Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ X - FACTOR


Είστε έτοιμοι" ρώτησε ο Σάκης Ρουβάς τον κόσμο που είχε κατακλύσει τις κερκίδες τoυ πλατώ και αφού πέταξε τα γυαλιά του στο κοινό, έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η μεγάλη μουσική γιορτή, τα live show του X FACTOR. Λαμπερός, άνετος και με όλη τη θετική ενέργεια που εκπέμπει, ο παρουσιαστής του X FACTOR υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή, τον Γιώργο Λεβέντη, τον Νικό Μουρατίδη, την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γιώργο Θεοφάνους και όλα πια ήταν έτοιμα για το διαγωνιστικό μέρος της εκπομπής.

Οι 16 διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν στη σκηνή του X FACTOR δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν να πείσουν τους κριτές αλλά και το κοινό ότι αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Συμπαραστάτης τους σε όλη αυτή τη προσπάθεια ήταν ο Σάκης Ρουβάς που με τον δικό του μοναδικό τρόπο βοηθούσε τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τα σχόλια και την κριτική της επιτροπής.

Όταν το διαγωνιστικό μέρος του show τελείωσε και όση ώρα ο κόσμος ψήφιζε για να κρατήσει στο παιχνίδι τους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους, εμφανίστηκε στη σκηνή του X FACTOR το πολύ επιτυχημένο αγγλικό συγκρότημα, οι SONNY J που ερμήνευσαν γνωστά τους τραγούδια.

Στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. 14 διαγωνιζόμενοι ένιωσαν χαρά και ανακούφιση όταν άκουσαν ότι παραμένουν στο παιχνίδι ενώ για την Βασιλική και την Ειρήνη η αγωνία πήρε παράταση για λίγο ακόμα. Έχοντας συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους ήταν οι δύο υποψήφιες για αποχώρηση από το πρώτο live του X FACTOR.

Έτσι οι κριτές ανέλαβαν το δύσκολο έργο να ψηφίσουν ποιο από τα δύο κορίτσια θα έπρεπε να φύγει τόσο νωρίς από το παιχνίδι. Η αγωνία αλλά και η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν τελικά οι κριτές ανακοίνωσαν στη Βασιλική ότι εκείνη έπρεπε να αποχωρήσει από το X FACTOR.

Πρώτη λοιπόν απώλεια για την ομάδα που μανατζάρει ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος θα ξεκινήσει το δεύτερο live show του X FACTOR με ένα λιγότερο "όπλο" στη φαρέτρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: