Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Και η Σίσσυ είναι έγκυος


Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να υποστήριζε σε συνέντευξή του ότι από τον καινούργιο χρόνο ετοιµάζει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές του πρωινού µαγκαζίνο του Mega, όµως τη µεγαλύτερη έκπληξη την έκανε τελικά η Σίσσυ Χρηστίδου .

Όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες της, η συµπαρουσιάστρια του Γρηγόρη περιµένει το πρώτο της παιδί. Η Σίσσυ, συµπληρώνουν οι ίδιες πηγές, ετοιµάζεται να µπει στον τρίτο µήνα της εγκυµοσύνης της, την οποία µάλιστα ανακάλυψε πολύ πρόσφατα. Το γεγονός αυτό την έκανε διπλά χαρούµενη, αφού, όπως είχε αποκαλύψει σε συνεντευξή της ,το καλοκαίρι είχε αποφασίσει µε τον καλό της, τον Θοδωρή Μαραντίνη, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η ίδια η Σίσσυ, όταν τη ρωτάνε για την εγκυµοσύνη της, αποφεύγει να µιλήσει ανοιχτά και δικαιολογηµένα, αφού καµία γυναίκα, πριν συµπληρώσει τον τρίτο µήνα της κύησης, δεν θέλει να µοιραστεί το µυστικό της. Ωστόσο, κάποια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εκποµπής (ένιωσε ναυτία και αποµακρύνθηκε από το πλάνο τρέχοντας), σε συνδυασµό µε τις όλο και πιο συχνές επισκέψεις στο γυναικολόγο της, δηµιούργησαν υποψίες στους συνεργάτες της. Μάλιστα, όταν τη ρώτησαν ανοιχτά τι συµβαίνει, εκείνη δεν είπε τίποτα, ίσως επειδή ήθελε πρώτα να βεβαιωθεί ότι όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου, την ίδια στάση κρατούσε και ο αγαπηµένος της, Θοδωρής, ο οποίος δεν έχει µοιραστεί τη χαρά του ούτε µε τα µέλη των Onirama.

Το χαρµόσυνο αυτό γεγονός ίσως αναγκάσει τη Σίσσυ και τον Θοδωρή να επισπεύσουν και τις διαδικασίες του γάµου τους, αφού τον Αύγουστο αναµένεται να γίνουν γονείς. Αυτό βέβαια σηµαίνει ότι θα χρειαστεί να αλλάξουν και σπίτι, µια και στο διαµέρισµα που διαµένουν, στα βόρεια προάστια, δεν είχε προβλεφθεί χώρος για παιδικό δωµάτιο.
Μέχρι τα τέλη Ιουνίου η Σίσσυ θα βρίσκεται στο πλατό του Όµορφου κόσµου το πρωί, µαζί µε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά. Η παρέα τους όµως αναµένεται σύντοµα να αυξηθεί, αφού γίνονται κάστινγκ για να ενισχυθεί η οµάδα µε δύο ή τρία καινούργια πρόσωπα .
Απο το περιοδικό Οκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: