Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΛΙΤΣΑ.COM (ANT1)


Η Λίτσα ήταν μία απλή κομμώτρια, ώσπου έγινε… και blog! Όταν αφήνει το πιστολάκι, πιάνει το laptop. Όταν ζορίζεται από τους δικούς της, κλείνει την πόρτα του δωματίου της και ανοίγει το παράθυρο του Internet Explorer. Όταν δεν της φτάνουν τα λεφτά, η διάθεση για chat της περισσεύει. Όταν ο κόσμος των ανδρών την απογοητεύει, ο κυβερνοχώρος της παρέχει καταφύγιο. Κι όταν ερωτεύεται τυφλά τον λάθος άνθρωπο, βγάζει τα απωθημένα της με τυφλό σύστημα!
Μην τρομάζετε, η Λίτσα δεν είναι καμία κολλημένη. Η νεαρή κομμώτρια έχει μία φυσιολογική' ζωή που περιλαμβάνει μια καταπιεστική οικογένεια, έναν κολλητό, δυο φιλενάδες, μια ψωνάρα αφεντικίνα, ένα μισθό που δεν της φτάνει και μια καρδιά που σπαρταράει… Παράλληλα, όμως, έχει και το διαδίκτυό της. Πληκτρολογεί τον πόνο της στο ιστολόγιο Λίτσα.com και αναζητά αδελφές ψυχές να επικοινωνήσει! Όσοι τραβάτε τα ίδια με αυτό το απλό κορίτσι, επισκεφθείτε το blog της, καταχωρήστε τις απόψεις σας και μοιραστείτε μαζί της τα μυστικά της ζωής.

Κωμωδία
σκηνοθεσία:
Όλγα Μαλέα
παραγωγός:CINEGRAM
σενάριο:Κωνσταντίνα Γιαχαλή - Παναγιώτης Μαντζιαφός
παίζουν:Σοφία Φαραζή, Μάριος Αθανασίου, Φωτεινή Τσακίρη, Ιωσήφ Πολυζωϊδης, Ελισσάβετ Ναζλίδου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Χάρης Μαυρουδής, Ορφέας Παπαδόπουλος, Θωμάς Κινδύνης, Γιάννα Σταυράκη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Δήμητρα Κολλά, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Ηλίας Πετροπουλέας



Από Τρίτη 7 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη στις 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: