Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση Mega για το λάθος στο Money Drop

Κατά τη χθεσινή ζωντανή μετάδοση της ψυχαγωγικής εκπομπής Money Drop, ένας λανθασμένος τεχνικός χειρισμός οδήγησε στη μη ορθή γραφή της λέξης “συνωμοσία” – λέξη που αποτελούσε εναλλακτική απάντηση σε ερώτηση σχετική με τη γραμματική.

Αν και η συγκεκριμένη μη ορθή γραφή της λέξης δεν επηρέασε την επιλογή των διαγωνιζομένων και τελικά δεν είχε καμία επίπτωση στη ροή του παιχνιδιού, η εταιρεία παραγωγής έχει προβλέψει για την διαχείριση πιθανού λάθους την αντικατάσταση της ερώτησης αυτής με μία άλλη – καθώς παρόμοια περίπτωση έχει προκύψει και κατά τη ζωντανή μετάδοση του προγράμματος στη Μεγάλη Βρετανία.

Έτσι, στην επόμενη ζωντανή μετάδοση του Money Drop οι διαγωνιζόμενες παίχτριες Βάσω και Βίκυ Γαλατά θα βρεθούν ξανά ζωντανά στο studio για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους ακριβώς από το σημείο που είχε προηγηθεί της εν λόγω ερώτησης.

Το νέο video clip των Goin' Through

Goin’ Through presents F.A.C. (Family Allstar Crew) - Το Ψέμα Πληρώνει

Το λάθος του Αρναούτογλου στο Money Drop και η απάντηση του Mega!

Χθες έγινε ένα λάθος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Money Drop! Υπήρχαν τέσσερις λέξεις (Συνωμοσία, αλληλεγγύη, παρεμπιπτόντως και εισιτήριο) και έπρεπε οι δυο διαγωνιζόμενες χθες να βρουν ποια από τις λέξεις είναι λάθος. Έλα όμως που η παραγωγή δεν είχε γράψει μια μόνο λάθος λέξη αλλά δυο! Άρα δεν ήταν σωστή η ερώτηση και έτσι θα δώσουν στις δυο κοπέλες ξανά την ευκαιρία να παίξουν στο παιχνίδι. Μάλιστα αύριο το Mega θα βγάλει σχετική ανακοίνωση για το λάθος που έγινε στην εκπομπή του Αρναούτογλου σύμφωνα με το tv weekend!
gossip-tv

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το νέο album του Φίλιππου Πλιάτσικα online, δωρεάν

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ΕΜΙ και ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε συνεργασία με το in.gr και με την υποστήριξη της AMSTEL προχωρούν σε μια πρωτοποριακή ενέργεια-σταθμό στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Από 25 Νοεμβρίου έως και 15 Δεκεμβρίου τo νέο album του Φίλιππου Πλιάτσικα, "Την Αλήθεια Να Πω" θα φιλοξενείται σε μία ειδική σελίδα στο in.gr, διαθέσιμο για δωρεάν downloading από τους χρήστες της ιστοσελίδας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ίδιου του Φίλιππου Πλιάτσικα και της δισκογραφικής εταιρείας ΕΜΙ στο δυναμικό της οποίας ανήκει.

"...Δεν ξέρω αν "Πηγαίνω μόνος" όπως έλεγα πριν από κάποια χρόνια, αλλά αυτή η εμπειρία απ' την επαφή μου με τον κόσμο με κάνει να τολμήσω να δώσω τα καινούργια μου τραγούδια δωρεάν πρώτα στο διαδίκτυο, μέσα από την υψηλότερη σε επισκεψιμότητα ελληνική ιστοσελίδα, αυτή του in.gr, ώστε αυτό που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν, με ένα τρόπο αφιλόξενο και ασύδοτο πολλές φορές, να γίνει με τον δικό μας τρόπο και την ποιότητα προσέγγισης που αξίζει η μουσική από όποιο μέρος του κόσμου κι αν προέρχεται.

Η δισκογραφία είναι γεμάτη πρωτιές, κυρίως αριθμητικές? Αυτή η απόφαση, που πρώτη φορά νομίζω παίρνει ένας καλλιτέχνης -τουλάχιστον στην Ελλάδα- και με την σύμφωνη γνώμη της δισκογραφικής μου εταιρίας (έχω την ανάγκη να το αναφέρω αυτό γιατί ήταν όντως μια γενναία απόφαση (να μην λέμε μόνο τα στραβά), έχει για μένα ένα συμβολικό χαρακτήρα για όλα όσα το ίδιο το διαδίκτυο πρεσβεύει, αλλά και για όλα όσα εγώ πιστεύω ότι η μουσική κρύβει ως κομμάτι της ανθρώπινης σκέψης και της ανθρώπινης ψυχής...". Φ.Π.
Στο album "Την Αλήθεια Να Πω", το οποίο περιλαμβάνει 15 τραγούδια, συμμετέχουν ο Βασίλης Καρράς, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο MC Yinka, ενώ στίχους, εκτός από τον Φίλιππο Πλιάτσικα, έχουν γράψει οι Ντέπη Χατζηκαμπάνη, Σταύρος Σταύρου, Χρήστος Κουλιανός, Κωνσταντίνος Τζάνος, MC Yinka, Άντρη Θεοδώρου και ο Βασίλης Καρράς. Η μουσική όλων των τραγουδιών ανήκει στον Φίλιππο Πλιάτσικα.
Περισσότερα στο entertainment.in.gr/music/pliatsikas/

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Το νέο video clip του Σάκη Ρουβά

Σάκης Ρουβάς - Παράφορα
Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Νίκος Κωστιδάκης
Σκηνοθεσία: White Room

Το νέο video clip του Γιώργου Σαμπάνη

Γιώργος Σαμπανής - Μακρία (Για όσο ζω)
Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Γραμματικόπουλος

ΤΑΙΝΙΑ: ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ

DESPICABLE ME
Κινούμενα σχέδια | 2010 | Έγχρ. | Διάρκεια: 95'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Πιέρ Κόφεν, Κρις Ρενό


Υπόθεση:
Σε μια επαρχιακή γειτονιά, υπάρχει ένα μαύρο σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο θαμμένο από κάτω του, τόπο διαμονής του πανούργου Γκρου και του απερίγραπτα κωμικού στρατού του από minions… Ο Γκρου, που μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια πλάνα, έχει αυτήν την περίοδο ένα νέο, μεγαλεπήβολο σχέδιο: να κλέψει το φεγγάρι! Έλα όμως που στο δρόμο του και προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια που του δείχνουν τέτοια αγάπη και στοργή, θεωρώντας τον μπαμπά τους, με αποτέλεσμα, ακόμα και αυτό το απόρθητο κάστρο κακίας, να κινδυνεύει να πέσει…

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΣΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Δραματική 2010 Έγχρ.
Eλληνική ταινία σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη με τους: Κώστα Αποστολάκη, Τάνια Τρύπη, Τζένη Μπότση, Ιωσήφ Μαριν


Υπόθεση:
"Στο ξέσπασμα του φεγγαριού αυτός που θα γλιτώσει δεν θα είναι αυτός που αρνήθηκε στον έρωτα να δώσει" τραγουδά ο Βασίλης Σκουλάς ένα βράδυ σε ένα παραδοσιακό στέκι του Ηρακλείου. Ανάμεσα στους θαμώνες η Αλεξάνδρα και ο Μάνος, δύο άγνωστα μεταξύ τους νέα παιδιά, νιώθουν ερωτική αναστάτωση με τις πρώτες ματιές που ανταλλάσσουν. Η επαφή τους διακόπτεται απότομα από τον αδελφό της Αλεξάνδρας, τον Στέφανο, που την παίρνει και φεύγουν. Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος ξαναβρίσκονται συμπτωματικά στο Λονδίνο όπου σπουδάζουν σε διαφορετικές σχολές και έτσι αρχίζουν να βλέπονται κρυφά, αφού ο Κωνσταντίνος Αδαμάκης, ο πατέρας της Αλεξάνδρας, την έχει τάξει στον γιο της συνεταίρου του στις ξενοδοχειακές του επιχειρήσεις.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ

Θρίλερ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 92'
Eλληνική ταινία σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κράββα με τους: Αντρέα Κωνσταντίνου, Τζένη Θεωνά, Νικόλα Αγγελή, Λένα Παπαληγούρα


Υπόθεση:
Αθήνα, κάπου βόρεια... Μια παρέα εφήβων, στην οποία ξεχωρίζει η γοητευτική μορφή της Δωροθέας, θα γίνουν άθελά τους οι πρωταγωνιστές, άλλοι ως θύτες και άλλοι ως θύματα, σ' ένα επερχόμενο σκηνικό θανάτου. Ο καταλύτης της ιστορίας έρχεται με το σκίρτημα του έρωτα και παίρνει σάρκα και οστά στη θωριά του Χρήστου, ενός απόμακρου και συνάμα επιβλητικού έφηβου, νεοφερμένου στο αθηναϊκό προάστιο. Σε μικρό χρονικό διάστημα, η ηγετική αυτή μορφή με την ακατανίκητη έλξη θα αποτελέσει τον κεντρικό πυρήνα της παρέας και τον αδιαμφισβήτητο θύτη.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ

ANOTHER YEAR
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 129'
Aγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Μάικ Λι με τους: Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Λέσλι Μάνβιλ, Ρουθ Σιν


Υπόθεση:
Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας. Οικογένεια και φιλία. Αγάπη και ζεστασιά. Χαρά και λύπη. Ελπίδα και απόγνωση. Συντροφικότητα. Μοναξιά. Μια γέννηση, ένας θάνατος. Η κάμερα του Μάικ Λι καταγράφει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, τον ανύπαντρο γιο τους και μερικούς φίλους τους, τα προβλήματα κι την καθημερινότητά τους, καθώς ο χρόνος περνά.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: MACHETE

Περιπέτεια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 105'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ με τους: Στίβεν Σίγκαλ, Τζέσικα Άλμπα, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντάνι Τρέχο

Υπόθεση:
Ξεφεύγοντας οριακά από το θάνατο μετά από μία αναμέτρηση με τον περιβόητο Μεξικανό βαρόνο των ναρκωτικών Τόρες , ο Ματσέτε οδηγείται στο Τέξας για να εξαφανίσει τα ίχνη του και να ξεχάσει το τραγικό του παρελθόν. Εκεί όμως μπλέκεται σε μία απίστευτη συνομωσία και καταλήγει καταζητούμενος. Ο Ματσέτε θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» το όνομά του και να εκδικηθεί, με τη βοήθεια της Λους και του ιερέα Πάντρε. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσει τον Μπουθ, έναν αδίστακτο επιχειρηματία με μία ακολουθία πληρωμένων δολοφόνων, τον Βον, έναν παρανοϊκό συνοριοφύλακα που διευθύνει ένα μικρό στρατό, και μια σειρά άλλων «κακών» για να τους αποδείξει έμπρακτα ότι απλά «έμπλεξαν με τον λάθος Μεξικάνο».

Το trailer της ταινίας:

Το νέο video clip της Cheryl Cole

Cheryl Cole - The Flood

Οι κατσαρόλες «της Εριδος»

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Εκεί φτάσαµε. Η αποχώρηση µιας µαγείρισσας από πρωινάδικο να γίνεται αφορµή για «διάγγελµα προς τον ελληνικό λαό» των δύο πρωινατζήδων, από την εκποµπή των οποίων αποχώρησε
Εκτενείς οι εξηγήσειςπου έδωσαν οι Καραµεροχαριτάτοι, κοιτώντας κατευθείαν την κάµερα ως απόδειξη της ειλικρίνειας των λόγων τους, για να πουν ότι πολύ λατρεύουν, πολύ εκτιµούν τη µαγείρισσα Αργυρώ Μπαρµπαρίγου, αλλά είχε προσωπικές υποχρεώσεις και έπρεπε να αποχωρήσει. «Δεν είµαστε πικραµένοι, είµαστε πολύστενοχωρηµένοι», κατέληξαν.

Τόσο µεγάλο καιβαθύ είναι τονόηµα της παρουσίαςµιας µαγείρισσας σε ένα πρωινάδικο, που τύφλα να ‘χει η πιθανότητα «ελεγχόµενηςπτώχευσης» του ελληνικού κράτους. Τα πρωινάδικα έχουν τις δικές τουςπρεµούρες. Πώς θα φανεί στα µεσηµεριανάδικα ότι τουςέφυγε µια συνεργάτις; Με τι µούτρα θα βγουν στο γυαλί; Θα τους κακοχαρακτηρίσουν. Αντίδραση που ουδεµία σχέση έχει µε τον επαγγελµατισµό, εξ όσων γνωρίζουµε και γνωρίζουν οι επαγγελµατίες σε οποιονδήποτε άλλο τοµέα, έχει όµως µε τον µπιγκµπραδερισµό.

Προφανώς αισθάνονται κλεισµένοι σε «γυάλα» οι πρωινατζήδες, όπουδεν ελέγχονται για τις ικανότητες που έχουν ή δεν έχουν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά για τα συναισθήµατα και τις συµπεριφορές τους. Και έχουν δίκιο. Η παρουσίαση πρωινάδικου και όχι µόνο, κάθε «ζωντανής» εκποµπής πλέον, έχει όλο και λιγότερη σχέση µε το τι τυπικά προσόντα διαθέτει κάποιος και όλο και µεγαλύτερη µε πολύ προσωπικά χαρακτηριστικά, µε ιδιωτικές σχέσεις και µε συναισθήµατα και το µόνο που κρίνεται είναι η ποιότητα όλων αυτών.

Αλλωστε δεν είναι «τυχαία» συνεργάτις η Αργυρώ Μπαρµπαρίγου. Σφάζονταν στην ποδιά της πριν από κάνα χρόνο δυο κανάλια και δυο πρωινάδικα. Γιατί είχε αποχωρήσει, µάλλον «µουτρωµένη», εξ όσων συµπεράναµε τότε, από την εκποµπή της Μενεγάκη και το γεγονός την είχε εκτινάξει στην κορυφή της εκτίµησης του µεσηµεριανάδικου σύµπαντος, αφού έδωσε «πάτηµα» να αναλύσουν επί µακρόν τις µενεγάκειες συµπεριφορές.

Ηταν η πρώτη µαγείρισσα, πάντως, που έγινε αφορµή να µετατραπούν οι κατσαρόλες σε καναλικό «µήλον της Εριδος». Φαινόµενο των καιρών. Ιδίως του πρωινάδικου ανταγωνισµού, και δη µεταξύ δυο καναλιών, του Αnt1 και του Alpha, που συνδέονται λόγω της Ελένης Μενεγάκη, πρώην φίρµας τουΑnt1 και συζύγου του µέντορα τηςπρωινάδικης καριέρας των Καραµεροχαριτάτων, Γιάννη Λάτσιου, που πέρυσιόχι µόνο πήρε διαζύγιο από τον εν λόγω, αλλά απέπεµψε και τη µαγείρισσα Αργυρώ. Τυχαίο που έσπευσε να την περιβάλει µε εµπιστοσύνη και βροχή από προτάσεις ο Αnt1; Μάλλον όχι. Αλλο αν της υποσχέθηκαν λαγούς µε πετραχήλια και µετά πού να τους βρουν για να τους δώσουν. Μέχρι και συµµετοχή στο «Top chef», λένε οι φήµες.

Μύλος; Από αυτούς που λατρεύει η νέα εποχή της εγχώριας τηλεόρασης, όπου, ελλείψει αξιοκρατίας, εµπειρίας, αντικειµενικών προσόντων και λοιπών κανόνων επιχειρηµατικής καναλικής ανάπτυξης, όλα στηρίζονται στο κουτσοµπολικό ενδιαφέρον που µπορούν να προκαλέσουν οι παρουσιαστές και οι συνεργάτες τωνδιαφόρων εκποµπών, ώστε να διαφηµιστούν απότη µεσηµεριανάδικη, εκτενή ενασχόληση µε την ίντριγκα.

Η τηλε-εκµετάλλευση του κουτσοµπολιού

Με τα µάτια στραµµένα στην κουτσοµπολίστικη εκµετάλλευση τέτοιων κινήσεων, πορεύονται έτσι κι αλλιώς, εδώ και καιρό, τα εγχώρια κανάλια του σκληρού ανταγωνισµού, καθώς είναι το µόνο «σίγουρο χαρτί» διαφήµισης των προγραµµάτων τους. Δεν υπάρχουν οικονοµικά περιθώρια για να δοκιµάσουν «χηµείες» συνεργατών και πρωτοτυπίες στην παρουσίαση. Με µια µικρή «ώθηση» στην ίντριγκα γύρω από την αποχώρηση µιας µαγείρισσας, γύρω από έναν χωρισµό, έναν έρωτα και φυσικά µια εγκυµοσύνη, και µια ολόκληρη εκποµπή βρίσκεται «στην επικαιρότητα».

Αλλωστε η χρησιµότητα του κουτσοµπολιού ως «τσιµέντου» χάρη στο οποίο «χτίζονται» στενοί δεσµοί µεταξύ των µελών µιας κοινωνίας έχει ήδη αναγνωριστεί και εξαρθεί από τους ψυχολόγους. Γιατί να µηντο αξιοποιήσουν σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς και τα κανάλια για να «χτίσουν» και να συντηρήσουν «δεσµούς» µε το φιλοθέαµον; Το παρακάνουν στο «πανωσήκωµα», βέβαια, αλλά είναι βαθιές οι ρίζες της κουλτούρας του «τσιµεντένιου αυθαίρετου» σε αυτόν τον τόπο.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Το καλύτερο ψέμα
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης
Στίχοι: Νίκος Γρίτσης

Η αγάπη άργησε… μισή ώρα. Τον αθεόφοβο τον Ματέο!

Και αυτό το περιστατικό αν το καλοσκεφτείς απίστευτο κι όμως αληθινό είναι! Να έχεις ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη στο Golden Hall και να την στήνεις κάνα μισάωρο. Συνέβη σήμερα όταν ο Ματέο άργησε να εμφανιστεί με αποτέλεσμα η όμορφη παρουσιάστρια να κόβει βόλτες πάνω κάτω μέχρι τα Starbucks μιλώντας στο κινητό της για να περάσει η ώρα. Περνά η ώρα όμως μακριά του; Τρόπος του λέγειν!
enimerosi24

Το νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου - Γύρνα με στο Χτες (Around the Dream version)
Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι: Γιάννης Δόξας - Ελεάνα Βραχάλη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Καλαϊτζή

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Love Stars Nights στο LOVE RADIO 97,5

Η μεγάλη επιτυχία των Love Stars Nights συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα!

Από την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, 10 με 1 το βράδυ αγαπημένοι σας καλλιτέχνες, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι σας δίνουν ραντεβού στον αέρα του Love Radio 97,5 για υπέροχα Love Stars Nights.

Ο κάθε quest γίνεται για τρεις ολόκληρες ώρες ραδιοφωνικός παραγωγός με τις δικές του μουσικές επιλογές και θα κρατάει παρέα στους ακροατές του πιο ερωτικού σταθμού από τις 10 το βράδυ μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Αναλυτικά οι επώνυμοι που θα επισκεφθούν τον ερωτικό σταθμό της πόλης την εβδομάδα που έρχεται είναι :

Την Δευτέρα 22/11 η Ελεονόρα Μελέτη.

Την Τρίτη 23/11 ο Νίκος Βουρλιώτης.

Την Τετάρτη 24/11 η Πέγκυ Ζήνα.

Την Πέμπτη 25/11 ο Θοδωρής Μαραντίνης μαζί με τον Μύρωνα Στρατή.

Μείνετε συντονισμένοι στους 97,5!!!

Χωρίς την Ειρήνη Δούκα οι C:REAL

Μέσω της fanpage τους στο Facebook επιβεβαίωσαν οι C:Real ότι η Ειρήνη Δούκα αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα για να ακολουθήσει solo καριέρα, ενώ διαβεβαίωσαν τους fans ότι αν συνεχίσουν θα επιλέξουν για τραγουδίστρια μία "τελείως διαφορετική φωνή αλλά και παρουσία από την Ειρήνη".

Οι C:Real σχηματίστηκαν το 1996 και έχουν κυκλοφορήσει συνολικά έξι albums, τα τέσσερα από τα οποία με τη φωνή της Ειρήνης Δούκα.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ιδρυτή του συγκροτήματος Τάκη Δαμάσχη σχετικά με την αποχώρηση της Ειρήνης από το συγκρότημα:

Γεια χαρά σε όλους!

Καταρχάς να σας διαβεβαιώσω ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν αντικαθιστά την Ειρήνη Δούκα και ο λόγος που τραγουδάει το τραγούδι της ταινίας, είναι οτι πρωταγωνιστεί σε αυτήν και θεώρησα οτι είναι μια καλή λύση μιας και η Ειρήνη αποχώρισε απο τους C:REAL. Όταν λοιπόν και αν βρούμε καινούργια τραγουδίστρια, θα είναι τελείως διαφορετική παρουσία και φωνή από την Ειρήνη. Η ιστορία των C:REAL ούτε αναιρείται ούτε αντιγράφεται (ενδοσυγκροτηματικά εννοώ)! Η Ειρήνη Δούκα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ιστορία των C:REAL, γι αυτό και της αξίζει το ανάλογο respect! Αν συνεχίσουμε, πιστέψτε με ότι θα δείτε κάτι το τελείως διαφορετικό και όχι μια κακή απομίμιση των παλιών C:REAL. Ποτέ στο παρελθόν δεν αντιγράφουμε τον εαυτό μας, πόσο μάλλον τώρα!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας για άλλη μια φορά!


ΤΑΚΗΣ ΔΑΜΑΣΧΗΣ
mad.tv

Το νέο video clip της Νατάσας Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου - Τώρα Θα Πονάς
Μουσική - Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

DES HOMMES ET DES DIEUX / OF GODS AND MEN
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 122'
Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Ξαβιέ Μποβουά με τους: Λαμπέρ Γουιλσόν, Μισέλ Λονστντέλ, Ολιβιέ Ραμπουρντέν


Υπόθεση:
Ένα μοναστήρι στα βουνά της βόρειας Αφρικής τη δεκαετία του ’90. Οκτώ χριστιανοί καλόγεροι από τη Γαλλία, ζουν σε αρμονία με τους αδελφούς τους μουσουλμάνους. Όταν ένα συνεργείο από ξένους εργάτες σφαγιάζεται από μια ομάδα φανατικών ισλαμιστών, ο φόβος κυριεύει την περιοχή. Ο στρατός θα προσφέρει προστασία στους μοναχούς, αλλά εκείνοι θα αρνηθούν. Αρχίζουν να αναρωτιούνται αν θα πρέπει να εγκαταλείψουν το μοναστήρι ή όχι. Παρά την αυξανόμενη απειλή, συνειδητοποιούν ότι πρέπει να μείνουν… με ότι αυτό συνεπάγεται. Η ταινία εμπνεύστηκε από τη ζωή των Κιστερκιανών μοναχών που ζούσανε στην Αλγερία, από το 1993, έως την απαγωγή τους το 1996...

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

FAIR GAME
Πολιτικό Θρίλερ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 108'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Νταγκ Λάιμαν με τους: Ναόμι Γουότς, Σον Πεν, Νόα Έμεριχ, Μπρους ΜακΓκιλ


Υπόθεση:
Το 2002-2003 η κυβέρνηση του Μπους είχε αποφασίσει να ξεκινήσει πόλεμο με το Ιράκ και έψαχνε τρόπους να δικαιολογήσει την επικείμενη εισβολή. Το επιτελείο του προσπαθεί να παρουσιάσει την παραμικρή ένδειξη ως απόδειξη ότι ο Σαντάμ Χουσεϊν έχει το σκοπό και την ικανότητα να αποκτήσει όπλα μαζική καταγωγής. Η Βάλερι Πλέιμ, μια ικανή και αφοσιωμένη πράκτορας της CIA και ο σύζυγός της, ο έμπειρος πρώην διπλωμάτης Τζόζεφ Γουίλσον έχουν μέσα από τις έρευνές τους τα αντίθετα αποτελέσματα και σταδιακά συνειδητοποιούν το μέγεθος της πλάνης που η κυβέρνηση επιβάλλει στην κοινή γνώμη. Ο Γουίλσον θα το δημοσιοποιήσει μέσα από ένα πύρινο άρθρο σε εφημερίδα και η απάντηση θα είναι ένα δημοσίευμα με το οποίο το επιτελείο του προέδρου αφήνει να διαρρεύσει η ταυτότητα της Πλέιμ ως πράκτορας βάζοντας τέλος στην καριέρα της. Ολόκληρη η δουλειά, η ζωή και η σχέση του ζευγαριού θα μπουν σε μια τρομερή δοκιμασία...

Το trailer της ταινίας:

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ακούστε το 2ο μέρος του "Love The Way You Lie"


Rihanna - Love The Way You Lie (Part 2) ft. Eminem

Χρανιώτης στην "Ονειροπαγίδα"

Εκπλήξεις επιφυλάσσει η σεναριογράφος της “Ονειροπαγίδας” Τίνα Καμπίτση, εκεί που η σχέση του Πέτρου και της Κατερίνας έδειχνε πια πως προχωρά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και πως οι δυο τους θα πορεύονταν αγαπημένοι, εμφανίζεται ο Φώτης και αναστατώνει τους κατοίκους του φιλόξενου νησιού. Και στον ρόλο του Φώτη ο Γιώργος Χρανιώτης...

Ο Φώτης Δανέζης ουσιαστικά ενηλικιώθηκε με την Κατερίνα και η φιλική σχέση ανάμεσα στους δύο νέους εξελίχθηκε σ' ένα μεγάλο έρωτα όταν αποφάσισαν ένα πρωινό να μείνουν λίγο περισσότερο κάτω από τις.... κουβέρτες, μέχρι τότε απλά κοιμόντουσαν συχνά στο ίδιο κρεβάτι....

Ο πατέρας του Φώτη, ένας αξιοσέβαστος και εργατικός άνθρωπος, εργαζόταν ως κηπουρός στην έπαυλη Λαδά για πολλά χρόνια, με την άριστη του συμπεριφορά και την σκληρή και καθημερινή του δουλειά, είχε γίνει από τους έμπιστους του αφεντικού.

Όταν όμως έφτασε στα αυτιά του Βύρωνα η περιπέτεια της Κατερίνας με τον γιο του υπαλλήλου του, δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί και πολύ, η κόρη του δεν ήταν σωστό να μπλέξει με ένα νέο κατωτέρου επιπέδου από την ίδια, πατέρας και υιός έπρεπε να εξαφανιστούν από τον χάρτη και μόνη λύση ήταν η απόλυση. Ευτυχώς ο πατέρα του Φώτη μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς είχε καταφέρει να βάλει μερικά χρήματα στην άκρη και έτσι. συμβούλεψε τον γιο του να σπουδάσει, αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έφυγε στην Αγγλία για ένα καλύτερο μέλλον.
tvzapping

Το νέο τραγούδι του Θάνου Πετρέλη

Θάνος Πετρέλης - Θέλω και τα παθαίνω
Μουσική - Στίχοι: Φοίβος

ΤΑΙΝΙΑ: Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΜΕΡΟΣ 1ο

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS. PART 1
Φαντασίας 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 146'
Αγγλοαμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γιέιτς με τους: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουάτσον, Ρέιφ Φάινς, Ρόμπι Κολτρέιν


Υπόθεση:
Ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη εξορμούν για την επικίνδυνη αποστολή της ανίχνευσης και καταστροφής του μυστικού αθανασίας του Βόλντεμορτ, των Πεμπτουσιωτών. Χωρίς την καθοδήγηση των καθηγητών τους ή την προστασία του Καθηγητή Ντάμπλντορ, θα πρέπει να στηριχτούν ο ένας στον άλλο. Οι Σκοτεινές Δυνάμεις όμως, απειλούν να τους καταστρέψουν.

Στο μεταξύ, ο κόσμος της μαγείας έχει μετατραπεί σε έναν πολύ επικίνδυνο τόπο. Ο πόλεμος που τόσο πολύ φοβούνταν όλοι, έχει ξεσπάσει και οι Θανατοφάγοι του Βόλντεμορτ καταλαμβάνουν το Υπουργείο Μαγείας και το Χόγκουαρτς, τρομοκρατώντας και συλλαμβάνοντας όποιον τολμήσει να προβάλει την οποιαδήποτε αντίρρηση ή αντίσταση. Αυτό όμως που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν και το οποίο έχει τεράστια αξία για τον Βόλντεμορτ είναι άλλο: ο Χάρι Πότερ. Ο Εκλεκτός γίνεται το θήραμα καθώς οι Θανατοφάγοι των κυνηγούν προκειμένου να τον οδηγήσουν ενώπιον του Βόλντεμορτ... ζωντανό.

Το trailer της ταινίας:

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λεβέντης!

Ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

Ο Γιώργος Λεβέντης αποχωρεί από την Γενική Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV , για να αξιοποιήσει μια νέα διεθνή επαγγελματική ευκαιρία.

Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης θητείας στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 TV, ο Γιώργος Λεβέντης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, για να αναλάβει καθήκοντα σε μία νέα σημαντική θέση διεθνούς εμβέλειας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Γιώργος ανανέωσε και επανατοποθέτησε με επιτυχία το brand του ΑΝΤ1 TV και συγχρόνως έκανε τις πρώτες απαραίτητες κινήσεις για τη μείωση του λειτουργικού κόστους του καναλιού. Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο Alexander Holland, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Chief Operating Officer του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε: "Τα τελευταία χρόνια απέκτησα τεράστια γνώση χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ να διευθύνω ένα από τα κορυφαία ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον κ. Μίνω Κυριακού και τον κ. Θοδωρή Κυριακού για την πίστη τους σ' εμένα. Έχουμε μια σχέση με πολύ ισχυρή χημεία και όπως συνέβη στο παρελθόν, έτσι και τώρα φεύγω με τις ευχές τους ελπίζοντας ότι θα υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πόρτα για μένα. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με μια εξαιρετική ομάδα στελεχών και προσωπικού γεγονός που με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τη δουλειά μου στον ΑΝΤ1 TV. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες και εκτιμώ την υποστήριξη που μου παρείχαν όλο αυτό το διάστημα".

Ο Θοδωρής Κυριακού, από την πλευρά του είπε: "Ο Γιώργος έκανε εξαιρετική δουλειά και μαζί με την ομάδα του ενίσχυσαν σημαντικά τον ΑΝΤ1 TV και οδήγησαν το κανάλι σε νέες επιτυχίες. Ο Γιώργος είναι φίλος και πολύτιμος συνεργάτης με τον οποίο έχουμε χτίσει εξαιρετικά επιτυχημένα projects στο παρελθόν. Με βάση τη…νομαδική του φύση έχουμε χτίσει ένα ιδιαίτερα ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας. Κάθε φορά που υπάρχει ένα δυναμικό, πρωτοποριακό και πολλά υποσχόμενο project, ο Γιώργος είναι πάντα μαζί μας, όπως στο παρελθόν με τη δημιουργία της Heaven και πρόσφατα με την ανανέωση του ANT1TV.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεισφορά του στην εταιρία μας. Αφήνει τον ΑΝΤ1 TV στα ικανότατα χέρια του Alexander Holland, COO του Ομίλου. Εύχομαι στον Γιώργο καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στο εξωτερικό και είμαι σίγουρος ότι …σε λίγα χρόνια θα μου τηλεφωνήσει για να μου πει ότι θέλει να επιστρέψει στον Όμιλό μας !".

Ο Alexander Holland δήλωσε σχετικά: "Θα μου λείψει ο Γιώργος, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η στενή μας συνεργασία σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις ήταν μια εμπειρία που μας έφερε κοντά. Ο Γιώργος έχει συγκεντρώσει μια κορυφαία ομάδα στελεχών και είμαι σίγουρος ότι ο ΑΝΤ1 TV θα συνεχίσει να σημειώνει όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά μαζί του στο μέλλον και του εύχομαι κάθε επιτυχία".

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Πάριου από τον Φοίβο!

Γιάννης Πάριος feat. Στέλλα Κάλλη - Ο κόσμος να χαλάσει
Μουσική: Φοίβος
Στίχοι: Φοίβος - Γιάννης Πάριος

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Οι Roxette έρχονται Ελλάδα!

Οι ROXETTE στην Αθήνα!!!
Παρασκευή 27 Μαΐου 2011
TerraVibe Park

Οι Roxette είναι μία από τις πιο επιτυχημένες «μηχανές παραγωγής hit» στον κόσμο. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με το τραγούδι “The Look” από το άλμπουμ “Look Sharp!”. Στη συνέχεια το συγκρότημα κυκλοφόρησε album και single charts, σε ολόκληρο τον κόσμο, που περιείχαν τραγούδια που έγιναν τρομερή επιτυχία, όπως “It Must Have Been Love”, “Listen To Your Heart”, “Joyride”, “How Do You Do!”, “Dangerous”, “Fading Like A Flower” και “Dressed For Success”. Οι Roxette έχουν πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια albums και τα τραγούδια - ορόσημο “Listen To Your Heart” και “It Must Have Been Love” έχουν παίξει - μόνο στο ραδιόφωνο των Η.Π.Α. - πάνω από 4 εκατομμύρια φορές το καθένα. Για μια περίοδο τεσσάρων χρόνων στη δεκαετία του ’90 δεν έφυγαν ποτέ από τον πίνακα των 100 πιο hot τραγουδιών του Billboard.

Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010, ώρα 10:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα 600 εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 35€
Τα επόμενα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 40€
Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα είναι 45€
Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 60€

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ!

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ TICKET HOUSE

Αθήνα Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ.: 210 3608 366 Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30 Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00 Σάββατο: 10:30 – 16:00
Θεσσαλονίκη Ticket House, Μητροπόλεως 102 Τηλ.: 2310 264 880 Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30 Σάββατο: 10:30 – 15:00

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Χώρισαν η Eva Longoria και ο Tony Parker!

Μετά από πολλά διάσημα διαζύγια τον τελευταίο καιρό στην Αμερική έρχεται άλλο ένα να προστεθεί, αυτό της Eva Longoria και του Tony Parker. Η 35χρονη σταρ κατάθεσε σήμερα αίτηση διαζυγίου. Κάποιες φήμες λένε πως η αιτία για τον χωρισμό τους ήταν η απόσταση που τους χώριζε, ενώ άλλοι λένε, πως 28χρονος μπασκετμπολίστας απάτησε την Eva Longoria. Η είδηση αυτή φαίνεται πως έχει ξαφνιάσει τον τύπο, καθώς έδειχναν πολύ αγαπημένοι και δεν είχαν δώσει ποτέ αφορμή για συζητήσεις.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007.

Το μήνυμα που έγραψε η Eva Longoria στο twitter της, για το διαζύγιο:
"It is with great sadness that after 7 years together, Tony and I have decided to divorce. We love each other deeply and pray for each other’s happiness."

Ακούστε τα νέα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου!

"Κομμένα πια τα δανεικά"


"Στιγμές"

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Επιβεβαίωσαν πως περιμένουν παιδί!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος που ήταν σήμερα καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο "Πρωινό mou" κατάφερε να τους κάνει να παραδεχτούν την εγκυμοσύνη της Φαίης, αλλά να μιλήσουν και για τις ιδιαιτερότητες τις κατάστασης που βιώνουν.

Δείτε το:

H Patty έρχεται στην Ελλάδα και θα εμφανιστεί στο "Πρωινό mou"! (Δήλωσε Συμμετοχή)

Κάντε τη μεγαλύτερη έκπληξη στο παιδί σας: μία συνάντηση με την Patty!!!
Δυο τυχεροί, ένα κορίτσι και ένα αγόρι μέχρι 18 ετών, θα την γνωρίσουν από κοντά, θα μιλήσουν μαζί της και θα εμφανιστούν ζωντανά στο Πρωινό mou, μαζί με την Patty, την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 10:00!

Αν θέλετε να κάνετε τη μεγαλύτερη έκπληξη στο παιδί σας δηλώστε συμμετοχή και πιθανόν να είναι το παιδί σας ένα από τα τυχερά που θα συναντήσουν την Patty από κοντά!

Κάθε κηδεμόνας συμμετέχει με μόνο μια συμμετοχή για κάθε παιδί.

(Η διαδικασία υποβολής συμμετοχής θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και θα ανακοινωθούν στο site μέχρι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου).

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Το νέο video clip των Onirama

Onirama - Ο Φτωχός
Μουσική - Στίχοι: Θοδωρής Μαραντίνης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος - Δημήτρης Πλατανιάς

Πρωινατζήδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Της Πόπης Διαμαντάκου - "ΤΑ ΝΕΑ"

Ο σκληρός ανταγωνισµός συνήθως κάνει κακή τηλεόραση. Ε, λοιπόν, ο ανταγωνισµός των πρωινάδικων µια χαρά τηλεόραση κάνει, αφού έβγαλε στο κλαρί προς άγραν πελατείας κάθε πρωινάδικο δίδυµο. Ποιοι Κατσάµπα και ποιες Μπρόγιερ. Αλλοι ήταν εκείνοι οι καιροί.

Τώρα έχουµε Σκορδαλιάδες και Καραµεροχαριτάτους. Φάλτσους. Αλλά χαλάλι. Βγήκαν οι πρώτοι στο τραγουδιστικό ριάλιτι «Just the twο of us» και τραγούδησαν – γκάριξαν να πούµε; – το «Μάµα µία».

Βγήκαν µια εβδοµάδα µετά οι Καραµεροχαριτάτοι στο «Χ-Factor» και τραγούδησαν τη «Φωτεινή πλευρά της ζωής» σφυρίζοντας και αυτοί όλο φάλτσο και κέφι. Εριξαν όµως και µπηχτές ότι δεν είναι «διασκεδαστές, αλλά δηµοσιογράφοι που θέλουν να διασκεδάσουν τον κόσµο».

Ο,τι κι αν είναι πάντως, µετά τους chef, η φετινή τηλεοπτικής µόδα είναι πρωινατζής στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Οι τρεις κωλοτούµπες στον αέρα και προσγείωση σε σπαγκάτο είναι για τώρα ή να περιµένουµε στο τέλος της σεζόν;

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

LOVE STARS NIGHTS στο LOVE RADIO 97,5

Κάθε βράδυ μας περιμένουν μοναδικές εκπομπές στο Love Radio 97,5!
Τα Love Stars Nights που ξεκίνησαν πέρυσι με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται και φέτος!

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου , 10 με 1 το βράδυ αγαπημένοι σας καλλιτέχνες, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι σας δίνουν ραντεβού στον αέρα του Love Radio 97,5 για υπέροχα Love Stars Nights.

Ο κάθε quest θα γίνεται για τρεις ολόκληρες ώρες ραδιοφωνικός παραγωγός με τις δικές του μουσικές επιλογές και θα κρατάει παρέα στους ακροατές του πιο ερωτικού σταθμού από τις 10 το βράδυ μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Μια από τις εκπομπές που συζητήθηκαν στα περσινά Love Stars Nights ήταν αυτή που παρουσίασε και επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Γι΄ αυτό και φέτος επιστρέφει τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 10 – 01 το βράδυ στο studio του Love Radio 97,5 για να παίξει αγαπημένες μουσικές που δεν «χώρεσαν» στην πρώτη εκπομπή.

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου ο Χρήστος Δάντης θα χαρίσει ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στους ακροατές του πιο ερωτικού σταθμού της πόλης.

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ο Γιάννης Κότσιρας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού τραγουδιού θα βρεθεί μπροστά στο μικρόφωνο του πιο ερωτικού σταθμού για να χαρίσει ένα μαγικό τρίωρο στους ακροατές με τις δικές του μουσικές επιλογές.

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου η Ράνια Θρασκιά θα είναι ραδιοφωνικά μαζί με τους ακροατές του Love Radio 97,5 και το σίγουρο είναι ότι θα έχει πολλά ενδιαφέροντα να πει και να ακούσουμε.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου η Μαριάννα Πολυχρονίδη θα μάθει τα «μυστικά του ραδιοφώνου» μόλις βρεθεί στο studio του Love Radio 97,5.

Πολλά πρόσωπα και μεγάλες εκπλήξεις έρχονται στα Love Stars Nights του Love Radio 97,5!!!

Μείνετε συντονισμένοι!!!

H Patty έρχεται στην Ελλάδα!

Το ...ασχημόπαπο του Mega ετοιμάζει βαλίτσες ! Η "Patty" η πιο ...όμορφη-άσχημη έφηβη του κόσμου, θα κάνει γιορτές στην χώρα μας !

Ναι, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του "T-Life" , η Patricia Castro , τον Δεκέμβρη θα έρθει στην Ελλάδα ! Το Mega μαζί με την δισκογραφική εταιρία της δημοφιλούς "Patty" ,κανόνισαν αυτή την επίσκεψη έτσι ώστε όλοι οι λιλιπούτειοι τηλεθεατές που δεν χάνουν με τίποτα το καθημερινό, απογευτινό ραντεβού με την φετινή "Πιο όμορφη ιστορία" του Μεγάλου Καναλιού, να μπορέσουν να την δουν απο κοντά, να τραγουδήσουν μαζί της, να φωτογραφηθούν και να πάρουν φυσικά πολλά - πολλά αυτόγραφα!
tlife

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2

PARANORMAL ACTIVITY 2
Τρόμου 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 91'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τοντ Γουίλιαμς με τους: Κέιτι Φέδερστον, Νταν Ρέι, Άλι Ρέι


Υπόθεση:
Τι είδαμε, έντρομοι, στην πρώτη ταινία; Την Κέιτι και το Μίκα, ένα νεαρό ζευγάρι, που είχε στοιχειωθεί από μια αόρατη δύναμη που κατοικούσε στο σπίτι του. Οι δύο νέοι, αποφασισμένοι να εξακριβώσουν τι στα αλήθεια συνέβαινε, τοποθέτησαν στην κρεβατοκάμαρά τους μια βιντεοκάμερα για να καταγράψουν την ύπαρξη του πνεύματος, όμως ανακάλυψαν πολύ περισσότερα απ' όσα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν, με αποτέλεσμα ο Μίκα να χάσει τη ζωή του. Αλλά πώς φτάσαμε σε εκείνο το τρομακτικό βράδυ; Ίσως τώρα να ήρθε επιτέλους η ώρα
να μάθουμε.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ

SOLITARY MAN
Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 90'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μπράιαν Κόπελμαν, Ντέιβιντ Λίβιεν με τους: Μάικλ Ντάγκλας, Σούζαν Σαράντον, Ντάνι Ντε Βίτο


Υπόθεση:
Ο Μπεν, ένας 50άρης πρώην επιχειρηματίας, αντιμετωπίζει δυσκολίες τελευταία στον επαγγελματικό τομέα και προσπαθεί να σώσει την καριέρα του. Παράλληλα, έχει να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές του ανησυχίες, που του δημιουργούν προβλήματα με το αντίθετο φύλο. Γι' αυτό άλλωστε και η ζωή του έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Το trailer της ταινίας:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την Νάντια Μπουλέ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Πωλούνται ''4" και ''Ζωή της άλλης'

Μετά τα ''Μυστικά της Εδέμ'' που πουλήθηκαν στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, το Mega συνεχίζει την επιθετική του πολιτική στις Βαλκανικές τηλεοπτικές αγορές κυρίως με προτάσεις που αφορούν παραγωγές όπως ''Η ζωή της άλλης'' και δύο από τις σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη : το ''4'' και το ''Κλείσε τα μάτια''. Εχει εκδηλωθεί, μάλιστα, αρκετό ενδιαφέρον από γειτονικές χώρες και είναι πολύ κοντά στο να κλείσει το deal.

Συνεχίζοντας το παράδειγμα των ''Μυστικών'' και της ''Βέρας στο δεξί'', τα στελέχη του καναλιού θα παρουσιάσουν στο φετινό τηλεοπτικό παζάρι των Καννών τις επιτυχημένες σειρές αλλά έχουν ήδη αρχίσει επαφές με συναδέλφους τους με άλλους σταθμούς.

Τα ''Μυστικά της Εδέμ'' μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει να προβάλλονται στη Ρουμανία.
tvzapping

ΤΑΙΝΙΑ: ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ

UNSTOPPABLE
Περιπέτεια 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 99'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ με τους: Ντένζελ Ουάσιγκτον, Κρις Πάιν, Ροζάριο Ντόουσον


Υπόθεση:
Ένας βετεράνος μηχανικός κι ένας νεαρός προϊστάμενος αμαξοστοιχίας συνεργάζονται για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία ενός ακυβέρνητου τρένου, που μεταφέρει θανατηφόρες τοξικές ουσίες. Θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τον εκτροχιασμό του, που μπορεί να προκαλέσει την έκχυση των τοξικών στην πόλη και τον αποδεκατισμό των κατοίκων της.

Το trailer της ταινίας:

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο Λάκης... παρουσιαστής ειδήσεων!

Νωρίς- νωρίς εξασφάλισε το τηλεοπτικό του μέλλον στον Αlpha ο Λάκης Λαζόπουλος! Φρόντισαν οι Γερμανοί για αυτό, που δέχτηκαν κάθε πρόταση του πιο λαμπρού αστεριού του καναλιού τους.

Πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε από εδώ, αποκλειστικά από το Real.gr, ότι η ιδιωτική τηλεόραση αποκτά στην ζώνη των 8μμ του χρόνου έναν νέο παρουσιαστή ειδήσεων; Αυτή την καινοτομία περιλαμβάνει η νέα πρόταση του Λαζόπουλου, που αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι Γερμανοί ιδιοκτήτες.

Οι ειδήσεις θα ξεκινούν πάλι στις 8 μ.μ. απέναντι στον ανταγωνισμό και ο Λάκης ως παρουσιαστής θα πλαισιώνεται από ομάδα δημοσιογράφων του καναλιού.

Μάλιστα μελετάται η διάρκεια του δελτίου να είναι 90 λεπτά- από τις 8 εως τις 9.30 μ.μ. - και να περιλαμβάνει και άλλα θέματα εκτός από καθαρά ειδησεογραφικά και σχολιαστικά. Το… μενού που σέρβιρε ο Λαζόπουλος στους Γερμανούς δεν σταματά εδώ.

Οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» ξαναγυρίζουν στην τηλεόραση με νέους χαρακτήρες, αλλά και τους χαρακτηριστικούς παλιούς. Θα προβάλλονται μια φορά την εβδομάδα στη θέση του «Αλ Τσαντίρι», που φέτος ολοκληρώνει τον κύκλο του στην τηλεόραση και μπορεί να μεταφερθεί, εν είδος παράστασης, σε μερικές επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σκεφτόταν να αποχωρήσει από το κανάλι απογοητευμένος από το φετινό πρόγραμμα του καναλιού- κάτι που το έχει εκφράσει και από τις εκπομπές του- αλλά οι Γερμανοί άνοιξαν όλα τα χαρτιά τους και του παρουσίασαν ένα διαφορετικό μέλλον.

Επί πλέον δέχτηκαν και την πρόταση του να κάνει μια ελληνική παραγωγή ώστε να υπάρχει ελληνικό σήριαλ στο κανάλι, του προσέφεραν δε και την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας σε όλα τα δίκτυα του RTL.
Της Ντέπυς Γκολεμά - "Μέχρι Κεραίας"
real.gr

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Οι νικητές των MTV EMAs 2010!

Το μεγαλύτερο μουσικό show της Ευρώπης που εκφράζει όλες τις σύγχρονες τάσεις της pop/rock, τα MTV EMAs, έφτασαν για άλλη μια φορά στο τέλος τους.

Οι νικητές των βραβείων σε κάποιες κατηγορίες ήταν ίσως αναμενόμενοι, σε άλλες (Best Male) σημειώθηκαν εντυπωσιακές ανατροπές. Το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς είναι η Lady Gaga, που έλαβε τρία gongs, ανάμεσα σε αυτά και το «δύσκολο» Best Song Award για το “Bad Romance". H Lady Gaga έλαβε τα βραβεία της μέσω δορυφόρου, από την Βουδαπέστη, όπου έδινε συναυλία μπροστά σε 20.000 τρελούς fans!
Ένας ακόμα μεγάλος νικητής της βραδιάς, ήταν σίγουρα ο Justin Bieber, που κέρδισε δυο βραβεία και ακολούθησε η Katy Perry, που έφυγε με το βραβείο “Best Video” για το “California Gurls” σε μια κατηγορία που υπήρχαν και οι Eminem – Rihanna (“Love The Way You Lie”), Plan B (“Prayin”) και Lady Gaga.

Αναλυτικά οι νικητές σε κάθε κατηγορία:

Best Song: Lady Gaga - Bad Romance

Best Video: Katy Perry - California Gurls

Best Pop: Lady Gaga

Best Male: Justin Bieber

Best Female: Lady Gaga

Best Hip Hop: Eminem

Best New Act: Ke$ha

Best Rock: 30 Seconds To Mars

Best Alternative: Paramore

Best Live Act: Linkin Park

Best World Stage Performance: Tokio Hotel

Best Push Act: Justin Bieber


Red Carpet:

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Σύννεφα στη σχέση Καραμέρου - Χαριτάτου

Ήταν θέμα χρόνου να ψυχρανθούν και να απομακρυνθεί ψυχικά ο ένας από τον άλλον και αιτία δεν ήταν το μονοψήφιο εννιάρι (!) στα νεανικά κοινά της Παρασκευής ή τα κακά νούμερα, απλώς αυτό επιδείνωσε την κατάσταση και μεγάλωσε την απόσταση. Ο λόγος για τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο που τις τελευταίες ημέρες η σχέση τους δοκιμάζεται έντονα. Ο Γιώργος Καραμέρος φέρεται δυσαρεστημένος από τον τρόπο με τον οποίο ο συμπαρουσιαστής του αντιμετώπισε το θέμα της εγκυμοσύνης της Φαίης Σκορδά και του χρεώνει ότι με τις δηλώσεις του έστρεψε το κοινό εναντίον τους και τους κατέστησε αντιπαθητικούς και μικρόψυχους. Φυσικά σε όλα αυτό προσθέστε τις κακές επιδόσεις της εκπομπής στα νεανικά κοινά που στοχεύει το κανάλι, τις κακές επιλογές συνεργατών (βλ. Παλαιτσάκη και Δρυμούση) παρά τις πιέσεις της διεύθυνσης ψυχαγωγίας να μην τους εντάξουν στο δυναμικό τους και βέβαια την έλλειψη ουσιαστικής ανανέωσης, αποδεικνύοντας ότι επαναπαύτηκαν στην περυσινή επιτυχία τους, υποτιμώντας με αυτό τον τρόπο τους αντιπάλους τους φέτος.
enimerosi24

Η απονομή πλατινένιου δίσκου στην Έλενα Παπαρίζου

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου έγινε στα νέα Metropolis στο The Mall Athens, η απονομή πλατινένιου στην Έλενα Παπαρίζου για τον τελευταίο της δίσκο, με τίτλο "Γύρω απ' το όνειρο".
Εκατοντάδες θαυμαστές της, ήταν εκεί για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.
Η Έλενα ντυμένη απλά και με πολύ χαρούμενη διάθεση ευχαρίστησε το κοινό της, τραγουδώντας το τελευταίο της single "Γύρνα με στο Χθες".
Στο τέλος υπέγραψε αυτόγραφα για όλους τους θαυμαστές της.
Φωτογραφίες: oikotimes

Το νέο video clip του Μύρωνα Στρατή

Μύρωνας Στρατής - Η σκοτεινή μου πλευρά
Μουσική - Στίχοι: Μύρωνας Στρατής
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πλατανιάς - Γιάννης Παπαδάκος

Ο Σάκης Ρoυβάς δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα των "Best European Act!"

Ο Σάκης Ρουβάς που βγήκε "Best Greek Act" για τα μουσικά βραβεία Emas 2010 δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα για το "Best European Act". Ο Έλληνας σταρ ήταν υποψήφιος μαζί με άλλους 20 καλλιτέχνες, ανάμεσα τους και ο Enrique Iglesias.
Οι πέντε που τα κατάφεραν είναι ο Marco Mengoni από την Ιταλία, ο Dima Bilan από την Ρωσία, η Inna από την Ρουμανία, οι Afromental από την Πολωνία και φυσικά ο Enrique Iglesias από την Ισπανία. Ο νικητής του Best European Act θα επιλεγεί από το κοινό του MTV και θα παρουσιαστεί live στα 2010 EMAs, που πραγματοποιούνται την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, στο Caja Magica της Μαδρίτης!
Η Έλενα Παπαρίζου, που ήταν η περσινή μας εκπρόσωπος, δεν είχε καταφέρει ούτε κι αυτή να βρεθεί στη τελική πεντάδα αλλά είχε κατέκτησει την 7η θέση.
Τα βραβεία EMAs 2010 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 22:00 με παρουσιάστρια την Eva Longoria.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Μες στη λάμψη ο Σάκης

Λαμποκοπάει ολόκληρος ο Σάκης Ρουβάς απόψε. Ο λόγος δεν είναι η γνωστή του εκτυφλωτική λάμψη, αλλά η βαφή μαλλιών του που είναι τόσο φρέσκια λες και τον μπογιάτισαν λίγο πριν βγει στη σκηνή. Προφανώς φτιάχτηκε για το ταξίδι του την Κυριακή στην Ισπανία και την υποψηφιότητα του ως best European act. Κατράμι έγινε!
enimerosi24

ΤΑΙΝΙΑ: ΑΡΘΟΥΡ 3: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ

ARTHUR ET LA GUERRE DES DEUX MONDES
Οικογενειακή 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 100'


Υπόθεση:
Ο Μαλτάζαρ παγιδεύει τον Άρθουρ στη γη των Μίνιμοϊ και ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση, καταλήγοντας στον κόσμο των ανθρώπων. Τότε αναγκάζει έναν πλαστικό χειρουργό να του φτιάξει ανθρώπινο πρόσωπο, ώστε να μπει έτσι στο σπίτι των παππούδων του Άρθουρ. Εκεί ψάχνει για ένα φιαλίδιο που περιέχει το ελιξήριο που χρειάζεται ο Άρθουρ για να επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος. Όταν οι μικροσκοπικοί Άρθουρ, Σελένια και Μπεταμές φτάνουν τελικά στο σπίτι, ο Μαλτάζαρ έχει ήδη αρπάξει το φιαλίδιο. Τώρα πλέον ο Μαλτάζαρ, όντας ήδη πολύ ψηλός, επανδρώνει ένα στρατό γιγάντιων κουνουπιών στο γειτονικό δάσος. Ο Άρθουρ ζητά τη βοήθεια της Βασίλισσας Μπι, της οποίας το μαγικό μέλι είναι αυτό που μπορεί να τον επαναφέρει στο μέγεθός του. Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να μπορέσει ο Άρθουρ να βγει νικητής στον πόλεμο των δύο κόσμων;

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: Η ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ

LIFE AS WE KNOW IT
Κομεντί 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 115'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γκρεγκ Μπερλάντι με τους: Κάθριν Χέιγκλ, Τζος Ντουαμέλ, Τζος Λούκας


Υπόθεση:
Η Χόλι Μπέρενσον είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια catering και ο Έρικ Μέσερ ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων. Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού, το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Όταν, όμως, θα γίνουν το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της, η Χόλι και ο Μέσερ θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη. Ισορροπώντας ανάμεσα σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και ανταγωνιστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, και οι δύο, θα πρέπει να βρουν κοινό έδαφος την ίδια στιγμή που θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη.

Το trailer της ταινίας:


Το νέο video clip της Pink

P!nk - Raise Your Glass

ΤΑΙΝΙΑ: SAW 3D

Τρόμου 2010
Έγχρ.
Διάρκεια: 90'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Κέβιν Γκρέτερτ με τους: Τόμπιν Μπελ, Κόστας Μάντιλορ, Μπέτσι Ράσελ


Υπόθεση:
Η Τζιλ καταφεύγει στην αστυνομία και ζητά προστασία, τη στιγμή που ο Χόφμαν την αναζητά, στήνοντας παράλληλα ακόμη ένα μακάβριο παιχνίδι θανάτου σε έναν επιζώντα από προηγούμενο παιχνίδι.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑΙΝΙΑ: SOMEWHERE

Δραματική 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 98'
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Σοφία Κόπολα με τους: Στίβεν Ντορφ, Μισέλ Μόναχαν, Ελ Φάνινγκ


Υπόθεση:
Ο Τζόνι Μάρκο είναι διάσημος ηθοποιός, ζει μέσα στις καταχρήσεις και κατοικεί στο θρυλικό Chateau Marmont Hotel στο Χόλιγουντ. Οι μέρες του είναι μια θολούρα από ποτά, γυναίκες, γρήγορα αυτοκίνητα και φανατικούς θαυμαστές. Παγιδευμένος σε έναν τεχνητό κόσμο γεμάτο διασημότητες, ο Τζόνι έχει χάσει κάθε ίχνος του πραγματικού του εαυτού. Όλα όμως αλλάζουν όταν η 11χρονη κόρη του εμφανίζεται απροειδοποίητα και άθελά της αρχίζει να τον προσγειώνει.

Το trailer της ταινίας: