Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους & Φάνης Μουρατίδης

Ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς σε τέσσερις μήνες.

Φαίνεται πως κάποιες φορές η ζωή αντιγράφει την τέχνη και ό,τι ωραίο συμβαίνει εκεί, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην ηθοποιό Aννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και το συνάδελφό της, Φάνη Μουρατίδη. Το καλλιτεχνικό ζευγάρι είναι εδώ και κάποιους μήνες ζευγάρι, ενώ ήδη περιμένουν το πρώτο τους παιδί, που θα ολοκληρώσει τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ήρθε πολύ κοντά στα γυρίσματα της κωμικής σειράς του Mega, «Μπαμπά, μην τρέχεις», στην οποία πρωταγωνιστούν. Εκεί, υποδύονται ένα νεαρό ζευγάρι, που η ζωή και η καθημερινότητά τους, ανατρέπονται από την είσοδο ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους. Δεν άργησε λοιπόν και πολύ να συμβεί κάτι παρόμοιο και στη ζωή. Η καθημερινή επαφή στα γυρίσματα, τους έκανε να έρθουν πιο κοντά και να γίνουν ζευγάρι. Η σχέση τους, μπορεί να απασχολεί εδώ και καιρό τον Τύπο, όμως κανένας από τους δυο ηθοποιούς δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει γι' αυτό ή να το επιβεβαιώσει. Τόσο η Aννα Μαρία Παπαχαραλάμπους όσο και ο Φάνης Μουρατίδης κρατούν χαμηλούς τόνους και χαίρονται τη σχέση και τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις πολλές δηλώσεις, παρόλο που ο φωτογραφικός φακός, τους έχει «συλλάβει» αρκετές φορές να φεύγουν μαζί από τα γυρίσματα της σειράς.

Η ηθοποιός διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το μωράκι που θα φέρει στον κόσμο, θα είναι αγοράκι. Παρ' όλα αυτά και οι δυο συνεχίζουν με τους ίδιους ρυθμούς τα γυρίσματα της σειράς, ενώ μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για πιθανή συνέχεια του σίριαλ την επόμενη σαιζόν.

Από το περιοδικό "HELLO"

Δεν υπάρχουν σχόλια: