Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Σήμερα γυρίζεται το video clip του "This is our night"

Με έντονο το ελληνικό στοιχείο στο background άρχισαν σήμερα σε γνωστά σημεία της Αθήνας τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού «This is our night», με το οποίο ο Σάκης Ρουβάς θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 54ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Tη σκηνοθεσία του clip υπογράφει η Ουκρανή σκηνοθέτης Katya Tsarik, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στη σκηνοθεσία video clips τα οποία μεταδίδονται από όλα τα μεγάλα δίκτυα διεθνώς. Επιπλέον, η Katya Tsarik είναι η δημιουργός του video clip της Annie Lorak, που συμμετείχε στη Eurovision το 2008.

Στην επιμέλεια παραγωγής μαζί με την ΕΡΤ συμμετέχει και η διαφημιστική εταιρεία της, karamella, με σημαντική εμπειρία στις διαφημιστικές ταινίες του ΕΟΤ που προορίζονται για προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Επίσημος χορηγός της ελληνικής αποστολής στην Eurovision είναι φέτος ο ΕΟΤ.

Σε πολύ όμορφες και ιστορικές αθηναϊκές τοποθεσίες, όπως είναι το Καλλιμάρμαρο στάδιο, η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ο περιβάλλων χώρος του Ηρώδειου, αλλά και σε σουίτα του ξενοδοχείου "King George", η κάμερα υπό τις οδηγίες της έμπειρης Katya Tsarik κατέγραψε πανέμορφα πλάνα που θα "ντύσουν" το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής.

ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: