Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Έχει τελικά σημασία το promo tour;

Φαίνεται τελικά πως στην Eurovision, είτε κάνεις promo tour στις άλλες χώρες, είτε όχι, σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Πάρτε παράδειγμα τον νικήτη της Eurovision, Alexander Rybak, που δεν έκανε καθόλου promo tour και βγήκε πρώτος, ενώ ο Σάκης Ρουβάς που επισκέφθηκε γύρω στις 10 χώρες κατέλαβε την έβδομη θέση.

Ας στο δούμε και από τις βαθμολογίες που μας δώθηκαν στον τελικό. Σε πολλές χώρες που ο Σάκης είχε προωθήσει το "This is our night", του έδωσαν πολύ χαμηλές ψήφους ή και μερικές φορές καθόλου. Όπως στην Ισπανία που είχε εμφανιστεί στο μεγαλύτερο show της χώρας, πήρε μόλις μία ψήφο, αλλά και στην Ολλανδία που ήταν καλεσμένος σε πολλές εκπομπές, πήρε επίσης μία ψήφο. Η Τουρκία δεν του έδωσε κάνεναν βαθμό, παρόλο που είχε κάνει εκεί promo tour.

Το συμπέρασμα είναι πως αν ενα τραγούδι αρέσει στο κοινό και είναι καλό, θα ψηφιστεί και ας δεν έχει κάνει προώθηση στις άλλες χώρες.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ακριβώς έτσι είναι τα πράματα. Δεν έχει σημασία το promo tour, άν αρέσει το τραγούδι, αρέσει. Αυτό φτάνει.

ΥΓ. Με αφορμή το post μου, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την τακτική και πολύπλευρη ενημέρωση που μας προσφέρεις για τα διάφορα θέματα της επικαιρότητας, όσον αφορά τον κοινωνικό τομέα.

Φιλικά, Havefaith

V - mumemo είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!:)