Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Καλομοίρα, Ήβη Αδάμου και Μέλισσες στον τελικό του DANCING WITH THE STARS

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας παρουσιάζει τα δύο ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του DANCING WITH THE STARS, αυτή την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 9 το βράδυ.

Ήρθε η ώρα για τους δύο φιναλίστ, Αργύρη Αγγέλου και Κώστα Μαρτάκη, να χορέψουν τον πιο εντυπωσιακό χορό της ζωής τους σε ένα ξεχωριστό live show, γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις! Τα δύο ζευγάρια θα διαγωνισθούν σε τρεις χορούς. Ο πρώτος θα είναι ballroom και θα τον επιλέξουν οι ίδιοι από τις χορογραφίες που παρουσίασαν σε προηγούμενες εμφανίσεις τους, θα έχουν όμως το δικαίωμα να κάνουν κάποιες παραλλαγές. Η δεύτερη χορογραφία θα είναι latin, καινούργια και διαφορετική για το κάθε ζευγάρι, όπως σε όλα τα live. Τέλος, ο τρίτος και πιο συναρπαστικός χορός θα είναι μια… freestyle μονομαχία των δύο ζευγαριών στο ίδιο μουσικό κομμάτι!

Special guests του μεγάλου τελικού θα είναι δυο υπέροχα και επιτυχημένα κορίτσια που αναδείχθηκαν στον ΑΝΤ1. Η Καλομοίρα και η Ήβη Αδάμου ανεβαίνουν στη σκηνή του DANCING WITH THE STARS όχι μόνο για να τραγουδήσουν, αλλά και για να χορέψουν! Η Καλομοίρα, σε μια μοναδική τηλεοπτική εμφάνιση και με μία εντυπωσιακή χορογραφία, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι "This is the time", ενώ η Ήβη θα κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση με τις Μέλισσες που βρήκαν τη… βασίλισσά τους! Λίγο πριν ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία, μας παρουσιάζουν ένα medley που περιλαμβάνει και το καινούργιο τραγούδι της Ήβης, "Κράτα τα μάτια σου κλειστά".

Μία από τις εκπλήξεις του τελικού έρχεται από την κριτική επιτροπή: η Έρρικα Πρεζεράκου θα ανέβει στη σκηνή, για να μας θυμίσει για ποιο λόγο αναδείχθηκε πέρυσι νικήτρια του DANCING WITH THE STARS. Και βέβαια, από τη μεγάλη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αστέρια που έχουν αποχωρήσει από το show. Θα χορέψουν όλοι από ένα χορό και θα μας θυμίσουν τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε φέτος στο DANCING WITH THE STARS.

Όπως σε κάθε live, έτσι και στον τελικό το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη βαθμολογία των κριτών, αλλά και από την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Το ζευγάρι των νικητών θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο, το οποίο θα παραδώσει στον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό MAKE A WISH ("Κάνε-μια-Ευχή" Ελλάδος και "Κάνε-μια-Ευχή" Κύπρου), ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Συμμετέχοντας στην τηλεφωνική ψηφοφορία, ο καθένας μας συμβάλλει στο σημαντικό σκοπό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: