Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Το νέο video clip της Katy Perry

Katy Perry - E.T. ft. Kanye West

ΤΑΙΝΙΑ: ΑΠ' ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ

Κωμωδία 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 89'
Eλληνική ταινία σε σκηνοθεσία Σωτήρη Γκορίτσα με τους: Αργύρη Ξάφη, Βαγγέλη Μουρίκη, Δημήτρη Ήμελλο, Άννα Κουτσαφτίκη

Υπόθεση:
Ένας ειδικευόμενος ορθοπεδικός γιατρός ξεκινάει την καριέρα του στο δημόσιο νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. «Άγιοι Πάντες». Εκεί ανακαλύπτει πως γιατροί, διοικητικοί υπάλληλοι, νοσηλευτές, αλλά και ασθενείς, είναι όλοι συμμέτοχοι σε μια παράλογη καθημερινότητα. Ανακαλύπτει το πώς ένα δημόσιο σύστημα που φτιάχτηκε για να υπηρετεί τον άνθρωπο έχει εξελιχθεί σε δήμιό του. Γι’ αυτό και επιχειρεί να του αντισταθεί.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: YOGI BEAR

Παιδική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 80'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Έρικ Μπρέβιγκ με τους: Άνα Φάρις, Τομ Κάβανο

Υπόθεση:
Ο αρκούδος Γιόγκι, διαβόητος σαματατζής του Τζέλιστοουν Παρκ, μαζί με το φίλο του τον Μπου Μπου, σκαρώνουν ατελείωτα πανούργα σχέδια για να αποσπάσουν από τους επισκέπτες το φαγητό τους. Ο Γιόγκι ανέκαθεν επαφιόταν στην ευστροφία και την ταχύτητά του για να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αμέριμνους και ανυποψίαστους εκδρομείς και ταυτόχρονα να εκνευρίζει αφάνταστα τον «τιμωρό» του, τον Ρέιντζερ Σμιθ. Αυτή τη φορά όμως, ο Μπου Μπου και ο Γιόγκι πρόκειται να αντιμετωπίσουν κάτι πολύ χειρότερο απ’ό,τι έχουν αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια... Κι αυτό, γιατί πολύ απλά το Τζέλιστοουν Παρκ βγαίνει προς πώληση! Για να καλύψει τα χρήματα που «έφαγε» από τα δημοτικά κονδύλια προκειμένου να χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία του, ο δήμαρχος Μπράουν σκοπεύει να πουλήσει το πάρκο σε υλοτόμους. Αυτό σημαίνει ότι οι οικογένειες δεν θα μπορούν πια να απολαμβάνουν την ομορφιά της υπαίθρου που προσφέρει το πάρκο και -το χειρότερο- Ο Γιόγκι, ο Μπου Μπου και οι φίλοι τους θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους. Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωή του, ο Γιόγκι πρέπει να αποδείξει ότι είναι πράγματι πιο έξυπνος από μια μέση αρκούδα και θα συνάψει συμμαχία με τον Ρέιντζερ Σμιθ προκειμένου να αποτρέψουν το κλείσιμο του πάρκου.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ

EAGLE HUNTER'S SON
Δραματική 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97'
Γερμανο-σκανδιναβική ταινία σε σκηνοθεσία Ρενέ Μπο Χάνσεν με τους: Μπαζαρμπάι Ματέι, Ασιλμπέκ Μπατελκάν


Υπόθεση:
Ο δωδεκάχρονος Μπαζαρμπάι δε μοιάζει με τ’άλλα αγόρια των Νομάδων της ηλικίας του. Ονειρεύεται ν’αφήσει τα πράσινα λιβάδια του χωριού του, κάπου στη Δυτική Μογγολία, και ν’ανταποκριθεί στο κάλεσμα της πόλης του Ουλάν Μπατόρ. Αλλά ο πατέρας του έχει άλλα σχέδια και θέλει να ακολουθήσει την παράδοσή του ως κυνηγός των αετών . Όταν ο αδελφός του Μπαζαρμπάι, Καν αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι για το Ουλάν Μπατόρ, ο μικρός αισθάνεται βαθιά πληγωμένος και προδομένος: θά’ πρεπε να ήταν αυτός που θα πήγαινε στην πόλη. Σε μια προσπάθεια να του φτιάξει το κέφι, ο πατέρας του τον οδηγεί στο μεγάλο Φεστιβάλ των Αετών. Αλλά το αγόρι είναι απαρηγόρητο. Ξαφνικά, ο αετός που ήταν το βραβείο του πατέρα του, πετάει μαριά, φοβισμένος από τα φλας ενός φωτογράφου. Γεμάτος από φόβο και τύψεις, ο Μπαζαρμπάι αποφασίζει να ακολουθήσει τον αετό, μέσα από ένα περιπετειώδες ταξίδι μέσα σε καταρρακτώδη και χιονισμένα βουνά που οδηγούν αναπόφευκτα στο Ουλάν Μπατόρ, την πόλη των ονείρων του.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΣΑΝΓΚΑΗ. Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

SHANGHAI
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 105'
Αμερικανοκινέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Μίκαελ Χάφστρομ με τους: Τζον Κιούζακ, Γκονγκ Λι, Τσόου Γιουν Φατ, Ντέιβιντ Μορς

Υπόθεση:
1941, λίγο καιρό πριν την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ. Θέλοντας να ερευνήσει τη δολοφονία του καλύτερού του φίλου, ο Αμερικανός μυστικός πράκτορας Πολ Σόουμς φτάνει στην Σαγκάη, η οποία ελέγχεται από Ιάπωνες και Γερμανούς. Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Ιάπωνα αστυμομικού διοικητή, η έρευνα του Σόουμς τον οδηγεί σε έναν ισχυρό τοπικό γκάνγκστερ και την όμορφη σύζυγό του, Άννα. Η γνωριμία του Σόουμς με την Άννα εξελίσσεται σε έναν παράνομο ερωτικό δεσμό όπου διακυβεύονται τα πάντα. Οι δυο τους πρέπει να δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να λύσουν το μυστήριο, πριν την κατάρρευση της πόλης.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΦΥΪΑ

LIMITLESS
Θρίλερ 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 105'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Νιλ Μπέργκερ με τους: Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Άμπι Κόρνις

Υπόθεση:
Ο φιλόδοξος συγγραφέας Έντι Μόρα (Κούπερ) πάσχει από χρόνια έλλειψη έμπνευσης. Η ζωή του όμως, θα αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν ένας παλιός του φίλος θα του προτείνει το NZT, ένα νέο, επαναστατικό φαρμακευτικό σκεύασμα που του δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλες του τις δυνατότητες. Με τις εγκεφαλικές του συνάψεις να δουλεύουν υπερωρίες, ο Έντι μπορεί να θυμηθεί ό,τι έχει διαβάσει, δει ή ακούσει στη ζωή του. Μπορεί να μάθει μία καινούργια ξένη γλώσσα μέσα σε μία μέρα, να κατανοήσει περίπλοκες συναρτήσεις και να γοητεύει όποιον συναντά – υπό την αίρεση ότι δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν ότι συνεχίζει να παίρνει το μη κλινικά δοκιμασμένο φάρμακο. Πολύ σύντομα ο Έντι θα σαρώσει τη Γουόλ Στριτ, μετατρέποντας ένα μικρό κεφάλαιο σε εκατομμύρια. Τα κατορθώματά του όμως, θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του μεγιστάνα Καρλ Βαν Λουν (Ντε Νίρο), ο οποίος θα τον προσκαλέσει να συντονίσει τη μεγαλύτερη συγχώνευση στην ιστορία των επιχειρήσεων. Όλες αυτές οι δραστηριότητες θα καταστήσουν τον Έντι στόχο κάποιων κακοπροαίρετων ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους τα αποθέματα NZT του Έντι. Με τη ζωή του να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο και τις παρενέργειες του χαπιού να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ο Έντι θα έρθει αντιμέτωπος με μυστηριώδεις ανθρώπους που παρακολουθούν κάθε του βήμα, έναν επικίνδυνο γκάνγκστερ και μια αμείλικτη αστυνομική έρευνα.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ

BATTLE: LOS ANGELES
Περιπέτεια 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 116'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Λίμπεσμαν με τους: Άαρον Έκχαρτ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Μπρίτζετ Μόιναχαν

Υπόθεση:
Πολλοί μέχρι τώρα έχουν αναφέρει εμφανίσεις UFO. Αυτό όμως που συμβαίνει το 2011, και αρχικά έμοιαζε με βροχή μετεωριτών, υπερβαίνει κατά πολύ τα πλαίσια μιας απλής εμφάνισης και εξελίσσεται σε τρομακτική πραγματικότητα, όταν εξωγήινες δυνάμεις επιτίθενται στη Γη. Κι ενώ η ανθρωπότητα βλέπει έντρομη τις μεγαλύτερες πόλεις να πέφτουν η μία μετά την άλλη, το Λος Άντζελες γίνεται το τελευταίο οχυρό σε μια μάχη που κανείς ποτέ δε φανταζόταν. Το μέλλον ολόκληρου του κόσμου βρίσκεται τώρα στα χέρια ενός πεζοναύτη λοχία (Άαρον Έκχαρτ) και της νεοσύστατης διμοιρίας του, που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν άγνωστο και πανίσχυρο εχθρό.

Το trailer της ταινίας:

Eurovision 2011 - Κροατία (Official Video)

1ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 13




Daria - Celebrate

Eurovision 2011 - Άγιος Μαρίνος (Official Video)

1ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 12



Senit - Stand By

Eurovision 2011 - Μάλτα (Official Video)

1ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 11



Glen Vella - One Life


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πρεμιέρα απόψε για το "BOTRINI'S PROJECT"

BOTRINI'S PROJECT
Τετάρτη στις 21:00
Ένα καινούργιο εστιατόριο που διεκδικεί μία θέση στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Δώδεκα άνθρωποι που ξεκινούν από το μηδέν για να φτάσουν στην κορυφή. Ένας διακεκριμένος σεφ, ο Έκτορας Μποτρίνι, που παίρνει το ρίσκο να κάνει και τα δύο πραγματικότητα.
Η κουζίνα ενός εστιατορίου είναι ένας χώρος γεμάτος πάθος και ένταση: Εκεί οι άνθρωποι δημιουργούν, συνεργάζονται, διαφωνούν, ενώ αισθάνονται την πίεση του χρόνου και την ανάγκη να εκτελέσουν τη δουλειά τους άψογα, καθημερινά.
Ένα εστιατόριο δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά για πολύ καιρό χωρίς το σωστό μίγμα ανθρώπων.
Η σύνθεση της ομάδας της κουζίνας μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία ή την αποτυχία. Αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι καθώς έχει ήδη στήσει δύο επιτυχημένα και πολυβραβευμένα εστιατόρια.
Ο Έκτορας όμως γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι αν ψάξεις προσεκτικά, μπορείς να ανακαλύψεις κρυμμένους θησαυρούς στα πιο αναπάντεχα μέρη: Ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν την απαιτούμενη επαγγελματική κατάρτιση αλλά έχουν το ταλέντο, την αποφασιστικότητα και τον ζήλο να μάθουν και να εξελιχθούν. Το μόνο που χρειάζονται είναι μία ευκαιρία.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Backstage από το νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου!

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Το νέο video clip "Baby it's over"

Ένα δυναμικό τραγούδι, ένα εντυπωσιακό video clip!
Ένα τραγούδι που έχει ξεπεράσει τα 1.500.000 views στο youtube μέσα σε 2 μήνες!

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip "Baby it’s over" της Έλενας Παπαρίζου.

Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος δημιούργησε ένα ιδιαίτερο video clip με την Έλενα Παπαρίζου στα καλύτερά της. Οι μεγάλοι βιομηχανικοί χώροι και τα όμορφα, καθαρά πλάνα αποτελούν άλλωστε σήμα κατατεθέν της δουλειάς του. Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και πραγματοποιήθηκαν στα Ολυμπιακά Ακίνητα Ελληνικού.

Τα μοντέλα που έλαβαν μέρος στο βίντεο της αγαπημένης μας pop star, φορούσαν δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου σε ένα διαφορετικό Fashion Show με την Vodafone να ενώνει για άλλη μία φορά την μουσική με την μόδα.


Το τραγούδι "Baby it's over", που έχει κατακτήσει ήδη τις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts και έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των DJs σε όλα τα clubs, θα συμπεριληφθεί στο best of άλμπουμ της Έλενας "Greatest Hits & more" που θα κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου από την Sony Music.

Baby It's Over: το απόλυτο dance hit. Ένα clip που όλοι περιμένουμε, ένα clip που σίγουρα θα συζητηθεί.

«Διαζύγιο» Παρλιάρου - Mega;

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Στέλιο Παρλιάρο να τα σπάει με το Mega.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο μετρ της σοκολάτας και παρουσιαστής της εκπομπής, «Γλυκιές Αλχημείες» δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο μεγάλο κανάλι.

Η έλλειψη budget φαίνεται να είναι η αιτία – αν επιβεβαιωθεί – του διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών.
enimerosi24

Eurovision 2011 - Φιλανδία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 01
Τελική κατάταξη: 21




Paradise Oskar - Da Da Dam

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Eurovision 2011 - Γεωργία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 25
Τελική κατάταξη: 09



Eldrine - One More Day

Eurovision 2011 - Ελβετία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 13
Τελική κατάταξη: 25



Anna Rossinelli - In Love For A While

Άννα Βίσση - 15 Απριλίου συναυλία στο Κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ

Παρασκευή 15 Απριλίου. Κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ.
Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 15 € στην αρένα, 15 € και 50 € στις κερκίδες - ανάλογα με το τμήμα του γηπέδου - και 100 € για το χώρο των VIP.
Την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση - η οποία πάντα στηρίζει την ομάδα - σε μια εντυπωσιακή συναυλία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 κι η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. Μέγας χορηγός της συναυλίας είναι η HTC, η οποία διευρύνει συνεχώς τα όρια της καινοτομίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.
Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS, -Ενημέρωση, Προφύλαξη Εξέταση, Το δικό μας μότο Ζωής-, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.
Η προπώληση των φυσικών εισιτηρίων ξεκινά στις 31 Μαρτίου στα καταστήματα PUBLIC και PAO SHOP καθώς και στους κινηματογράφους ODEON και VILLAGE.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στην στήριξή του, στέλνοντας SMS με την λέξη -ΠΑΟ- στο 54242. Η χρέωση για κάθε μήνυμα είναι 2,48 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Σταυρό του Νότου


ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

είναι πλάτη (is back...)

Από την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα

Στο Club του Σταυρού του Νότου

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του τις Δευτέρες στο Σταυρό του Νότου πλάι στο Γιωργο Μυλωνά, ο Πάνος Μουζουράκης, τολμά να το επαναλάβει, αλλά αυτή τη φορά μόνος του. Μετά από την ατέρμονη εσωτερική πάλη με τον εαυτό του, ενέδωσε τελικά στο ψώνιο του και υπερεκτιμώντας τις αντοχές του, αποφάσισε να εμφανιστεί με παρέα τον εαυτό του και στήριγμα τους φίλους του, πάλι τις Δευτέρες, στο Σταυρό του Νότου.

Σε αυτές τις εμφανίσεις θα ερμηνέσει κομμάτια απο το καινούργιο του άλμπουμ «Ιπτάμενος Δίσκος», απο το πρώτο του συλλεκτικό! (λόγω χαμηλών πωλήσεων) άλμπουμ του «Μάντεψε ποιός», αλλά και διασκευές τραγουδιών που υπήρξαν οι πρώτες και καταλυτικές μουσικές επιρροές του (βλέπε: Περνά, περνά η μέλισσα, Γύρω, γύρω όλοι, αχ κουνελάκι κ.α).

Μαζί του (και σε ρόλο ψυχολογικής ενθάρρυνσης)

Κωνσταντίνος Μαδεμλής - Κιθάρα

Γιάννης Οικονομίδης - Τρομπέτα

Δημήτρης Φροσίνης - Μπάσο

Νίκος Σάλτας - Πλήκτρα

Κώστας Λιόλιος - Τύμπανα

Μουσική επιμέλεια/ ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Μαδεμλής

Σκηνογραφία/φώτα: Nίκος Συρίγος

Ηχητική επιμέλεια: Σωτήρης Παπάκος

Κινησιολογική επιμέλεια: Έλενα Ζάχου

Ώρα προσέλευσης: 22.30

Είσοδος: 13€ με ποτό

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νεος Κόσμος
τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Δείτε απόψε στους "Πρωταγωνιστές"

Κυριακή 27/3 στις 23:40
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Η τρομοκρατία της αθωότητας
Τραμπουκισμοί στα σχολικά προαύλια

 Με την ενδοσχολική βία θα ασχοληθούν οι «Πρωταγωνιστές». Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να διερευνήσει την ελληνική εκδοχή της μάστιγας που παγκοσμίως αναγνωρίζεται ως "bullying" επισκέπτεται γυμνάσια και λύκεια και συναντά θύτες και θύματα στα ίδια προαύλια.
Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν μαθητές που έχουν υποστεί βία αλλά και μαθητές που έχουν ασκήσει βία.
Ο Ανδρόνικος, μαθητής Γ' Λυκείου, έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τους συμμαθητές του στο συγκρότημα της Γκράβας. 'Αλλαξε σχολείο, έχασε δύο χρονιές αλλά σήμερα δηλώνει: «η ζωή είναι δική μου, δεν θα σιωπήσω και αυτό συνιστώ και στα άλλα παιδιά που βρίσκονται στη δική μου θέση».
Ο 'Αρης, μαθητής Α' Λυκείου, σε σχολείο των Βορείων προαστίων αφηγείται στην κάμερα πως οι συμμαθητές του προσπάθησαν να τον πετάξουν μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου και το Πειραματικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής στο Ψυχικό προσπαθώντας να καταλάβει από πού πηγάζει αλλά και πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί η βία στα σχολικά προαύλια.
Στην εκπομπή μιλούν επίσης ψυχίατροι και κοινωνιολόγοι ενώ αναγνωρίσιμα πρόσωπα θυμούνται τα σχολικά τους χρόνια και την εμπλοκή τους σε φαινόμενα bullying. Μεταξύ άλλων μιλούν οι ηθοποιοί Μίνα Ορφανού, Μάκης Παπαδημητρίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Αλέξης Γεωργούλης, ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, ο αθλητής Βλάσης Μάρας και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ζαρίφη.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Eurovision 2011 - Ρωσία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 10
Τελική κατάταξη: 16




Alexej Vorobjov - Get You

Eurovision 2011 - Σερβία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 24
Τελική κατάταξη: 14


Nina - Čaroban

Eurovision 2011 - Τουρκία (Official Video)

1ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 05



Yüksek Sadakat - Live It Up

Το νέο video clip της Έλλης Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου - Ερωτεύτηκα
Μουσική - Στίχοι: Φοίβος
Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης

ΤΑΙΝΙΑ: ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

MORNING GLORY
Κομεντί 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 107
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρότζερ Μισέλ με τους: Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Χάρισον Φορντ, Ντάιαν Κίτον

Υπόθεση:
Η Μπέκι (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς), μια φιλόδοξη τηλεοπτική παραγωγός παθιασμένη με τη δουλειά της σε πρωινή εκπομπή, μένει ξαφνικά άνεργη. Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, βρίσκει δουλειά στο πρωινό πρόγραμμα ενός καναλιού της Νέας Υόρκης. Η εκπομπή έχει πάρει την κάτω βόλτα, κι εκείνη, η μόνη που πιστεύει ότι κάτι μπορεί να γίνει, κάνει αίσθηση απολύοντας τον συμπαρουσιαστή. Η Μπέκι βρίσκει τον τρόπο να πείσει τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Μάικ Πόμεροϊ (Χάρισον Φορντ) να γίνει παρουσιαστής, όμως αυτός βλέπει με απέχθεια την ανάλαφρη θεματολογία του πρωινάδικου και τα νούμερα τηλεθέασης δεν λένε να ανέβουν. Η Μπέκι τα δίνει όλα για να σώσει την εκπομπή, ενώ η αφοσίωσή της στη δουλειά απειλεί να καταστρέψει την προσωπική ζωή της.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

MADE IN DAGENHAM
Δραματική κομεντί 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 113'
Aγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Νάιτζελ Κόουλ με τους: Σάλι Χόκινς, Μπομπ Χόσκινς, Μιράντα Ρίτσαρντσον

Υπόθεση:
Το 1968, στο Ντάγκενχαμ της Αγγλίας, οι κακοπληρωμένες εργάτριες στο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Ford κατεβαίνουν σε ημερήσια απεργία. Η Ρίτα (Σάλι Χόκινς), μια ντροπαλή σύζυγος και μητέρα, με ενθάρρυνση από το συνδικαλιστή Άλμπερτ (Μπομπ Χόσκινς) και τις φίλες της, γίνεται πρωταγωνίστρια στις διεκδικήσεις. Οδηγεί τις γυναίκες σε απεργία διαρκείας, με αίτημα τις ίσες αποβολές με τους άντρες. Η κινητοποίηση κερδίζει δημοσιότητα και η Ρίτα αποκτά αυτοπεποίθηση, όμως το πείσμα της δημιουργεί εχθρούς και δυσκολεύει την οικογενειακή ζωή της.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΙΣΩΣ, ΑΥΡΙΟ

IN A BETTER WORLD
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 119'
Δανέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Σουζάνε Μπίερ με τους: Ούλριχ Τόμσεν, Μίκαελ Πέρσμπραντ, Τρίνε Ντίρχολμ

Υπόθεση:
Δύο άντρες προσπαθούν να ισορροπήσουν την προσωπική ζωή τους με την ανατροφή των παιδιών τους. Ο Άντον, που δουλεύει ως γιατρός στην Κένυα, έρχεται αντιμέτωπος με τη βία ενός τοπικού πολέμαρχου. Πίσω στη Δανία, υποφέρει από το χωρισμό με τη γυναίκα του, ενώ ο γιός του στο σχολείο είναι μόνιμο θύμα εξευτελισμού και βίας. Ο Κλάους, που μετακομίζει από το Λονδίνο σε γειτονικό σπίτι, βασανίζεται από το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο, γεγονός που τον έχει αποξενώσει από το δικό του γιό. Τα δύο αγόρια θα γίνουν φίλοι, όμως θα παρασυρθούν σε επικίνδυνα παιχνίδια.

Το trailer της ταινίας:

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΤΑΙΝΙΑ: ΑΡΗΣ ΚΑΛΕΙ ΜΑΜΑ

MARS NEEDS MOMS
Κινούμενα σχέδια 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 88'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Σάιμον Γουέλς με τους: Σεθ Γκριν, Νταν Φόγκλερ, Τζόαν Κιούζακ


Υπόθεση:
Ο Μάιλο είναι 9 χρονών και δυσανασχετεί με τη γκρίνια της μητέρας του για καθημερινά πράγματα όπως τα σκουπίδια ή το φαγητό. Όταν όμως, ξαφνικά, έρχεται ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη για να...αρπάξει τη μαμά, ο μικρός βρίσκεται στον κόκκινο πλανήτη και κάνει τα πάντα για να την σώσει. Εκεί συναντά τον Γκριμπλ, έναν άλλο άνθρωπο που κρύβεται για χρόνια στα έγκατα του πλανήτη. Στον Άρη κυριαρχούν οι γυναίκες που όμως έχουν χάσει κάθε μητρικό ένστικτο και γι’ αυτό κάθε τόσο απαγάγουν μια μητέρα από τη Γη.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΑΜΟΥΘ

MAMMUTH
Δραματική κομεντί 2010  Έγχρ. Διάρκεια: 89'
Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Μπενουά Ντελεπίν, Γκιστάβ Κερβέρ με τους: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Γιολάντ Μορό, Ιζαμπέλ Αντζανί

Υπόθεση:
Ένα συμπαθές, ολίγον εκκεντρικό road movie από τη Γαλλία... Ο Σερζ Πιλαρντός (Ζεράρ Ντεπαρντιέ) μόλις έγινε 60 ετών και πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί. Εργάζεται από τα δεκάξι του σε διάφορες δουλειές αλλά όπως διαπιστώνει η γυναίκα του Κατρίν (Γιολάντ Μορό) η οποία ασχολείται με αυτά τα ζητήματα, δεν υπάρχουν όλα τα ένσημα για τη συνταξιοδότησή του. Ορισμένοι εργοδότες παρέλειψαν να κάνουν τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διατυπώσεις, με αποτέλεσμα ο Σερζ να πρέπει ή να εξαγοράσει τα ένσημα που λείπουν ή να τα μαζέψει. Μετά από παρότρυνση της Κατρίν, αποφασίζει να βγάλει από το γκαράζ την "αραχνιασμένη" αγαπημένη του μοτοσικλέτα, τη Μαμούθ και να γυρίσει στα μέρη που έζησε και δούλεψε στο παρελθόν. Έτσι, ξεκινάει μια περιπλάνηση που ξυπνάει αναμνήσεις και κρύβει απρόοπτες συναντήσεις και καταστάσεις.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ

UNKNOWN
Περιπέτεια 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 113'
Αγγλογερμανική ταινία σε σκηνοθεσία Ζομ Κολέ - Σερά με τους: Λιαμ Νίσον, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζένιουαρι Τζόοουνς, Μπρούνο Γκαντζ


Υπόθεση:
Ο Δρ. Μάρτιν Χάρις (Λίαμ Νίσον) έρχεται στο Βερολίνο για ένα σημαντικό συνέδριο. Έχοντας ξεχάσει ένα χαρτοφύλακα στο αεροδρόμιο, παίρνει βιαστικά ένα ταξί, όμως εμπλέκαιται σε ατύχημα και πέφτι σε κώμα. Όταν λίγες μέρες μετά θα συνέλθει, ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του (Τζένιουαρι Τζόουνς) δεν τον αναγνωρίζει πια, ενώ ένας άλλος άνδρας (Έινταν Κουίν) έχει κλέψει την ταυτότητά του. Οι Αρχές τον αγνοούν και τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία. Με την απρόσμενη βοήθεια μιας οδηγού ταξί από τη Βοσνία (Νταϊάν Κρούγκερ), ο Μάρτιν θα εμπλακεί σε ένα φονικό μυστήριο που θα τον κάνει να αμφισβητήσει την πνευματική του υγεία, την ταυτότητά του, αλλά ταυτόχρονα θα συνειδητοποιήσει μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια... Ένας άνθρωπος σε μια ξένη πόλη, όλοι αμφισβητούν την ταυτότητά του, κάποιοι θέλουν το κακό του, αυτός προσπαθεί να βρει την αλήθεια.

Το trailer της ταινίας:

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Eurovision 2011 - Αρμενία (Official Video)

1ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 04



Emmy - Boom Boom

Eurovision 2011 - Αλβανία (Official Video)

1ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 03



Aurela Gaçe - Feel The Passion

Nέο album απο το Νίκο Κουρκούλη

« Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ MONO»
Οι νέες επιτυχίες του Νίκου Κουρκούλη κυκλοφορούν σε λίγες ημέρες από τη Heaven. Η νέα του δισκογραφική δουλειά λέγεται «Η σκέψη μου μόνο» και περιέχει 10 υπέροχα τραγούδια. Ανάμεσά τους οι πρόσφατες ραδιοφωνικές επιτυχίες του «Ωπα-ωπα» και «Ποια είσαι εσύ» αλλά και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι-ντουέτο με την Κέλλυ Κελεκίδου το «Είμαστε δεμένοι». Ο Νίκος Κουρκούλης ερμηνεύει με πάθος, συναίσθημα, ένταση 10 τραγούδια που θα μείνουν ...στη σκέψη μας!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Το νέο video clip των Onirama με τον Mark F. Angelo

Mark F. Angelo ft. Onirama - Turn Back Time
Μουσική: Mark F. Angelo
Στίχοι: Evan Hensley, Mark F. Angelo, Thodoris Maradinis
Σκηνοθεσία: Yiannis Papadakos, Dimitris Platanias

Eurovision 2011 - Νορβηγία (Official Video)

1ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 02



Stella Mwangi - Haba Haba

Μπουκώστε µε dance - πιλάφ

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Με φιγούρες και πόζες αντί για βήµατα και ρυθµό κυνήγησε τις εντυπώσεις µια πληκτική πρεµιέρα ενός «Dancing with the stars» µε το «βλέµµα» στα κουτσοµπολιά
Hκαλύτερη ατάκα του «Dancing with the stars»; Μα, φυσικά, του Τρύφωνα Σαµαρά : «Οταν µε πήραν τηλέφωνο για το “Dancing”, µου κάηκε το πιστολάκιαπό τη χαρά µου».

Να, αυτό είναι όλο κι όλοτο εν λόγω πρόγραµµα, περί τριχών. Γιατί για χορό, µόνο κατ’ ευφηµισµόν µπορούµε να χαρακτηρίσουµε ως τέτοιο το κοπάνηµα δώθε - κείθε, πιάνω την ντάµα, τη σηκώνω, κοψοµεσιάζοµαι, χαµογελώ, κυλιέµαι στα πατώµατα, κουνιέµαι σαν σέικερ να πάρει φόρα το κρόσσι και το πούπουλο να γελαστεί το µάτι. Και για την πλειονότητα των συµµετεχόντων ήταν αλλού η νότα κι αλλού το βήµα.

Πάντως η προχθεσινήπρεµιέρα του εν λόγω πολυαναµενόµενου – για να βρουν θέµα τα πάνελ – χορευτικού ριάλιτι ήταν ένα δείγµα ακόµη για το πώς ένα πρόγραµµα τοοποίο όπου προβάλλεται είναι η απόλαυση του µατιού, στην ελληνική τηλεόραση γίνεται λαπάς που µόνο η κουτσοµπολίστικη ανάδευσή του την εποµένη τού προσδίδει τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Ας είναι. Το θέαµα ήταν αλλού,στο story της κάθε διασηµότητας, για την ακρίβεια στον τηλεοπτικό της «µύθο», µε βάση τον οποίο και επιλέχτηκε. Ηταν εκεί η Μαριέττα Χουρσαλά τού µιντιακώς πολύκροτου γλεντιού επί του θωρηκτού «Αβέρωφ» µετά του συζύγου και της πεθεράς, η οποία, όπωςαποκάλυψε την εποµένηη εκποµπή «10 µε 1» των Καραµεροχαριτάτων, έστειλε 150 SMS υπέρ της νύφηςγια να τη στηρίξει και όχι µόνον· κάνει – λέει – εκστρατεία για να στέλνουν και οι φίλες της µηνύµατα υποστήριξης. Ιδού, λοιπόν, η έξοχη εξισωτική πλευρά της τηλεόρασης, αφού µια κυρία εφοπλιστού έχει ανάγκη τα SMS του κύκλου της για να παραµείνει στο γυαλί, όπως και ο τελευταίος ταπεινός συµµετέχων σε τραγουδιστικό ριάλιτι που ξεσηκώνει τη γειτονιά του. Ηταν εκεί και η µέχρι πρότινος κλαίουσα, σε τατιαναίικα σαλονάκια, για τησκληρή µοίρα της χηρείας µε τη βλεφαρίδα κάγκελο Αγγελική Ηλιάδη, ο Νάσος Γαλακτερός, πρώην σύζυγος της Κοροµηλά, η Νάντια Μπουλέ που κοπανήθηκε οµολογουµένως πιο τσαχπίνικα απ’ όλες και φυσικά η Ελεονώρα Μελέτη, η πλέον πολύτιµη συµµετοχή στο σόου, καθώς ανέλαβε εργολαβικώς την προβολή κάθε ανθυπολεµπτοµέρειας της δικής της παρουσίας πρωτίστως και ακολούθως όλων των υπολοίπων. Ο καθείς και ένα λιθαράκι ή να πούµε «ρυζάκι» για το χορευτικό «πιλάφι»που θα ξεγελάσει την πείνα για πρόγραµµα της φετινής τηλεόρασης.

Αντί σενάρια και ηθοποιοί, ριάλιτι και κοµπάρσοι


Τι µου λέτε; ∆εν είναι real οι «Housewives»;

Ακολουθούν σενάριο και δη «φτυστό» των «Housewives» του Μαϊάµι; – την αποκάλυψη έκαναν οι Παρτσιώλης - Τρυφίδου στο Alter συγκρίνοντας επεισόδια του εκεί ριάλιτι µε το εγχώριο.

Και τα βρήκαν ολόιδια. Προφανώς. Προκάτ εκποµπές είναι όλα αυτά, για να αξιοποιηθεί το πλήθος των ψωνισµένων που δηµιούργησε η λαϊφστιλιστική λαίλαπα των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Οχι ότι έχει καµιά σηµασία. Το σκουπίδι, είτε αυθεντικό εγχώριο είτε εισαγόµενο, σκουπίδι παραµένει. Απλώς λυπήθηκα εκείνο τον πανελίστα του «TVweekend» – έχουµε συλλάβει τον ίδιο να παριστάνει και σε άλλες περιπτώσεις τον ειδήµονα περί της προσωπικής ζωής και ιδιωτικής συµπεριφοράς προσώπων, που παντελώς αγνοεί και ουδέποτε έχει συναντήσει – ο οποίος τη µια ηµέρα ορκιζόταν ότι η ζωή των κυριών του ελληνικού «Housewives» είναι πέρα για πέρα αληθινή, γιατί τυχαίνει να τις γνωρίζει προσωπικώς όπως ισχυριζόταν, και την επόµενη ηµέρα, µετά τις αποκαλύψεις των συµπανελιστών του, δεν ήξερε πώς να τα µαζέψει. Μικρή σηµασία έχουν βέβαια όλα αυτά. Οι κυρίες που παίρνουν µέρος στις «Housewives» δεν είναι παρά η λύση ανάγκης της τηλεόρασης που δεν µπορεί να πληρώσει ούτε ηθοποιούς, ούτε σεναριογράφους, ούτε άλλου είδους καλλιτέχνες και ταλέντα, και καταφεύγει σε κοµπάρσους παντός είδους, που ζουν το όνειρό τους να γίνουν για λίγο πρωταγωνιστές. Αλλωστε αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε και επαγγελµατίας «γλάστρα» τηλεπαιχνιδιών, δίνοντας συνέντευξη στην «Πρωινή Μελέτη».