Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

MTV Τηλεμαραθώνιος «HOPE FOR HAITI NOW: A Global Benefit for Earthquake Relief»

Παρασκευή (προς Σάββατο), 22 Ιανουαρίου, στις 03:00 π.μ.

Τo ελληνικό MTV αναμεταδίδει LIVE τη Φιλανθρωπική εκδήλωση για την ανακούφιση των σεισμοπαθών της Αϊτής.

Συμμετέχουν πάνω από 100 celebrities από το χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και τηλεόρασης:

Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, και Sting από τη Νέα Υόρκη
Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Taylor Swift, και Group Performance από τους Keith Urban, Kid Rock, και Sheryl Crow από το Λος Άντζελες
Coldplay και Group Performance από τους Bono, The Edge, Jay-Z και Rihanna από το Λονδίνο
Συντονίζουν οι Wyclef Jean από τη Νέα Υόρκη, George Clooney από το Λος Άντζελες και Anderson Cooper του CNN από την Αϊτή


Δίωρος φιλανθρωπικός μαραθώνιος από το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Αϊτή σε απευθείας live μετάδοση και από το MTV Greece τα ξημερώματα της Παρασκευής (προς Σάββατο), 22 Ιανουαρίου, στις 03:00 π.μ.

Το «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» αποτελεί το μεγαλύτερο στην ιστορία τηλεμαραθώνιο σε επίπεδο μετάδοσής του από διαφορετικά Μέσα παγκοσμίως. Ο δίωρος τηλεμαραθώνιος θα προβληθεί επίσης από ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 και CMT, ενώ προστέθηκαν στη λίστα PBS, TNT, Showtime, COMEDY CENTRAL, Bravo, E! Entertainment, National Geographic Channel, Oxygen, G4, CENTRIC, Current TV, Fuse, MLB Network, EPIX, Palladia, SoapNet, Style, Discovery Health, Planet Green, και τα Καναδέζικα δίκτυα CBC Television, CTV, Global Television και MuchMusic. Ακόμη, η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί μέσω streaming διεθνώς στις ιστοσελίδες των YouTube, Hulu, MySpace, Fancast, AOL, MSN.com, Yahoo, Bing.com, BET.com, CNN.com, MTV.com, VH1.com, και Rhapsody, αλλά και μέσω κινητής τηλεφωνίας στα Alltel, AT&T, Sprint, Verizon και FloTV. Διεθνώς το «Hope for Haiti Now» θα μεταδοθεί από τα κανάλια BET International, CNN International, National Geographic και MTV Networks International, προσεγγίζοντας 640 εκατομμύρια δέκτες σε όλο τον κόσμο. Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» αποτελεί τον πρώτο Αμερικάνικο τηλεμαραθώνιο που θα προβληθεί στην Κίνα. Το Facebook και το MySpace έχουν υπογράψει επίσης ως επίσημοι Social Media Partners με στόχο να συμβάλλουν στην προώθηση των δωρεών και να προτρέψουν το κοινό να συντονιστεί στο τηλεοπτικό μαραθώνιο πρόγραμμα για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Αϊτής.

Το MTV προσκαλεί όλους να παρακολουθήσουν, να συμμετάσχουν και να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τα θύματα του σεισμού που έπληξε την Αϊτή. Help Haiti Now! για να παρακολουθήσετε live την Παρασκευή (προς Σάββατο), 22 Ιανουαρίου, στις 03:00 π.μ. Επίσης, η εκδήλωση θα προβληθεί σε επανάληψη το Σάββατο 23 Ιανουάριου στις 21:00 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: