Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

H "Μαρία η άσχημη" στο Παρίσι !!!


Το ταξίδι στο Παρίσι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τη Μαρία. Είναι ενθουσιασμένη όταν γνωρίζει στους κήπους του Λουξεβούργου το διεθνούς φήμης μοντέλο Εβελίνα Παπαντωνίου, με την οποία συνδέεται και φιλικά.Κατά την παραμονή τους στην Γαλλία η Τζίνα συναντά τον φίλο της Φίλιππο τον οποίο γνωρίζει στην Μαρία.
Την επόμενη μέρα όταν τελειώνουν οι υποχρεώσεις της Τζίνας με το ντεφιλέ , προτείνει στην Μαρία να κάνουν βόλτα στα παριζιάνικα μαγαζιά. Η Μαρία γνωρίζει από κοντά τους μεγάλους οίκους μόδας κι επειχειρεί με τη βοήθεια της Τζίνας να αγοράζει και εκείνη καινούργια ρούχα. Το πρώτο βήμα για την αλλαγή της Μαρίας γίνεται, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα στη συνέχεια, καθώς η Τζίνα της προτείνει να βγάλει τα σιδεράκια απο τα δόντια, να αλλάξει το χτένισμα στα μαλλιά της και τέλος να ντυθεί σαν σύγχρονη κοπέλα.

Η επιστροφή
Όταν επιστρέφουν στην Αθήνα η μεταμόρφωση της Μαρίας είναι ολοκληρωτική!Είναι μια πανέμορφη κοπέλα, που πρέπει να ξεκαθαρίσει εκτός των άλλων και την σχέση της με την Ecomoda. Αυτό που πραγματικά θέλει είναι να εκδικηθεί τον Αλέξη για τον τρόπο που της φέρθηκε και την χρησιμοποίησε και όπως δείχνουν τα πράγματα , τίποτα δεν θα την εμποδίσει να το κάνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: