Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Πρόβα Generale για τα Mad VMA 2008


Ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ η γενική πρόβα για τα Mad Video Music Awards 2008 από την GOODY'S και την WIND.

Πανέτοιμο είναι το Mad για την 5η απονομή των Mad Video Music Awards 2008 από την GOODY'S και την WIND. Η γενική πρόβα ολοκληρώθηκε με το μάτι του Κώστα Καπετανίδη να επιβλέπει και την τελευταία λεπτομέρεια και τον Φωκά Ευαγγελινό να βάζει τις τελευταίες πινελιές στις χορογραφίες.



Φώτα, κάμερα και φύγαμε... Μία εντυπωσιακή έναρξη μας περιμένει σε ρυθμους Hip Hop και R'n'B ενώ η σκηνή του Θεάτρου Βράχων Βύρωνα γέμισε από πολύχρωμα σκηνικά ξεχωριστά για κάθε ένα από τα αστέρια της βραδιάς. Είδαμε τις πρόβες και έχουμε απλά να χαρακτηρίσουμε κάθε έναν ξεχωριστά:

Hip Hop και R'n'B παρουσίες από τους Αρτέμη/Ευθύμη, Goin' Through, Professional Sinnerz, Yποχθόνιο και Καταχθόνιο, Stavento, Stereo Mike, Κόμης Χ, Master Tempo. Φυσικά τα ντουέτα τους θα προκαλέσουν εξτρά προσοχή στη σκηνή.



Μια δυναμική Δέσποινα Βανδή, ένας μελωδικός Νίκος Βέρτης, μία ξεχωριστή Dessislava από τη Βουλγαρία καθώς και sexy εμφάνιση από τη Πέγκυ Ζήνα, δυνατές παρουσίες από Μαρία Ιακώβου, Βίκυ Καγιά και Μαρία Κορινθίου.


Ένας ρόλος έκπληξη για τον ΝINO, οι Onirama κατακλύζουν τη σκηνή και η Έλενα Παπαρίζου απογειώνει τη βραδιά. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας "301 και σήμερα" μας προσκαλούν σε ένα μουσικό πάρτι.


Το κομμάτι του Κώστα Μαρτάκη θα ξεσηκώσει, ξεσηκωτικό Θηρίο, χορευτική Σοφία Στρατή. H Tamta και η Χρύσπα μας προτρέπουν να χορέψουμε στους ρυθμούς των κομματιών τους, απολαυστικός και μοναδικός ο Σάκης Ρουβάς και ο Κώστας Καραφώτης, αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως οι Matisse, Kwan, Schiller, Until June.

Δεν υπάρχουν σχόλια: