Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Λίλι Άλεν: Έχασε το μωρό της στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Λίλι Άλεν έχασε ξαφνικά το μωρό που περίμενε. Η 25χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Σαμ Κούπερ, είχαν μοιραστεί τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της όταν εκείνη διένυε τον τρίτο μήνα.

Τελευταία, η Άλεν πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις, κυρίως σε επιδείξεις μόδας, όπου ήταν εμφανής η εγκυμοσύνη της, ενώ είχε δηλώσει πως θέλει να παντρευτεί το σύντροφό της και πως αγαπάει το σώμα της που αλλάζει.

Ο εκπρόσωπός τους, επιβεβαίωσε αμέσως τη θλιβερή είδηση της αποβολής, λέγοντας: «Με μεγάλη στεναχώρια, επιβεβαιώνουμε ότι η Λίλι Άλεν και ο Σαμ Κούπερ έχασαν το μωρό τους. Το ζευγάρι ζητά σεβασμό στην ιδιωτική ζωή του και απομόνωση στη δύσκολη αυτή στιγμή. Δεν θα γίνει κανένα άλλο σχόλιο».

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Άλεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη, μετά από έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς. Παρ' όλα αυτά, οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μωρό της. Η Λίλι Άλεν είχε χάσει ακόμη ένα παιδί τον Ιανουάριο του 2008, όταν είχε σχέση με τον Εντ Σάιμονς. yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: