Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Η Καλομοίρα με ρούχα J Lo στην Eurovision!!!


Με ρούχα "J Lo" λοιπόν θα εμφανιστεί on stage για να ερμηνεύσει το "Secret Combination" η Καλομοίρα στον Ελληνικό τελικό. Όπως λέει και το επίσημο δελτίο τύπου:

"Το Eurostyle Group που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Jennifer Lopez στην Ελλάδα, Τουρκία και στις Βαλκανικές χώρες, μαζί με την εκπρόσωπο της Jennifer Lopez που επισκέφθηκε την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, επέλεξαν την Καλομοίρα ως την ιδανική καλλιτέχνιδα για να εκπροσωπήσει το ύφος & το style της Jennifer Lopez φορώντας αποκλειστικά JLO.

Η Jennifer Lopez ως καλλιτέχνης - δημιουργός μόδας - μουσικός, αποπνέει η ίδια σε κάθε δραστηριότητα της ένα μοναδικό style. Βλέποντας η ίδια το υλικό της Καλομοίρας από την μέχρι τώρα πορεία της στα μουσικά δρώμενα, αποφάσισε να κάνει support στην νεαρή POP STAR κατά την διάρκεια της διαδικασίας της διεκδίκησης εκπροσώπησης της Ελλάδος στον διαγωνισμό ΕUROVISION, zητώντας από την ομάδα των σχεδιαστών της στην N.Y να δημιουργήσουν ειδικά ρούχα που να αντιπροσωπεύουν την φρεσκάδα της Καλομοίρας.

Ειδικά για την προετοιμασία η Καλομοίρα μεταβαίνει στην N.Y εσπευσμένα με την εκπρόσωπο του Eurostyle Group Αννα Στυλιανοπούλου προκειμένου να συναντηθεί με την προσωπική στυλίστρια της Jennifer Lopez την Gina Risso , την Publisher της Tiziana Indelicato και το υπόλοιπο team για τα ρούχα των εμφανίσεών της. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην N.Y ο Σπύρος Πώρος που πρόσφατα φωτογράφισε την Διεθνή Campania της Jennifer Lopez, θα φωτογραφίσει και την Καλομοίρα για το promo της Eurovision.

H Καλομοίρα θα είναι άξια εκπροσώπησης της Ελληνικής σκηνής συνοδεύοντας την Jennifer Lopez κατά την διάρκεια του gala στην πρώτη επίσημη επίσκεψη της Jennifer Lopez στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι".

Πηγή: www.mad.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: