Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Eurovision νέα


Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης θα ντύσει τις αδελφές Μαγγίρα οι οποίες θα παρουσιάσουν τον ελληνικό τελικό. Οι πληροφορίες μιλάνε για ένα 60’s concept καθώς η χορογραφία θα περιέχει τραγούδια του Μανώλη Χιώτη.
Επίσης ακούγεται οτι δύο παρουσιάστριες θα τραγουδήσουν μερικά τραγούδια απο την Eurovision με τον δικό τους όμως τρόπο.
Άλλες πληροφορίες που αφορούν το concept της χορογραφίας, λένε ότι οι χορευτές του show της Καλομοίρας θα έχουν αριθμούς στα t-shirts τους ή στο σώμα τους ενώ η Χρύσπα θα χρησιμοποιήσει μία καρέκλα στο χορευτικό της.
Τώρα όσο αφορά τη Guest list του ελληνικού τελικού ακούγονται τα ονόματα της Ευδοκίας Καδή (Κύπρος), Elnur & Samir (Azerbaijan) κ.α.
Επίσης αναμένουμε να δούμε τη φωτογράφιση που έκανε στην Καλομοίρα ο γνωστός Έλληνας φωτογράφος Σπύρος Πώρος που κάνει διεθνή καριέρα στο εξωτερικό με βάση του τη Νέα Υόρκη , αν και όπως είπε και ο ίδιος στις ειδήσεις του Star δέχτηκε επίθεση απο το αγόρι της Καλομοίρας λόγω κάποιας διαφωνίας που είχαν για το concept , τώρα αν τελικά έγινε η φωτογράφηση ...το μέλλον θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: