Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Απόψε ένα extra show για το DANCING WITH THE STARS

Ετοιμαστείτε για μία extra live εμπειρία DANCING WITH THE STARS αυτή την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 9 το βράδυ! Τα 5 ζευγάρια που έχουν απομείνει, μας προσφέρουν ένα έκτακτο show αλλιώτικο από τα άλλα.

Για πρώτη φορά, ο Αργύρης Αγγέλου, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Κώστας Μαρτάκης, η Νάντια Μπουλέ και ο Τρύφωνας Σαμαράς χορεύουν τραγούδια που επέλεξαν οι ίδιοι και σημαίνουν κάτι γι αυτούς. Επιπλέον όμως, διαγωνίζονται και στη διαδικασία "Dance Marathon" χορεύοντας όλοι συγχρόνως στη σκηνή το ίδιο τραγούδι.

Οι κριτές θα αποκλείσουν ένα - ένα τα ζευγάρια, μέχρι να μείνει μόνο του στη σκηνή το ζευγάρι που τους άρεσε περισσότερο και το οποίο θα κερδίσει bonus πόντους στην τελική βαθμολογία!

Ακόμα, σε αυτό το extra show του DANCING WITH THE STARS θα έχουμε δύο αποχωρήσεις, αλλά και μία εντυπωσιακή guest χορευτική εμφάνιση από την Τζένη Μπαλατσινού!

Τα τρία αστέρια που θα παραμείνουν, θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή, στο προτελευταίο show που θα αναδείξει τους δύο φιναλίστ του DANCING WITH THE STARS!

Δεν υπάρχουν σχόλια: