Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα MAD VMA 2011

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τα MAD VMA 2011 by Vodafone CU! Εδώ απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με τη φετινή τελετή απονομής!

Που
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η τελετή απονομής των MAD VMA θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Η πρόσβαση για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο πραγματοποιείται με τραμ ή λεωφορείο. Οδηγίες προσέλευσης εδώ.

Πότε
Την Τρίτη 14 Ιουνίου θα συγκεντρωθούμε από νωρίς το απόγευμα στο προαύλιο του κλειστού γηπέδου Tae Kwon Do, αφού στις 17:00 θα ανοίξουν οι πόρτες και θα ξεκινήσει, στον εξωτερικό χώρο, το ανοιχτό προς το κοινό VMA Preshow (είσοδος ελεύθερη) με live εμφανίσεις από τους ENOLA STR8, REC, Κόκκινα Χαλιά, ΝΕBΜΑ και Σταύρο Μιχαλακάκο, προσφέροντας red carpet experience και special activities & happenings! Στη συνέχεια μέσα στο κλειστό γήπεδο θα ξεκινήσει το main event με την ανακοίνωση των νικητών στις διάφορες κατηγορίες, την απονομή και φυσικά, special live εμφανίσεις!

Live εμφανίσεις
Στα πλαίσια της φετινής τελετής απονομής των MAD VMA 2011 by Vodafone CU, όσοι παρευρεθούν στο event θα απολαύσουν μοναδικές live ερμηνείες από λαμπερά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής (Δ. Βανδή, Π. Κιάμος, Κ. Μαρτάκης, Νίνο, Ν. Οικονομόπουλος, Α. Ρέμος, Σ. Ρουβάς, Onirama, Playmen, Stavento, Τάμτα κ.α.) αλλά και εκλεκτούς ξένους live guests (Ciprian Robu, JESSICA 6 (NYC), M.Pokora, Mohombi και T-Pain)! Δεκάδες καλλιτέχνες (μαζί με τους παρουσιαστές των βραβείων στις διάφορες κατηγορίες) θα περάσουν από τη σκηνή των MAD VMA, ενώ όλοι μας προσπαθούμε να μαντέψουμε τις απρόβλεπτες συνεργασίες που θα αποκαλυφθούν φέτος on stage! Το full line-up εδώ.

Εισιτήρια
Η προπώληση συνεχίζεται από τα καταστήματα Vodafone και Metropolis και online από το ticketshop.gr. Τιμές και πλάνο θέσεων εδώ. Όσοι έχουν κλείσει εισιτήρια (ή έχουν κερδίσει εισιτήρια μέσα από διαγωνισμούς) αλλά δεν τα έχουν παραλάβει, μπορούν να τα παραλάβουν από τα ταμεία στο Tae Kwon Do.

Ψηφορία – αποτελέσματα
Η online ψηφοφορία για τα MAD Video Music Awards 2011 by Vodafone CU έκλεισε την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 23:00. Τα αποτελέσματα συμψηφίζονται με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέσω SMS αλλά και μέσω ψηφοδελτίων και τα ονόματα των νικητών διαφυλλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την ώρα της live ανακοίνωσης στην τελετή απονομής! Η λίστα με τους φετινούς υποψήφιους εδώ.

Live αναμετάδοση
Η πρώτη τηλεοπτική προβολή των MAD Video Music Awards 2011 θα γίνει στον Alpha λίγες μέρες μετά το event (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα), ωστόσο όσοι μείνουν σπίτι την Τρίτη 14 Ιουνίου δεν θα μείνουν παραπονεμένοι!


  • To Mad Radio 106,2 μεταφέρεται στο Tae Kwon Do από την παραμονή των βραβείων για ζωντανή αναμετάδοση από τις πρόβες, το backstage, το pre show, το red carpet και φυσικά ολόκληρο το show της απονομής! Λεπτομέρειες εδώ.
  • To Mad TV θα έχει ΜΑD VMA Marathon από τις 16:00 το μεσημέρι μέχρι και το τέλος της μεγάλης βραδιάς με ζωντανές συνδέσεις με το VMA preshow, τo red carpet αλλά και το backstage! Περισσότερα εδώ.
  • Τέλος online, όλη η τελετή απονομής θα μεταδοθεί μέσω live streaming στο videomusicawards.gr, το vodafonecu.gr και το Facebook. Παράλληλα, η ομάδα web του MAD TV θα φροντίσει να σας κρατά διαρκώς ενήμερους για το τι συμβαίνει στο red carpet, τη σκηνή των VMA αλλά και backstage μέσα από το Facebook, το Twitter (hashtag #madvma) και το www.videomusicawards.gr. Έτσι θα μπορέσετε να μάθετε in real time ποιοί βγήκαν νικητές, ποιοί τραγούδησαν live και να δείτε φωτογραφίες από τις αφίξεις διασήμων στο κόκκινο χαλί, τo backstage και το show!

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 by VODAFONE CU!
ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO
SUMMER OF LOVE.
DANCE. FEEL. GET2GETHER.

Δεν υπάρχουν σχόλια: