Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Ελένη Μενεγάκη - Στη θάλασσα

Οι διακοπές της λαμπερής παρουσιάστριας ξεκίνησαν στη Μύκονο, με τον Αγγελο και τη Λάουρα στο πλευρό της.

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στην κατηγορία των προσώπων που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, τόσο στο γυαλί, όσο και στις πιο προσωπικές της στιγμές, καθώς καταφέρνει ό, τι κάνει να το μετατρέπει με το δικό της τρόπο σε «γεγονός».

Αφού ολοκλήρωσε πανηγυρικά ακόμη μία τηλεοπτική σαιζόν στην πρωινή ζώνη του Alpha, με τον «Καφέ με την Ελένη», η αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού ξεκίνησε και επισήμως τις διακοπές της, μακριά από την Αθήνα. «Καλοκαίρι και νησιά πάνε μαζί», έχει δηλώσει στο παρελθόν, και δεν άργησε να το κάνει πράξη, καθώς βρέθηκε στο αγαπημένο της «Νησί των Ανέμων», μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδάκια της, τον 6χρονο Άγγελο και την 3χρονη Λάουρα. Μετά την Κυλλήνη, αλλά και την Κέρκυρα, όπου τη συνόδευσαν για χάρη των απαιτήσεων του «Καφέ», μαμά και παιδιά πήραν τις πετσέτες και τα αντιηλιακά τους και κατευθύνθηκαν στην παραλία Καλό Λιβάδι. Εκεί, δεν άργησαν να γίνουν το επίκεντρο των λουομένων, καθώς όλοι αναγνώρισαν την Ελένη Μενεγάκη, παρά τα μεγάλα γυαλιά και την μπαντάνα που φορούσε.

Και αυτή την φορά, το ενδιαφέρον της μονοπώλησαν τα παιδιά της, καθώς φρόντιζε διαρκώς να παίζει μαζί τους και φυσικά να τους ανανεώνει το αντιηλιακό τους για να μην καούν. Αρχικά, βούτηξε στη θάλασσα με την μικρή της κόρη, Λάουρα, η οποία κολυμπούσε στην κουλούρα της και αγκάλιαζε τρυφερά τη μαμά της, ενώ στην συνέχεια πήρε ένα πλαστικό μπαλάκι για να παίξει με τον Αγγελο. Την οικογενειακή ατμόσφαιρα δεν απόλαυσε μαζί τους ο σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος δεν είχε ολοκληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στην καυτή πρωτεύουσα.

Βέβαια, και η Ελένη Μενεγάκη, στα λίγα λεπτά που δεν αφιέρωσε στα παιδιά της, μιλούσε στο κινητό της, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, κάθε κίνηση της παρουσιάστριας μαρτυρούσε ότι ο ρόλος της μητέρας έχει απόλυτη προτεραιότητα απέναντι σε οτιδήποτε άλλο, ενώ τα χαμόγελα του Αγγελου και της Λάουρας «αντανακλούν» την ευτυχία της.

Από το περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΑ Η ΕΛΕΝΗ