Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο Γιώργος Μητσικώστας στον ΑΝΤ1 Radio 97,2

Από την Τετάρτη 1η Ιουνίου κάθε πρωί 10 με 12

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δάσκαλος του Γιώργου Μητσικώστα βαρέθηκε να τον αποβάλλει συνεχώς για τις φάρσες που έκανε στο σχολείο και τον συμβούλεψε να κάνει μια δουλειά, για να μην πεινάσει.

Κι επειδή καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, έτσι ξεδιάντροπα ξεκίνησε το ραδιόφωνο. Καθώς σ' αυτή τη χώρα οι ξεδιάντροποι είναι πολλοί, ο Μήτσι αποφάσισε να επικεντρωθεί σε αυτούς που είναι εθισμένοι στην εξουσιανόλη, στην ξετσιπωτίνη και στην πιο επικίνδυνη ουσία απ' όλες, την τηλεπαραθυρόλη.

Έτσι, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου, ο Γιώργος Μητσικώστας γίνεται ο "Αρχιαδιάβροχος" του ΑΝΤ1 Radio 97,2 και βάζει τους πάντες κάτω από την μπάρα του μικροφώνου του. Όποιος αναδειχθεί νικητής, θα κερδίσει μια τρόμπα ξεκούμπωτη!

Αποσυντονιστείτε μαζί του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 κάθε πρωί 10 με 12!

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ο Λούκας Γιώρκας στο Greek Idol

Ο Λούκας Γιώρκας θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του Greek Idol. Ο τραγουδιστής θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, μετά την συμμετοχή του στη Eurovision, όπου κατέκτησε την 7η θέση.  Εκτός από το "Watch My Dance" θα παρουσιάσει στο κοινό και το νέο του τραγούδι.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΤΑΙΝΙΑ: ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΟΤΑΔΙ

AND SOON THE DARKNESS
Θρίλερ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 91'
Αμερικανο-αργεντίνικη ταινία σε σκηνοθεσία Μάρκος Έφρον με τους: Άμπερ Χερντ, Οντέτ Γιούστμαν, Αντριάνα Μπαράζα, Καρλ Έρμπαν


Υπόθεση:
Η Έλι (Οντέτ Γιούστμαν) και η Στέφανι (Άμπερ Χερντ), δυο κοπέλες γύρω στα 20, απομακρύνονται από την βαρετή ομάδα με την οποία κάνουν διακοπές, για να ανακαλύψουν την Αργεντινή, με τα μαγικά της τοπία, και να ζήσουν στιγμές περιπέτειας και γέλιου. Καταφτάνουν σε ένα γραφικό χωριό, όπου όμως κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό. Παρά τις φήμες για κοπέλες της περιοχής που έχουν εξαφανιστεί, οι δυο φίλες θα πάνε σε ένα τοπικό μπαρ, για να γιορτάσουν την τελευταία τους νύχτα και να ξεχάσει η Έλι τον πρόσφατο χωρισμό της. Την επόμενη μέρα οι δυο κοπέλες τσακώνονται και η Έλι εξαφανίζεται. Ολομόναχη, σε μιαν άγνωστη χώρα, η Στέφανι διαισθάνεται αμέσως πως η καλύτερη φίλη της κινδυνεύει. Ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί και κυρίως ποιόν πρέπει να φοβάται; Η Στέφανι θα ακολουθήσει μια σειρά από δυσοίωνα στοιχεία, σε μια προσπάθεια να βρει την φίλη της. Ο χρόνος, όμως, τελειώνει και σύντομα το σκοτάδι θα πέσει.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

THE EXPERIMENT
Θρίλερ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 96'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Πολ Σούρινγκ με τους: Έιντριεν Μπρόντι, Φόρεστ Γουίτακερ, Καμ Γκίγκαντετ, Κλίφτον Κόλινς Τζ.


Υπόθεση:
26 άντρες επιλέγονται για να συμμετάσχουν σε ένα πείραμα κοινωνικοψυχολογικής συμπεριφοράς, στο οποίο τους δίνονται οι ρόλοι του φύλακα ή του κρατούμενου στο περιβάλλον μιας φυλακής. Οι ηθικές αξίες τίθενται υπό αμφισβήτηση και τα όρια είναι πολύ εύκολο να ξεπεραστούν όταν οι συμμετέχοντες σε αυτή τη μελέτη βρίσκονται αντιμέτωποι με τα πιο σκοτεινά ένστικτα της ανθρώπινης φύσης.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

THE TREE OF LIFE
Δραματική 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 138'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τέρενς Μάλικ με τους: Μπραντ Πιτ, Σον Πεν, Τζέσικα Τσάστεϊν, Χάντερ ΜακΚράκεν, Λάραμι Έμπλερ, Φιόνα Σο


Υπόθεση:
Η ανάμνηση της πρόωρης απώλειας ενός αδελφού, στέλνει τον Τζακ (Σον Πεν) πίσω στην παιδική του ηλικία, στο Τέξας, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Εικόνες από ανέμελο παιχνίδι αλλά και από τις πρώτες οδυνηρές διαπιστώσεις και εμπειρίες στα πρόθυρα της ενηλικίωσης, νοσταλγικές μνήμες μιας τρυφερής μητέρας και η βαριά σκιά από την επιρροή ενός αυστηρού πατέρα (Μπραντ Πιτ), εναλλάσονται με ερωτήματα και επικλήσεις (προς το Θέο;) και εικόνες από τη δημιουργία του σύμπαντος και τη γέννηση της ζωής.

Το trailer της ταινίας:

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ωδή στη σεµνότητα

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"
Χίλιοι διαφορετικοί τηλεοπτικοί τρόποι υπάρχουν για να προβληθεί σαν ιδανικό θέαµα και εντέλει τηλεοπτικό προϊόν «η προσωπικότητα», κρατώντας τον φακό παγιδευµένο στη φωτογένεια των πάµπολλων, διαρκώς µεταλλασσόµενων πτυχών της. Να, αίφνης, η Ελεονώρα είχε µια απρόσµενη έκρηξη σεµνότητας χθες το πρωί, αρνούµενη on camera, φυσικά, να ασχοληθεί η εκποµπή της µε τον βαθµολογικό της θρίαµβο στο «Dancing with the stars».

Οι πανελίστες επέµεναν, στην οθόνη προβάλλονταν τα καθιερωµένα πλάνα µε τη χορευτική της εµφάνιση, ενώ φιγουράριζε η πληροφορία για τα 10άρια που πήρε. Αλλά εκείνη µε συστολή απαιτούσε να σταµατήσει αµέσως η προβολή του βίντεο και να µη συζητηθεί τίποτε περαιτέρω.

Να της αναγνωρίσουµε ότι έχει γίνει µαέστρος στις µεθόδους της τηλεόρασης που υπηρετεί, προσφέροντας εαυτόν προς αξιοποίηση, σε όλες τις δυνατές εκδοχές. Υπερβάλλοντας ως προς την αυτοπροβολή από την ηµέρα που εµφανίστηκε στο «Dancing» αφιερώθηκαν ώρες ολόκληρες στη δική της παρουσία, στις πρόβες, στα παθήµατα και ατυχήµατα. Και πάνω που ζαλιζόταν το φιλοθεάµον από την τόση αυταρέσκεια, υποχωρεί, ελίσσεται και δίνει παράδειγµα σεµνότητας. Εξοχο. Σηµασία έχει να µένει ο φακός επικεντρωµένος στο πρόσωπο απέναντί του, αυτό έτοιµο για τα καλύτερα και τα χειρότερα.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το νέο video clip του Αντώνη Ρέμου

Αντώνης Ρέμος - Είναι Στιγμές
Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Βάγια Καλαντζή
Σκηνοθεσία: Whiteroom

Τα βραβεία Billboard 2011

Η φαντασμαγορική τελετή των βραβείων Billboard 2011 πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στο Λας Βέγκας.
Οι παρουσίες που έκαναν την εμφάνιση τους στα βραβεία ήταν εντυπωσιακές και τα shows απρόβλεπτα. Από παρουσίες: Rihanna, Beyonce, Britney Spears, Κe$ha, OneRepublic, Black Eyed Peas κ.α

Οι νικητές των Billboard 2011:
Top Artist
Eminem

Top New Artist
Justin Bieber

Top Male Artist
Eminem

Top Female Artist
Rihanna

Top Duo/Group
The Black Eyed Peas

Top Billboard 200 Artist
Taylor Swift

Top Hot 100 Artist
Katy Perry

Top Digital Songs Artist
Katy Perry

Top Radio Songs Artist
Rihanna

Top Touring Artist
U2

Top Social Artist
Justin Bieber


Top Streaming Artist
Justin Bieber

Top Digital Media Artist
Justin Bieber

Top Pop Artist
Lady Gaga

Top R&B Artist
Usher

Top Rap Artist
Eminem

Top Country Artist
Taylor Swift

Top Rock Artist
Train

Top Alternative Artist
Mumford & Sons

Top Latin Artist
Shakira

Top Dance/Electronic Artist
Lady Gaga

Top Christian Artist
Chris Tomlin

SPECIAL AWARDS

Millennium Award
Beyonce

Touring Award
U2

Icon Award
Neil Diamond

ALBUMS AWARDS

Top Billboard 200 Album
Eminem — “Recovery”

Top Pop Album
Justin Bieber — “My World 2.0?
Katy Perry — “Teenage Dream”

Top R&B Album
Usher — “Raymond v. Raymond”

Top Rap Album
Eminem — “Recovery”

Top Country Album
Taylor Swift — “Speak Now”

Top Rock Album
Mumford & Sons — “Sigh No More”

Top Alternative Album
Mumford & Sons — “Sigh No More”

Top Latin Album
Enrique Iglesias — “Euphoria”

Top Dance/Electronic Album
Lady Gaga — “The Fame”

Top Christian Album
Skillet — “Awake”

SONG AWARDS

Top Hot 100 Song
Taio Cruz — “Dynamite”

Top Digital Song
Taio Cruz — “Dynamite”

Top Radio Song
Bruno Mars — “Just The Way You Are”

Top Streaming Song (Audio)
Nelly — “Just A Dream”

Top Streaming Song (Video)
Justin Bieber Feat. Ludacris — “Baby”

Top Pop Song
Taio Cruz — “Dynamite”

Top R&B Song
Usher Feat. will.i.am — “OMG”

Top Rap Song
Eminem Feat. Rihanna — “Love The Way You Lie”

Top Country Song
Lady Antebellum — “Need You Now”

Top Rock Song
Train — “Hey, Soul Sister”

Top Alternative Song
Neon Trees — “Animal”

Top Latin Song
Shakira Feat. Freshleyground — “Waka Waka (This Time For Africa)”

Top Dance Song
Edward Maya & Vika Jigulina — “Stereo Love”

Top Dance Song
Edward Maya & Vika Jigulina — “Stereo Love”

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Το νέο video clip της Beyonce

Beyonce - Run The World (Girls)

Χωρίς τηλεόραση την επόμενη εβδομάδα

Χωρίς τηλεόραση την επόμενη εβδομάδα λόγω της απεργίας που προκήρυξε η ΕΤΙΤΑ. Συγκεκριμένα μετά από εξώδικο που απέστειλε σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια για να υπογραφεί σήμερα το πρωί συλλογική σύμβαση εργασίας, δεν κατάφεραν να υπάρξει εξέλιξη στα αιτήματα των τεχνικών με αποτέλεσμα να προκηρύξει δύο κυλιόμενες 48ωρες απεργίες. Οι οποίες θα ξεκινούν από το πρωί της Τρίτης 24 Μαΐου στις 05.00 μέχρι το Σάββατο 28 Μαΐου στις 05.00 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.
enimerosi24

Χωρίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα!

Τίτλοι τέλους σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης" αποφάσισε να βάλει στον γάμο της η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο σύζυγός της Άλεξ Φόστερ. Μέχρι στιγμής η αιτία του χωρισμού δεν έχει γίνει γνωστή. Ο Άλεξ είναι μουσικός και περνούσε το μεγαλύτερο διάστημα στην Αμερική και εικάζεται πως η απόσταση που υπήρχε ανάμεσα τους έφερε την ρήξη στον γάμο τους.
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο οχτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κόρη.

ΤΑΙΝΙΑ: ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ

PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES
Περιπέτεια 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 141'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ με τους: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέφρι Ρας, Ίαν Μακ Σέιν


Υπόθεση: 
Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου μπλέκει σε νέες περιπέτειες, όταν συναντά την Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του. Σαστισμένος από την αναπάντεχη επανεμφάνισή της στη ζωή του, κι ενώ προσπαθεί να καταλάβει αν εκείνο που την τράβηξε κοντά του είναι η… ακαταμάχητη γοητεία του ή η σφοδρή της επιθυμία να ανακαλύψει την θρυλική “Πηγή της Αιώνιας Νιότης”, ο Τζακ καταλήγει αιχμάλωτος του φοβερού και τρομερού Μαυρογένη – του κουρσάρου που τρέμουν όλοι οι πειρατές! Στα μάτια του Τζακ, ωστόσο, η πανούργα Αντζέλικα φαντάζει πολύ πιο επικίνδυνη από τον διαβόητο αρχιπειρατή.

Το trailer της ταινίας:


Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ακούστε το νέο τραγούδι της Lady Gaga

Lady Gaga - Hair

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τα MAD VMA 2011!

Που θα βρείτε εισιτήρια για τα φετινά βραβεία;

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Mad Video Music Awards 2011 by Vodafone CU ξεκίνησε στα καταστήματα Vodafone και Metropolis σε όλη την Ελλάδα & online μέσα από το www.ticketshop.gr

Τιμές εισιτηρίων:

- Αρένα: 25€ (ΑΡΕΝΑ)

- Καθήμενοι: 30€ (Β ZΩΝΗ)

- Premium: 40€ (Α ΖΩΝΗ)

Περισσότερες πληροφορίες και πλάνο θέσεων εδώ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Eurovision 2011 - Η τελική κατάταξη των χωρών

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision με νικήτρια χώρα το Αζερμπαϊτζάν, είχε πολλά φαβορί να μένουν εκτός πεντάδας αλλά και δεκάδας. Η Γαλλία με τον νεαρό τενόρο Amaury Vassili παρά τις προβλέψεις για νίκη, κατάφερε να φτάσει μόλις στην 15η θέση. Το Ηνωμένο Βασίλειο με το δημοφιλές συγκρότημα Blue, που ήταν στις υψηλές θέσεις των στοιχημάτων, βρέθηκε στην 11η θέση. Ενώ τέλος η περσινή νικήτρια Lena κατάφερε να φέρει την Γερμανία μέχρι την 10η θέση.


Δείτε αναλυτικά την κατάταξη και βαθμολογία των χωρών στον τελικό του 56ου διαγωνισμού της Eurovision:

1. Αζερμπαϊτζάν (221)
2. Ιταλία (189)
3. Σουηδία (185)
4. Ουκρανία (159)
5. Δανία (134)
6.  Βοσνία & Ερζεγοβίνη (125) 
7.  Ελλάδα (120)
8. Ιρλανδία (119)
9. Γεωργία (110)
10. Γερμανία (107)
11. Ηνωμένο Βασίλειο (100) 
12. Μολδαβία (97)
13. Σλοβενία (96)
14. Σερβία (85)
15. Γαλλία (82)
16. Ρωσία (77)
17. Ρουμανία (77)
18. Αυστρία (64)
19. Λιθουανία (63)
20. Ισλανδία (61)
21. Φινλανδία (57)
22. Ουγγαρία (53)
23. Ισπανία (50)
24. Εσθονία (44)
25. Ελβετία (19)

Eurovision 2011 - Τα αποτελέσματα των ημιτελικών

Ο πρώτος ημιτελικός είχε ως νικήτρια χώρα την Ελλάδα καθώς βρέθηκε στην πρώτη θέση, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός βρήκε πρώτη την Σουηδία.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογική κατάταξη των χωρών στους δύο ημιτελικούς:

Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
1. Ελλάδα (133)
2. Αζερμπαϊτζάν (122)
3. Φινλανδία (103)
4. Ισλανδία (100)
5. Λιθουανία (81)
6. Γεωργία (74)
7. Ουγγαρία (72)
8.  Σερβία (67)
9. Ρωσία (64)
10. Ελβετία (55)
11. Μάλτα (54)
12. Αρμενία (54)
13. Τουρκία (47)
14. Αλβανία (47)
15. Κροατία (41)
16. Σαν Μαρίνο (34)
17. Νορβηγία (30)
18. Πορτογαλία (22)
19. Πολωνία (18)

Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
1. Σουηδία (155)
2. Δανία (135)
3. Σλοβενία (112)
4. Ρουμανία (111)
5. Βοσνία & Ερζεγοβίνη (109)
6. Ουκρανία (81)
7. Αυστρία (69)
8. Ιρλανδία (68)
9. Εσθονία (60)
10. Μολδαβία (54)
11. Βέλγιο (53)
12. Βουλγαρία (48)
13. Σλοβακία (48)
14. Λευκορωσία (45)
15. Ισραήλ (38)
16. Π.Γ.Δ.Μ (36)
17. Λετονία (25)
18. Κύπρος (16)
19. Ολλανδία (13)

Eurovision 2011 - Στην 7η θέση η Ελλάδα!

Με μια πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike κατάφεραν να κατακτήσουν την πολύ καλή έβδομη θέση στην τελική κατάταξη του 56ου διαγωνισμού της Eurovision. Η Ελλάδα με το "Watch My Dance" συγκέντρωσε συνολικά 120 πόντους και οδήγησε για ακόμη μια χρονιά την χώρα στην πρώτη δεκάδα του διαγωνισμού. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως η Ελλάδα κέρδισε τον Α' Ημιτελικό καθώς προκρίθηκε πρώτη, με δεύτερο το Αζερμπαϊτζάν.

Δείτε την εμφάνιση της Ελληνικής συμμετοχής στον τελικό:

Eurovision 2011 - Το Αζερμπαϊτζάν κέρδισε τον διαγωνισμό!

Το Αζερμπαϊτζάν τελικά κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή και να είναι η νικήτρια χώρα του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Το ντουέτο Ell/Niki συγκέντρωσε 221 πόντους με την ρυθμική μπαλάντα "Running Scared". Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Ιταλία με 189 πόντους και τρίτη η Σουηδία με 185 πόντους.

Δείτε το νικητήριο τραγούδι:

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Eurovision 2011 - Απόψε ο μεγάλος τελικός

Κορυφώνεται η αγωνία για τους φίλους του θεσμού της Eurovision, καθώς λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη βραδιά του Τελικού, όπου διαγωνίζεται και η φετινή συμμετοχή της χώρας μας, μετά την επιτυχημένη εμφάνιση του Λούκα Γιώρκα και του Stereo Mike στον Α' Ημιτελικό.

Στον Τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Eurovision, ανεξάρτητα από το αν έχουν προκριθεί ή όχι.

Οι τηλεθεατές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας τους, εφόσον ψηφίσουν ενώ βρίσκονται σε αυτή. Ως εκ τούτου, οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τη βραδιά από την Ελλάδα δεν μπορούν να ψηφίσουν το "Watch My Dance".

Συγκεκριμένα, για ψηφοφορία από σταθερό τηλέφωνο, καλούμε στο 90111190- προσθέτοντας το νούμερο που αντιστοιχεί στη χώρα της επιλογής μας (πχ. 90111190ΧΧ).

Για ψηφοφορία από κινητό τηλέφωνο, αποστέλλουμε γραπτό μήνυμα SMS στο 54007 γράφοντας ΕΧΧ, ανάλογα με τον αριθμό της χώρας επιλογής μας.

Η κριτική επιτροπή κάθε χώρας έδωσαν την τελική ψήφο της την Παρασκευή, μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης γενικής πρόβας.ert

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Το νέο τραγούδι του Νίνο

Νίνο - OK
Μουσική - Στίχοι: Φοίβος

Eurovision 2011 - Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό

Μετά την πραγματοποίηση των δύο ημιτελικών και των κληρώσεων, ολοκληρώθηκε η λίστα με την σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό του 56ου διαγωνισμού της Eurovision.

Η σειρά εμφάνισης: 
1. Φινλανδία
2. Βοσνία - Ερζεγοβίνη
3. Δανία
4. Λιθουανία
5. Ουγγαρία
6. Ιρλανδία
7. Σουηδία
8. Εσθονία
9. Ελλάδα
10. Ρωσία
11. Γαλλία
12. Ιταλία
13. Ελβετία
14. Ηνωμένο Βασίλειο
15. Μολδαβία
16. Γερμανία
17. Ρουμανία
18. Αυστρία
19. Αζερμπαϊτζάν
20. Σλοβενία
21. Ισλανδία
22. Ισπανία
23. Ουκρανία
24. Σερβία
25. Γεωργία

Eurovision 2011 - Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον Β' Ημιτελικό

Πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision. Η Κύπρος με την μπαλάντα "Σαν Άγγελος Σ' Αγάπησα" δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Σάββατου. Η νικήτρια του 1998 Dana International δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση και το τραγούδι της, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού.
Οι χώρες που προκρίθηκαν:
Εσθονία
Ρουμανία
Μολδαβία
Ιρλανδία
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Δανία
Αυστρία
Ουκρανία
Σλοβενία
Σουηδία

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Eurovision 2011 - Στην 9η θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον τελικό

Οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν από τον α' ημιτελικό, έδωσαν πριν λίγο την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό του Σαββάτου. Η Ελλάδα κληρώθηκε στην 9η θέση.

Η σειρά εμφάνισης των 10 χωρών στον τελικό:
Σερβία: 24
Λιθουανία: 4
Ελλάδα: 9
Αζερμπαϊτζάν: 19
Γεωργία: 25
Ελβετία: 13
Ουγγαρία: 5
Φινλανδία: 1
Ρωσία: 10 
Ισλανδία: 21

Eurovision 2011 - Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον α' ημιτελικό

Ο πρώτος ημιτελικός που ολοκληρώθηκε πριν λίγο είχε αρκετές εκπλήξεις και πολλά αουτσάιντερ να προκρίνονται στον τελικό.

Οι χώρες που προκρίθηκαν:
Σερβία
Λιθουανία
Ελλάδα
Αζερμπαϊτζάν
Γεωργία
Ελβετία
Ουγγαρία
Φινλανδία 
Ρωσία
Ισλανδία 

Eurovision 2011 - Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό!

Με μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση η Ελληνική αποστολή κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου. Ο Λούκας Γιώρκας, που ήταν δυναμικός και πολύ καλός στα φωνητικά αλλά  και ο Stereo Mike έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό στο στάδιο του Dusseldorf Arena.

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό:

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Το νέο video clip της Rihanna


Rihanna - California King Bed

Το νέο video clip του Νίκου Βέρτη

Νίκος Βέρτης - Είμαι μαζί σου
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου 

Eurovision 2011 - Απόψε ο πρώτος ημιτελικός

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 56ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έχει αρχίσει. Απόψε, στο γήπεδο Fortuna Arena του Ντίσελντορφ πραγματοποιείται ο Α' Ημιτελικός, στον οποίο διαγωνίζεται και το «Watch My Dance», με τους Λούκα Γιώρκα feat. Stereo Mike. Τη βραδιά θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση στις 22:00 η ΝΕΤ, ενώ θα μεταδοθεί και από την ERT HD, στο πλαίσιο των πιλοτικών μεταδόσεων της δημόσιας τηλεόρασης σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition), και το eurovision.ert.gr.

Το σχολιασμό για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα κάνει η Μαρία Κοζάκου.

Επί σκηνής θα βρεθούν απόψε ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike για να ερμηνεύσουν το «Watch My Dance» και να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τον Τελικό του Σαββάτου.

Η μουσική της φετινής ελληνικής συμμετοχής είναι του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και οι στίχοι της Ελεάνας Βραχάλη. Η χορογραφία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου. Επί σκηνής θα εμφανιστούν οι χορευτές Γιάννης Σαϊκίν, Μιχάλης Σπυρίδης, Μάνος Δαβαρίας και Παύλος Μανογιαννάκης.

Πριν από τον κάθε ημιτελικό και τον τελικό, η Λένα Αρώνη θα παρουσιάζει μια ειδική εκπομπή με τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών που θα διαγωνιστούν σε κάθε βραδιά.

Πώς ψηφίζουμε

Για ψηφοφορία από σταθερό τηλέφωνο, καλούμε στο 90111190- προσθέτοντας το νούμερο που αντιστοιχεί στη χώρα της επιλογής μας (πχ. 90111190ΧΧ).

Για ψηφοφορία από κινητό τηλέφωνο, αποστέλλουμε γραπτό μήνυμα SMS στο 54007 γράφοντας ΕΧΧ, ανάλογα με τον αριθμό της χώρας επιλογής μας:

01 Πολωνία
02 Νορβηγία
03 Αλβανία
04 Αρμενία
05 Τουρκία
06 Σερβία
07 Ρωσία
08 Ελβετία
09 Γεωργία
10 Φινλανδία
11 Μάλτα
12 Σαν Μαρίνο
13 Κροατία
14 Ισλανδία
15 Ουγγαρία
16 Πορτογαλία
17 Λιθουανία
18 Αζερμπαϊτζάν
[19 Ελλάδα]

Οι γραμμές για την ψηφοφορία και στον Ημιτελικό και στον Τελικό θα ανοίξουν με την παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού και θα κλείσουν περίπου 15 λεπτά μετά την παρουσίαση και του τελευταίου τραγουδιού.

Από τους δύο Ημιτελικούς θα επιλεγούν 20 τραγούδια (δέκα από τον κάθε έναν) για τον τελικό της 14ης Μαΐου.

Στον Α' Ημιτελικό έχουν επίσης δικαίωμα ψήφου το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισπανία, ενώ στον Β' η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών που θα προκριθούν στον Τελικό θα προκύψει μετά από κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το πέρας του κάθε Ημιτελικού.

Τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα στους συμμετέχοντες στη βραδιά του Τελικού θα ανακοινώσει από την Αθήνα η Λένα Αρώνη. ert

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Το νέο τραγούδι της Lady Gaga

Lady Gaga - The Edge Of Glory

Οι υποψηφιότητες των MAD VMA 2011

Ο Σάκης Ρουβάς προηγείται σε υποψηφιότητες, όντας προτεινόμενος ως solo καλλιτέχνης σε 5 κατηγορίες (Video clip pop, Video clip της χρονιάς, Άνδρας καλλιτέχνς, Καλλιτέχνης της χρονιάς και Στίχος-ατάκα) ωστόσο 5 υποψηφιότητες συγκέντρωσαν συνολικά και οι Stavento (Συγκρότημα, Καλλιτέχνης της Χρονιάς), συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας τους με την Ήβη Αδάμου στο ‘Σαν Έρθει η Μέρα’ (Video clip της χρονιάς, Video clip hip-hop/urban, Ντουέτο-συνεργασία), όπως και οι Playmen (Συγκρότημα, Πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης) συμπεριλαμβανομένης και της συνεργασίας τους με τους Alceen, The Fade και MIA στο ‘Feel Your Love‘ (Video clip dance, Sexy video clip, Mad Radio 106,2 track of the year).

Από 4 υποψηφιότητες έχουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Reckless, ο Mark F. Angelo και οι Onirama, ενώ οι Otherview, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κώστας Μαρτάκης και οι Μέλιsses βρίσκονται προτεινόμενοι σε 3 κατηγορίες έκαστος.

Η 8η απονομή των Mad Video Music Awards 2011 έρχεται στις 14 Ιουνίου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ:

VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Far From Everything / Mark F. Angelo Feat. Shaya
The End / Reckless
Σαν Έρθει η Μέρα / Stavento Feat. Ήβη Αδάμου
Παράφορα / Σάκης Ρουβάς
Το Καλοκαίρι Μου / Μιχάλης Χατζηγιάννης

VIDEO CLIP MAD GREEKZ

Ρώτησα / Πέγκυ Ζήνα
Εξάρτηση-Εξάντληση (Τα Ίσια Ανάποδα) / Γιώργος Μαζωνάκης
Δώρο Για Σένα / Νίκος Οικονομόπουλος
Κομμένα Πια Τα Δανεικά (Meme Pas Fatigue) / Αντώνης Ρέμος
Κακομαθημένο / Χρήστος Χολίδης

VIDEO CLIP POP

Κορίτσι Πράμα / Δέσποινα Βανδή
Θεός / ΝΙΝΟ
Ψάχνω Την Αλήθεια / Έλενα Παπαρίζου
Παράφορα / Σάκης Ρουβάς
Το Καλοκαίρι Μου / Μιχάλης Χατζηγιάννης

VIDEO CLIP DANCE

Call Me / Claydee & Dimension-X
Far From Everything / Mark F. Angelo Feat. Shaya
La Luna / Otherview
Feel Your Love / Playmen & Alceen Feat. The Fade & MIA
The End / Reckless

VIDEO CLIP ROCK

Ο Φτωχός / Onirama
Εμείς / Κόκκινα Χαλιά
Επικίνδυνα Φιλιά (The Key Remix) / Μέλιsses
Αντίθετη Τροχιά / Δήμος Αναστασιάδης
Η Σκοτεινή Μου Πλευρά / Μύρωνας Στρατής

VIDEO CLIP HIP HOP/URBAN

Πες Ό,τι Θες / Professional Sinnerz
Σε Όνειρα Χαμένα / REC
Σαν Έρθει Η Μέρα / Stavento Feat. Ήβη Αδάμου
Μην Σταματάς / Vegas
Αυτό Που Ζητάς / Θηρίο Feat. Κώστας Μαρτάκης

VIDEO CLIP ALTERNATIVE

Streets / Brainwash Squad
Perfect Mistake / Cyanna
Άκρως Ερωτική / Enola Str8
As Long As There Is You (PH)2 Remix / Timi Yuro
Φίλα Με Ακόμα / Πάνος Μουζουράκης - Κωστής Μαραβέγιας

ΝΤΟΥΕΤΟ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Secret Love / Mattyas Feat. Kristina S.
Ονειροπαγίδα / Onirama & Μύρωνας Στρατής
Σαν Έρθει Η Μέρα / Stavento Feat. Ήβη Αδάμου
Mad About You / Vegas & Tomer G.
Φίλα Με Ακόμα / Πάνος Μουζουράκης - Κωστής Μαραβέγιας

SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Last Summer / Nicko
Κάνε Με / OtherView
Feel Your Love / Playmen & Alceen Feat. The Fade & MIA
Εμμονή / NEBMA Feat. Κατερίνα Στικούδη
Το 'Χω (Πομ-Πομ) / Ελένη Φουρέιρα

FASHION ICON ΣΕ VIDEO CLIP

Car Crash / Ilia Darlin
In Your Eyes / Shaya
Φωτιά / Tamta
Κάνω Ό,τι Θες / Κώστας Μαρτάκης
Baby It's Over / Έλενα Παπαρίζου

ΣΤΙΧΟΣ - ΑΤΑΚΑ

"Έρωτα Θέλει η Ζωή και Όχι Πόλεμο" / Έρωτα Θέλει η Ζωή ? Δέσποινα Βανδή
"Από Δευτέρα" / Από Δευτέρα - Πάνος Κιάμος
"Τα Ίσια Ανάποδα" / Εξάρτηση/Εξάντληση (Τα Ίσια Ανάποδα) - Γιώργος Μαζωνάκης
"Κομμένα Πια Τα Δανεικά" / Κομμένα Πια Τα Δανεικά - Αντώνης Ρέμος
"Εμένα Θες" / Εμένα Θες - Σάκης Ρουβάς

MAD RADIO 106.2 TRACK OF THE YEAR

Call Me / Claydee & Dimension-X
Far From Everything / Mark F. Angelo Feat. Shaya
Last Summer / Nicko
Feel Your Love / Playmen & Alceen Feat. The Fade & MIA
The End / Reckless

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Onirama
OtherView
Playmen
Stavento
Μέλιsses

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ

Τamta
Ήβη Αδάμου
Δέσποινα Βανδή
Έλενα Παπαρίζου
Ελένη Φουρέιρα

ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Kώστας Μαρτάκης
Αντώνης Ρέμος
Σάκης Ρουβάς
Μύρωνας Στρατής
Μιχάλης Χατζηγιάννης

ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Mark F. Angelo
Playmen
Reckless
Ήβη Αδάμου
Ελένη Φουρέιρα

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Stavento
Μέλιsses
Έλενα Παπαρίζου
Σάκης Ρουβάς
Μιχάλης Χατζηγιάννης

Για να πάρεις μέρος στην online ψηφοφορία για τα MAD VMA 2011 κάνε κλικ εδώ!

Το νέο video clip του Μύρωνα Στρατή

Μύρωνας Στρατής -  180 μοίρες
Μουσική - Στίχοι: Μύρωνας Στρατής
Σκηνοθεσία: PM-Prometheus (Yiannis Papadakos - Dimitris Platanias)

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο ΑΝΤ1 και το «Με το δεξί» Ξεκινούν για την «Ειδική αποστολή Ηλεία»

Μια ειδική συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο ΑΝΤ1 για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Την "Ειδική Αποστολή Ηλεία" της εκπομπής Με το Δεξί".

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού Γιάννης Λάτσιος και ο παρουσιαστής της εκπομπής Σπύρος Σούλης μίλησαν με θέρμη για την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία.

"Είμαι χαρούμενος όταν η τηλεόραση δείχνει σωστά αντανακλαστικά. Όταν προέκυψε το θέμα να βοηθήσουμε αυτή την οικογένεια, τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και η παραγωγή της εκπομπής θελήσαμε αμέσως να κάνουμε τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα το νέο τους σπίτι, παρότι υπήρχαν πολλές δυσκολίες, που στην αρχή μάλιστα έμοιαζαν αξεπέραστες" είπε ο Γιάννης Λάτσιος.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Σπύρος Σούλης, περιγράφοντας τις λεπτομέρειες του δύσκολου αυτού εγχειρήματος αλλά και την ξεχωριστή σημασία της μοναδικής αυτής επιχείρησης, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, μίλησε για το πόσο χαρούμενος νιώθει που τελικά ξεπεράστηκαν οι πολλές και μεγάλες δυσκολίες.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέρνουμε. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που μάθαμε για το γεγονός, που να μην ασχοληθούμε με την ειδική αποστολή. Η ιστορία της τόσο νεαρής μητέρας με τα εννέα παιδιά που έγκυος έπεσε στη φωτιά μόνη για να σώσει την οικογένεια της, μας αγγίζει όλους. Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι και την παραγωγή, γιατί από την πρώτη στιγμή που είπαμε να κάνουμε κάτι για αυτή την οικογένεια, όλοι είπαν αμέσως "Ναι, πάμε". Νιώθω πολύ τυχερός που μπορούμε να προσφέρουμε μέσα από τη δουλειά μας, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ειδικά σε ανθρώπους σαν την οικογένεια Διαμαντόπουλου. Για μια τέτοια ιστορία το μόνο που λες είναι πως τέτοια πράγματα πρέπει να γίνουν, πρέπει να είμαστε δίπλα, πρέπει να προσφέρουμε.

Αυτή η μάνα το μόνο που μας ζήτησε, αφού επικοινωνήσαμε μαζί της, ήταν απλά ένα ασφαλές κι υγιές σπίτι, βιώσιμο που να προσφέρει τα βασικά στα παιδιά της.

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον σταθμό και τους χορηγούς που παρά τις πολλές δυσκολίες, κανείς τους αρνήθηκε τίποτα όλους αυτούς τους μήνες".

Η γεμάτη δυσκολίες ζωή της οικογένειας του Κωνσταντίνου και της Μαρίας Διαμαντοπούλου και μια παρολίγον τραγωδία τον Ιανουάριο ήταν αυτή που έκανε τον ΑΝΤ1 και τον Σπύρο Σούλη να βρεθούν κοντά τους.

Το ζευγάρι από την δύσβατη Βάλμη Ηλείας, που πριν λίγες ημέρες απέκτησε το δέκατο παιδί του, και μένει στο ίδιο σπίτι με τους γονείς του Κωνσταντίνου και την 87χρονη γιαγιά Χρυσάφω, είδε το σπίτι του να καίγεται στις 5 Ιανουαρίου μετά από βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά, και μέχρι σήμερα μένει αναγκαστικά μόνο σε δύο δωμάτια του κατά τα άλλα κατεστραμμένου σπιτιού.

Τα δέκα αγγελούδια της οικογένειας κοιμούνται κυριολεκτικά το ένα πάνω στο άλλο. Κι ο κτηνοτρόφος πατέρας, μετά βίας καταφέρνει να επιβιώσει, πόσω δε μάλλον να ξαναφτιάξει ένα σπίτι.
Ο Σπύρος Σούλης μαζί με την ομάδα του "Με το Δεξί" θα εγκατασταθούν για μια ολόκληρη εβδομάδα στην Πάτρα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Διαμαντόπουλου αλλά και την τοπική κοινωνία ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αποτελεσματικά.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη και δυσκολότερη από όλες τις κατασκευές που έκανε η εκπομπή αυτές τις δύο σεζόν. Για αυτό και ονομάζεται "Ειδική αποστολή Ηλεία".

Τις έξι ημέρες και νύχτες που θα φτιαχτεί το νέο σπίτι, θα εργαστούν 150 άνθρωποι συνολικά, ενώ ο ΑΝΤ1 κι οι χορηγοί της εκπομπής θα μεγαλώσουν κατά πολύ τον προϋπολογισμό τους, για αυτό το μεγάλο έργο.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Το νέο video clip της Lady Gaga

Lady Gaga - Judas

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΣΑΛΕ

CHALET GIRL
Κομεντί 2011 Έγχρ. Διάρκεια: 97'
Aγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Φιλ Τρέιλ με τους: Μπιλ Νάι, Φελίσιτι Τζόουνς, Εντ Γουέστγουικ

Υπόθεση:
Η 19χρονη Κιμ (Φελίσιτι Τζόουνς), πρώην πρωταθλήτρια στο skateboard και νυν υπάλληλος σε φαστφουντάδικο, βρίσκει μια νέα δουλειά με καλύτερα χρήματα, ως βοηθός σε σαλέ σε ένα πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο. Δεν ξέρει να κάνει σκι και δεν καταλαβαίνει το λαμπερό κόσμο μέσα στον οποίο μπλέκεται, όταν όμως βρίσκει μια παλιά σανίδα του snowboard, αρχίζει να μαθαίνει το άθλημα και ανακαλύπτει ότι το ταλέντο της στο skateboard, υπάρχει και στο χιόνι! Παράλληλα, προσελκύει το ενδιαφέρον του γοητευτικού Τζόνι (Εντ Γουέστγουικ) που είναι και ένα από τα πλούσια αφεντικά της. Θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και τον εαυτό της και να κατακτήσει το άθλημα του snowboard αλλά και την καρδιά του Τζόνι.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

BALADA TRISTE DE TROMPETA
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 108'
Ισπανική ταινία σε σκηνοθεσία Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια με τους: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Κάρλος Αρέτσες, Καρολίνα Μπανγκ

Υπόθεση:
1937, Ισπανικός Εμφύλιος: O Παλιάτσος επιστρατευμένος από την Πολιτοφυλακή, ηγείται με αμφίεση κλόουν του λουτρού αίματος κραδαίνοντας ένα μεγάλο μαχαίρι εναντίον των στρατιωτών της Εθνοφυλακής του Φράνκο. 1973, Μαδρίτη: Ο Χαβιέρ, ο γιος του παλιάτσου που ζητά εκδίκηση, βρίσκει δουλειά ως Λυπημένος Παλιάτσος σε ένα τσίρκο, όπου θα γνωρίσει τον Σέρχιο. Ο Σέρχιο είναι ο βίαιος αστέρας του τσίρκου ως Τρελός Παλιάτσος και ο εραστής της Νατάλια, της σαγηνευτικής αλλά και σκληρής ιπτάμενης ακροβάτιδας. Αυτή είναι και η αρχή της ιστορίας στην οποία ο Χαβιέρ και ο Σέρχιο, ωθούμενοι από έρωτα, οργή, απελπισία και λαγνεία, θα οδηγηθούν σε μια σύγκρουση μέχρις εσχάτων για να κερδίσουν την αγάπη της τελευταίας ακροβάτιδας της Μαδρίτης.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΑΤΙΘΑΣΗ ΛΙΛΙ

LILY SOMETIMES / PIEDS NUS SUR LES LIMACES
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 103'
Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Φαμπιέν Μπερτό με τους: Νταϊάν Κρούγκερ, Λουντιβίν Σανιέ

Υπόθεση:
Η Λίλι (Λυντβίν Σανιέ) είναι ξεχωριστή, καθώς δε μοιάζει με κανένα άλλο κορίτσι της ηλικίας της. Ελεύθερη, χωρίς συμβιβασμούς και αναστολές, παραμένει ένα παιδί διανοητικά και συναισθηματικά, ζει σαν αγρίμι κοντά στη φύση και δε δέχεται υποδείξεις από κανένα. Οι συνήθειές της είναι παράξενες και η ευθύτητά της προκαλεί στους άλλους αμηχανία. Η Κλάρα (Ντιάν Κρούγκερ), η μεγαλύτερη της αδελφή ζει μια ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή στη μεγάλη πόλη, μαζί με το δικηγόρο σύζυγο της. Όταν η μητέρα των δύο κοριτσιών πεθαίνει, η Κλάρα επιστρέφει στο πατρικό της και αποφασίζει να βάλει σε τάξη το σπίτι, αλλά και τη ζωή της Λίλι.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

BRIGHTON ROCK
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 111'
Aγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Ρόουαν Τζόφι με τους: Σαμ Ράιλι, Έλεν Μίρεν, Τζον Χερτ, Αντρέα Ραϊσμπορόου

Υπόθεση:
Μεταφερμένη στο 1964, εποχή των mods και των rockers, η ταινία περιγράφει την τραγική ιστορία του Πίνκι, ενός επαναστάτη εφήβου. Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι η σχέση του αντι-ήρωα Πίνκι με την Ρόουζ - μια φαινομενικά αθώα και νεαρή σε ηλικία σερβιτόρα που γίνεται μάρτυρας μίας δολοφονίας που έχει διαπράξει η συμμορία στην οποία ανήκει ο Πίνκι. Μετά τη δολοφονία, ο Πίνκι αποπλανά ερωτικά την Ρόουζ, πρώτα σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τι ξέρει, και δευτερευόντως για να εξασφαλίσει το ότι δεν θα μιλήσει στην αστυνομία. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ένα δολοφόνο και σε μία αυτόπτη μάρτυρα. Μπορεί ο Πίνκι να εμπιστευτεί την Ρόουζ ή πρέπει να τη σκοτώσει πριν προλάβει να μιλήσει στην αστυνομία; Μπορεί η Ρόουζ να δείξει εμπιστοσύνη στον Πίνκι, ή είναι η επόμενη που ακολουθεί στη λίστα του;

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ

BRIGHTON ROCK
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 111'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζάστιν Λιν με τους: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Ντουέιν "Δε Ροκ" Τζόνσον, Τζορντάνα Μπρούστερ



Υπόθεση: 
Ο πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο’Κόνερ (Πολ Γουόκερ) συνεργάζεται με τον πρώην κατάδικο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και βρίσκονται και οι δυο τους αντιμέτωποι με το νόμο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, σε μια τελευταία επικίνδυνη. Μετά την απελευθέρωση του Ντομ, ο Μπράιαν και η Μία Τορέτο (Τζορντάνα Μπρούστερ) βρίσκονται στο δρόμο, προσπαθώντας να διαφύγουν από τις Αρχές που τους καταδιώκουν αμείλικτα. Καταφεύγουν στη Βραζιλία όπου, μαζί με μια «επίλεκτη» ομάδα μαχητών των δρόμων, θα πρέπει να τα βάλουν με τον υπόκοσμο που τους θέλει νεκρούς κι όχι μόνο… Ο σκληρός ομοσπονδιακός πράκτορας Λιουκ Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους συλλάβει, μολονότι, πολύ γρήγορα θα καταλάβει, πως δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνει κανείς τους καλούς από τους κακούς και πως ο μόνος σύμμαχός του είναι το ένστικτο.

Το trailer της ταινίας:

Το νέο τραγούδι του Θάνου Πετρέλη

Θάνος Πετρέλης - Ποια να συγκριθεί μαζί σου
Μουσική - Στίχοι: Φοίβος

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Το νέο video clip της Jennifer Lopez

Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne

Κάτια Ζυγούλη: Ναι, είναι έγκυος!

Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που οι φήμες ήθελαν την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά να περιμένουν το δεύτερό τους παιδί, αυτή τη φορά αποδείχτηκαν αληθινές!

«Η Κάτια διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της» αποκαλύπτει στο ΟΚ! άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Και εκείνη αλλά και ο Σάκης είναι ενθουσιασμένοι και περιμένουν με αγωνία τον ερχομό του δεύτερου μωρού, αλλά δεν γνωρίζουν ακόμη το φύλο. Εξάλλου, ο Έλληνας σταρ και η σύντροφός του δεν είχαν κρύψει την επιθυμία τους να χαρίσουν ένα αδερφάκι στην κόρη τους, Αναστασία».

Περισσότερα στο "OK!" που κυκλοφορεί...

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Eurovision 2011 - Η πρώτη πρόβα της Ελληνικής συμμετοχής

Η Ελληνική συμμετοχή βρίσκεται από το Σάββατο στο Ντίσελντόρφ της Γερμανίας. Πριν λίγο πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα, στο στάδιο Εsprit Αrena Dusseldorf όπου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision. Η χορογραφία φανερά βελτιωμένη από αυτή που είδαμε στον εθνικό τελικό, απαρτίζεται από 4 χορευτές. Ο Λούκας Γιώρκας φάνηκε άνετος και αρκετά καλός στα φωνητικά όπως και ο Stereo Mike. Τα χρώματα που επικρατούν στη σκηνή είναι το λευκό και το μπλε, με LED οθόνες να  προβάλουν αρχαίες ελληνικές κολώνες και κίονες.

Δείτε το:

GUINNESS WORLD RECORDS SHOW στο MEGA

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 5/5 ΣΤΙΣ 23:00
Το Guinness World Record Show επιστρέφει στο MEGA και δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας. O Λορέντζο Καριέρε, ο Γιώργος Λιανός και ο Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν τα πιο περίεργα, επικίνδυνα και ξεκαρδιστικά ρεκόρ, σε ένα show που τα έχει όλα. Στο Guinness World Record Show θα παρακολουθήσουμε απίστευτες ιστορίες και κατορθώματα ξεχωριστών ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν το ρεκόρ τους ή να διεκδικήσουν μια θέση στο διάσημο βιβλίο ξεπερνώντας τον εαυτό τους. Εκτός από τα ρεκόρ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές βόλτες με τους παρουσιαστές μας στη Ρώμη και να θαυμάσουμε τις ομορφιές και τα μνημεία της αιώνιας πόλης .

Παρουσίαση: Λορέντζο Καριέρε, Γιώργος Λιανός, Κώστας Φραγκολιάς
Παραγωγή: MEGA