Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλος νικητής του X Factor ο Χάρης!

X Factor round 3 με μεγάλο νικητή τον Χάρη! Ο τραγουδιστής από την Κύπρο μετά από 15 live κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα και να γίνει εκείνος που θα υπογράψει το δισκογραφικό συμβόλαιο με την Sony αλλά και ο κάτοχος ενός πολυτελέστατου αυτοκινήτου, chevrolet captive, που υπήρχε ως έπαθλο για τον νικητή. Μαζί του πανηγύρισε και ο μάνατζερ του Γιώργος Λεβέντης, ο οποίος για πρώτη χρονιά κερδίζει το x factor. Έτσι διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει τα αγόρια 16-24 να βγαίνουν νικητές. Βέβαια διατηρήθηκε και άλλη μία παράδοση, ο νικητής του x factor να κατάγεται από την Κύπρο.

Ο τελικός του x factor είχε όλη την λάμψη που του άρμοζε, ως το επιστέγασμα μιας μουσικής διαδρομής που ξεκίνησε από τα μέσα του Ιούλη και που πέρασε από πολλές τοποθεσίες εντός και εκτός Ελλάδας. Οι δύο φιναλίστ, Χάρης και Αλέξανδρος, έδωσαν την τελευταία μάχη για να φτάσουν στην πρωτιά και έκαναν εξαιρετικές ερμηνείες αλλά και δύο πολύ ωραία ντουέτα μεταξύ τους, αποδεικνύοντας πως άξια έφτασαν ως τον τελικό. Μαζί τους, έζησαν και την δική τους αγωνία οι κριτές μάνατζερ τους, ο Γιώργος Λεβέντης αλλά και ο Νίκος Μουρατίδης που έφτασε τόσο κοντά να κερδίσει το x factor, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στον τελικό όμως, βρέθηκαν και τραγούδησαν πολλά από τα παιδιά που συμμετείχαν στα live του x factor. Νίκη, T.U., Δημήτρης, Έλενα.

 Στο τέλος της βραδιάς η αγωνία χτύπησε κόκκινο όταν ο Σάκης Ρουβάς έχοντας δίπλα του τους 2 φιναλίστ έπρεπε να ανακοινώσει τον μεγάλο νικητή. Έτσι μέσα σε πανηγυρισμούς για τον Χάρη αλλά και πολλά συγχαρητήρια στον δεύτερο νικητή, Αλέξανδρο, ολοκληρώθηκε το x factor. Συγκινημένοι, όλοι οι πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου τηλεοπτικού show αποχαιρέτησαν το κοινό, με την ελπίδα ότι το ραντεβού θα ανανεωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: