Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Σάκης Ρουβάς & Κάτια Ζυγούλη - Περιμένουν κορίτσι!


Ειδυλλιακές διακοπές στην Ελούντα, καθώς διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.

Τι πιο όμορφο και ονειρικό μπορεί να φανταστεί κανείς από ένα ερωτευμένο ζευγάρι που απολαμβάνει ημέρες ξεκούρασης σε έναν ειδυλλιακό τόπο, και μάλιστα, εν αναμονή του πρώτου του παιδιού; Πόσο μάλλον, όταν δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε, αλλά για το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Ο Σάκη Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκαν για πέντε ημέρες στην Κρήτη, στο αγαπημένο τους «Porto Elounda», αναζητώντας αναψυχή και χαλάρωση μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα. Είναι πλέον φανερό ότι περνούν μία περίοδο απόλυτης ευτυχίας, καθώς το πανέμορφο μοντέλο διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της με το τελευταίο υπερηχογράφημα να δείχνει ότι τελικά περιμένει κοριτσάκι! Έτσι, και ενώ όλες οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει τον υιό Ρουβά, η τελευταία εξέταση με υπέρηχο τους επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς σε τέσσερις μήνες αναμένεται να γεννηθεί μια κούκλα, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της μαμά της.

Το αχώριστο ζευγάρι απέφυγε τις μετακινήσεις εξαιτίας της εγκυμονούσας Κάτιας και πέρασε και τις πέντε ημέρες στο πολυτελές ξενοδοχείο, μαζί με τον κολλητό φίλο του Σάκη, Ηλία Κοκοτό, και τον συνθέτη, παραγωγό, Δημήτρη Κοντόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε», για πρώτη φορά, την Κάτια με μαγιό, με αποτέλεσμα να φαίνεται πλέον καθαρά το μέγεθος της κοιλίτσας της. Φορώντας ένα λευκό μπικίνι, απόλαυσε το μπάνιο της στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ ο Σάκης διαρκώς την πρόσεχε και την περιποιούταν. Το μοντέλο, που έχει πια διακόψει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ζει ανυπόμονα την κάθε στιγμή μέχρι τον ερχομό της κόρης της, πρόσεχε πολύ τη διατροφή της, ενώ απόλαυσε και κάποια ειδικά προγράμματα SPA. Οι μελλοντικοί γονείς απομακρύνθηκαν από το ξενοδοχείο μόνο μία μέρα και με ένα φουσκωτό σκάφος επισκέφθηκαν κοντινές απομονωμένες παραλίες, όπου απόλαυσαν το μπάνιο τους.

Ο Σάκης από την πλευρά του, ήταν πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος, καθώς εκτός από την προσωπική, γεύεται την επιτυχία και στην επαγγελματική του ζωή. Το τελευταίο του single με τίτλο «Και σε θέλω», σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου, είναι ήδη το hit του καλοκαιριού και αποτελεί τον προπομπό του νέου του δίσκου που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Ο ποπ τραγουδιστής και ο μουσικοσυνθέτης, εκτός από τις ώρες ανάπαυλας στο «Porto Elounda», δοκίμασαν και κάποια demo για τον νέο δίσκο, αφού ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει αναλάβει το σύνολο της παραγωγής του.

Φίλοι και γνωστοί του Σάκη τον καλούσαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο κινητό του, προκειμένου να τον συγχαρούν για την επιτυχία του τραγουδιού, ενώ εκείνος δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του. Την Δευτέρα, μάλιστα, έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Ηράκλειο, ενώ θα ακολουθήσουν μερικές ακόμη, μία εκ των οποίων στην Κύπρο.


Από το περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: