Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο Αργύρης Αγγέλου νικητής του DANCING WITH THE STARS

Ο Αργύρης Αγγέλου αναδείχθηκε τελικά ο μεγάλος νικητής του Dancing With The Stars 2. 
Οι δύο φιναλίστ, ο Αργύρης Αγγέλου και ο Κώστας Μαρτάκης μονομάχησαν χορευτικά. Οι κριτές βαθμολόγησαν και το κοινό επέλεξε τον νικητή του Dancing With The Stars 2011.
Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με τους ballroom χορούς. Και τα δύο ζευγάρια είχαν επιλέξει να χορέψουν το waltz που είχαν παρουσιάσει στο 6ο live. O Αργύρης και η Έμιλυ χόρεψαν το τραγούδι Piu Che Puoi και βαθμολογήθηκαν με 40 ενώ ο Κώστας και η Μαρία χόρεψαν το See The Day και συγκέντρωσαν 38 βαθμούς.
Για τους latin χορούς και τα δύο ζευγάρια επέλεξαν να παρουσιάσουν μια νέα χορογραφία στο mambo. Ο Αργύρης και η Έμιλυ χόρεψαν στο τραγούδι Conga και συγκέντρωσαν 37 βαθμούς ενώ ο Κώστας και η Μαρία χόρεψαν το Loaded και βαθμολογήθηκαν με 39.
Ο τρίτος χορός στον οποίο διαγωνίστηκαν τα ζευγάρια ήταν σε ελεύθερη χορογραφία αλλά πάνω σε κοινό τραγούδι, το Κρυφά από το συγκρότημα Μέλισσες. Και τα δύο ζευγάρια συγκέντρωσαν 38 βαθμούς.
Όλα τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν τους μήνες του διαγωνισμού ήταν εκεί και παρουσίασαν τις αγαπημένες τους χορογραφίες. Η Νατάσα Καλογρίδη και η Νάντια Μπουλέ μάλιστα χόρεψαν νέες χορογραφίες.
Στη γιορτή του τελικού το συγκρότημα Μέλισσες, η Ήβη Αδάμου και η Καλομοίρα παρουσίασαν τα νέα τους τραγούδια. Και όχι μόνο αυτό. Η Ήβη Αδάμου δοκίμασε και τις χορευτικές της ικανότητες με παρτενέρ τον Γιούρι. Ενώ η Καλομοίρα λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι πολυτάλαντη χορεύοντας με τον Θάνο Πισανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: