Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Οι τέσσερις συμμετοχές για Eurovision!

Τέσσερις συμμετοχές, θα υπάρξουν φέτος στον ελληνικό διαγωνισμό για τη Eurovision. Φέτος όπως φαίνεται δεν θα έχουμε μεγάλα ονόματα, αλλά νέους καλλιτέχνες. Οι τέσσερις συμμετοχές μας είναι:

Katerine Avgoustakis Γεννήθηκε και ζεί στο Βέλγιο, από Έλληνα πατέρα και Βελγίδα μητέρα. Έχει κερδίσει το Βελγικό Star Academy και τώρα τελευταία κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "Ayo Technology" που έχει φτάσει ν1 στα charts της Πολωνίας.



Professional Sinnerz Το τραγούδι τους "Όταν σε είχα πρωτοδεί" ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της περσινής χρονιάς. Είναι από τις λίγες φορές που ένα r'n'b συγκρότημα θα προσπαθήσει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision.



Κόκκινα Χαλιά Έκαναν την εμφανισή τους για πρώτη φορά στο talent show "X- Factor", κατάφεραν να κερδίσουν αμέσως το κοινό και έφτασαν μέχρι τον τελικό του διαγωνισμού. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο τους CD και έχουν κάνει επιτυχία με τα τραγούδια "Χαρταετός" και "Φύγαμε".



Despina Ricci Είναι Ελληνίδα που έχει ως βάση της το Παρίσι. Τα τραγούδια της όπως και η φωνή της έχουν ένα ξεχωριστό ύφος, που σε πολλόυς αρέσει, ενώ σε άλλους όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: