Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Eurovision 2011 - Απόψε ο μεγάλος τελικός

Κορυφώνεται η αγωνία για τους φίλους του θεσμού της Eurovision, καθώς λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη βραδιά του Τελικού, όπου διαγωνίζεται και η φετινή συμμετοχή της χώρας μας, μετά την επιτυχημένη εμφάνιση του Λούκα Γιώρκα και του Stereo Mike στον Α' Ημιτελικό.

Στον Τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Eurovision, ανεξάρτητα από το αν έχουν προκριθεί ή όχι.

Οι τηλεθεατές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας τους, εφόσον ψηφίσουν ενώ βρίσκονται σε αυτή. Ως εκ τούτου, οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τη βραδιά από την Ελλάδα δεν μπορούν να ψηφίσουν το "Watch My Dance".

Συγκεκριμένα, για ψηφοφορία από σταθερό τηλέφωνο, καλούμε στο 90111190- προσθέτοντας το νούμερο που αντιστοιχεί στη χώρα της επιλογής μας (πχ. 90111190ΧΧ).

Για ψηφοφορία από κινητό τηλέφωνο, αποστέλλουμε γραπτό μήνυμα SMS στο 54007 γράφοντας ΕΧΧ, ανάλογα με τον αριθμό της χώρας επιλογής μας.

Η κριτική επιτροπή κάθε χώρας έδωσαν την τελική ψήφο της την Παρασκευή, μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης γενικής πρόβας.ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: