Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - Yπάρχουν Άντρες και Άντρες (ALPHA)


Ένας κόσμος γεμάτος άντρες!
Άντρες εγωιστές, νάρκισσοι, αλαζόνες, άπιστοι.
Άντρες τρυφεροί, συναισθηματικοί, πιστοί.
Άντρες που γεύονται τον έρωτα, που ζουν ανέμελα, που βλέπουν τη ζωή με μια αβάσταχτη ελαφρότητα…
Αλλά και άνδρες με προβλήματα, άγχη, εκρήξεις, χρέη, πρώην συζύγους, ανήλικα παιδιά, διατροφές, μπερδεμένες ερωτικές σχέσεις….
Ο Βασίλης, ο Στράτος κι ο Ανδρέας, χωρισμένοι με παιδιά, βρίσκονται σε αδιέξοδο. Παρά όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν χάνουν το κέφι τους για ζωή. Αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μείνουν μαζί.
Η συγκατοίκηση θα τους ενώσει και θα τους ορκίσει για πάντα φίλους.
Η ανάγκη τους όμως για μια οικιακή βοηθό θα βάλει στο σπίτι τους μια νέα ανύπαντρη μητέρα, τη Ρένα που προσπαθεί να «χτίσει» από την αρχή τη ζωή της, και να μεγαλώσει το μικρό γιο της.
H Ρένα θα προσπαθήσει να βάλει σε τάξη την αταξία του σπιτιού αλλά και της προσωπικής τους ζωής επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι οι άντρες έχουν πάντα ανάγκη μια γυναικεία παρουσία δίπλα τους.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Eίδος: Κωμική σειρά
Ηθοποιοί: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Κώστας Αποστολάκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Κατερίνα Σαβράνη, Μαρία Μπαγανά, Χρήστος Μάντακας, Κατερίνα Τσάβαλου, Γιάννης Δρακόπουλος , Γιώργος Χατζηπαύλου, Δημήτρης Πιετρής, Κατερίνα Γερονικολού, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Δημήτρης Τσακαλάς, Βασίλης Μπαξεβάνης, Χρήστος Λιακόπουλος, και οι μικροί Βασίλης Γαλέος, Δημήτρης Λιάτης, Αλεξάνδρα Δεμενοπούλου
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Σενάριο: Μαρία Χατζηγρηγορίου (Απόδοση Σεναρίου)
Παραγωγή: J.K. Productions - Γιάννης Καραγιάννης



Από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: