Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Από την Κωνσταντινούπολη με αγάπη!

Κάτι παραπάνω από γεμάτο ήταν το πρόγραμμα της ελληνικής αποστολής στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη, όπου βρέθηκε για την προώθηση του Secret Combination, από την Πέμπτη 10 Απριλίου έως την Κυριακή 13 Απριλίου.
Φτάνοντας, η υποδοχή της Καλομοίρας ήταν ιδιαίτερα θερμή, αφού στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» την περίμεναν τουρκικά κανάλια και φωτογράφοι.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με συνεντεύξεις στην εφημερίδα HURRIYET, στα ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά HAFTASONU και TEMPO και σχεδόν σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, όπως τα CNN TURK, NTV, HABERTURK, SHOW TV, FB TV, ATV και NUMBER ONE TV.

Επίσης, ένας από τους πιο σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, το RADIO MEGA, φιλοξένησε την Καλομοίρα στην εκπομπή MICHAEL SHOW, όπου συνάντησε τον δημοφιλή στη γείτονα τραγουδιστή της ποπ Rober Hatemo.
Οι ημέρες στην Κωνσταντινούπολη ήταν γεμάτες από εμφανίσεις της Καλομοίρας στα πιο δημοφιλή σόου της χώρας, όπως στο BEYAZ SHOW του KANAL D, όπου η νεαρή τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις τραγουδώντας το Secret Combination αλλά και το «Θέλω τα ώπα μου», παρασύροντας ακόμα και τον παρουσιαστή του show να χορέψει σε ρυθμούς ελληνικούς! Στο ίδιο σόου, καλεσμένος ήταν και ο Ιμπραήμ Τάτλσες, ο πιο διάσημος τραγουδιστής στην Τουρκία.
Η πιο σημαντική στιγμή όμως ήταν η επίσκεψη στο Φανάρι. Εκεί, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχθηκε την ελληνική αποστολή, έδωσε την ευχή του στην Καλομοίρα και της δώρισε ένα μετάλλιο της χιλιετηρίδος του βαπτίσματος των Ρώσων. Η Καλομοίρα δώρισε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ένα πιστό αντίγραφο αρχαίου χιτώνα από το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια, η ελληνική αποστολή παρακολούθησε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου.
Το πρόγραμμα του promo tour συνεχίστηκε με εμφανίσεις της Καλομοίρας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού SHOW TV και στο νυχτερινό show AYNADAN YANSIYANLAR του κρατικού καναλιού TRT INTERNATIONAL, όπου φυσικά τραγούδησε το SECRET COMBINATION. Εκεί όμως που το πλατό σηκώθηκε κυριολεκτικά στον αέρα με το κοινό να φωνάζει ρυθμικά το όνομά της ήταν όταν η Καλομοίρα τραγούδησε live το κλασικό I Will Survive!
Η ελληνική αποστολή έφυγε ικανοποιημένη από την πορεία του promo tour στην Κωνσταντινούπολη.
Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, θα επισκεφθεί το Σεράγεβο.

Βιντεάκια απο τις εμφανίσεις στην Τουρκία :


Δεν υπάρχουν σχόλια: