Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

"Show me the money" από σήμερα

Το "Show me the money" με τον Χρήστο Φερεντίνο έρχεται την σήμερα Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, για να συνδυάσει και τα δύο μαζί προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό σόου με έπαθλο τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά και απρόσμενη εξέλιξη σε κάθε του βήμα!
Στο νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 οι γνώσεις και η τύχη μας οδηγούν σε μία συναρπαστική κλιμάκωση χωρίς προηγούμενο. Το συγκεκριμένο format έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στην Αγγλία, την Αμερική και την Ισπανία.
Τι συμβαίνει στο "Show me the money"...
Ο παίκτης καλείται να επιλέξει μια από τις 13 εντυπωσιακές χορεύτριες που στέκονται απέναντί του. Η κοπέλα αυτή θα του αποκαλύψει το ποσό που πρόκειται να διαχειριστεί με την απάντησή του.
Παράλληλα, ο παίκτης επιλέγει ερώτηση. Εάν απαντήσει σωστά, τα χρήματα θα προστεθούν στο λογαριασμό του, ενώ αν απαντήσει λάθος, τα χρήματα θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό του... Το παιχνίδι ολοκληρώνεται όταν ο παίκτης δώσει 6 σωστές ή 6 λανθασμένες απαντήσεις.
Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ένας από τους παπύρους που αποκαλύπτουν οι χορεύτριες, κρύβει μια μεγάλη ανατροπή…
Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να δώσει όσο περισσότερες σωστές απαντήσεις μπορεί, διαλέγοντας παράλληλα και τα μεγαλύτερα ποσά, ώστε αυτά να αθροίζονται υπέρ του. Γνώσεις και τύχη έρχονται αντιμέτωπες με εκπλήξεις και ανατροπές, σε ένα παιχνίδι που συνδυάζει το πλούσιο θέαμα με την αγωνία, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: