Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Η Βανδή έδωσε το μικρόφωνο στον Ντέμη!

Δεν άντεξε μακριά της... Ο Ντέμης Νικολαΐδης πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η σύζυγός του Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Νίκο Βουρλιώτη, τους Nέβμα και το Θηρίο. Μάλιστα, όχι μόνο την καταχειροκρότησε, αλλά έπιασε και το μικρόφωνο! Οχι, δεν τραγούδησε, αν και του το πρότεινε το Δεσποινάκι του... Δεν κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα -ανέκαθεν, άλλωστε, ήταν διακριτικός- αλλά σε έναν τεράστιο υπερυψωμένο καναπέ.

Μαζί του, δε, ήταν και ο Mr «Ράδιο Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και χρόνια. Ντέμης και Αντώνης, φορώντας Τ-shirts με έντονες στάμπες, το διασκέδασαν μέχρι πρωίας με τα τραγούδια της Δέσποινας η οποία, όπως είναι φυσικό, εκείνο το βράδυ είχε τρελά κέφια. Μόλις βγήκε στη σκηνή το βλέμμα της έπεσε αμέσως στον λατρεμένο της Ντέμη. Λίγο αργότερα κατέβηκε από το stage, πλησίασε τον καναπέ όπου καθόταν ο Ντέμης με την παρέα του και του έδωσε το μικρόφωνο. Ομως εκείνος της χαμογέλασε με νόημα κι έτσι κατέληξε και πάλι στα χέρια της Δέσποινας.
Οπως ήταν φυσικό, ο Ντέμης δεν πέρασε απαρατήρητος. Στην αρχή ορισμένοι δεν τον είχαν αντιληφθεί, τον «πρόδωσε» όμως η Δέσποινα που πήγε στο τραπέζι του. Τι έγινε στη συνέχεια; Πολλοί έσπευσαν κοντά του, του μίλησαν κι εκείνος ήταν πολύ ευγενικός μαζί τους. Κατά τ’ άλλα, στο «Politia Live» γινόταν πανικός. Ο κόσμος δεν σταματούσε στιγμή να χειροκροτεί τη Δέσποινα, που δίνει στην πίστα τον καλύτερό της εαυτό. Ειδικά στο επετειακό σουξέ της με τον Φοίβο «Υπάρχει ζωή» ο κόσμος την αποθεώνει! Κυρίως η νεολαία, που χορεύει ασταμάτητα στο ρυθμό του τραγουδιού.

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: