Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

H Beyonce σε reality!


Η Beyonce στο «X-Factor»! Η «βασίλισσα της r'n'b» όχι μόνο μίλησε με κάποιους από τους τραγουδιστές του μουσικού reality, αλλά τους έδωσε και τις πολύτιμες συμβουλές της για το πώς θα φτάσουν στην κορυφή! Ερχόμενη στην Ελλάδα για τη συναυλία της στο ΟΑΚΑ η «Queen B» βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει τον φίλο της Γιώργο Λεβέντη και να ανταλλάξουν τα νέα τους.
Βλέπετε, μέχρι πρότινος είχαν πολύ στενή επαγγελματική σχέση. Οσο ο Γιώργος Λεβέντης εργαζόταν στην Αμερική -ως αντιπρόεδρος του εμπορικού τμήματος της Sony- είχε άμεση σχέση με την Beyonce και από τότε έχουν μια πολύ δυνατή φιλία.
Ο διευθυντής τηλεόρασης του ΑΝΤ1 άδραξε την ευκαιρία και αντί να παραστεί μόνος του στη συναυλία που έδωσε η σταρ στο ΟΑΚΑ πήρε μαζί του και μερικούς από τους διαγωνιζόμενους του «X-Factor» προκειμένου να γνωρίσουν την Beyonce από κοντά.

Οπως και έγινε. Αμέσως μετά τη συναυλία ο Γιώργος Λεβέντης μαζί με την Ηβη, το συγκρότημα Pale Faces και τη Χαρίκλεια συνάντησαν την τραγουδίστρια στα παρασκήνια και κάθισαν μαζί της για ώρα. Εκείνη, αφού τους γνώρισε, συζήτησε μαζί τους τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να γίνει σταρ. Και αυτό γίνεται μόνο με σκληρή δουλειά. Η τραγουδίστρια τόνισε σε όλους τους επίδοξους σταρ του πενταγράμμου ότι πρέπει να δουλεύουν πάνω στη φωνή τους πολλές ώρες την ημέρα, αν θέλουν πραγματικά να κερδίσουν την επιτυχία.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λεβέντης, αφού φωτογραφήθηκε με τη φίλη του Βeyonce, την ευχαρίστησε για το χρόνο της και την ενημέρωσε για το αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει για εκείνη στο «Χ-Factor» live show, οπότε θα προβληθεί ένα special βίντεο από τη συνάντησή της με τους παίκτες.


Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: