Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

2009 MTV EMA: Οι μεγάλοι νικητές της χθεσινής βραδιάς!!!

Η Beyoncé αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς των 2009 MTV Europe Music Awards (EMAs) που πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο. H ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, τραγουδίστρια και παραγωγός πήρε σπίτι της τρία αγαλματίδια EMA - Best Female, Best Song και Best Video – από την αστρατευρή μουσική γιορτή του MTV.

Η λαμπερή βραδιά των EMAs ξεκίνησε ανεβάζοντας στα ύψη την ενέργεια με το εντυπωσιακό opening show των Green Day, κατά τη διάρκεια του οποίου φλόγες εκτοξεύονταν στον αέρα ρυθμικά ανάλογα με το bit των τραγουδιών που ερμήνευσαν. Αμέσως μετά ακολούθησε ένα ποτ πουρί από τα πέντε υποψήφια κομμάτια της κατηγορίας Best Song, όπως τα hit «Halo» της Beyoncé και «Use Somebody» των Kings of Leon, ερμηνευμένα από την οικοδέσποινα της βραδιάς Katy Perry.

Στα highlights των Βραβείων συγκαταλέγεται η εξαιρετικά sexy ερμηνεία του «Happy» από τη Leona Lewis, η ξεσηκωτική διασκευή του «Sweet Dreams» από τη Beyoncé, που εμφανίστηκε ντυμένη στα κόκκινα κόβοντας έτσι κυριολεκτικά την ανάσα του κοινού, και οι rock ύμνοι «Wheels» και «All My Life» από τους Foo Fighters. Μιλώντας για καυτές εμφανίσεις, η Κολομβιανή σειρήνα Shakira ανέβασε τη θερμοκρασία με την ερμηνεία του «Did It Again» περιτριγυρισμένη από χορευτές που φορούσαν μόνο πετσέτες! Ακόμη μια συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Beyoncé ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Best Song για το Single Ladies (Put a Ring on It), και ζήτησε ένα μόνο πράγμα, να ευχαριστήσει το αγαπημένο της σύντροφο Jay-Z που την έκανε ευτυχισμένη με το γάμο τους.

Οι νικητές των 2009 MTV Europe Music Awards είναι:

Best Male: Eminem

Best Female: Beyoncé

Best Group: Tokio Hotel

Best Urban: Jay-Z

Best Video: Beyoncé - Single Ladies (Put a Ring on It)

Best Song: Beyoncé – Halo

Best Rock: Green Day

Best New Act: Lady Gaga

Best Live Act: U2

Best Alternative: Placebo

MTV Push Artist: Pixie Lott

Best World Stage Performer: Linkin Park

Best European Act: maNga

Δείτε την εμφάνιση της Beyonce:

Δεν υπάρχουν σχόλια: