Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Eurovision 2011 - Ισπανία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 22
Τελική κατάταξη: 23





Lucia Perez - Que me quiten lo bailao

Eurovision 2011 - Γερμανία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 16
Τελική κατάταξη: 10




Lena - Taken by a stranger

Eurovision 2011 - Ηνωμένο Βασίλειο (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 14
Τελική κατάταξη: 11



Blue - I can


Eurovision 2011 - Ιταλία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 12
Τελική κατάταξη: 02





Raphael Gualazzi - Madness of love

Eurovision 2011 - Γαλλία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 11
Τελική κατάταξη: 15




Amaury Vassili - Sognu


Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πρεμιέρα απόψε για τον Σάκη Ρουβά στο Thalassa

THE S CLUB @ THALASSA

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑΡ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ DANCE SHOW ΤΟΥ!

Προγραμματισμένη πρεμιέρα Παρασκευή 29 Απριλίου


H πιο πολυαναμενόμενη έναρξη του καλοκαιριού με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ!

Ο Σάκης Ρουβάς θα μας απογειώνει με την εκρηκτική του διάθεση σε μια απόλυτα dance club ατμόσφαιρα στο Thalassa People’s Stage για περιορισμένες εμφανίσεις από την Παρασκευή 29 Απριλίου.

Ο ταλαντούχος performer θα μας εντυπωσιάσει με ένα πρωτοποριακό θέαμα, και θα μας ανεβάσει με τις ξεχωριστές του ερμηνείες αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της πορείας του.

Μαζί του η Τάμτα με την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία και οι δυναμικοί Cabin 54 θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό και τη μοναδική ατμόσφαιρα του S Club, όπου συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με το Σάκη, ανατρέποντας τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης!

O χώρος του Thalassa People’s Stage μεταμορφώθηκε σ’ ένα υπερσύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας για να υποδεχτεί τον κορυφαίο έλληνα τραγουδιστή σ΄ένα ξεχωριστό θέαμα γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό.
Το S Club @ Thalassa People’s Stage θα αποτελέσει τον πιο κεφάτο καλοκαιρινό προορισμό διασκέδασης, όπου ο Σάκης Ρουβάς θα μας παρασύρει με την ενέργειά του σ’ ένα μοναδικό live party κάθε εβδομάδα!

Σκηνοθεσία & Art Direction: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Μουσική Επιμέλεια: Αντώνης Σκόκος
Light Designer: Πάρης Αναγνωστόπουλος
Ήχος: Άρης Κουντούρης , Ηλίας Σεργόπουλος

Τιμή φιάλης : 170 ευρώ
Είσοδος με ποτό στο bar : 15 ευρώ
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-8983179
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ www.acri.gr

Η εμφάνιση της Lady Gaga στην Ellen DeGeneres

Η Lady Gaga την Πέμπτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της single "Judas".

Δείτε το:

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΤΑΙΝΙΑ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ

EVEN THE RAIN
Δραματική 2010  Έγχρ. Διάρκεια: 103'
Ισπανική ταινία σε σκηνοθεσία Ισιάρ Μπολαΐν με τους: Λουίς Τοσάρ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Κάρα Ελεχάντε

Υπόθεση:
Ένας σκηνοθέτης, ο Σεμπάστιαν , πηγαίνει στην Βολιβία για να γυρίσει μια ταινία για τον Χριστόφορο Κολόμβο πέρα από τον μύθο. Για τον εξερευνητή των θαλασσών που δεν ήθελε απλά να εκχριστιανίσει τους ινδιάνους αλλά είχε εμμονή με τον χρυσό και έκανε σκλάβους τους Ιθαγενείς που του αντιστάθηκαν. Όμως στην πόλη όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, τα αποθέματα νερού πωλούνται σε μια πολυεθνική και οι ιθαγενείς καλούνται 500 χρόνια μετά από την έλευση του Κολόμβου να παλέψουν όχι για το χρυσάφι αυτή τη φορά αλλά για το πιο απλό αλλά πολύτιμο αγαθό, το νερό.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΗ Μ' ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

NEVER LET ME GO
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 103'
Αγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Ρόμανεκ με τους: Κάρεϊ Μάλιγκαν, Κίρα Νάιτλι, Άντριου Γκάρφιλντ


Υπόθεση:
Η Ρουθ, η Κάθι και ο Τόμι περνούν την παιδική τους ηλικία σε ένα φαινομενικά ειδυλλιακό οικοτροφείο. Καθώς μεγαλώνουν, ανακαλύπτουν πως έχουν συμβιβαστεί με την δύναμη της αγάπης που νιώθουν ο ένας για τον άλλον, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζονται για την πραγματικότητα που τους περιμένει έξω στον κόσμο.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ

RED RIDING HOOD
Φαντασίας 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 100'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Κάθριν Χάρντγουικ με τους: Αμάντα Σέιφριντ, Γκάρι Όλντμαν, Σίλο Φερνάντεζ, Μαξ Άιρονς

Υπόθεση:
Για δεκαετίες, οι κάτοικοι του χωριού Ντάγκερχορν έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν με τους λυκάνθρωπους -που κάνουν την εμφάνισή τους, όταν έχει πανσέληνο- προσφέροντάς τους θυσίες ζώων για να καταλαγιάσουν την όρεξή τους. Όταν όμως η πανσέληνος γίνεται κόκκινη, ο λυκάνθρωπος καταπατά τη συμφωνία και παίρνει τη ζωή ενός συνανθρώπου τους.Το θύμα αυτή τη φορά είναι η μεγαλύτερη αδελφή της Βάλερι, μιας όμορφης νεαρής κοπέλας, που έχει μόλις μάθει ότι οι γονείς της έχουν κανονίσει να την παντρέψουν με τον Χένρι, κληρονόμο της πιο πλούσιας οικογένειας της πόλης. Αλλά στην καρδιά της Βάλερι υπάρχει χώρος μόνο για τον Πήτερ, ένα φτωχό ξυλοκόπο που αγαπά εδώ και πολλά χρόνια. Για να αποφύγει το χωρισμό, το ζευγάρι σχεδιάζει να το σκάσει, αλλά η τρομακτική παρουσία του λυκάνθρωπου τους αλλάζει τα σχέδια.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: THOR

Περιπέτεια 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 115'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα με τους: 'Αντονι Χόπκινς, Νάταλι Πόρτμαν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Κρις Χέμσγουορθ

Υπόθεση:
Ο Θορ, ο... βροντερά δυνατός, αλλά αλαζόνας Βίκινγκ με το χαρακτηριστικά ογκώδες σφυρί, εξορίζεται από τον πατέρα του Οντίν στη Γη όπου, χωρίς μνήμη του μεγαλείου του, αναγκάζεται να μάθει να ζει με τους ανθρώπους. Εκεί γνωρίζεται με μια όμορφη επιστήμονα, την οποία και ερωτεύεται παράφορα, ενώ παράλληλα μαθαίνει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για το καλό των θνητών, ώσπου έρχεται αντιμέτωπος με τους πλέον επικίνδυνους εχθρούς που επιστρατεύουν τις σκοτεινές δυνάμεις του Άσγκαρντ για να κυριαρχήσουν στη Γη-κι όχι μόνο.

Το trailer της ταινίας:

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Eurovision 2011 - Ιρλανδία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 06
Τελική κατάταξη: 08





Jedward - Lipstick

Eurovision 2011 - Δανία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 03
Τελική κατάταξη: 05






A friend in London - New tomorrow

Eurovision 2011 - Λετονία (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 17





Musiqq - Angel in disguise



Eurovision 2011 - Λευκορωσία (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 16



Anastasiya Vinnikova - I Love Belarus

Η Blake Lively έγινε κοκκινομάλλα

Στο κλαμπ των κοκκινομάλλων ανήκει πλέον μια από τις πιο διάσημες ξανθιές του Χόλιγουντ, η ηθοποιός Blake Lively.

Η 23χρονη έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα και έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με το νέο της λουκ στο γκαλά Time 100 στη Νέα Υόρκη.

Η αλήθεια είναι ότι με τα μακριά κόκκινα μαλλιά της και την τιρκουάζ τουαλέτα της, η σταρ του "Gossip Girl" θύμιζε λίγο την… Άριελ, τη μικρή γοργόνα.

Πάντως, πληροφορίες θέλουν την Lively να έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της για λογαριασμό της ταινίας "Oz, the Great and Powerful" στην οποία η Blake πιθανολογείται ότι θα πρωταγωνιστήσει.
protothema

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Το νέο τραγούδι της Lady Gaga

Lady Gaga - Judas

Απόψε το πρώτο live του Greek Idol

Η ώρα για το πρώτο live ήρθε!

Με 15 ταλαντούχους υποψήφιους, με πάθος για μουσική, έτοιμους να δείξουν τι αξίζουν, και αποφασισμένους να κατακτήσουν την κορυφή.

Με την έμπειρη επιτροπή που οδήγησε τη διαδικασία μέχρι εδώ: τον Κώστα Καπετανίδη, την Έλλη Κοκκίνου και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Με τη Ρούλα Κορομηλά να υποδέχεται το κοινό του Greek Idol.

Με τη σκηνή του Greek Idol ανανεωμένη, εντυπωσιακότερη και με επιπλέον τεχνολογικές δυνατότητες.

Τα live του μεγαλύτερου talent show παγκοσμίως επιστρέφουν στον Alpha, ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο συναρπαστικά, γεμάτα ένταση και μουσική.

Οι 15 υποψήφιοι θα συστηθούν και επισήμως στο τηλεοπτικό κοινό διεκδικώντας τη ψήφο του. Μόνο 10 όμως θα προχωρήσουν στο επόμενο live show. Θα το πετύχουν όσοι καταφέρουν να ξεπεράσουν το άγχος της πρώτης εμφάνισης και γοητεύσουν το κοινό και την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία τους σε τραγούδια που αυτή την εβδομάδα έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

Κάθε ψήφος είναι σημαντική γιατί θα φέρει κάποιον πιο κοντά στην κορυφή. Οι 7 από τους 10 που θα επιστρέψουν στο δεύτερο live, θα αναδειχθούν από τους τηλεθεατές βάσει των ψήφων που θα συγκεντρώσουν. Τις υπόλοιπες τρεις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι στους οποίους η κριτική επιτροπή θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

Παράλληλα, η παράδοση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων που ξεκίνησε πέρυσι, συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά, με μεγάλα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί. Την αρχή στη σκηνή του Greek Idol κάνει η Πέγκυ Ζήνα, σε μια από τις λιγοστές τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει πλέον τον λόγο. Το πρώτο live, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, έρχεται το Σάββατο 16 Απριλίου στις 21:00!

Eurovision 2011 - Εσθονία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 08
Τελική κατάταξη: 44







Getter Jaani - Rockefeller Street

Eurovision 2011 - Ρουμανία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 17
Τελική κατάταξη: 17





Hotel FM - Change

Eurovision 2011 - Σλοβενία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 20
Τελική κατάταξη: 13




Maja Keuc - No one

Eurovision 2011 - Ισραήλ (Official Video)

Eurovision 2011 - Π.Γ.Δ.Μ (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 11


Vlatko Ilievski - Rusinka

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Το νέο video clip των Onirama

Onirama - Αυτός
Μουσική - Στίχοι: Θοδωρής Μαραντίνης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πλατανιάς - Γιάννης Παπαδάκος

Βασιλική "μανία" στον ALPHA

Μια άκρως...βασιλική εβδομάδα μας περιμένει από το Πάσχα και μετά καθώς ο ALPHA έχει αφιερώσει επτά ημέρες προκειμένου να καλύψει...από όλες τις πλευρές τον γάμο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον. Η αρχή γίνεται την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου, στις 15:10, το ντοκιμαντέρ "Ο παραμυθένιος έρωτας". Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2010, περιγράφει την ιστορία αγάπης του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ενώ την Τρίτη 26 Απριλίου, στις 21:00, θα προβληθεί η ταινία "Ουίλιαμ και Κέιτ: "Ο Γάμος του Αιώνα" .

Στις 29 Απριλίου, όλα τα φώτα και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Λονδίνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της βρετανικής κυβέρνησης 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τον βασιλικό γάμο, και ο Alpha εγγυάται στους τηλεθεατές του μία θέση στην πρώτη σειρά, για να νιώσουν όλο τον ενθουσιασμό της ημέρας.

Η απεσταλμένη του σταθμού, Βίκυ Χαντζή θα μεταφέρει την εορταστική ατμόσφαιρα του Λονδίνου και με συνεχείς ανταποκρίσεις που θα ξεκινήσουν στις 7:00 και διαρκέσουν μέχρι το βράδυ, θα ενημερώνει σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το γάμο. Οι καθημερινές εκπομπές του σταθμού, Πάνω στην Ώρα, Καφές με την Ελένη, Κους Κους το Μεσημέρι και Δέστε Τους, θα σχολιάζουν το γάμο και τη ζωντανή μετάδοση, θα έχουν καλεσμένους, συνδέσεις με το Λονδίνο και αποκλειστικά θέματα, ενώ η ενημέρωση για τον γάμο θα συνεχιστεί και μέσα από τα δελτία ειδήσεων του Alpha.

Στο internet, η Κατερίνα Ζαρίφη θα αναλάβει να μεταφέρει με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο τα όσα λαμβάνουν χώρα, μέσα από το twitter του Alpha (http://twitter.com/alpha_tv)

Τις ημέρες που θα προηγηθούν της μεγάλης στιγμής, ο Alpha θα ξεκινήσει την κάλυψη του γάμου με ειδικά αφιερώματα και ρεπορτάζ τα οποία θα προβάλλονται στις καθημερινές εκπομπές του σταθμού, αλλά και στα δελτία ειδήσεων του Alpha.

Τέλος, την Κυριακή 1η Μαΐου, στις 15:05, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Ο Βασιλικός Γάμος". Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2010, θα εστιάσει την κάμερά του στην ερωτική ζωή του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, από τα πρώτα καρδιοχτύπια έως και την αναγγελία του γάμου του με την Κέιτ Μίντλετον, μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας. Ο πιο περιζήτητος εργένης του πλανήτη, με την πολυτάραχη εφηβεία, γιος της Νταϊάνας - της λαοφιλούς πριγκίπισσας, και ένας από τους πιο πλούσιους και ενδιαφέροντες άντρες της χώρας του, δε θα μπορούσε παρά να έχει μια ουρά από υποψήφιες που να περιμένουν ένα του βλέμμα.
tvzapping

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΣΙΚΟ & ΡΙΤΑ

CHICO & RITA
Κινούμενα σχέδια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 94'
Ισπανική ταινία σε σκηνοθεσία Φερνάντο Τρουέμπα, Ξαβιέρ Μαρισκάλ

Υπόθεση:
Στην Αβάνα της Κούβας, ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο ζωντανεύει μνήμες σε έναν ηλικιωμένο άνδρα. Το 1948, ο Τσίκο είναι ένας νεαρός πιανίστας με μεγάλα όνειρα. Η Ρίτα είναι μια όμορφη τραγουδίστρια, που διαθέτει εκπληκτική φωνή. Μοιάζει να είναι η γυναίκα της ζωής του, ιδανική σύντροφος στη ζωή και τη μουσική. Όμως, λάθη, παρεξηγήσεις και τυχαία γεγονότα τους κρατάνε χωριστά. Η Ρίτα φτάνει στη Νέα Υόρκη και ξεκινάει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Ο Τσίκο με το φίλο του το Ραμόν θα πάνε κι αυτοί στην Αμερική για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: HOP

Κωμωδία 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 95'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τιμ Χιλ με τους: Τζέιμς Μάρντσεν, Κέιλι Κουόκο

Υπόθεση:
Ένας ανήσυχος έφηβος λαγός, ο γιος του διάσημου πασχαλινού λαγού, μόλις φτάνει στο Χόλιγουντ προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του ως ντράμερ αποφεύγοντας να αναλάβει την οικογενειακή Πασχαλινή επιχείρηση, πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού με θύτη ένα νεαρό άεργο, τον Φρεντ. Ο νεαρός καλείται τώρα να τον φιλοξενήσει, να τον περιθάλψει και να γίνει τελικά ο ήρωας της ημέρας - διασώζοντας τον εορτασμό του Πάσχα, αλλά ο άτακτος λαγός δεν είναι και το πιο εύκολο πλάσμα να συνυπάρξει κανείς. Πού θα πάει όμως; Κάποια στιγμή θα ωριμάσουν και οι δύο.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: NEDS. ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΓΕΝΙΑ

NEDS
Κοινωνική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 124'
Aγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Πίτερ Μάλαν με τους: Κόνορ ΜακΚάρον, Μάιρι Άντερσον, Μάρτιν Μπελ

Υπόθεση:
Γλασκώβη, 1972. Μπαίνοντας στην εφηβεία, ο Τζον ΜακΓκίλ είναι ένας άριστος μαθητής, όμως όλοι οι εξωτερικοί παράγοντες είναι εναντίον του: Ο πατέρας του είναι ένας βίαιος μέθυσος, ενώ ο αδελφός του έχει αποβληθεί από το σχολείο και είναι ηγέτης μιας από τις νεανικές συμμορίες που λυμαίνονται τους δρόμους της πόλης. Στο σχολείο, οι καθηγητές επιβάλλουν την τάξη με ξυλιές, ένας 'νταής' τον απειλεί και το μόνο που περιμένουν όλοι από αυτόν, λόγω του ονόματος και της κοινωνικής του τάξης, είναι να καταλήξει ένας ακόμα NED (ανεκπαίδευτος εγκληματίας). Καθώς μεγαλώνει, η συσσωρευμένη απόρριψη και οργή, οδηγούν τον Τζον στην ένταξη σε μια συμμορία και σε βίαια ξεσπάσματα.

Το trailer της ταινίας:


ΤΑΙΝΙΑ: SCREAM 4

Τρόμου 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 103'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γουές Κρέιβεν με τους: Νιβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Έμα Ρόμπερτς

Υπόθεση:
Η Σίντεϊ Πρέσκοτ (Νεβ Κάμπελ), διάσημη ως επιζήσασα από τα 'εγκλήματα του Γούντσμπορο', επιστρέφει στην πόλη της στη 15η επέτοιο των γεγονότων. Εκεί συναντά το σερίφη Ντιούι Ράιλι (Ντέιβιντ Αρκέτ) και τη δαιμόνια ρεπόρτερ Γκέιλ Γουέδερς (Κόρτνι Κοξ), αλλά και τη νεαρή εξαδέλφη της Τζιλ (Έμα Ρόμπερτς) και την παρέα της από το λύκειο. Μαζί της όμως επιστρέφει και ο δολοφόνος Ghostface σπέρνοντας ξανά τον τρόμο στη νεολαία του Γούντσμπορο.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: CARLOS

Βιογραφική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 165'
Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Ασαγιάς με τους: Έντγκαρ Ραμίρεζ, Αλεξάντερ Σιρ, Αχμάντ Καμπούρ, Νόρα Φον Βαλντστάτεν


Υπόθεση:
Σχεδόν μυθικό πρόσωπο μέχρι τη σύλληψή του το 1994, ο Κάρλος αποτέλεσε την κεντρική φυσιογνωμία της διεθνούς τρομοκρατίας τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, από τον προ-Παλαιστινιακό ακτιβισμό μέχρι τον Ιαπωνικό Κόκκινο Στρατό. Υπήρξε ταυτόχρονα οπαδός της ακροαριστεράς και οπορτουνιστής μισθοφόρος των πανίσχυρων μυστικών υπηρεσιών της Μέσης Ανατολής. Σκληρός, οπαδός του ένοπλου αγώνα, αλλά και αμετανόητος εραστής τόσο των γυναικών όσο και της δημοσιότητας, αλλάζει ταυτότητες, ταξιδεύει από χώρα σε χώρα συνάπτοντας, ανίερες συχνά, συμμαχίες... Με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, ο μαχητικός νεαρός Ίλιτς Ραμίρεζ Σάντσες στρατολογείται το 1973 στη Βηρυτό από τον ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Γουάντι Χαντάντ. Με τη δράση του, και ειδικά με τη δολοφονία δύο αστυνομικών στο Παρίσι, χτίζει τη φήμη του. Το 1975, με μια μικρή ομάδα, κάνει έφοδο στη σύνοδο του ΟΠΕΚ στη Βιέννη, και παίρνει ομήρους τους υπουργούς των πετρελαιοπαραγωγών χωρών.

Το trailer της ταινίας:

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η Έλενα Παπαρίζου διακρίνεται στα Balkan Music Awards

Το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι στα Βαλκάνια από την Ελλάδα κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου με το "Αν Ήσουν Αγάπη" (μουσική: Γιώργος Σαμπάνης, στίχοι: Νίκη Παπαθεοχάρη).

Η Έλενα ήταν υποψήφια στη συγκεκριμένη κατηγορία μαζί με την Δέσποινα Βανδή ("Κομμάτι Απ'την Καρδιά Σου"), τον Θάνο Πετρέλη ("Φιλότιμο"), τη Νατάσα Θεοδωρίδου ("Τώρα Θα Πονάς") και τον Mark Angelo feat. Shaya ("Far From Everything").

Τα Balkan Music Awards θα απονεμηθούν στην Σόφια στις 4 Ιουνίου, οπότε και θα ανακοινωθούν οι υπόλοιποι νικητές.

Μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης θα είναι η Inna, που θα παραλάβει το βραβείο "Worldwide Breakthrough" και τιμητική πλακέτα για την συνολική της πορεία, ενώ έχει κερδίσει και το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι από την Ρουμανία με το "Sun Is Up".

Αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι νικητές, με το ελληνικό ενδιαφέρον να παραμένει με τη Δέσποινα Βανδή υποψήφια στην κατηγορία για την καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια και τον Θάνο Πετρέλη υποψήφιο στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών. Τέλος, ο Γιώργος Γιαννιάς είναι υποψήφιος για το βραβείο "Balkan Project", για την συνεργασία του με την Teodora στο τραγούδι "Za Τeb Zhiveya" ("Αυτό Eίναι Έρωτας").
mad.tv

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Eurovision 2011 - Βουλγαρία (official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 10


Poli Genova - Na Inat

Eurovision 2011 - Κύπρος (Official Video)

2ος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης: 09




Christos Mylordos - San Aggelos S’Agapisa

Eurovision 2011 - Σουηδία (Official Video)

Τελικός
Σειρά εμφάνισης: 07
Τελική κατάταξη: 03






Eric Saade - Popular