Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Απόψε το MadWalk στον ΑΝΤ1

Τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής και της μόδας συναντιούνται στο πρώτο FASHION MUSIC PROJECT στην Ελλάδα - Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 21:00 σε 1η τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1

H μόδα και η μουσική ενώθηκαν για μια βραδιά σε ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα, στο πρώτο MadWalk by Vodafone που διοργάνωσαν το Mad και η Vodafone την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου. Όσοι το έχασαν, θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν σε 1η μετάδοση από τον ΑΝΤ1, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.

Το κοινό κατέκλυσε την Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο Ελληνικό, για να απολαύσει από κοντά αυτό το πρωτοποριακό event με οικοδέσποινες τη Βίκυ Καγιά και την Tamta. 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και 8 αγαπημένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν ένα φαντασμαγορικό συνδυασμό από live performances και fashion shows!

Το παρών έδωσαν δημοφιλείς καλλιτέχνες, σχεδιαστές και λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης, που έσπευσαν να καλωσορίσουν και να στηρίξουν το νέο αυτό θεσμό. Η πρώτη ανατροπή έγινε με τη μοναδική εμφάνιση της Tamta, η οποία ερμήνευσε το κομμάτι Tonight που έγραψαν ειδικά για το MadWalk by Vodafone οι Playmen και ο Claydee. Ήταν ένα δυναμικό ξεκίνημα που προετοίμασε το κοινό για την επιβλητική συνέχεια...

Τα fashion shows με τις συλλογές των σχεδιαστών για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι του 2011 ξεκίνησαν με τον ταχύτατα ανερχόμενο και αγαπημένο σχεδιαστή των stars, Βρεττό Βρεττάκο και τη μούσα του, την πάντα εκθαμβωτική Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση ερμήνευσε το τραγούδι Sunday, μια σύνθεση του διάσημου Γερμανού παραγωγού Schiller. Ακολούθησαν οι Mi-Ro, το ταλαντούχο ντουέτο της μόδας, σε μια δυναμική σύμπραξη με τους Onirama. Στη συνέχεια, τη σκηνή κατέλαβαν οι χαρακτηριστικές minimal δημιουργίες του διεθνώς αναγνωρισμένου Yiorgos Eleftheriadis, που πλαισίωσαν τον ταλαντούχο Μύρωνα Στρατή και την Ilia Darling. Τη σειρά πήραν η Orsalia Parthenis μαζί με τις ενθουσιώδεις Μέλιsses σε ένα δυνατό performance.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον οίκο Celia Kritharioti Haute Couture και τον κορυφαίο Σάκη Ρουβά, ο οποίος ερμήνευσε τα δύο νέα του dance τραγούδια, Οι Δυο μας και Για μας, σε μια θεαματική performance με special guests τη Βίκυ Καγιά και τη Δούκισσα Νομικού στο catwalk και τους Playmen στα decks! Ακολούθησε η συλλογή της σχεδιάστριας Mary Katranzou, η οποία παρουσίασε δημιουργίες της για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τη συνοδεία των Matisse. Στη συνέχεια, ήταν η σειρά του καθιερωμένου σχεδιαστικού διδύμου Deux Hommes, με δημιουργίες πλαισιωμένες από περίτεχνα κοσμήματα της Έλενας Σύρακα και δύο ξεχωριστές ερμηνείες του Γιώργου Μαζωνάκη: το Parole Parole και το δικό του Τα Ίσια Ανάποδα σε μια live διασκευή του Mark F. Angelo. Ο τελευταίος σχεδιαστής που παρουσίασε τη συλλογή του ήταν ο Apostolos Mitropoulos, συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου που παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι Baby Its Over στη σκηνή του MadWalk by Vodafone, καθώς και το Free Your Mind σε ένα dance live show. Τη φαντασμαγορική πρώτη διοργάνωση MadWalk by Vodafone έκλεισαν οι δυναμικοί Otherview και η εκρηκτική Shaya.
Η βραδιά, όμως, έκρυβε κι άλλες εκπλήξεις, όπως την απονομή του Vodafone MadWalk Style Award σε ένα μέλος του κοινού που έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση σε μία φωτογράφηση από τον Χάρη Χριστόπουλο, η οποία πραγματοποιήθηκε στο fashion studio που είχε στήσει η Vodafone στο χώρο ειδικά για τη διοργάνωση. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά και ένα μεγάλο fashion show στο εξωτερικό!

Απολαύστε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στο απόλυτο μουσικό fashion show, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Οι συντελεστές του MadWalk by Vodafone:
Creative directors: Κωνσταντίνος Μπουρούνης, Νίκος Τάγης.
Fashion Director: Μιχάλης Πάντος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ρήγος
Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας
Οργάνωση παραγωγής: Έλλη Καρβώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: