Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 21.00 ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΑ 2009 MTV EUROPE MUSIC AWARDS

Σήμερα, θα θελήσετε να είστε ακριβώς εδώ στο mtvema.com! Γιατί? Εκτός από το γεγονός ότι σας προσφέρει ζωντανή αναμετάδοση όλων των ΕΜΑs, θα ξεκινήσουμε τη νύχτα με αποκλειστικά 2009 ΕΜΑ: Με το Red Carpet Show το οποίο θα παρουσιάζει η Joss Stone και ο MTV παρουσιαστής Joko Winterscheidt. Αυτό το εκπληκτικό μακροσκελές σόου θα ξεκινήσει στις 21:00 μμ και θα δείχνει την Joss και τον Joko να συναντούν τους stars -και να παρουσιάζουν την είσοδό τους- και να μπαίνουν στο O2 World.

Αμέσως μετά στις 22:00 μμ ακολουθούν τα LIVE 2009 MTV Europe Music Awards με οικοδέσποινα, φυσικά, την Katy Perry η οπόια θα παρουσιάσει πολυαναμενόμενες παραστάσεις από τους Tokio Hotel, τους Green Day, τη Leona Lewis,τη Shakira, τους Foo Fighters, τον Jay-Z και τους U2. Το σόου επίσης θα περιλαμβάνει το αποκλειστικό 2009 ΕΜΑ All access backstage show με οικοδεσπότη τον Pete Wentz. Αυτό σημαίνει ότι αυτό είναι το μόνο μέρος όπου μπορείς να παρακολουθήσεις τον Pete ενώ βρίσκεται με τους ΕΜΑ stars πριν και αφού ανέβουν στην σκηνή!

Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, θα είμαστε σε ζωντανή σύνδεση μέσω bloggs, tweeter και facebook όλα μέσα από το σόου για να είμαστε σίγουροι πως αισθάνεστε κοντά στη δράση του O2 World όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορείτε ακόμη να δείτε ποιοι ΕΜΑ stars έχουν την περισσότερη δράση στο tweeter και μιλούν περισσότερο με τον μικρούλη Tweet Tracker- μία εικονική οπτικοποίηση του Twitter activity!

Η ΔΙΕΘΝΗΣ SUPER STAR BEYONCÉ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ LINE-UP ΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΩΝ ΣΤΑ

2009 MTV EUROPE MUSIC AWARDS


Το MTV Networks International (MTVNI), ανακοίνωσε ότι η διεθνής super star Beyoncé εντάσσεται και ολοκληρώνει το line-up των καλλιτεχνών που θα ερμηνεύσουν ζωντανά στα 2009 MTV European Music Awards (EMAs). Η πολλαπλά πλατινένια σε πωλήσεις άλμπουμ καλλιτέχνιδα, τραγουδίστρια και παραγωγός Beyoncé θα ερμηνεύσει μια συναρπαστική εκτέλεση της δικιάς της επιτυχίας «Sweet Dreams», στα Βραβεία που θα μεταδοθούν live από το O2 World Arena στο Βερολίνο, σήμερα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 22.00 στο ελληνικό MTV.

Η εμφάνιση της Beyoncé στα EMAs συνδυάζεται και με την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου video clip της, «Video Phone», στο οποίο συμμετέχει η συνυποψήφια της στα Βραβεία, Lady Gaga, και θα προβληθεί στην τηλεόραση του MTV και τις online πλατφόρμες σε όλο τον κόσμο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των Βραβείων. Ακόμη, η μεγάλη επιτυχημένη παρουσία της Beyoncé έχει «αναγνωρισθεί» με τέσσερις υποψηφιότητες στα φετινά EMAs στις κατηγορίες: Best Female, Best Live Act, Best Song και Best Video για τις εκρηκτικές επιτυχίες της «Halo» και «Single Ladies (Put a Ring on It)».

Τη βραδιά των EMAs η Beyoncé θα πλαισιωθεί από τις λαμπερές ερμηνείες των Jay-Z, Foo Fighters, Green Day, Leona Lewis, Shakira, U2, αλλά και τους Tokio Hotel, που απολαύσαμε στην Αθήνα στη συναρπαστική συναυλία MTV DAY 2009, που διοργάνωσε το Ελληνικό MTV.

Οικοδέσποινα των φετινών βραβείων θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά η Katy Perry, η οποία υπόσχεται να δώσει ξανά τον καλύτερό της εαυτό. Στο line-up των παρουσιαστών προστίθενται ο ηθοποιός, μουσικός και παγκόσμιο είδωλο David The Hoff Hasslehoff, το αστέρι της hip hop σκηνής Lil Kim, o παγκόσμιος πρωταθλητής του μπόξ Wladimir Klitschko και ο ηθοποιός Jesse Metcalfe. Επίσης, στην παρουσίαση θα συναντήσουμε τα φαινόμενα της pop και rock μουσικής σκηνής Jonas Brothers και Backstreet Boys, αλλά και τους Juliette Lewis, Jean Reno, Miranda Cosgrove, Asia Argento, Bar Refaeli, Brody Jenner και Batista.

Με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την πτώση του τείχους του Βερολίνου και στο πλαίσιο των φετινών EMAs, το παγκόσμιο μουσικό είδωλο, το συγκρότημα U2, θα δώσει ένα μοναδικό live performance στην πύλη του Βρανδεμβούργου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό! Πριν από 15 χρόνια, η Πύλη του Βρανδεμβούργου ήταν η σκηνή των πρώτων MTV EMAs και τώρα θα αποτελέσει το «φόντο» για την αποκλειστική ερμηνεία των U2 στις 5 Νοεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Ελληνικό MTV την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 22.00, για να παρακολουθήσετε τα 2009 MTV Europe Music Awards, τα οποία θα μεταδοθούν live από το 02 World Arena, στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: