Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στο Mad Radio 106,2


Σήμερα στις 12 το μεσημέρι η Έλενα Παπαρίζου ήρθε στο Mad Radio 106,2 και μίλησε με τον Αλέξανδρο και τη Νίκη.

Η Έλενα Παπαρίζου έφτασε στο στούντιο του Mad Radio 106,2, όπως πάντα λαμπερή και δροσερή και μίλησε με τον Αλέξανδρο Πρωτόπαπα και τη Νίκη Ζαχαροπούλου. Ιδιαίτερα κεφάτη παρά τον τραυματισμό στη μέση της κατά τις πρόσφατε πρόβες μίλησε με κέφι για τα βραβεία, το νέο της album και για το περιβάλλον.

ΤΟ ΝΕΟ ALBUM
Περήφανη για τη νέα της δισκογραφική δουλειά η Έλενα αφιέρωσε τα τραγούδια της σε όλους του θαυμαστές της που την ακολουθούν πιστά τόσα χρόνια και έκλεισε με τη φράση "ένα γλυκό φιλί της ζωής στους θαυμαστές μου γιατί με κάνουν να βρίσκω ένα λόγο να ζώ". Η νέα της δισκογραφική δουλειά "Βρίσκω Λόγο Να Ζώ" κυκλοφορεί από τις χθες στα δισκοπωλεία και περιλαμβάνει 12 τραγούδια και bonus track "Το Φιλί Της Ζωής".

TA MAD VIDEO MUSIC AWARDS
Η Έλενα δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που συμμετέχει και πάλι στα βραβεία ενώ δεν θα ξεχάσει στιγμές από το παρελθόν όπως το ντουέτο της με το Χρήστο Δάντη και την περσυνή εναρκτήρια εμφάνισή της. Φέτος έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες στα βραβεία και ευγενικά δέχτηκα να ψηφίσει μυστικά στις υπόλοιπες κατηγορίες γιατί δεν θέλει να προσβάλλει τους συναδέλφους της επιλέγοντας κάποιον δημόσια.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ευαισθητοποιημένη με το θέμα και ταυτόχρονα κατηγορηματικά αντίθετη με τον τρόπο που μερικοί πετάνε τα σκουπίδια τους, ήταν η Έλενα στο θέμα του περιβάλλοντος. Έδωσε το δικό της μήνυμα και παράδειγμα δείχνοντας μας την τσάντα της, στην οποία μαζεύει τα σκουπίδια αντί να τα πετάει από το παράθυρο του αυτοκινήτου της, όπως συνηθίζουν κάποιοι.
Και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη ενώ από τη συχνότητα του Mad Radio 106,2 απολάυσαμε πολλά και υπέροχα κομμάτια της Έλενας από τη νέα δισκογραφική της δουλειά. Ραντεβού με την Έλενα στις 17 Ιουνίου στα Mad Video Music Awards από την GOODY'S και την WIND. ACT NOW!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: