Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Απόψε ο τελικός του X Factor με καλεσμένη την 'Ελενα Παπαρίζου

Το κοινό επιλέγει το επόμενο αστέρι του τραγουδιού την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 21:00
 Η ψηφοφορία συνεχίζεται! Guest star στον μεγάλο τελικό η Έλενα Παπαρίζου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του X FACTOR έχει αρχίσει! Ο Αλέξανδρος και ο Χάρης θα είναι οι δύο "μονομάχοι" στον μεγάλο τελικό, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.

Οι δύο φιναλίστ είναι έτοιμοι να δώσουν την παράσταση της ζωής τους, για να πείσουν το κοινό ότι αξίζουν τη νίκη, το μεγάλο έπαθλο και μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι. Μαζί τους, θα κονταροχτυπηθούν ο περσινός νικητής του X Factor, Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Λεβέντης, που για πρώτη φορά κατάφερε να οδηγήσει παίκτη της ομάδας του στον τελικό!

Όπως πάντα, αποκλειστικός κριτής στον τελικό του X FACTOR θα είναι ο κόσμος που θα αναδείξει τον νικητή με την ψήφο του. Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει από το βράδυ του ημιτελικού και θα τελειώσει το βράδυ της επόμενης Παρασκευής κατά τη διάρκεια του τελικού. Το κοινό ψηφίζει τον αγαπημένο του τραγουδιστή είτε από το τηλέφωνο, είτε από το website του X FACTOR (http://www.antenna.gr/tv/thexfactor). Αυτός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, θα είναι ο μεγάλος νικητής.
Εκτός όμως από την ανάδειξη του νικητή, ο μεγάλος τελικός μας επιφυλάσσει μια ξεχωριστή guest εμφάνιση. Η Έλενα Παπαρίζου θα βάλει φωτιά στη σκηνή του X FACTOR αυτή την Παρασκευή παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο "Baby its over", προάγγελο του τριπλού άλμπουμ "Έλενα Παπαρίζου: Greatest hits & more" που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα από τη Sony και θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και τέσσερα καινούργια τραγούδια.

Η στιγμή που περιμέναμε, έφτασε! Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, o Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει τον μεγάλο τελικό του X FACTOR και οι Έλληνες επιλέγουν τον νικητή που θα φύγει από το πλατό με ένα μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Το επόμενο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και περιμένει εσάς να το αναδείξετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: