Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Εκρηκτικές live εμφανίσεις στα MAD VMA 2010

Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι από το εξωτερικό βρέθηκαν στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2010 by Vodafone και χάρισαν στο κοινό αξέχαστες στιγμές, με απρόσμενες συνεργασίες, λαμπερή σκηνική παρουσία και εντυπωσιακά χορευτικά μέσα από ένα υπερθέαμα που για άλλη μία φορά θα συζητηθεί πολύ!

Τη βραδιά άνοιξε δυναμικά η Έλενα Παπαρίζου με… φουτουριστικό look και το “Dancing with no music”!
Κώστας Μαρτάκης και Vegas παρουσίασαν μία ξεσηκωτική διασκευή-remix του “Κάνω ό,τι θες” και του “Τους πονάει”, ενώ η Ήβη έφερε Ανατολίτικο αέρα, παρέα με τους Otherview και μια πρωτότυπη διασκευή του “Last Kiss” των Alabina feat. Ishtar.
Tα Κόκκινα Χαλιά “γύρισαν στη φύση” με τους Pale Faces που τους φώναζαν “Why don’t you get a job?”, ενώ ο Σάκης Ρουβάς έκανε το κοινό να παραληρήσει με το “Εμένα Θες“.
Ο Dan Balan και η πιο sexy από ποτέ Ελένη Φουρέιρα ανέβασαν τη θερμοκρασία με την Ελληνική version του “Chica Bomb” και οι HURTS μας ταξίδεψαν με το υπέροχο “Wonderful Life”.
Ο Fatman Scoop με την Καλομοίρα ξεσήκωσαν για τα καλά το κοινό με το “Be faithful” και το “Please don’t break my heart”, ενώ η Katerine Avgoustakis και ο Gregoire δημιούργησαν ρομαντική ατμόσφαιρα με μία Ελληνογαλλική διασκευή του “Toi & Moi”.
H Tamta εντυπωσίασε όπως πάντα με το εκκεντρικό look της στο “Egoista” σε μία απρόσμενη συνεργασία με τον Ησαΐα Ματιάμπα ενώ οι οι Βρετανοί N-Dubz ένωσαν τις ρίμες τους με τον Νίκο Βουρλιώτη στο “Let me be”.
Η Δέσποινα Βανδή έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της με το νέο της τραγούδι “Κομμάτι απ’την καρδιά σου”, ενώ η Ελεονώρα Ζουγανέλη και οι Professional Sinnerz διασκεύασαν στα Ελληνικά το “Faith” του George Michael.

Οι Onirama και οι Playmen ένωσαν τις δυνάμεις τους στο “Ο,τι δεν έχεις” ενώ μαζί τους βρέθηκε απρόσμενα στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου για το “Together Forever”!

Oι Μέλιsses συνάντησαν τον Μύρωνα Στρατή και τραγούδησαν… “Στα Κρυφά” “Πριν μας δει κανείς” κι έπειτα η ατμόσφαιρα έγινε πραγματικά… “Hot” όταν εμφανίστηκε -με ένα sexy αποκαλυπτικό see through κορμάκι- η “Amazing” Inna!
Οι Stavento ήταν η έκπληξη του show, αφού μοιράστηκαν τη σκηνή στο “Σαν έρθει η μέρα”, όχι με την Ήβη Aδάμου αλλά με την Ζέτα Μακρυπούλια, που επέδειξε ιδιαίτερο μουσικοχορευτικό ταλέντο!
Τη βραδιά έκλεισε ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης που παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι “Το Καλοκαίρι μου”.

Ραντεβού σε ένα χρόνο! Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Η α’ τηλεοπτική μετάδοση των MAD Video Music Awards 2010 θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 21:00, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια: