαρά µέτρια φωνή και καλογυµνασµένους κοιλιακούς διαθέτει. Αλλά για να είµαστε ακριβείς, το ριαλιτοπαίχνιδο που συµµετείχε, το «Just the two of us», δεν είχεστόχο να αναδείξει τραγουδιστές. Αλλο αν χρησιµοποιήθηκε πολύ έξυπνα από τη µανατζερική στρατηγική για να αναχθεί ο Θεοχάρης σε απόλυτο αντικείµενο του γιουροβιζιονικού πόθου. Με τη βοήθειαδηλώσεων από φέροντες τη γιουροβιζιονική «βούλα» του ειδήµονος, τύπου Τζόνυ Καληµέρη. Αλλά και µε τη βοήθειαµιας ενορχηστρωµένης, πρωτοφανούς πανελικής υποστήριξης. Το τι αναστεναγµούς απογοήτευσης έριξε η Ελεωνόρα Μελέτη που «αυτό το παλικάρι δεν θα µας εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον», ούτε να ‘χε αποτύχει η ίδια προσωπικώς!

Μιντιακό υλικό ωστόσο παράγεται χάρη στα πιο απίθανα σενάρια. Αλλα θέλουν «πολιτική» χροιά στον αποκλεισµό Θεοχάρη, επειδή λέει είναι µάνατζέρ του ο Ψινάκης – ώρες να γίνουµε και διεθνώς ρεζίλι µε τέτοιες µπούρδες – άλλα τονθέλουν «θύµα» πολέµου των δισκογραφικών, άλλα πολέµου των ριάλιτι και των καναλιών, άλλα «θύµα» της ζήλειας για τα προσόντα και την οµορφιά του – εδώ µεγαλουργεί η πανελική κατινιά. Τέλεια!

Το µεν φιλοθέαµον έχει ήδη θέαµα χορταστικό και παθιασµένο, ο Θεοχάρης ήδη µεγάλη προβολή, ενώ τα γιουροβιζιονικά σόου εξασφαλίζουν µεγάλο κοινό.

Τα γιουροβιζιονικά πανηγύρια δεν είναι τυχαίο ότι ξεσηκώνουν πάθη, καταγγελίες για «σκάνδαλα», αντιδράσεις παντού όπου λαµβάνουν χώρα. Πέρυσι µόλις, ήταν ο αποκλεισµός της Κατερίνας Αυγουστάκη, επειδή είχε διαρρεύσει το τραγούδι της. Αλλά αυτά δεν είναι τίποτε µπροστά στα σκάνδαλα των Τούρκων, των Ουκρανών και των Βούλγαρων που κάθε τόσο σπαράσσουν τους επιτόπιους γιουροβιζιονιστές. Και τα περισσότερα µε πολιτική χροιά, όπως π.χ. στην Ουκρανία, όταν προ 5ετίας αµφισβητήθηκε η καταµέτρηση των ψήφων για το τραγούδι που επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα και το οποίο είχε επικριθεί ως εξόχως πολιτικό, φίλα προσκείµενο στην κυβέρνηση, ενώ το αντίπαλό του τραγούδι, µε την Ανι Λόρακ, ανήκε «ιδεολογικώς» στην αντιπολίτευση. Σκάνδαλο δωροδοκίας των κριτών είχεξεσπάσει στην Τουρκία πριν 5-6 χρόνια πάλι, µε έναν εκ των υποψηφίων να καταγγέλλει ότι του ζήτησαν 4.000 ευρώ για να τον περάσουν στην τελική φάση. Ακολούθησαν πλήθος άλλου είδους σκάνδαλα, µέχρι και της περσινής νικήτριας της Λένας, που υποτίθεται πρωταγωνιστούσε σε «αισθησιακή ταινία» και δεν ήταν παρά ένα ντοκιµαντέρ για τη ζωή της, όπου φαινόταν µέσα στο νερό ελαφρώς το στήθος της. Ορεξη να ‘χουµε να ασχολιόµαστε µε το τίποτε µιας βιοµηχανίας που µανιωδώς το παράγει στο κενό της αληθινής δηµιουργίας.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Γιώργος και Φαίη στο στούντιο του real fm 97.8

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Ελεάννας Τρυφίδου στο στούντιο του real fm 97.8 ήταν η Φαίη Σκορδά. Η γλυκιά παρουσιάστρια συνόδευσε το σύζυγό της στο ραδιοφωνικό στούντιο και απάντησε στα ερωτήματα που με καταιγιστικό ρυθμό έθεταν οι ακροατές του σταθμού.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, η Φαίη αποκάλυψε ότι έχει πάρει ήδη 6- 7 κιλά, ωστόσο, δεν έχει τις «λιγούρες» που είχε πριν. «Ο Γιώργος έχει ούτως ή άλλως. Δεν μένει τίποτα σε αυτό το σπίτι. Ο,τι μαγειρεύεται, τρώγεται», είπε πειράζοντας τον για τη σχέση του με το φαγητό.

Ωστόσο, αποκάλυψε τη γλυκιά πλευρά του παρουσιαστή: «Είναι σαν να έχω ένα μωράκι μέσα στο σπίτι. Θέλει χάδια, να τον προσέχω και να ασχολούμαι μαζί του», είπε και εκμυστηρεύτηκε ότι ο σύζυγός της την ξυπνάει κάθε πρωί με γλυκόλογα. «Είσαι έτοιμη λοιπόν για το επόμενο μωράκι», πρόσθεσε με νόημα η Ελεάννα.

Η παρουσιάστρια του "Πρωινού mou" είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα αδέσποτα ζώα . «Είχαμε πάντα ζώα στο σπίτι μας. Ο,τι αδέσποτο βρίσκαμε, το κρατούσαμε. Το πρώτο αδέσποτο που θα βρω, όταν γεννήσω, θα το κρατήσουμε», στέλνοντας μήνυμα στον σύζυγό της, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τον έχει δαγκώσει ήδη δύο φορές το σκυλί της.

Ολοκληρώνοντας την εκπομπή, οι ακροατές ζήτησαν από τη μέλλουσα μαμά να επισκέπτετα πιο συχνά τον real 97.8 με τον Γιώργο Λιάγκα «για να βγάζει την γλυκύτητα που έβγαλε στη συγκεκριμένη εκπομπή» και εκείνη ανταπέδωσε τα καλά τους λόγια, χαρακτηρίζοντας τους «τους πιο γλυκούς ακροατές».

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την περιπέτεια υγεία της

Η Δέσποινα Βανδή σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Αξίζει να το Ζεις" μίλησε για την περιπέτεια υγείας και το πότε επιστρέφει στο μαγαζί που τραγουδάει.
Δείτε το:

Κόβεται η εκπομπή της Πάνια;

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την εκπομπή του Alter «Είσοδος ελεύθερη» που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια κάθε Τετάρτη βράδυ να κόβεται. Το υψηλό κόστος σε συνδυασμό με τα χαμηλά νούμερα (3,4% κατέγραψε στην τελευταία εκπομπή) προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την εκπομπή που παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα, καθώς τα νούμερα ξεπερνούν το μέσο όρο του καναλιού.
enimerosi24

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Eurovision 2011 - Οι Ελληνικές υποψηφιότητες για την Eurovision!

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε σήμερα τις ελληνικές υποψηφιότητες που θα συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό για τον 56ο διαγωνισμό της Eurovision. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι νέοι και προέρχονται από Talent Show. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Γιάννης Σαββιδάκης που είχαν δηλώσει υποψηφιότητα, τελικά απορρίφθηκαν από την ΕΡΤ. Ο λόγος για τον πρώτο ήταν η μη επαγγελματική του καριέρα στο τραγούδι ενώ ο δεύτερος απορρίφθηκε από την ΕΡΤ επειδή θέλουνε στο διαγωνισμό να συμμετέχουν πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες.

Οι 6 υποψήφιοι είναι:
Κόκκινα Χαλιά
Τους γνωρίσαμε στον Talent Show του Ant1 X Factor το 2008, όπου κατέκτησαν την τρίτη θέση. Στη συνέχεια έβγαλαν το πρώτο τους album και κατάφεραν να σημειώσουν κάποιες επιτυχίες. Η δισκογραφική τους εταιρία είναι η Sony.


Βαλάντω Τρύφωνος 
Κατάγεται από την Κύπρο και ήταν η νικήτρια του περσινού Greek Idol. Στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να συμμετάσχει στην Eurovision με την Κύπρο αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Ανήκει κι αυτή στην δισκογραφική εταιρεία Sony.


Νίκκη Πόντε
Είναι 18 χρονών και έχεις μεγαλώσει στην Αμερική, αυτή την στιγμή συμμετέχει στο X Factor και είναι πρόταση της Sony.


Αντιγόνη Ψυχράμη 
Την έχουμε γνωρίσει από το Greek Idol . Η Αντιγόνη είχε κάνει την έναρξη στον περσινό εθνικό διαγωνισμό της Eurovision, ενώ αυτήν την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση Rent. Βρίσκεται στην MINOS-EMI.


Λούκας Γιώρκας

Είναι ο νικητής στο X Factor του 2008 και έχει κυκλοφορήσει ένα ολοκληρωμένο album. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες και ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία MINOS-EMI.


Τριημιτόνιο

Ένα συγκρότημα που έχουμε γνωρίσει από το X Factor. Ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία «7» ΕΓΕ.

Χώρισε μετά από 11 χρόνια η Shakira!

Κατάλαβαν πως είναι περισσότερο φίλοι παρά ζευγάρι
Μετά από 11 χρόνια σχέσης η σέξι Shakira αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Antonio de la Rua spent, όπως αποκάλυψε η ίδια στο blog της.

Ο de la Rua, είναι δικηγόρος και γιος του πρώην Αργεντινού προέδρου, Fernando de la Rua.

«Τον Αύγουστο αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Όλο αυτό το διάστημα όμως, συνεχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, χέρι – χέρι. Είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο», έγραψε η Κολομβιανή σταρ.

«Θεωρούμε προσωρινό αυτό το χωρισμό και τον βλέπουμε ως μια περίοδο προσωπικής αναζήτησης, συνεχίζοντας να είμαστε συνεργάτες στην δουλειά και την επαγγελματική μας ζωή γενικότερα», πρόσθεσε.

Βέβαια, άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν αφού όπως λέει, μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής, κατάλαβαν πως είναι περισσότερο φίλοι και συνεργάτες παρά ζευγάρι.
protothema

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Το νέο video clip της Στεφανίας Ρίζου

Στεφανία Ρίζου - Η Δική Μου Βραδιά
Μουσική - Στίχοι: Δημήτρης Φάκος
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος

Eurovision 2011 - Το τραγούδι της Ρουμανίας

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς επέλεξε η Ρουμανία να διοργανώσει τον εθνικό της τελικό, για να ψηφίσει το τραγούδι που θα συμμετάσχει στον 56ο διαγωνισμό της Eurovision. Νικητές βγήκαν οι Hotel FM με το τραγούδι "Change"

Ακούστε το:

Απόψε στο Next Top Model

Τζώρτζια, Νάνσυ, Ευαγγελία, Ιωάννα, Τζέσικα, Σιντορέλλα, Έλενα Ειρήνη… Νέα χρονιά, νέες δοκιμασίες αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος για τα οκτώ κορίτσια του Next Top Model: να κατακτήσουν την κορυφή. Και η Βίκυ Καγιά μας παρουσιάζει τις προσπάθειές τους τη Δευτέρα 10/1 στις 9 το βράδυ.

  • Τα κορίτσια συμμετέχουν σε casting του περιοδικού Glamour, έχοντας στο πλευρό τους τον Χάρη Χριστόπουλο.
  • Ένα fashion show… αληθινή δοκιμασία περιμένει τις υποψήφιες Next Top Models, οι οποίες καλούνται να αποδείξουν τον επαγγελματισμό τους διατηρώντας την ψυχραιμία τους…

Το μάθημα της εβδομάδας αναλαμβάνει η Βίκυ Καγιά, η οποία παραδίδει στις κοπέλες μια φωτογραφική μηχανή και ποζάρει γι αυτές υπακούοντας στις οδηγίες τους!

  • Η φωτογράφηση της εβδομάδας φέρνει στο νου το θρυλικό Νεοϋορκέζικο κλαμπ "Studio 54". Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε μέλη ροκ μπάντας και ποζάρουν μπροστά στο φακό του Κωνσταντίνου Ρήγου.
  • Η εβδομάδα είχε άλλη μια φωτογράφηση για τα κορίτσια, που καλούνται να επιμεληθούν το styling και να ποζάρουν με έναν άνδρα μοντέλο υποδυόμενες τη σκηνή ενός τσακωμού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να επιλέξουν οι ίδιες τη στιγμή του "κλικ"! Στη συνέχεια επιλέγουν την καλύτερη λήψη τους και αξιολογούν η μία την άλλη! Η φωτογραφία αυτή θα μετρήσει και στην απόφαση των κριτών για το ποια θα αποχωρήσει…

Κάθε Δευτέρα στις 9, ο κόσμος της μόδας μας αποκαλύπτεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1!

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ MOU

Τον Ιανουάριο στο Mega

H εκπομπή "Όλα για την υγεία mou" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη επιστρέφει στο MEGA.
Η ιατρική εκπομπή μας ενημερώνει με τρόπο επιστημονικό αλλά ταυτόχρονα απλό για όλα τα κρίσιμα ζητήματα υγείας της εποχής μας.

Το νέο video clip των Goin' Through

Goin' Through - Δεν Καταλαβαίνω
Στίχοι: Νίκος Βουρλιώτης
Μουσική: Μιχάλης Παπαθανασίου - Βαγγέλης Σερίφης(Dj Rico)
Σκηνοθεσία: Θύμιος Βούντας - Νίκος Βουρλιώτης

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Eurovision 2011 - Το τραγούδι της Αλβανίας

Η Αλβανία διοργάνωσε τον εθνικό τελικό της, για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα τον Μάιο στην Γερμανία. Ανάμεσα σε 18 τραγούδια κριτική επιτροπή και κοινό επέλεξαν την Aurela Gace με το τραγούδι "Kenga ime".

Ακούστε το:

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

TANGLED
Κινούμενα σχέδια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 100'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μπάιρον Χάουαρντ, Νέιθαν Γκρένο


Υπόθεση:
Μια φορά κι έναν καιρό, σ' έναν πανύψηλο πύργο στην καρδιά ενός καταπράσινου δάσους, ζούσε η Ραπουνζέλ, ένα κορίτσι αλλιώτικο από τ’ άλλα. Με μοναδική της παρέα τον Πασκάλ, έναν μικρό πράσινο χαμαιλέοντα και μόνη της διασκέδαση να γεμίζει τους τοίχους ολόγυρά της με ζωγραφιές εμπνευσμένες από τα όσα θαυμαστά φανταζόταν ότι κρύβονται εκεί έξω, περίμενε καρτερικά την ημέρα όπου θα συμπλήρωνε το 18 έτος της ηλικίας της, με την ελπίδα να της παρουσιαστεί η ευκαιρία να ξεκινήσει για τη μεγάλη περιπέτεια. Όμως, η μοχθηρή Μητέρα Γκόθελ, η οποία, από την ημέρα που την έκλεψε – μωρό ακόμα – από τους βασιλείς γονείς της, φρόντιζε να μην της λείψει ποτέ τίποτα, επέμενε να την κρατά έγκλειστη για έναν και μόνο λόγο: οι αφύσικα μακριές, χρυσαφένιες πλεξούδες της είχαν τη μαγική δύναμη να χαρίζουν νιάτα και ομορφιά σε όποιον ερχόταν σε επαφή μαζί τους. Ο Φλιν Ράιντερ, ένας γοητευτικός τυχοδιώκτης και παράνομος που καταφεύγει κυνηγημένος στον πύργο της Ραπουνζέλ, θα της δώσει την ευκαιρία να γνωρίσει τον έξω κόσμο, να ζήσει μεγάλες περιπέτειες, να ανακαλύψει τον εαυτό της.

Το trailer της ταινίας:


ΤΑΙΝΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ

LOVE AND OTHER DRUGS
Δραματική κομεντί 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 112'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζούικ με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Αν Χαθαγουέι, Όλιβερ Πλατ

Υπόθεση:
Η Μάγκι (Αν Χάθαγουεϊ) είναι μια ελκυστική κοπέλα με ελεύθερο πνεύμα, που δεν αφήνει κανέναν - ή τίποτα - να την δεσμεύσει. Βρίσκει το ταίρι της στο πρόσωπο του Τζέιμι (Τζέικ Τζίλενχαλ), του οποίου η έντονη γοητεία και σιγουριά τον έχουν βοηθήσει πολύ στις σχέσεις του με το άλλο φύλο, αλλά και στον ανελέητο κόσμο της πώλησης φαρμακευτικών προϊόντων. Το νεαρό ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά υπό την επιρροή του απόλυτου "ναρκωτικού", που δεν είναι άλλο από τον έρωτα.

Το trailer της ταινίας: