Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

LOVE STARS NIGHTS στο LOVE RADIO 97,5

Κάθε βράδυ μας περιμένουν μοναδικές εκπομπές στο Love Radio 97,5!
Τα Love Stars Nights που ξεκίνησαν πέρυσι με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται και φέτος!

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου , 10 με 1 το βράδυ αγαπημένοι σας καλλιτέχνες, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι σας δίνουν ραντεβού στον αέρα του Love Radio 97,5 για υπέροχα Love Stars Nights.

Ο κάθε quest θα γίνεται για τρεις ολόκληρες ώρες ραδιοφωνικός παραγωγός με τις δικές του μουσικές επιλογές και θα κρατάει παρέα στους ακροατές του πιο ερωτικού σταθμού από τις 10 το βράδυ μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Μια από τις εκπομπές που συζητήθηκαν στα περσινά Love Stars Nights ήταν αυτή που παρουσίασε και επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Γι΄ αυτό και φέτος επιστρέφει τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 10 – 01 το βράδυ στο studio του Love Radio 97,5 για να παίξει αγαπημένες μουσικές που δεν «χώρεσαν» στην πρώτη εκπομπή.

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου ο Χρήστος Δάντης θα χαρίσει ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στους ακροατές του πιο ερωτικού σταθμού της πόλης.

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ο Γιάννης Κότσιρας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού τραγουδιού θα βρεθεί μπροστά στο μικρόφωνο του πιο ερωτικού σταθμού για να χαρίσει ένα μαγικό τρίωρο στους ακροατές με τις δικές του μουσικές επιλογές.

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου η Ράνια Θρασκιά θα είναι ραδιοφωνικά μαζί με τους ακροατές του Love Radio 97,5 και το σίγουρο είναι ότι θα έχει πολλά ενδιαφέροντα να πει και να ακούσουμε.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου η Μαριάννα Πολυχρονίδη θα μάθει τα «μυστικά του ραδιοφώνου» μόλις βρεθεί στο studio του Love Radio 97,5.

Πολλά πρόσωπα και μεγάλες εκπλήξεις έρχονται στα Love Stars Nights του Love Radio 97,5!!!

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: