Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Η Ελενα Παπαρίζου μίλησε για όλα στον Orange 93,2!

Την Δευτέρα 2 Ιουνίου η Ελενα Παπαρίζου παρουσίασε σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Βρίσκω τον λόγο να ζω» στον Orange 93,2 και στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου και του Μάνου Μαγιάτη.
Η Ελενα Παπαρίζου εμφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη, με πολύ καλή διάθεση απάντησε με τον γνωστό αυθορμητισμό και την χαλαρότητα που την διακρίνει σε όλες τις ερωτήσεις του Μάνου, της Εύας αλλά και όλων των ακροατών του Orange 93,2.

Δεν δίστασε να σχολιάσει ακόμα και για τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει ο σύντροφός και συνεργάτης της Τόνυ. Μάλιστα τόνισε ότι θεωρεί πως ο σωστός άντρας πρέπει να έχει και κάποια παραπάνω κιλά λέγοντάς ότι «άντρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι». Διέψευσε τις φήμες περί πρόσφατου χωρισμού τους λέγοντας μάλιστα ότι ο Τόνυ είναι και θα είναι ο τελευταίος άντρας της ζωής της. Τόνισε μάλιστα ότι εξακολουθεί να τον ζηλεύει και ότι θα ήθελε να αποκτήσει 3 παιδιά μαζί του ακόμα και εκτός γάμου.
Εξοργίστηκε όταν θυμήθηκε ένα ψευδές δημοσίευμα με τίτλο «Ολη η αλήθεια για την έκτρωση της Ελενας Παπαρίζου». Τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να ασχολούνται με το αν έχει βάλει ή χάσει κιλά, με το αν έχει χωρίσει ή όχι, αλλά δεν ανέχεται ψευδή δημοσιεύματα που σχετίζονται με την υγεία της και τόσο σοβαρά θέματα.


Η Ελενα δήλωσε ενθουσιασμένη με την εμφάνιση της Καλομοίρας στην Eurovision αλλά διαφώνησε με την παρατήρηση της Εύας ότι έμοιαζε η εμφάνισή της με την δική της.
Οταν ο Μάνος την ρώτησε αν θα ξανά πήγαινε στην Eurovision, ήταν ξεκάθαρη ότι δεν την ενδιαφέρει να συμμετάσχει για 3η φορά.

Εκμυστηρεύτηκε στα παιδιά ότι τους τελευταίους μήνες που ηχογραφούσε τον δίσκο της, το σπίτι της είχε μετατραπεί σε studio και ήταν καθημερινά 15 με 20 συνεργάτες της. Μάλιστα όπως τους αποκαλεί «τα αγόρια της» της έκλεισαν ραντεβού για να πάει κομμωτήριο, ενώ ο Τόνυ γέμισε το σπίτι κόκκινα τριαντάφυλλα και κεριά έτσι ώστε να της φτιάξει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να ηχογραφήσει μία από τις μπαλάντες του νέου της δίσκου.

Τέλος η Ελενα συμμετείχε στο παιχνίδι του Μάνου «Θάρρος ή αλήθεια» απαντώντας με μεγάλη ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που της έθεσε αλλά και με πολύ «θάρρος» αφού τραγούδησε μέχρι και δημοτικά τραγούδια (!)

Η δίωρη συνέντευξη έκλεισε με την Ελενα Παπαρίζου να τραγουδάει acapella και να αφιερώνει το “My number one” σε όλες τις μανούλες του κόσμου. Φεύγοντας υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλα τα μέλη του fan club της που είχε κατακλείσει το studio του Orange 93.2 από νωρίς το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: