Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Πρεμιέρα απόψε για Δέσποινα Βανδή

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ - GOIN' THROUGH

POLITIA LIVE CLUBBING ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει γεμάτη όρεξη και ενέργεια και διαλέγει το Politia live clubbing στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει μια νέα πρόταση διασκέδασης.

Μετά τις 36 sold-out συναυλίες της στο πλαίσιο της περιοδείας της long hot summer που τις παρακολούθησαν πάνω από 150.000 θεατές επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση με ένα πρόγραμμα που δεν έχουμε ξαναδεί από την ίδια αλλά και ούτε από άλλους.

Σε αυτό το εντυπωσιακό πρόγραμμα θα 'χει μαζί της τους Goin' Through, το κορυφαίο νεανικό συγκρότημα και τον Γιάννη Αποστολίδη.


Το Politia live clubbing μεταμορφώνεται στα πρότυπα των live clubs της Νέας Υόρκης. Με τα τελειότερα μηχανήματα εικόνας και ήχου, με την παρουσία dj που θα παίζει επιτυχίες από το διεθνές ρεπερτόριο σε τακτά χρονικά διαστήματα, με μια εντυπωσιακή σκηνή/πασαρέλα που εισχωρεί μέσα στον κόσμο και έτσι η Δέσποινα Βανδή θα είναι πιο κοντά από ποτέ στους θαυμαστές της.

Ένας απ' τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες ο Νίκος Σούλης ανέλαβε να σκηνοθετήσει την νέα πρόταση διασκέδασης της Δέσποινας Βανδή που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει!!

Η Δέσποινα Βανδή ανεβάζει το θερμόμετρο της διασκέδασης με τις αμέτρητες επιτυχίες της, τη μοναδική φωνή της, την απίστευτη ενέργειά της και δίνει λάμψη στη Θεσσαλονίκη με το γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις πρόγραμμα που ετοίμασε και δεν πρέπει να χάσετε!!

Politia live clubbing
Περιοχή Αεροδρομίου
Θεσσαλονίκη
Τηλ:2310 486 956

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Τιμή Εισόδου με ποτό : 20E
Τιμή φιάλης : 180E

Δεν υπάρχουν σχόλια: