Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Ελένη Μενεγάκη : Bουτιές στην θάλασσα με τα παιδιά της


Οι ξέγνοιαστες στιγμές της πανέμορφης παρουσιάστριας στην Κυλλήνη, με τα παιδιά της, Aγγελο και Λάουρα.

Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο όμορφες μαμάδες της ελληνικής σόουμπιζ. Η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει να ισορροπήσει ανάμεσα σε μια λαμπερή επαγγελματική ζωή και μια ευτυχισμένη οικογένεια, στην οποία πρόσφατα μάλιστα προστέθηκε ένα ακόμη μέλος. Πρόκειται για το δεύτερο κοριτσάκι της οικογένειας, που σε λίγο καιρό θα κάνει παρέα στον Aγγελο και τη Λάουρα.

Με το που έγινε ο γάμος της με το Γιάννη Λάτσιο, η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε την επιθυμία της για μεγάλη οικογένεια, με πολλά παιδιά.

Ο χρόνος λοιπόν ήρθε να τη δικαιώσει, καθώς είναι πλέον μια τρισευτυχισμένη μητέρα τριών παιδιών, τα οποία υπεραγαπά και δεν θέλει να αποχωρίζεται ποτέ. Όταν λοιπόν σβήνουν τα φώτα και οι κάμερες στο στούντιο και τελειώνει η προετοιμασία της εκπομπής της «Καφές με την Ελένη», εκείνη τρέχει αμέσως στα παιδιά της, για να τα περιποιηθεί και να ασχοληθεί μαζί τους, όπως ακριβώς κάνει κάθε αφοσιωμένη μητέρα.

Η αγάπη της εξάλλου την ώθησε ώστε να πάρει μαζί της, για μια ολόκληρη εβδομάδα στην Κυλλήνη, τον Aγγελο και την Λάουρα, αφήνοντας πίσω στην Αθήνα το μικρότερο μέλος της οικογένειας, το οποίο φροντίζει η μητέρα της.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην Κυλλήνη, καθώς ο «Καφές με την Ελένη» μεταδιδόταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα από εκεί, και πιο συγκεκριμένα από το ξενοδοχείο «Olympia Riviera Resort» και το συγκρότημα «Mandola Rosa».

Η Ελένη Μενεγάκη έμενε στην ροζ σουίτα του «Mandola Rosa», ενώ το μισό από το συγκεκριμένο συγκρότημα είχε διατεθεί στους συνεργάτες της και τους τεχνικούς της εκπομπής. Η γλυκιά μητέρα, αμέσως μετά το τέλος των εκπομπών, καθόταν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, τρώγοντας ένα ελαφρύ γεύμα, ενώ μετά προτιμούσε να περνάει λίγες ώρες -κι ενώ ο Aγγελος και η Λάουρα ξεκουράζονταν για μεσημέρι- στην πισίνα του ξενοδοχείου ή την ιδιωτική παραλία, κάνοντας ηλιοθεραπεία που τόσο πολύ αγαπά.

Τα απογεύματα όμως, ήταν πάντα αφιερωμένα στα παιδιά της. Βόλτες στη θάλασσα και παιχνίδια με το νερό, ήταν οι αγαπημένες ασχολίες μαμάς και παιδιών. Είναι εξάλλου τρυφερή μητέρα και το αποδεικνύει κάθε στιγμή. Δεν άφησε ούτε λεπτό από τα μάτια της τα παιδιά, ενώ τα χάδια της απολάμβανε περισσότερο η μικρότερη και ναζιάρα Λάουρα. Φρόντιζε να τους προστατεύει από τον ήλιο, βάζοντας τους συνέχεια αντηλιακό και κάνοντας μαζί τους βουτιές στα ρηχά νερά της θάλασσας. Aλλωστε, η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε εξορμήσεις και εκδρομές έχοντας μαζί τα παιδιά της, όπως τις διακοπές του Πάσχα, τις οποίες πέρασε στη Μύκονο, μαζί με τα τρία αγγελούδια της.


Από το περιοδικό "HELLO!" που κυκλοφορεί

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΑ Η ΕΛΕΝΗ