Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Το πρώτο video clip των Pale Faces

Pale Faces - Όλα Πετάνε
Μουσική: Δημήτρης Κοργιαλάς
Στίχοι: Νίκος Ραπτάκης
Σκηνοθεσία: Μανώλης Τζιράκης

ΤΑΙΝΙΑ: I LOVE YOU PHILLIP MORRIS

Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97'
Γαλλο-αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γκλεν Φικάρα, Τζον Ρέκουα με τους: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Λέσλι Μαν, Ροντρίγκο Σαντόρο, Τζιμ Κάρεϊ

Υπόθεση:
Ο Στίβεν Ράσελ είναι ένας άνθρωπος καθ' όλα συμβατικός και συνηθισμένος, ο οποίος μια μέρα αποφασίζει ν' αλλάξει τη ζωή του... σε πολλούς τομείς.

Από αξιοπρεπής σύζυγος μεταμορφώνεται σε πολυμήχανο απατεώνα και, περνώντας από μια σειρά απίστευτων μεταμφιέσεων, θα προσγειωθεί στη φυλακή, όπου θα γνωρίσει τον έρωτα... και την τέχνη της απόδρασης!

Το trailer της ταινίας:

Ακύρωσε τη συναυλία της στα Κατεχόμενα η Τζένιφερ Λόπεζ

Με μία δήλωση στην προσωπική της ιστοσελίδα, η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταβεί τελικώς στην κατεχόμενη Κύπρο και ματαιώνει την συναυλία της, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν κυρίως από την ομογένεια στις ΗΠΑ.

Η κ. Λόπεζ θα τραγουδούσε σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας στις 24 Ιουλίου και θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της τραγουδιστή Μαρκ Αντονι, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.

Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην προσωπική ιστοσελίδα της Τζένιφερ Λόπεζ την Παρασκευή, αναφέρεται ότι «ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής».

Τις τελευταίες μέρες αμερικανικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ είχαν δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην προγραμματισμένη συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα της Κύπρου, λόγω της κινητοποίησης νέων ανθρώπων ελληνικής καταγωγής απ΄ όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα σε δεκάδες ηλεκτρονικές εκδόσεις και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης να συγκεντρωθούν χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας.
tanea

ΤΑΙΝΙΑ: ΣΗΚΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

GET HIM TO THE GREEK
Κωμωδία 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 109'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκολας Στόλερ με τους: Ράσελ Μπραντ, Ρόουζ Μπερν, Τζόνα Χιλ


Υπόθεση:
Ένας φιλόδοξος νεαρός, στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας, αναλαμβάνει την πρώτη του δύσκολη αποστολή: να συνοδεύσει έναν ατίθασο, αυτοκαταστροφικό κι αλαζόνα ροκ σταρ που είναι απόλυτα βυθισμένος στο ποτό, τα ναρκωτικά και τις κραιπάλες, μετά τον πρόσφατο άσχημο χωρισμό του από τη γυναίκα του, στο Greek Theatre του Λος Άντζελες όπου θα λάβει χώρα η πρώτη συναυλία της περιοδείας επανόδου του.

Με την απειλή του αυταρχικού αφεντικού του να κρέμεται από πάνω του προκειμένου να φροντίσει ώστε να μην πάθει τίποτα ο διάσημος τραγουδιστής μέχρι να φτάσει έγκαιρα στο Λος Άντζελες για τη συναυλία, ο εκπρόσωπος της δισκογραφικής καταλήγει να του κάνει όλα τα χατίρια, υπομένοντας στωικά κάθε είδους βασανιστήρια...

Το trailer της ταινίας:

Εκτός ΑΝΤ1 η Τατιάνα Στεφανίδου!

Εκτός ΑΝΤ1, ύστερα από έξι χρόνια συνεργασίας, είναι η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε τι έγραψε η ίδια στο site της:

"Ό,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατή".

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω βιώνω μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής μου πορείας. Και αυτή τη στιγμή αποφάσισα να τη μοιραστώ μαζί σας. Θέλω να δημοσιοποιήσω τα όσα συνέβησαν, για να μην αφήσω κανένα περιθώριο να αναπτυχθούν τα γνωστά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που συχνά ακολουθούν τις επαγγελματικές κινήσεις των ανθρώπων της τηλεόρασης.

Προχθές το βράδυ ο Αντένα μου ανακοίνωσε ότι η εκπομπή " Αξίζει να το δεις " δεν θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν. Οι λόγοι όπως μου εξήγησαν είναι καθαρά οικονομικοί. Λόγω της κρίσης, ο σταθμός επιλέγει να επενδύσει σε άλλες ζώνες και όχι στην απογευματινή. Ακόμη όπως μου είπαν, δεν έχουν αυτή τη στιγμή κάποιο άλλο πρόγραμμα να μου προτείνουν.

Αυτή ήταν μια εντελώς ξαφνική εξέλιξη για μένα. Η σαιζόν ολοκληρώθηκε με την εκπομπή να έχει πετύχει υψηλό μέσο όρο τηλεθέασης, παρά το ήδη μειωμένο budget. Μάλιστα τα στελέχη του σταθμού, μου εξέφραζαν την ικανοποίησή τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν μεγαλύτερος από το μέσο όρο του σταθμού. Η συνέχισή της ήταν αυτονόητη όπως οι ίδιοι δήλωναν συνεχώς.

Στις αρχές Ιουνίου, ο Αντένα μου ζήτησε και νέα μείωση του προϋπολογισμού. Πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία, απάντησα ότι αποδέχομαι την πρότασή τους, συναισθανόμενη τη δύσκολη οικονομική περίοδο και την ανάγκη νέων περικοπών. Με τη μείωση συμφώνησαν και όλοι μου οι συνεργάτες.

Και πριν από δυο νύχτες τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά. Στα μέσα του καλοκαιριού ήρθαν τα πάνω κάτω!!! Είναι αυτονόητο ότι αν γνώριζα εγκαίρως τις προθέσεις τους θα αναζητούσα τη συνεργασία με κάποιο άλλο μέσο. Τώρα βέβαια που τα προγράμματα των άλλων σταθμών έχουν κλείσει, δεν θα είναι εύκολο για μένα και δυστυχώς για πολλούς εργαζομένους στην εκπομπή, να βρούμε δουλειά. Δεν διαπραγματεύομαι με κανένα άλλο κανάλι και δεν φρόντισα να έχω καμία πόρτα ανοιχτή, έχοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου.

Είναι δικαίωμα της κάθε επιχείρησης να αποφασίζει που θα τοποθετήσει τα χρήματά της. Το μοναδικό μου παράπονο από το σταθμό που με ανέδειξε και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που είμαι σήμερα, είναι ο χρόνος αυτής της ανακοίνωσης. Δεν πειράζει όμως. Εγώ κρατώ μόνο τις καλές στιγμές όλων αυτών των χρόνων της συνεργασίας και νιώθω για τον Αντένα μόνο ευγνωμοσύνη για όσα μου προσέφερε.

Όσο για μένα.... Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις δύσκολες στιγμές στη ζωή, σαν ευκαιρίες για νέα συναρπαστικά ξεκινήματα. I’ll keep walking... and let you know!!!

Καλή δύναμη σε όλους.

Τατιάνα.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η καυτή ξανθιά του Χόλιγουντ ανασταστώνει τη Σκιάθο!

Η Κέιτ Χάντσον βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο νησί των Σποράδων και έχει γίνει το talk of the the town, όχι μόνο γιατί προκαλεί όλα τα βλέμματα στο πέρασμά της με τη φυσική ομορφιά της, αλλά και κυρίως γιατί είναι ιδιαίτερα... απρόσιτη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν θέλει πολλά-πολλά με τους ντόπιους, κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην την αναγνωρίσουν κι αν αυτό συμβεί και της απευθύνουν τον λόγο, είναι τυπική.

Κάτοικοι του νησιού -κι αν δεν έχουν δει σταρ του Χόλιγουντ, λόγω των γυρισμάτων της ταινία «Μammamia» και όχι μόνο- μιλάνε για μια γυναίκα που δεν έχει τίποτα από τη γλυκύτητα διεθνούς φήμης σταρ που τους έχουν επισκεφτεί.

Αν και δεν αποφεύγει να κυκλοφορεί στα δρομάκια τη Χώρας -ακόμα και για ψώνια, όπου την εντόπισε ο φακός της «Espresso»-, δεν δείχνει και μεγάλη διάθεση να αποκαλύψει την ταυτότητά της. Μάλιστα για να μην την αναγνωρίζουν εμφανίζεται πολύ απλά ντυμένη, με ατημέλητα μαλλιά και βέβαια δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της. Ακόμα κι έτσι όμως εκπέμπει μια ξεχωριστή ακτινοβολία κάνοντας όσους τη συναντούν στον δρόμο να αναρωτιούνται ποια είναι αυτή η ξανθιά κούκλα στο νησί.

«Το μεσημέρι της Δευτέρας η Κέιτ Χάντσον κατέβηκε στην πρωτεύουσα του νησιού, συνοδευόμενη από μια φίλη της. Οι δύο γυναίκες κατευθύνθηκαν στα μαγαζιά κι έκαναν μια στάση σε ένα μίνι μάρκετ για να ψωνίσουν κάποια μικροπράγματα. Μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό, έκανε τα πάντα για να κρυφτεί και να αποφύγει τα φλας» μας λέει ο φωτογράφος που την απαθανάτισε.

Η Κέιτ Χάντσον μένει σε μια βίλα στην τοποθεσία Αχλαδιές. Το σπίτι αυτό, που έχει πρόσβαση στη θάλασσα, έχει νοικιάσει η μητέρα της Γκόλντι Χόουν με τον σύντροφό της Κερτ Ράσελ, οι οποίοι λατρεύουν τη Σκιάθο και τα τελευταία τρία καλοκαίρια περνούν τις διακοπές τους στο νησί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, στην ίδια παρέα ήταν και ο Τομ Κρουζ που, όπως λέγεται, είχε έρθει ινκόγκνιτο στην Ελλάδα.

«Η Κέιτ Χάντσον και η παρέα της έχουν νοικιάσει ένα μεγάλο σκάφος και αλωνίζουν τις ελληνικές θάλασσες. Λέγεται μάλιστα ότι γι’ αυτό το σκάφος πληρώνουν 30.000 ευρώ ενοίκιο την ημέρα και 5.000 ευρώ για καύσιμα» μας αποκαλύπτει καλά πληροφορημένη πηγή.
espresso

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Το νέο video clip της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή - Κομμάτι απ' την καρδιά σου
Μουσική: Φοίβος
Στίχοι: Φοίβος
Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης

Στο "Girlfriends" η Ματσούκα

"Sex and the city" αλά ελληνικά;Ο λόγος για το "Girlfriends" που…έρχεται στη χώρα μας και δη στο Μεγάλο Κανάλι για να μας...κλέψει!Θυμάστε που πρώτοι σας προδώσαμε ότι η επιτυχημένη ξένη σειρά ερχεται και στην χώρα μας σε διασκευή των Κατερίνας Γιαννάκου-Κατερίνας Κουγιουμτζή; Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και μετά από τη Λίνα Σακκά-που όπως πρώτοι γράψαμε έχει αναλάβει έναν από τους τέσσερις γυναικείους ρόλους-έκλεισαν και τη Δήμητρα Ματσούκα,που είχε καιρό να κάνει τηλεόραση.

Εξάλλου, μάθαμε ότι οι τέσσερις ηρωίδες της θα είναι προχωρημένες και τολμηρές και θα αναφέρονται συχνά-πυκνά στην ερωτική τους ζωή και τους συντρόφους τους όπως δεν σταμάταγαν να κάνουν η Κάρι, η Μιράντα,η Σαμάνθα και η Σάρλοτ!
tvzapping

Αναιµική πρεµιέρα

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Το σκηνικό σε παλ-µπεµπέ, ξεθωριασµένους χρωµατισµούς, µε την επίσης µπεµπέ φωνή της παρουσιάστριας Ράνιας Θρασκιά να το συµπληρώνει, η εκποµπή «Εlatte» δηµιουργεί µάλλον σύγχυση στο φιλοθέαµον για το τι ακριβώς είναι.

Η ιδέα του καναλιού φάνηκε ενδιαφέρουσα, να ενεργοποιήσει µια παρουσιάστρια που έχει µείνει για λίγο καιρό µακριά από την τηλεόραση και η οποία έχει υπηρετήσει από πρωινάδικο - σε δεύτερο ρόλο - µέχρι απογευµατινό κοινωνικοψυχολογικό ριάλιτι. Μόνο που την εγκατέστησε σε µια ζώνη στην οποία τα µεν προηγούµενα καλοκαίρια είχαν σφραγίσει µε ιδιαίτερο δυναµισµό οι Καραµεροχαριτάτοι, οι οποίοι και συνέχισαν µε εκποµπή παρόµοιου περιεχοµένου (infotainment) να καλλιεργούν τη συνήθεια του φιλοθεάµονος, ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο την έχει σφραγίσει το φασαριόζικο στυλ του Παπαδάκη.

Μια σούπα είναι έτσι κι αλλιώς το infotainment, αλλά ακόµη κι αυτό χρειαζόταν προσαρµογή στο ύφος της νέας παρουσιάστριας: υπερβολικά ήπιο, µε φωνή που δεν τη βοηθάει (λεπτή, που όταν ανεβαίνουν οι τόνοι γίνεται τσιριχτή και όταν πέφτουν θυµίζει τις φωνούλες παιδικών καρτούν), ακατάλληλη ιδίως για την παρουσίαση θεµάτων πολύπλοκων και ευαίσθητων, που δεν είχαν έτσι κι αλλιώς κανέναν λόγο να ενταχθούν σε µια τέτοια πασπαρτού εκποµπή, όπως το Ασφαλιστικό. Ηταν και η χειρότερη στιγµή της. Η άγνοια δεν είναι κακό, το τσαλαβούτηµα είναι.

Δυστυχώς κινδυνεύει να καεί από την εµφανή προχειρότητα µιας παραγωγής που δεν έχει υπολογίσει το ύφος και το στυλ της παρουσιάστριας. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του, δεν µπορεί να υπηρετήσει όλα τα είδη. Γι’ αυτό και συχνά άφηνε επιφωνήµατα ή έκανε σχόλια µε το ανάλογο νάζι «αχ, τι ωραία που είναι η Θεσσαλονίκηηηη!», µιας αυθεντικής ξανθιάς πρωινατζούς. Και µπορεί η καλοκαιρινή ατµόσφαιρα να µπερδεύει τους στόχους, το κοινό απέναντι, όµως, παραµένει σε δύσκολη φάση. Οσο κι αν η ψυχαγωγία του είναι πολύτιµη, νανουριστικά, µυοχαλαρωτικά προγράµµατα οµαδικής αφασίας τα ‘χει ήδη απορρίψει.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Φίλιππος Πλιάτσικας - Συναυλίες Καλοκαίρι 2010

Φέτος το καλοκαίρι, τρία χρόνια μετά τις 3 συνεχόμενες sold out συναυλίες του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξανασυναντάει τους φίλους του, έχοντας στο πλευρό του τον Μύρωνα Στρατή και τον Mc Yinka.

Αυτό είναι το μέχρι στιγμής πρόγραμμα της Καλοκαιρινής περιοδείας του Φίλιππου με τον Μύρωνα Στρατή και τη συμμετοχή του MC Yinka!

30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

4 ΙΟΥΛΙΟΥ Αλιάκμονας Υοuth Festival

9 ΙΟΥΛΙΟΥ Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού Εβρος

14 ΙΟΥΛΙΟΥ Μυτιλήνη

16 ΙΟΥΛΙΟΥ Rockin under the rocks festival Καλαμπάκα (εμφανίζεται ο Φίλιππος μόνος του)

26 ΙΟΥΛΙΟΥ Λάρισα Κηποθέατρο Αλκαζάρ

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη, Ληξούρι Κεφαλλονία

ΤΑΙΝΙΑ: ΕΚΛΕΙΨΗ

TWILIGHT SAGA: ECLIPSE
Θρίλερ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 124'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Σλέιντ με τους: Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Ντακότα Φάνινγκ


Υπόθεση:
Η Μπέλα βρίσκεται ξανά περικυκλωμένη από τον κίνδυνο μετά από μια σειρά μυστηριωδών φόνων στο Σιάτλ και ενώ μια μοχθηρή βρυκόλακας συνεχίζει την αναζήτησή της για εκδίκηση. Στο μεταξύ, αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτά της για τον Έντουαρντ και τη φιλία της με τον Τζέικομπ, γνωρίζοντας πως η απόφασή της μπορεί να πυροδοτήσει την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε βρυκόλακες και λυκάνθρωπους.

Το trailer της ταινίας:

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Το νέο video clip των Maroon 5

Maroon 5 - Misery

Το ''στοίχημα'' του Καπουτζίδη

"Με κέντρισε το στοίχημα" του ''Just the two of us'' μας είπε περιχαρής ο Γιώργος Καπουτζίδης από την Αίγινα που κάνει βουτιές, "και είπα αμέσως το ναι!". Σίριαλ καινούργιο δεν έκανε –είναι…λίγα τα λεφτά,Γιώργο,του είπαν για την παραγωγή που θες να κάνεις!-και για να μην τους τον…κλέψει κανείς, τον… έκλεισαν για το ολοκαίνουργιο talent show"Just the two of us".

Ξέρουν πως έχει…ρεύμα και εξαιρετικές επιδόσεις σε ότι και να κάνει -δες "The Twenty"-και τον βάζουν στο τιμόνι μιας δουλειάς τους την οποία πιστεύουν ιδιαίτερα.

Σ’αυτό οκτώ διασημότητες θα κάνουν …ντουέτο με επαγγελματίες τραγουδιστές και κάθε εβδομάδα θα διαγωνίζονται με δόξα και τιμή προκειμένου τρεις απ' αυτούς να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Το παιχνίδι έχει προβληθεί, ήδη, στην Κίνα την Κροατία, την Πολωνία και την Ολλανδία.
tvzapping

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Εντυπωσίασε η Έλενα Παπαρίζου στη χθεσινή της συναυλία!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν όσοι παρακολούθησαν χθες, την μεγάλη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου και των Onirama.
Η Έλενα Παπαρίζου μετά την επιτυχημένη περιοδεία του 2008, επιστρέφει δυναμικά με μια μεγάλη περιοδεία, μαζί με τους Onirama, σε όλη την Ελλάδα. Ο πρώτος σταθμός ήταν το Θέατρο Πέτρας, όπου ήταν κατάμεστο από 6.000 άτομα.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε τα νέα της τραγούδια από το άλμπουμ "Γύρω από τ' όνειρο", πολλές παλιότερες επιτυχίες αλλά και διασκευές. Το συγκρότημα Onirama ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια του, έμεινε στη σκηνή για περίπου μία ώρα, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου ερμηνεύοντας μαζί τους πολλά ντουέτα. Η συναυλία κράτησε λίγο παραπάνω από 3 ώρες, δίνοντας Έλενα και Onirama τον καλύτερο τους εαυτό. Η επόμενη συναυλία είναι στις 5 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης.

Για να δείτε όλες τις ημερομηνίες της περιοδείας πατήστε εδώ.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την χθεσινή επιτυχημένη συναυλία:


“Elatte” με τη Ράνια Θρασκιά καθημερινά στον ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, καθημερινά 7 με 11 το πρωί!

Η καλύτερη εποχή του χρόνου έφτασε! Και θα την περάσουμε με την καλύτερη παρέα…

Από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου… εlatte στον ΑΝΤ1 από το ξεκίνημα της μέρας! Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00 με 11:00, η Ράνια Θρασκιά και οι συνεργάτες της προσφέρουν ένα ολόφρεσκο και δροσιστικό μαγκαζίνο, ιδανικό για το καλοκαίρι! Τονωτικό και πλούσιο σε συστατικά, μας καλεί να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με ενέργεια και κέφι και παράλληλα έχει καλά αντανακλαστικά, ώστε να μας κρατά ενήμερους για όλα τα νέα και τις εξελίξεις της ημέρας!

Νωρίς το πρωί, από τις 7:00 μέχρι τις 9:00, η επικαιρότητα μπαίνει σε καλοκαιρινό πλάνο! Elatte να μάθουμε πρώτοι όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη μέρα που ξημερώνει. Η Ράνια Θρασκιά, σε συνεργασία με το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1, θα μας πληροφορεί για τα πάντα. Επειδή το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην οικονομία και στο ασφαλιστικό, η ενημέρωση στο πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και θετική διάθεση!

Μετά τις 9, ξεκινά η κουβεντούλα! Elatte να ταξιδέψουμε, να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε και να πάρουμε ιδέες για να κάνουμε το καλοκαίρι μας ακόμη ομορφότερο!

Η καλύτερη καλοκαιρινή συντροφιά θα είναι στον ΑΝΤ1 από αυτή τη Δευτέρα, καθημερινά 7 με 11 το πρωί. Elatte κι εσείς!